{GOOGLENEWHOR}

Анкета
Въпрос:
Изневерявали ли сте ?
Да - 32 (40.5%)
Не - 47 (59.5%)
Общ брой гласове: 79

Страници: 1 [2] 3 4 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Изневярата - начин на употреба  (Прочетена 46061 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #15 -: Декември 15, 2010, 21:24:28 »
Раздели ТемаНагоре

гласувах с НЕ
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
plamcho
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 109

Профил
« Отговор #16 -: Декември 15, 2010, 21:31:35 »
Раздели ТемаНагоре

М дааа,аз сега съм щастлива с двете си човечета и правя всичко в името на тях! Wink
и аз  (love8)
Активен
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 126

Профил
« Отговор #17 -: Декември 15, 2010, 21:32:15 »
Раздели ТемаНагоре

Аз лично мога да кажа за себе си,че една изневяра след дълъг брак си е нещо нормално,стига разбира се да не се превърне във връзка.Има ли връзка идват и чувства и тогава вече става лошо са брака.
Активен

АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА!
 За  потребители  с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно).
Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #18 -: Декември 15, 2010, 21:33:58 »
Раздели ТемаНагоре

Еха много готина тема  (super1) .Аз също гласувах
Активен

bori_nik_
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 55

Профил
« Отговор #19 -: Декември 15, 2010, 21:46:26 »
Раздели ТемаНагоре

4estno kazano spored men iznevqrata ne e gotino ne6to-parvo naranqva6 drugiq,2-laje6 sebe si i savestta si,3-4ovek ne se zamislq za tova kolko vajen e za nego liubimiq,dokato ne napravi nqkoq glupost.Nikoi ne sadq-vseki ima pravo na izbor,no spored men 4ovek ponqkoga ne zabelqzva drebnite jestove na miliq ni s koito kazva 4e nie sme nai-vajnite na sveta...tova e gadno-vseki izrazqva liubovta si po razli4en na4in.No iznevqrata-NE....ne e gotino.....
Активен

Коректна съм и бърза-разчитам на същото и от вас!Благодаря ви!Връщам стоки неотговарящи на описанието или зацапани и мръсни.Това е сайт с добра идея,затова нека не я проваляме.Работя с пощата.Поставям оценки след всяка сделка....
Cheesecake
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 368

Профил
« Отговор #20 -: Декември 15, 2010, 22:01:11 »
Раздели ТемаНагоре

Ох..аз на теория знам,че да целунеш друг,да спиш с друг не е изневяра,защото може да е породено от много фактори-алкохол,в изблик на ярост или гняв..но ако някой,с който съм го направи ще му бия шута.Аз се обичам достатъчно,за да мога и сама..така че ако е тръгнал да залита,нека си живее сам и спи с която иска,аз не съм мазохистка да го търпя.Както съм писала,с бившия сме били заедно 3г,но ако ми беше изневерил щях най-спокойно да му кажа довиждане и лек живот.
А вече има ли връзка,чувства..това няма да мога да го преглътна за нищо на света..то си е предателство в случая,не просто изневяра.
Активен

НЕ поемам пощенски,освен ако не съм отбелязала!
Моля за глас  http://nagradite.net/estrella Smiley
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #21 -: Декември 15, 2010, 22:17:01 »
Раздели ТемаНагоре

4estno kazano spored men iznevqrata ne e gotino ne6to-parvo naranqva6 drugiq,2-laje6 sebe si i savestta si,3-4ovek ne se zamislq za tova kolko vajen e za nego liubimiq,dokato ne napravi nqkoq glupost.Nikoi ne sadq-vseki ima pravo na izbor,no spored men 4ovek ponqkoga ne zabelqzva drebnite jestove na miliq ni s koito kazva 4e nie sme nai-vajnite na sveta...tova e gadno-vseki izrazqva liubovta si po razli4en na4in.No iznevqrata-NE....ne e gotino.....
Муци пиши на кирилица  Smiley
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #22 -: Декември 15, 2010, 22:22:15 »
Раздели ТемаНагоре

В тази анкета аз гласувах с ДА,но имах в предвид предишни връзки WinkОткакто съм с бащата на децтата ми,не ми е минавало през ума,макар да си обичам тайно голямата любов. Roll EyesТА да питам в анкетата дали всички,които сте гласували с Не,сте били верни и в минали връзки?Huh?Huh?
Активен

velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #23 -: Декември 15, 2010, 22:24:05 »
Раздели ТемаНагоре

Аз съм била искренна в отговора си  Tongue
Активен

everything
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 531

Профил WWW
« Отговор #24 -: Декември 15, 2010, 22:29:13 »
Раздели ТемаНагоре

Мисля, че всеки си има своя истина за това, какво е изневяра и предвид нея ще гласува с Да или Не.
Аз гласувах с Не защото и физически и емоционално съм отдадена на мъжа си.
Но, от двете смятам, че емоционалната изневяра е по-силна и по-разрушаваща.
Активен

Очаквам коректност, ще я получите и от мен.
Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка.
Пиша оценки.
Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #25 -: Декември 15, 2010, 23:39:52 »
Раздели ТемаНагоре

Мисля, че всеки си има своя истина за това, какво е изневяра и предвид нея ще гласува с Да или Не.
Аз гласувах с Не защото и физически и емоционално съм отдадена на мъжа си.
Но, от двете смятам, че емоционалната изневяра е по-силна и по-разрушаваща.
Мила,ти си щастлива жена,щом си с любовта на живота си(или поне така се подразбира от думите ти)!Но не с всички се случва така,че да останат завинаги с най-любимия човек!Съгласна съм,че не е приятно да тъгуваш по друг/а,докато пред теб стои човек,който ти се отдава изцяло.Но пък,когато си му верен в живота си е доказателство за любов!Била тя и не толкова силна.Wink
Активен

nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #26 -: Декември 16, 2010, 00:41:24 »
Раздели ТемаНагоре

Много ниска изберателна активност! (evil2)
Активен

zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #27 -: Декември 16, 2010, 00:51:59 »
Раздели ТемаНагоре

Много ниска изберателна активност! (evil2)

Аз гласувах с НЕ ,но доста време се въздържах да напиша нещо-чета ви и се убеждавам ,че това е една многоо трудна тема. Трудна защото всеки човек има различни виждания за изневярата. Дори тези ,които са гласували с НЕ твърдо защитавайки позициите си - е и на тях може да се случи. И после дори да го отчетат като грешка-изневярата ще е факт. Според мен никой не е застрахован и поради тази причина аз се въздържам от категорично становище.
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #28 -: Декември 16, 2010, 00:56:43 »
Раздели ТемаНагоре

За мен изневярата е гадно,подло,долно.Немога да си го предстая,чесно.Макар,че съм 1000%,че няма да го направя а мъжо и той не е Cheesy За мен тия теми са болни.....ужас.Всеки си има мислене и аз така ги възприемам нещата.За да изневериш,трябва нещо да те подтикне да го направиш,не е извинение това пиянство,ярост и т.н.Има други методи с които примерно можеш да потушиш някъква болка или ярост.
Щом си го направи,значи си го искал Huh? Никой неможе да те накара да го направиш Sad
На мен ми е минавала през ум какво ли би било да ми изневерят.......ееее като си помисля само и полудявам Roll Eyes незнам аз така го мисля.Никоя сила на земята неможе да ме накара да мисля обратно.
За мен това е равно на убийство,може да ми се смеете,но аз така го мисля Sad правя секс с мъжа си,защото го обичам,немога да правя секс с някой който не ми пука от него...
Това обаче е голям минус за мен,защото един ден когато се скарахме с моя,ама доста жестоко и когато се здобрихме той ми  каза
"знам как мога да те срина,но няма да го направя",това е че той знае,че за мен това е ужасно.
 Tongue Очаквам упреци Cheesy
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
emi_9eni
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 318

Профил
« Отговор #29 -: Декември 16, 2010, 00:57:44 »
Раздели ТемаНагоре

Изневяра има когато партньора разбере за нея  Wink
Никога не съм изневерявала на никого с когото съм имала връзка.
Но на мен са ми изневерявали.
Бившия,за когото разказах в друда тема Cheesy ми призна
чак след като решихме да развалим кашона(сиреч да скъсаме  Cheesy).
Иначе аз никога нямаше и да предположа.
Това пък според мен е адски тъпа черта главно на мъжете - да тръгнат да си признават.
Ми кво ме интересува, че някъде си се напил и си го вкарал без да искаш?!?!  Huh?
 ... сори за цинизма,но си е факт, че това се брои за чист егоизъм-
да си признае за да изчисти съвестта си.
Който прави грешка, поема и отговорността за нея,кому е нужно да си признаваме такива неща-
това наранява повече. Честно казано приемам до някъде, че е в природата на мъжете да изневеряват.
Разбира се си има и правилния начин на употреба (в тон със заглавието).
По-бившия ми пък Cheesy ми е споделял, че е изневерявал на всичките си приятелки.
Но там е работата, че той много добре знае как да го прави. Когато е с жената на сърцето си я кара да се чувства единствена и незаменима - отдава и се напълно и това, че някъде е имал залитане никога не е и няма да излезе наяве. Ей това е начина.
Със сегашния ми мъж съм повече от 2 години и още съм влюбена в него Smiley. Но срам не срам, ще си призная, че му простих изневяра, още в началото, която беше толкова явна, че имах пълното право да му боядисам колата с блажна боя .. примерно  Cheesy
То не бяха лъжи, то не бяха увъртания - ми хванала съм те - признай си поне,вместо повече да ме вбесяваш!!!
Много трудно му простих, много дълго време ми отне, но така съм преценила така съм направила.
Важното е че сега съм щастлива, а и вече му имам пълно доверие.
Поне знае какво следва, ако си позволи да разбера нещо подобно отново  Cheesy
Следващ път със сигурност ще му боядисам колата!  Cool
Така че да обобщим:
 - който ще изневерява, да го прави с акъл и никога да не дава повод да се разбере,още по-малко да си признава!
 - Ама хванат ли те на калъп - поне не отричай до последно, че е още по-зле.
 - А ако ще си хващаме постоянни любовници - ми какво въобще да се мъчим, то не се брои за изневяра, а за нова връзка, затова старата просто да си приключва по каналния ред и да си ходим който откъдето е.

И във връзка с последното - който е женен с деца - моля да не се оправдават с децата. Не мисля че за тях е по-добре да живеят в лъжливо семейство, отколкото да бъдат деца на разведени родители.

« Последна редакция: Декември 16, 2010, 00:59:29 от emi_9eni » Активен

Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!

Страници: 1 [2] 3 4 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: