dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Юни 01, 2011, 16:44:48 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #1 -: Юни 01, 2011, 16:47:44 » |
Нагоре
|
Хайде аз първа Отдавна ме тормози един въпрос и искам да го споделя с Вас,както и да разбера Вашето мнение.Просто не проумявам защо дами регистрирани отдавна и с по над 50 пол.оценки, пускат некоректни обяви.Доста често напоследък се случва да има проблем с браузера,ок.Но да пуснеш 10 обяви без размери и 10 със размери,защо?А когато получим нещо неточно измерено,всички се сърдим!Защо въпреки,че в правилата го пише,се пускат обяви с няколко бижута например на обща цена 1-2-3 лв,а в описание:пръстен-20,гривна -30 и т.н.,защо?Нали всички апелираме за коректност,тогава защо и всички ние не сме коректни?Такива обяви не са ли подвеждащи?Ето аз например разглеждам обявите и виждам сребърен лот 10 лв,викам си супер.Обаче като отворя обявата ,изненада,там цената е много,много по различна. Надявам се разбрахте какво ме тормози Ще се радвам да чуя и Вашите мнения
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #2 -: Юни 01, 2011, 17:05:47 » |
Нагоре
|
Защото Даце, можи би си мислят, че като имат 50 + оценки ще им е простено Което пък не е правилно. Случва се да не измериш точно - аз лично бях гола и боса в меренето, но се научаваш лека полека......
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #3 -: Юни 01, 2011, 20:41:07 » |
Нагоре
|
Дацко ...глей ся без бой ще си кажа ,пускам обявите без описание,че ми е по-лесно и като ги пусна слагам купа с дрехи до мен и почвам с редакция да им вкарвам размерите едно по едно,купих си специално от Джъмбо една миниатюрна ролетчица колкото една шепа на детето и егати си понеже съм пушачка и то върла,по някое време се усетя ,че държа фаса докато меря дрешката Кел файда,че ги извадих прани от гардероба
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #4 -: Юни 04, 2011, 22:52:10 » |
Нагоре
|
ПОЛИ БРЕЕ,МА МЕЖДУ САНТИМЕТЬРА/ШИВАШКИ/И РОЛЕТКАТА ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА!ИНАЧЕ И АЗ СЬМ КАТО ТЕБ-КАЧВАМ СНИМКАТА,ПОСЛЕ ЗАГЛАВИЕ,КУПА ДО МЕНЕ И СЕ ПОЧВА ЕДНО МЕРЕНЕЕЕЕ...ДО САБАЛЕ!МА НЯМА НАЧИН ДАЦКЕ,И АЗ СЕ ДРАЗНЯ ОТ ТОВА-УЖ ЛОТ,А РЬГМНАЛИ ЦЕНИ НА ВСЯКО ЕДНО ПО ЕДНО!ПРЕДИ ГО СПОДЕЛИХ С ЕДИН ОТ АДМИНИТЕ-БИЛО НОРМАЛНО КАЗАХА...МА ВЕЧЕ ГЛЕДАМ И КАТО ВИДЯ ТАЯ ДРЕБНАВА ТАРИКАТЩИНА-ДАЖЕ ПОДМИНАВАМ,НЕ МИ СЕ СПИРА И ПОГЛЕДА!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Юни 04, 2011, 23:10:11 » |
Нагоре
|
В една обява ли е трябва да има обща реална цена,пък в описание кой както иска ги разделя. За меренето,ок,но аз винаги предупреждавам.И когато въпреки,че съм писала и в обявата и на лични,няма реакция от отсрещната страна,а тя с 30-40-50 оценки направо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #6 -: Юни 05, 2011, 06:14:50 » |
Нагоре
|
Момичета,мен също ме дразни неточното слагане на размери.Вече имам едни дънки,екип и не знам си още какво от ей такива мерения-набързо.И то от хора,наистина с над 50 пол.оценки. Ама явно си мислят,че като имат много точки,ще е простено.А и аз не съм конфликтна,но сега като купувам нещо питам 101 път за размерите и искам даже снимка с тях.Може да съм досадила на някого,но....не искам повече дрехи в нас,които не мога да обуя.А за цените не съм попадала на такава обява.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #7 -: Юни 05, 2011, 10:29:25 » |
Нагоре
|
ПОЛИ БРЕЕ,МА МЕЖДУ САНТИМЕТЬРА/ШИВАШКИ/И РОЛЕТКАТА ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА!ИНАЧЕ И АЗ СЬМ КАТО ТЕБ-КАЧВАМ СНИМКАТА,ПОСЛЕ ЗАГЛАВИЕ,КУПА ДО МЕНЕ И СЕ ПОЧВА ЕДНО МЕРЕНЕЕЕЕ...ДО САБАЛЕ!МА НЯМА НАЧИН ДАЦКЕ,И АЗ СЕ ДРАЗНЯ ОТ ТОВА-УЖ ЛОТ,А РЬГМНАЛИ ЦЕНИ НА ВСЯКО ЕДНО ПО ЕДНО!ПРЕДИ ГО СПОДЕЛИХ С ЕДИН ОТ АДМИНИТЕ-БИЛО НОРМАЛНО КАЗАХА...МА ВЕЧЕ ГЛЕДАМ И КАТО ВИДЯ ТАЯ ДРЕБНАВА ТАРИКАТЩИНА-ДАЖЕ ПОДМИНАВАМ,НЕ МИ СЕ СПИРА И ПОГЛЕДА!! Руса "рулетката" ,за която говори Поли си е точно като сантиметър /мери еднакво/ ,но е метално и на външен вид е ,като рулетка. Едо описание направих...
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Юни 05, 2011, 11:18:09 » |
Нагоре
|
ПОЛИ БРЕЕ,МА МЕЖДУ САНТИМЕТЬРА/ШИВАШКИ/И РОЛЕТКАТА ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА!ИНАЧЕ И АЗ СЬМ КАТО ТЕБ-КАЧВАМ СНИМКАТА,ПОСЛЕ ЗАГЛАВИЕ,КУПА ДО МЕНЕ И СЕ ПОЧВА ЕДНО МЕРЕНЕЕЕЕ...ДО САБАЛЕ!МА НЯМА НАЧИН ДАЦКЕ,И АЗ СЕ ДРАЗНЯ ОТ ТОВА-УЖ ЛОТ,А РЬГМНАЛИ ЦЕНИ НА ВСЯКО ЕДНО ПО ЕДНО!ПРЕДИ ГО СПОДЕЛИХ С ЕДИН ОТ АДМИНИТЕ-БИЛО НОРМАЛНО КАЗАХА...МА ВЕЧЕ ГЛЕДАМ И КАТО ВИДЯ ТАЯ ДРЕБНАВА ТАРИКАТЩИНА-ДАЖЕ ПОДМИНАВАМ,НЕ МИ СЕ СПИРА И ПОГЛЕДА!! Руса "рулетката" ,за която говори Поли си е точно като сантиметър /мери еднакво/ ,но е метално и на външен вид е ,като рулетка. Едо описание направих... точно описание ,ролетчицата наистина мери точно и е много удобна защото е мъничка
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Юни 05, 2011, 11:49:28 » |
Нагоре
|
Е само аз ли меря, пиша на листче, снимам и после с фотото и листчето пред компа
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Юни 05, 2011, 12:02:06 » |
Нагоре
|
Е само аз ли меря, пиша на листче, снимам и после с фотото и листчето пред компа Мац,не си играй с листчета душо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Юни 05, 2011, 12:34:04 » |
Нагоре
|
Е само аз ли меря, пиша на листче, снимам и после с фотото и листчето пред компа Мац,не си играй с листчета душо По-лесно ми е така
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #12 -: Юни 05, 2011, 18:12:15 » |
Нагоре
|
МОЖЕ И ДА СИ ПРАВА-АЗ С КАМАРАТА ДОКАТО Я ПРЕНЕСА В ДРУГАТА СТАЯ...ДОКАТО МЕРЯ-И СЕ ОМИРИШАТ И НА ЦИГАРКИ,ЩОТ СИНЕТО СИ ПРАВИ ЯКО НАПУШВАНЕ БЕЗ ДА ПРОВЕТРЯВА С ЧАСОВЕ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #13 -: Юни 07, 2011, 11:43:36 » |
Нагоре
|
Е само аз ли меря, пиша на листче, снимам и после с фотото и листчето пред компа Мне само ти - и аз , ако си се съмнявала де , може ли да не правя нещо като теб И наистина ми е по-лесно и бързо, щото не разгъвам всяка дреха по два пъти - един път за снимки, един път за мерки. Ами наведнъж - снимам, меря, прибирам и следващата пак така
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
silvana sladurana
new user
Неактивен
Публикации: 202
|
|
« Отговор #14 -: Юни 07, 2011, 12:03:03 » |
Нагоре
|
И аз така,с листчето(цялта къща -пълна с "важни листчета")
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|