Изневяра има когато партньора разбере за нея
Никога не съм изневерявала на никого с когото съм имала връзка.
Но на мен са ми изневерявали.
Бившия,за когото разказах в друда тема
ми призна
чак след като решихме да развалим кашона(сиреч да скъсаме
).
Иначе аз никога нямаше и да предположа.
Това пък според мен е адски тъпа черта главно на мъжете - да тръгнат да си признават.
Ми кво ме интересува, че някъде си се напил и си го вкарал без да искаш?!?!
... сори за цинизма,но си е факт, че това се брои за чист егоизъм-
да си признае за да изчисти съвестта си.
Който прави грешка, поема и отговорността за нея,кому е нужно да си признаваме такива неща-
това наранява повече. Честно казано приемам до някъде, че е в природата на мъжете да изневеряват.
Разбира се си има и правилния начин на употреба (в тон със заглавието).
По-бившия ми пък
ми е споделял, че е изневерявал на всичките си приятелки.
Но там е работата, че той много добре знае как да го прави. Когато е с жената на сърцето си я кара да се чувства единствена и незаменима - отдава и се напълно и това, че някъде е имал залитане никога не е и няма да излезе наяве. Ей това е начина.
Със сегашния ми мъж съм повече от 2 години и още съм влюбена в него
. Но срам не срам, ще си призная, че му простих изневяра, още в началото, която беше толкова явна, че имах пълното право да му боядисам колата с блажна боя .. примерно
То не бяха лъжи, то не бяха увъртания - ми хванала съм те - признай си поне,вместо повече да ме вбесяваш!!!
Много трудно му простих, много дълго време ми отне, но така съм преценила така съм направила.
Важното е че сега съм щастлива, а и вече му имам пълно доверие.
Поне знае какво следва, ако си позволи да разбера нещо подобно отново
Следващ път със сигурност ще му боядисам колата!
Така че да обобщим:
- който ще изневерява, да го прави с акъл и никога да не дава повод да се разбере,още по-малко да си признава!
- Ама хванат ли те на калъп - поне не отричай до последно, че е още по-зле.
- А ако ще си хващаме постоянни любовници - ми какво въобще да се мъчим, то не се брои за изневяра, а за нова връзка, затова старата просто да си приключва по каналния ред и да си ходим който откъдето е.
И във връзка с последното - който е женен с деца - моля да не се оправдават с децата. Не мисля че за тях е по-добре да живеят в лъжливо семейство, отколкото да бъдат деца на разведени родители.