{GOOGLENEWHOR}


Анкета
Въпрос:
Кога плащате при сделка?
Плащане/изпращане едновременно - 36 (29.5%)
Плащам предварително - 35 (28.7%)
Плащам след получаване, това е упоменато в подписа ми и/или договорено с продавача - 31 (25.4%)
Плащам след получаване без да съм предупредила за това, считам че съм си в правото - 16 (13.1%)
Плащам до 3 работни дни след като съм оставила адреса си и продавачът ми е потвърдил, че стоката е за мен - 4 (3.3%)
Общ брой гласове: 91

Страници: 1 2 3 [4] 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Анкета "Кога плащате при сделка?"  (Прочетена 14614 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500


Criminal mind...

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #45 -: Октомври 12, 2010, 23:58:19 »
Раздели ТемаНагоре

...

много ми хареса това в подписа ти: обичам да чета ЛС  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
abba
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 108


abba=фея на змея! Четете подписът ми!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #46 -: Октомври 13, 2010, 02:20:12 »
Раздели ТемаНагоре

quote author=Barbarona link=topic=396.msg8223#msg8223 date=1286913510]
Merianlll моля те недей така, не обърквай хората, какви са тия неща
както са казали момичетата, да повторя
внася се сума НА КАСА ПО СМЕТКАТА НА ПОЛУЧАТЕЛЯ като ЗАХРАНВАНЕ НА СМЕТКА! какви преводи, какви 3-5-7 лева...
безплатно е в Първа инвестиционна, в ОББ, в ЦКБ, в Алианц Банк, в Кооперативна доколкото помня също, в ДСК ми взеха 50 ст.
в райфайзен и в юнион банк не съм внасяла, ама това не е представителна извадка! (wow4) (not3) (not1)

колкото до менинето на abba която счита искащите предварително/едновременно плащане за продавачи, които искат да мамят и да пробутват боклуци, то е меко казано обидно за мен, така че ще се направя, че не съм го прочела и ще се сдържа от коментар.

също преставам да коментирам и упорството на някои да плащат с пощенски записи(изключвам малките населени места), само за последен път - хора, замислете се, живеем в 21 век!  (work5)
[/quote]

Barbarona, не се засягай! (grin2) Изобщо не съм имала предвид твоите обяви. Дори съм си харесала три от нещата ти, но се въздържам заради предварителното плащане и това, че не изглеждаш склонна да пращаш за проба, а снимките и описанията не са достатъчни. И никъде не съм написала, "искат да мамят и да пробутват боклуци ". Чети внимателно! Неотговарящи на описанието включва грешни размери, материи или дебелина на плата. Едно е да очакваш да получиш лен или памук, а друго е да получиш полиестер. Изк-на или ест-на кожа и т.н.
И ми е вече много чудно, защо реши да приемеш лично моето изказване и се опитваш да ми "вкараш думи в устата", които не съм "казвала". Недей така! Вървиш по тънък лед! Мразя интригите!
Ти сама пусна анкетата и поиска мнението на хората, а това предполага, че би трябвало да си подготвена да прочетеш всякакви мнения. Дори и противоположни на твоето. Както се вижда и от гласуването, най-висок процент са съгласни с мен, не с теб. Може би, защото някои от тях са плащали 60лв. за кутия стари вестници, а са очаквали играчка за детето си! И то от потребител с много положитилни оценки.
Затова те моля, да престанеш да мериш само с твоя аршин и да се опиташ да погледнеш и през очите на другите. Бъди по-толерантна! Аз го направих спрямо теб, като се съобразих с твоите условия за пращане на парите, които са противоположни на моите и просто не се записах в обявите ти. Нито се записах, нито те врънках на ЛС ти да се съобразиш с мен. По никакъв начин не ти натрапих моето желание или условия. Дори и не разбра, че имам интерес към обявите ти. Докато ти не спираш да убеждаваш и агитираш хората да приемат твоите правила за изпращане и плащане, само защото на теб ти е по-удобно по този начин. Замисли ли се, че това с 21 век, може и да обиди някой?  Изостанал неандерталец, който не ползва интернет банкиране и предпочита пощата пред банков клон. Не на всеки му е удобно да се разхожда веднъж до пощата и после до банка, обслужваща твоята сметка, защото не знае, че и от гише "Записи" в пощата може да направи банков превод. Остави хората да си плащат както искат и както им е удобно!  И не ги подвеждай, че в ПИБ няма такса за захранване на чужда сметка. ИМА - 2лв.! Няма само, ако си клиент на банката. Не говоря за превод, а за директно внасяне на каса. В СИБАНК също е 2лв.
И накрая искам да те попитам: след като всички разбрахме условията ти за изпращане и плащане, би ли ми казала, дали пращаш за проба и дали би приела нещо обратно, ако то не оправдава очакванията на купувача?

« Последна редакция: Октомври 13, 2010, 02:23:05 от abba » Активен

НП само след уговорка. Не предплащам!
При предложения за размяна-аз съм 176см., р-р L-XL, обувки №38.
С момче на 9г.; ръст 153см.; обувки №37-38
Моля, не ми пращайте дрехи от II употреба - имам алергия към препаратите, с които ги третират. Изхвърлям ги директно! Мислете преди да ми ги изпратите. Ако си ги искате обратно, поемете си пощенските!
Не предлагам вещи, които самата аз не бих купила!
Честна и търпелива съм, но не злоупотребявайте!
Записаните в две и повече обяви са с предимство.
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #47 -: Октомври 13, 2010, 03:26:44 »
Раздели ТемаНагоре

 Плащала съм и  по двата начина, но наистина никой не може да ме накара да отида например  да му преведа пари в клон на ЦКБ. А, не, ама не!!! Защо съм категорична ли? ! Ами , защото преди 2 седмици купих от едно момиче обувки и тя ме помоли ( държа да подчертая, че не е настоявала), ако ми е удобно, да й преведа сумата (точно за въпросната ЦКБ става на въпрос). Търсих телефон, намерих, обадих се, за да разбера къде се намира( нищо, че града ни е малък, но този клон не го знаех къде е :Smiley).  Ей, такава простотия не бях виждала, честно! Няма да навлизам в подробности, но си скъсах нервите да чакам банковия служител да си приказва с охраната за грозде, вино и т.н. и на всичко отгоре да се държи с мен, все едно, че съм дошла да му седна на масата, а касиерката-да си изяде баничката. Преведох парите и си казах"Край!!!!! Тук и посмъртно няма да вляза повече!".
При положение, че живея на 200 метра от пощата, естествено, че ще предпочета нея , особено пред такива клонове, като този.
В ДСК-същата работа-вземам номерче, чакам да ме извикат, там пък-супер модерни! Висях и там миналия  месец, повече от половин час.И защо, след можех  да свърша това за 5 минути!?   Мисля, че трябва да се съобразяваме един с друг.
Не мога да кажа на някого:"Държа  на банков превод, или превод по Еконт, или пък телеграфен
запис Shocked( защото и това ми се е случвало, да ми поискат и то веднага Shocked телеграфен Shocked, представяте ли си?!).
Нека се уважаваме и да се съобразяваме с другите!  Не се върти земята само около мен или около който и да е! Всички сме ХОРА, затова, нека се държим ЧОВЕШКИ!

Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459


Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #48 -: Октомври 13, 2010, 07:03:40 »
Раздели ТемаНагоре

Аз нямам претенции.Дали по банков път или чрез запис ми е все тая.По банков път ми спестява попълването на бланка, а парите ги превеждам през ипей и не ходя по банки.
Активен
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #49 -: Октомври 13, 2010, 08:53:40 »
Раздели ТемаНагоре


4. Звънях и на Първа инвестиционна, ама явно вечер "си почиват"  Smiley
Говорим за плащане в кеш на касата на съответната банка.
[/quote]
Ако имаш сметка в ПИБ не плащаш. Или поне на мен не ми взимат пари
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley
 
Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500


Criminal mind...

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #50 -: Октомври 13, 2010, 09:30:27 »
Раздели ТемаНагоре

И накрая искам да те попитам: след като всички разбрахме условията ти за изпращане и плащане, би ли ми казала, дали пращаш за проба и дали би приела нещо обратно, ако то не оправдава очакванията на купувача?[/color]
за последния месец съм пращала три пъти за проба, четвъртият път, когато бях готова да пратя, майчето се отказа (явно си сметна, че пощенските в двете посоки са половината от покупка). не знам дали е коректно да цитирам имената на потребителите, ако не вярвате.

и трите пъти нещата са ми връщани като неставащи (въпреки точните до сантиметър размери, хората имат явно голям мерак да им стане нещото), и трите пъти друг е чакал да се върне дрехата, за да я купи (слава богу дочакваше, а можеше и да се откаже!)

това са фактите, интересно ми е как би ги обърнала така, че да кажеш как аз съм нетолерантна.

това което ти беше написала е В заключение: продавач, който не се притеснява от вида, описанието, състоянието, качеството и описаните размери на дадена вещ, не би трябвало да се притеснява, че ще му се върне или няма да му се плати. ако грешно съм го разтълкувала - извини ме, но то така си звучи, и отново така ми звучи.

кой на кого вкарва думи в устата не знам, аз съм против пощенските записи на адрес без предупреждение. ако не е станало ясно - да стане. приемала съм след като сме се разбрали на ЛС - и повтарям: пращам пощенски записи защото винаги се съобразявам с желанието на продавача!!!

пускането на темата е провокирана от няколко такива случаи:
пращам на първия записал се в обявата (от 4-5), тя ми плаща няколко дни след като е получила, при това - своеволно - с запис към адрес. и пише "пратих парите на адреса ти, защото с пощенски запис ми е по-удобно". няма извинявай, няма вятър. защото по ваше мнение си е в правото. НЕ НЯМА КАК ДА БЪДА ПО-ТОЛЕРАНТНА, КЪМ ПОСЛЕДВАЩО ПЛАЩАНЕ ПО НЕУГОВОРЕН НАЧИН!

Това за мен не е коректно и пуснах темата да се убедя, дали имам основание в такъв случай да пиша поне неутрална оценка.
От вашите възмущения разбрах, че нямам право. Та от темата имаше полза. Вместо да натрапвам своето мнение, трябва да погледна с очите на другите и да приема, че всеки тук може да плаща когато и по какъвто си начин си реши, и това е напълно коректно. ОК, сега ми се изясни.

и пак да повторя че спорът става безсмислен, ако приемете че пощенски записи също могат да се изпращат към банкова сметка!!!
« Последна редакция: Октомври 13, 2010, 09:32:48 от Barbarona » Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
sysily
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 132


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #51 -: Октомври 13, 2010, 10:07:47 »
Раздели ТемаНагоре

скъпа,има управители на клонове,call център на който можеш винаги да се оплачеш - аз лично винаги се оплаквам,другото което е защо не им вдигна един скандал и си траеш - не си трайте за нищо,за никой безплатен обяд няма,търсете си правата.
трябва да бъдем хора преди всичко,аз така поне разбирам този сайт за взаимопомощ
Плащала съм и  по двата начина, но наистина никой не може да ме накара да отида например  да му преведа пари в клон на ЦКБ. А, не, ама не!!! Защо съм категорична ли? ! Ами , защото преди 2 седмици купих от едно момиче обувки и тя ме помоли ( държа да подчертая, че не е настоявала), ако ми е удобно, да й преведа сумата (точно за въпросната ЦКБ става на въпрос). Търсих телефон, намерих, обадих се, за да разбера къде се намира( нищо, че града ни е малък, но този клон не го знаех къде е :Smiley).  Ей, такава простотия не бях виждала, честно! Няма да навлизам в подробности, но си скъсах нервите да чакам банковия служител да си приказва с охраната за грозде, вино и т.н. и на всичко отгоре да се държи с мен, все едно, че съм дошла да му седна на масата, а касиерката-да си изяде баничката. Преведох парите и си казах"Край!!!!! Тук и посмъртно няма да вляза повече!".
При положение, че живея на 200 метра от пощата, естествено, че ще предпочета нея , особено пред такива клонове, като този.
В ДСК-същата работа-вземам номерче, чакам да ме извикат, там пък-супер модерни! Висях и там миналия  месец, повече от половин час.И защо, след можех  да свърша това за 5 минути!?   Мисля, че трябва да се съобразяваме един с друг.
Не мога да кажа на някого:"Държа  на банков превод, или превод по Еконт, или пък телеграфен
запис Shocked( защото и това ми се е случвало, да ми поискат и то веднага Shocked телеграфен Shocked, представяте ли си?!).
Нека се уважаваме и да се съобразяваме с другите!  Не се върти земята само около мен или около който и да е! Всички сме ХОРА, затова, нека се държим ЧОВЕШКИ!


Активен

1.изпращам и получавам по бг поща
2.предимство - 2 или повече покупки, за София
3.точна съм и не съм невежа,очаквам същото!
4.боклуците се изчистват в кофата, а не се продават тук за безумни пари...бъдете разумни
5.http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=32678&ppaction=readfeed
Linofrina
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 147


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #52 -: Октомври 13, 2010, 11:53:11 »
Раздели ТемаНагоре

Плащала съм и  по двата начина, но наистина никой не може да ме накара да отида например  да му преведа пари в клон на ЦКБ. А, не, ама не!!! Защо съм категорична ли? ! Ами , защото преди 2 седмици купих от едно момиче обувки и тя ме помоли ( държа да подчертая, че не е настоявала), ако ми е удобно, да й преведа сумата (точно за въпросната ЦКБ става на въпрос). Търсих телефон, намерих, обадих се, за да разбера къде се намира( нищо, че града ни е малък, но този клон не го знаех къде е :Smiley).  Ей, такава простотия не бях виждала, честно! Няма да навлизам в подробности, но си скъсах нервите да чакам банковия служител да си приказва с охраната за грозде, вино и т.н. и на всичко отгоре да се държи с мен, все едно, че съм дошла да му седна на масата, а касиерката-да си изяде баничката. Преведох парите и си казах"Край!!!!! Тук и посмъртно няма да вляза повече!".

Това все едно е писано за клона на ЦКБ в нашия град.  Cheesy Добре че не ми се налага да ходя там често. Последният път бях свидетел как охраната подканяше с реплики от рода на "Айде, мърдай, че хора чакат ... по-живо" един възрастен човек с бастун, който бавно и с усилие ставаше от стола пред бюрото на банковия служител.
Активен

*** Пазя ред 6 часа
*** Давам предимство и поемам пощенските за 2 и повече обяви
*** Мога да поискам предварително плащане
*** Не приемам връщане заради неправилно преценена покупка - четете описанията и забележките и мерете внимателно!
http://www.help-sandra.org
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500


Criminal mind...

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #53 -: Октомври 13, 2010, 12:39:45 »
Раздели ТемаНагоре

аз пък мога само да похваля клона им на Гоце Делчев в София. страшно готини, бързи и разбрани хора, приемали са да ме обслужат в 18.55, 5 минути преди края на работното време, къде го има това? много съм доволна!
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
EvaG
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 209


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #54 -: Октомври 13, 2010, 12:49:05 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат на: mimi_76 в Вторник, 12 Октомври 2010, 12:37
Здравейте, миналата седмица комуникирах с потребител "addela", дори и изпратих една шубичка. Сега се опитах да изпратя лично съобщение, за да попитам получила ли го е и какво става с паричките, но ми изписа, че няма такъв потребител.

Потребителят е задал профила си за изтриване.
Има ли начин да се свържа с нея? Какво да правя в случая?

Тези постове ги копнах от П.....к,и в отговор на изречението:"Вече НЯМА сила на света, която да ме накара да платя нещо преди да съм го видяла! " Поради такива гореслучващите се проблеми,пък мен също НЯМА сила която да ме накара да пращам без да са ми платили!Разбира се има си изключения,има си договорки и прочие.Аз също ги пращам още като поръчам(след като изисквам нещо,то редно е да го прилагам от своя страна),мъкар ,че не са ми ги искали(в предвид рейтинга ми)А по принцип се процедира с наложен платиж(по интернет сайтовете),но като става дума ,че това оскъпява покупката и е за сметка на купувача....Затова ,нека всеки сам си решава,дали ,как и за какво ще плаща или не предварително.Когато и двете страни не искат да се споразумеят,да си останат по жево по здраво и това е ...ПО ДОБРЕ С ПРЪТ В УСТАТА ,ОТКОЛКОТО С НЕРВИ В ГЛАВАТА!НЕКА ВСЕКИ ИМА ПРАВО САМ ДА ПРЕЦЕНЯВА!
Активен

При интерес пишете на лични!Давам на 1я завършил сделката.
бАНКОВА СМЕТКА№ BG02STSA93000008079281  банка ДСК,или запис,както ви е удобно
Изпращам след ПРЕДВАРИТЕЛЕН ЗАПИС!(превод)Ценя КОМУНИКАЦИЯТА между продавач/купувач!

http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=63041&paction=readfeed
http://vbox7.com/play:b6e44d33
http://www.youtube.com/watch?v=GhKJ9ig7I1cp
http://www.youtube.com/watch?v=lJYVh0-IQoE&feature=player_embedded
abba
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 108


abba=фея на змея! Четете подписът ми!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #55 -: Октомври 13, 2010, 13:10:27 »
Раздели ТемаНагоре

И накрая искам да те попитам: след като всички разбрахме условията ти за изпращане и плащане, би ли ми казала, дали пращаш за проба и дали би приела нещо обратно, ако то не оправдава очакванията на купувача?[/color]
за последния месец съм пращала три пъти за проба, четвъртият път, когато бях готова да пратя, майчето се отказа (явно си сметна, че пощенските в двете посоки са половината от покупка). не знам дали е коректно да цитирам имената на потребителите, ако не вярвате.
и трите пъти нещата са ми връщани като неставащи (въпреки точните до сантиметър размери, хората имат явно голям мерак да им стане нещото), и трите пъти друг е чакал да се върне дрехата, за да я купи (слава богу дочакваше, а можеше и да се откаже!)

това са фактите, интересно ми е как би ги обърнала така, че да кажеш как аз съм нетолерантна.

това което ти беше написала е В заключение: продавач, който не се притеснява от вида, описанието, състоянието, качеството и описаните размери на дадена вещ, не би трябвало да се притеснява, че ще му се върне или няма да му се плати. ако грешно съм го разтълкувала - извини ме, но то така си звучи, и отново така ми звучи.

... и пише "пратих парите на адреса ти, защото с пощенски запис ми е по-удобно". няма извинявай, няма вятър. защото по ваше мнение си е в правото. НЕ НЯМА КАК ДА БЪДА ПО-ТОЛЕРАНТНА, КЪМ ПОСЛЕДВАЩО ПЛАЩАНЕ ПО НЕУГОВОРЕН НАЧИН!
..........и пак да повторя че спорът става безсмислен, ако приемете че пощенски записи също могат да се изпращат към банкова сметка!!!

За това, че пращаш за проба, мога да ти кажа само  БРАВО (gesture7)! Аз също пращам за проба: дънки, рокли и обувки. Защото дори и да сме дали точни размери, всяко тяло и стъпало са индивидуални. Няма как да стоят еднакво на теб и на мен. Не се дразня, когато ми ги връщат, защото вярвам, че ако купувачката се е харесала с тях, ще ги задържи дори и да няма пари в момента. Просто ще помоли да я изчакам. Дори в момента изчаквам едно майче и това не ме притеснява. Smiley
Написах, че си нетолерантна, защото опонираше на всяко различно мнение от твоето и изглеждаше неотстъпчива. Чак сега, от последният ти пост се разбра, че не съм била права(pother5) От понеделник гледах обявите ти и обмислях дали да се запиша /защото никога не се записвам "за спорта"/, но вчера след като видях темата се отказах. Прецених, че няма смисъл. Днес, ти промени мнението ми в положителна посока и ще се запиша, след като взема малкия от училище. Smiley Стига да не си против!  :Smiley
Относно "... и пише "пратих парите на адреса ти, защото с пощенски запис ми е по-удобно". няма извинявай, няма вятър." - въпрос на възпитание. Колкото и да се дразниш, отсрещната страна няма да стане по-учтива и възпитана, за съжаление! Хората са различни!
"...продавач, който не се притеснява от вида, описанието, състоянието, качеството и описаните размери на дадена вещ, не би трябвало да се притеснява, че ще му се върне или няма да му се плати. ако грешно съм го разтълкувала - извини ме, но то така си звучи, и отново така ми звучи....."   - продължавам да недоумявам защо ти звучи насочено към теб! Дори след като ти написах, че съм харесала неща от обявите ти! Говорех принципно и от личен горчив опит с други потребители. Да не говорим за десетките теми изписани за "Платих предварително, а не получих нищо... или получих вестници, парцали, ... ".
".........и пак да повторя че спорът става безсмислен, ако приемете че пощенски записи също могат да се изпращат към банкова сметка..." - с това съм съгласна и е удовлетворяващо решение и за двете страни! (hail4)
Активен

НП само след уговорка. Не предплащам!
При предложения за размяна-аз съм 176см., р-р L-XL, обувки №38.
С момче на 9г.; ръст 153см.; обувки №37-38
Моля, не ми пращайте дрехи от II употреба - имам алергия към препаратите, с които ги третират. Изхвърлям ги директно! Мислете преди да ми ги изпратите. Ако си ги искате обратно, поемете си пощенските!
Не предлагам вещи, които самата аз не бих купила!
Честна и търпелива съм, но не злоупотребявайте!
Записаните в две и повече обяви са с предимство.
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #56 -: Октомври 13, 2010, 13:18:15 »
Раздели ТемаНагоре

Плащала съм и  по двата начина, но наистина никой не може да ме накара да отида например  да му преведа пари в клон на ЦКБ. А, не, ама не!!! Защо съм категорична ли? ! Ами , защото преди 2 седмици купих от едно момиче обувки и тя ме помоли ( държа да подчертая, че не е настоявала), ако ми е удобно, да й преведа сумата (точно за въпросната ЦКБ става на въпрос). Търсих телефон, намерих, обадих се, за да разбера къде се намира( нищо, че града ни е малък, но този клон не го знаех къде е :Smiley).  Ей, такава простотия не бях виждала, честно! Няма да навлизам в подробности, но си скъсах нервите да чакам банковия служител да си приказва с охраната за грозде, вино и т.н. и на всичко отгоре да се държи с мен, все едно, че съм дошла да му седна на масата, а касиерката-да си изяде баничката. Преведох парите и си казах"Край!!!!! Тук и посмъртно няма да вляза повече!".



Това все едно е писано за клона на ЦКБ в нашия град.  Cheesy Добре че не ми се налага да ходя там често. Последният път бях свидетел как охраната подканяше с реплики от рода на "Айде, мърдай, че хора чакат ... по-живо" един възрастен човек с бастун, който бавно и с усилие ставаше от стола пред бюрото на банковия служител.


sysily, наистина смятах да се оплача, но.... си казах:"Карай, повече не искам да си имам вземане-даване с тях".
Дамммм, мнооого са зле, горките!
Колкото и гадно да Ви звучи, после разбрах, че преди няколко месеца били обрали въпросния клон и се изкефих максимално. Ами, народа си го е казал:"Няма ненаказано зло!"
Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500


Criminal mind...

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #57 -: Октомври 13, 2010, 13:21:30 »
Раздели ТемаНагоре

ето abba, значи било вярно че в спора се ражда истината!  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
ще ти пратя за проба няма проблем  (flowerr4)
...ама парите по банкова сметка нали знаеш  Wink Wink Wink  Tongue Tongue хахаххаах  Wink (hassle4) (devil1) ама много сладки тия емотиконки беее  (angels2)
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
abba
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 108


abba=фея на змея! Четете подписът ми!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #58 -: Октомври 13, 2010, 13:30:18 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат на: mimi_76 в Вторник, 12 Октомври 2010, 12:37
Здравейте, миналата седмица комуникирах с потребител "addela", дори и изпратих една шубичка. Сега се опитах да изпратя лично съобщение, за да попитам получила ли го е и какво става с паричките, но ми изписа, че няма такъв потребител.

Потребителят е задал профила си за изтриване.
Има ли начин да се свържа с нея? Какво да правя в случая?

Тези постове ги копнах от П.....к,и в отговор на изречението:"Вече НЯМА сила на света, която да ме накара да платя нещо преди да съм го видяла! " Поради такива гореслучващите се проблеми,пък мен също НЯМА сила която да ме накара да пращам без да са ми платили!Разбира се има си изключения,има си договорки и прочие.Аз също ги пращам още като поръчам(след като изисквам нещо,то редно е да го прилагам от своя страна),мъкар ,че не са ми ги искали(в предвид рейтинга ми)А по принцип се процедира с наложен платиж(по интернет сайтовете),но като става дума ,че това оскъпява покупката и е за сметка на купувача....Затова ,нека всеки сам си решава,дали ,как и за какво ще плаща или не предварително.Когато и двете страни не искат да се споразумеят,да си останат по жево по здраво и това е ...ПО ДОБРЕ С ПРЪТ В УСТАТА ,ОТКОЛКОТО С НЕРВИ В ГЛАВАТА!НЕКА ВСЕКИ ИМА ПРАВО САМ ДА ПРЕЦЕНЯВА!

Абсолютно съм съгласна! Всеки има право на избор! Онзи ден ми се случи точно това - развалихме сделката с една мама за едно палто, защото тя отказа да го прати без да съм го предплатила. Разделихме се с добри пожелания и усмивки! Нямаше никой сърдит или обиден. Всяка влезе в положението на другата.  Аз ще си намеря друго палто, палтото ще си намери друг купувач.  (grin2)
И на мен ми се е случвало да не ми платят /няколко пъти/, но това ме научи да бъда по-внимателна на кого изпращам. Ако някой ме съмнява, винаги измислям начин да не му го изпратя или да го накарам сам да се откаже от сделката.
Активен

НП само след уговорка. Не предплащам!
При предложения за размяна-аз съм 176см., р-р L-XL, обувки №38.
С момче на 9г.; ръст 153см.; обувки №37-38
Моля, не ми пращайте дрехи от II употреба - имам алергия към препаратите, с които ги третират. Изхвърлям ги директно! Мислете преди да ми ги изпратите. Ако си ги искате обратно, поемете си пощенските!
Не предлагам вещи, които самата аз не бих купила!
Честна и търпелива съм, но не злоупотребявайте!
Записаните в две и повече обяви са с предимство.
dodkoDD
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 276


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #59 -: Октомври 14, 2010, 14:13:23 »
Раздели ТемаНагоре

"...при това - своеволно - с запис към адрес. и пише "пратих парите на адреса ти, защото с пощенски запис ми е по-удобно". няма извинявай, няма вятър. защото по ваше мнение си е в правото. НЕ НЯМА КАК ДА БЪДА ПО-ТОЛЕРАНТНА, КЪМ ПОСЛЕДВАЩО ПЛАЩАНЕ ПО НЕУГОВОРЕН НАЧИН!"

Позволих си да копирам горния цитат, тъй като смятам, че такова отношение е обидно за потребителите. Мисля, че не се нуждае от коментар. Не е повод за въвличане в ненужен спор, не го поставям за да ми се отговори, не е въпрос.  



Не мога да кажа на някого:"Държа  на банков превод, или превод по Еконт, или пък телеграфен
запис Shocked( защото и това ми се е случвало, да ми поискат и то веднага Shocked телеграфен Shocked, представяте ли си?!).
Нека се уважаваме и да се съобразяваме с другите!  Не се върти земята само около мен или около който и да е! Всички сме ХОРА, затова, нека се държим ЧОВЕШКИ!




 incadens! Това е за теб. (feast2)
 
В края на краищата целта ни е да продадем/купим нещо и съответно да си получим/изпратим парите. Мисля, че именно поради зрелостта и разумността си се подразбира, че можем да уточним всяка подробност съвсем човешки на лс с отсрещната страна, без да си налагаме претенциите и желанията. Всичко би трябвало да се случва доброволно. Когато прочета някой подпис на продавач, който ми нарежда, пришпорва, или задължава да направя или не нещо, което той си определя като вид правило, при това под заповедна форма, просто го игнорирам. Дори да съм имала желание да купя нещо от някого /не се записвам за спорт или от безделие/, отблъсне ли ме негова реплика, каквото и да предлага, не повтарям. Дори от четенето на постове във форума съм преценила за себе си, че от определени потребители не бих пазарувала.

« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 22:32:12 от dodkoDD » Активен

Предимство има за поръчване от повече обяви.
Пазарлъците на дребно не ги толерирам и игнорирам. Не искам отрицателни емоции.
Ако се забавя с ходене до пощата с два-три дни-не бързайте да нападате, работя, не живея в сайта, което по никакъв начин не ме прави некоректна.


Страници: 1 2 3 [4] 5   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на: