{GOOGLENEWHOR}


Страници: 1 ... 59 60 [61] 62 63   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Re:Измами и опити за измами в особено големи размери от CORO  (Прочетена 117110 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
miti2007
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 244


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #900 -: Декември 10, 2010, 17:45:56 »
Раздели ТемаНагоре

И мен всеки ден ме пита дали съм си я оттеглила жалбата ,но не искам въобще да й доставям удоволствие да й отговарям.Тя къде беше аз като си задавах въпросите -дали ще ми се върнат нещата или не.
[09.12.20 ivka: какво стана какво реши за жалбата
[09.12.2010 г.  ivka: защо мал4иш и не пишеш колко пъти тря да те питам след като си взема нещата
[09.12.2010 г. ivka: ok kato ne iska6  da pi6e6 az какво става аз 6те пусна жалбя утре срещо тебе .защото ти си полу4и нещата и не си постапила коректно ,сутринта хидих в РПУ-то и ми казаз инспектора 4е след като съм ти варнала нещата а ти не с отеглила жалбата аз мога да пусна срещо теб и утре 6те го направя
[09.12.2010 г. ivka: и ще трябва да ходи6 да даваш обяснение
Същите заплахи и към мен са отправени ,че сега тя е господаря на положението Cheesy
Нали идеята да ги пуснем тези жалби е била с целта  тя да си получи заслуженото ,а не да се държим като деца и в един момент да не знаем какво правим??
Активен
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1411


Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #901 -: Декември 10, 2010, 19:41:58 »
Раздели ТемаНагоре

Ако Коро може да пише ъв форума(виждам, че е влизала от профила), защо не оповести в темата какво смята да прави? Ангажирала е модератор да посредничи, който също не пише в темата за намеренията въпросната, а разпраща лични послания. Оф, не разбирам, вие си знаете де, но даже и да си оттеглите жалбите, ако преписката стигне до прокуратурата и се заведе дело срещу Коро, няма никакво значение дали ви е върнала нещата и жалбите ви. Ще ви викат като свидетели. Това е. Оставете полицията да си свърши работата-тя ще докаже, че е върнала всичко и те ще прекратят разследването. Ако преценят.
Модератора не пише в темата ,  Shocked ми че то аз през сраница имам пост с ръзвитието по случея, това ако не е писане .....Huh???
The_Black_Angel,Това,че отдели много сили и средства да помогнеш на потребителките да получат вещите си е факт!
Но небива да вземаш страна по случая и да пишеш кой какво да прави.
Може би вярваш на 100% на думите на Ива и именно затова вчера си позволи да ми пишеш и съветваш какво да правя,за да непострадам и аз от полицията.
Тук е мястото да копирам писмото от полицията,което ще покаже на теб,че думите зад които ти застана от Ива са лъжа:
Благодарим Ви за уведомлението, че Ивалина Цералска Ви отравя предупреждения, че спрямо Вас ще подаде насрещна жалба, като си е позволила да намесва името на РУ"Полиция" - Троян, че е била посъветвана за това от нас. Написаното от Ивалина Цералска до Вас, си е изцяло нейно съчинение. Никой в РУ"Полиция" - град Троян, не и е казвал да подава насрещни жалби срещу лицата, на които е върнала парите или стоките. Срещу нея продължава да се води разследване за извършените измами, като изцяло от жалбодателите зависи дали то ще бъде проведено до край или те ще оттеглят своите жалби. До Вас действително е изпратено писмо, относно снемане на допълнителни обяснения, касаещи подадената от Вас жалба.
 

Къдепо точно те съветвам какво да правиш , защото аз си спомням пределно якно какво съм писала и изрично съм писала че не ти казвам какво да направиш , а ти го пиша това информативно , за да не стане после , ама защо никой не ни каза , нали модераторката поддържаше връзка с нея , тя защо не ни каза?!?!?!

Никой не е вярвал на Ива, само ангела и вярваше, но и благодарение на нея всички си получаха нещата, затова никой не казва истината каква е. А истината е че модератор защитава Coro! Аз тогава си казах мнението, но всички ме нападнаха и ме обявиха за злобна. Както и да е, сбъркала е, ясно е че Coro ще си получи заслуженото. Браво на chokoni - много адекватно е реагирала като е уведомила полицията за всичко!
Добре че съществуваш ти , като вестител на истината , защото иначе направо не знам къде щяхме да сме ,  и не мисля дори и сега че съм сбъркала , защото продължавам да съм на мнение , че след като е върнала или платила нещата , няма нужда да бъде намесвана полиция , защото така е мнооого вероятно , ива сега да не върне или плати останалите неща , понеже е на мнение че всъщност за нея файда няма от това че постъпва правилно . В нейните очи е така , аз върнах нещата а жалбите стоят , за какво всъщност да си правя труда за каквото и да било?!?

А истината е че модератор защитава Coro!

Истината е, че Ангелчето по правило защитава купувача, това съм забелязала аз. Тя се води от мотото "клиентът има право", затова винаги насърчава връщането на стоките при недоволни купувачи, което според мен не е правилното решение при споровете! Но за нея това е правилното - така разсъждава, затова и така действа като модератор, не може да я упрекваме, това е нейното виждане. Може би трябва повече да се съобразява с двете страни, защото тук и продавачите са "клиенти" на сайта.
В конкретния случай обаче, наистина БЛАГОДАРЕНИЕ на нея, всички си получиха(или си получават) нещата и парите!!! Ако разчитаха на други методи, съм почти убедена, че щяха да изгорят. Тя си знае какво и колко време и усилия й е струвало като посредник в тази кошмарна ситуация! И това, че приканва съм оттегляне на жалбите, съм убедена че е от добронамереност не към коро толкова, колкото към всички засегнати и за приключване на неприятната ситуация като цяло.
И не не се водя от това мото , водя се от мотото че ако човек продаде нещо което се окаже има забележка която той не е забелязал е негово задължение , да приема връщане , както и когато нещото е некоректно описано , било то размери , материал и прочие

Това не е просто неприятна ситуация, а опит за масова измама, и Coro не е просто купувач, а опитна крадла и трябва да си понесе последствията.
Хората са достатъчно големи сами да преценят дали да подадат жалби или не.  Няма нужда да им се напомня непрекъснато да си оттеглят жалбите, че чак и на лични, не беше ли достатъчно в темата. Ангела иска да угоди хем на Coro, хем на потребителите на сайта и така нещата да приключат. Само че, аз пак питам, не я ли е грижа за хората от следващия сайт, а за по-следващия или капацитета и на ангел се изчерпва само в този сайт?  Тук нещата ги оправи ОК, всички и го признават,  и тъй и тъй се разбират много добре с Ива що не я убеди и парите на хората от аукрото да върне, и от продавалника.  Ето затова полицията трябва да вземе мерки, а не да се оттеглят жалбите и нещата просто да приключат. Поредната лъжа на Ива за полицията е доказателство, че при нея втория шанс отдавна я е напуснал.

Знаеш ли какво , мила и прекрасна bADaZz тъй като наистина оставам с впечатлението , че очевидно смяташ че би се справила по добре от мен , предлагам ти , от тук насетне ти  да се заемеш с Ива , да върне и на акуро и на тукашния остатък и по възможност , сигурно ако положиш минимални усилия и в зътвора ще успееш да я вкараш , е тогава предполагам ще сте доволни всички , на топлинко зад решетките , е сигурно че не би завлякла никой , или хайде да не сме толкова крайни , нека поне и праснат една глобя между 5 000 и 15 000 , така не само че ще я изкарат на улицата където няма интернет конфискувайки и жилището понеже тя няма тия пари  но и ще и вземат децата , а да да припомним тя нали не ставаше за майка така че предполагам че ако ги заврат двете дечица в сиропиталище , вие ще сте ок с това , нали?!?

В заключение казвам , ако има хора които не им харесва как модераторсвам и какъв човик съм и какви са ми принципите и как дейсвам моля организирайте се  разберете се помежду си пишете до Шефа и ще спра да съм модератор .
Всеки в екипа го върши това на добра воля , никой от екипа не беше длъжен да се занимава със случея , защото в началото се бе заела Отнесената , аз имах глупоста да и отнема случея , и бога ми направо се мразя в момента че го направих , както забелязах има и други недоволни от това как съм "помогнала" в предишни случаи , пиша помогнала в кавички , защото явно не е било истинска помощ . Както и да е , както казах организирайте се , поискайте ми оставката от шефа !
« Последна редакция: Декември 10, 2010, 20:06:48 от The_Black_Angel » Активен

bADaZz
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 230


Focus equals reality!

Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #902 -: Декември 10, 2010, 21:32:15 »
Раздели ТемаНагоре

Ооооо не ми се спори с тебе, нормално като човек ти пиша, че не си права, ти обаче не приемаш критики, и тема отвори специално за критики, но как човек да те критикува като ти винаги си права, сега и ме изкара, че децата и в сиропиталище искам да вкарам, почна наистина да говориш глупости, на които нямам намерение да отговарям! Съжалявам, че изобщо си изказах мнението в този форум!! Крива и черна съм ти АЗ, защото се усмелих да ти кажа направо какво мисля, но знам, че не съм само аз на това мнение.
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ И СЕ ИЗВИНЯВАМ, ЧЕ ИЗОБЩО УЧАСТВАХ В ТОЗИ ГРОЗЕН ФАРС!
Активен

За непознати от мен потребители парите предварително!
Плащам САМО по банков път!
След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.

bADaZz съм !
Focus equals reality!
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1411


Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #903 -: Декември 10, 2010, 21:44:07 »
Раздели ТемаНагоре

Ооооо не ми се спори с тебе, нормално като човек ти пиша, че не си права, ти обаче не приемаш критики, и тема отвори специално за критики, но как човек да те критикува като ти винаги си права, сега и ме изкара, че децата и в сиропиталище искам да вкарам, почна наистина да говориш глупости, на които нямам намерение да отговарям! Съжалявам, че изобщо си изказах мнението в този форум!! Крива и черна съм ти АЗ, защото се усмелих да ти кажа направо какво мисля, но знам, че не съм само аз на това мнение.
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ И СЕ ИЗВИНЯВАМ, ЧЕ ИЗОБЩО УЧАСТВАХ В ТОЗИ ГРОЗЕН ФАРС!
От мен си извинена
Но не говоря глупости , до къде мислите че ще стигнат нещата ако това стигне до съд?!? Ако обявят ива за виновна в опит за измама подлежи на глоба от 5 до 15 хилади лева , делото ще се точи сумати години , и вие и ива ще се разкарвате сумати пъти до полиця/ съд , за какво , за това че тя е напоръчала неща , после като не е могла да ги плати ги връща ?!?! Не знам явно нито аз мога да разбера как мислите вие , нито вие разбирате как мисля аз !!!
С нетърпение чакам ива да оправи останалите неща , и да хвърля тая тема в небитието защото тя ми носи само горчилка
Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #904 -: Декември 10, 2010, 21:47:44 »
Раздели ТемаНагоре

ХОРА ! Спрете се. Не може да искате всички да сме на едно и също мнение. Единственото, в което съм сигурна е, че всички искат случаят Коро ( хммм като заглавие на бестселър звучи ) да приключи благополучно за всички пострадали.
Изписаха се кофи с мастило (образно казано) докато някой взе нещата в ръцете си и се опита да помогне както може.
Абсолютна черна неблагодарност. Жената, визирам Ангела, си слага още една беля на главата и за какво ? За да й се натяква, че видите ли нейните методи не били правилни.
Може би ще съжалявам, но ще го кажа, не мога да си кривя душата. Когато всички се чудехте какво по дяволите става, бяхте като ......ударени с мокър парцал. Ами сега какво, въй, ау и оу. В момента, в който нещата започнаха да се оправят - ми ще пуснем жалби.
Ми да ги бяхте пуснали преди това, докато се вайкахте.
Щом сте си получили нащата / парите на какво основание ще ги пуснете ? Моля, г-н полицай ама тя ми забави плащането с 5 дни.
Може да има и обидени, но честно да ви кажа не ми пука. Направихте човекът, който се опита да помогне и даже успя да организира нещата по връщането на 5 ст. Не е правилно.
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley
 
Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657


Вече ходя на работа :)

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #905 -: Декември 11, 2010, 06:37:53 »
Раздели ТемаНагоре

Съжелявам,но аз Каро не я оправдавам и не ме интересува какво става с крадци като нея.Съжелявам много Ангелче,че не съм съгласна,донякъде обаче с теб.Ти помогна и на мен много,за което ти благодаря Kiss но в този случей извинявай..........Занчи сега да я съжелим за това,че може да влезе на топло,да влезе да и дойде акъла.Всичко е очевидно още от самото начало,аз ако бях си изчакала и не бях пуснала тема,верно че друг щеше да я пусне,ама кога,когато щеше да завлече още толкова хора.Факт е,че на нея не и е за първи път нали(доказателства има) и ми кажете всеки път ли тя грешеше и всеки път ли майка и беше болна,залагаше лаптопи,чакаше майчинстово Lips Sealed еми извинявайте ама никоя сила на земята не може да ме накара да повярвам в невинноста на Ива.Тя трябва да получава незнам какви пари и какво майчинство,за да си пазарува така,в което се съмнявам и аз искам сокоизтисквачка да си правя сокове и аз искам яке за зимата и аз искам ботуши и аз искам дрехи и хубави играчки за дъщеря ми...........ама като немога да си го позволя си кротувам....... Undecided
За мен тя е една ДОЛНА КРАДЛА...............и не ме интересува,че ТЯ имала проблеми и т.н,всеки си има,тя нямало смисъл да ги връща,как така да няма смисъл Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Не ви разбирам,но не съм и длъжна да ви разбирам Embarrassed Embarrassed Embarrassed
« Последна редакция: Декември 11, 2010, 06:40:44 от Криси09 » Активен


Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
vesi1977
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 198


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #906 -: Декември 11, 2010, 09:22:32 »
Раздели ТемаНагоре

Мисля, че трябва да се обяви конкурс "Некоректен потребител на годината". Коро със сигурност ще спечели - направо приготвяйте подаръците  Tongue
Активен

Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него! Cheesy
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459


Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #907 -: Декември 11, 2010, 09:23:56 »
Раздели ТемаНагоре

Мисля, че трябва да се обяви конкурс "Некоректен потребител на годината". Коро със сигурност ще спечели - направо приготвяйте подаръците  Tongue

...е още подаръци ли?! Smiley Тя май получи достатъчно:)
Активен
vesi1977
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 198


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #908 -: Декември 11, 2010, 09:30:33 »
Раздели ТемаНагоре

Мисля, че трябва да се обяви конкурс "Некоректен потребител на годината". Коро със сигурност ще спечели - направо приготвяйте подаръците  Tongue

...е още подаръци ли?! Smiley Тя май получи достатъчно:)
получи,получи ама нали я накараха да ги върне  Wink ей сега вече ще си ги заслужи  Tongue
Активен

Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него! Cheesy
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098


Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #909 -: Декември 11, 2010, 10:54:40 »
Раздели ТемаНагоре

тцтцтцт тук подаръци ли се раздават,искам и аз Cheesy
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
Kateto_pateto
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #910 -: Декември 11, 2010, 11:20:34 »
Раздели ТемаНагоре

Сега пък трябва да се я съжаляваме милата КРАДЛА, че била сама, че имала 2 деца, че била зле финансово и т.н.. ама какво ни пука за това да се оправя защо е поръчвала толкова неща като не е могла да ги плати заради тази особа се разкарвах няколко пъти до пощата и за какво?  И ние имаме деца и ние не сме кой знае колко добре финансово, ама не лъжеме и не крадеме а си изкарваме парите с труд. Според мен не трябва да си отегляте жалбите /за тези които са подали/ тя трябва да получи заслуженото това което е надробила да си го яде да е мислела по-рано какво е вършила.
Активен

Коректна съм-моля бъдете и вие!!!
Връщам-ако не отговаря на описанието!!!
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1411


Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #911 -: Декември 11, 2010, 14:20:28 »
Раздели ТемаНагоре

Разбрах от шефа че чака да оправи нещата , а дотогава да има достъп до ЛС , без обяви
Активен

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657


Вече ходя на работа :)

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #912 -: Декември 11, 2010, 14:34:03 »
Раздели ТемаНагоре

Моми4ета,моето мнение 4е заради една г-жа. която неси заслужава се карат или спорят сумати народ.Просто няма смисьл.Не е редно да обвиняваме Ангел4ето защото ако небеше тя вси4ки щяхме да останем с прьст в уста.в4ера ми направи впе4атление 4е Коро е вьв сайта-та нали си беше заложила лаптопьт и защо нея игнорират дане може да влиза и да пазарува.
Мила дами зарежете я тази коро идват празници и нека бьдем добри,рано или кьсно всеки си полу4ава заслуженото по един или друг на4ин.Мисля 4е като я коментираме и се дразним така доставяме удоволствие на г-жата.

Ама защо не четете,това което си го написала ти,го има едно 10-на пъти,никой никого не обвинява Huh?
Активен


Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
van4e_didi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 205


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #913 -: Декември 11, 2010, 17:17:41 »
Раздели ТемаНагоре

Да,права си,нека да си оправим настроението и въпреки всичко да се настроим положително за предстоящите празници и да си пожелаем никога да не попадаме на такива хора като КОРО,или ако попаднем,да проявим достатъчно разум и да ги подминем...
 (christmas10) (christmas11) (christmas3)
Активен

Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк.
По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
poli23
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 454


Нека бъдем коректни!!!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #914 -: Декември 11, 2010, 19:47:40 »
Раздели ТемаНагоре

Дано поне до Коледа всички момичета да си получат нещата или парите, и да се започне Новата година на чисто. Другото не искам да коментирам, че вече започнахме да се повтаряме и няма смисъл. Дано никога не попадаме повече в такива ситуации.
Активен

Коректна съм и очаквам същото!
За две обяви с предимство!
Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители!
Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови Smiley))
http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/


Страници: 1 ... 59 60 [61] 62 63   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на: