{GOOGLENEWHOR}


Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: От любов към децата  (Прочетена 6101 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
данина
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 74


Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #15 -: Декември 11, 2010, 23:09:53 »
Раздели ТемаНагоре

За съжаление точно в пубертета се сещат за крайности-решават,че вече са дебели даже и да не са,и просто спират да се хранят.Или другия вариант,който е по-труден да се забележи от родителите-тъпчат се и после повръщат.Или демонстрират колко не им пука от нищо и никой и се правят на бунтари и започват да пушат пият.Моят син също е тинейджър,но ние много си говорим.Сигурна съм,че има свои тайни нали и аз съм била така,но за това,че има предпочитания към нездравословни храни съм виновна аз.Апела ми е към майките на мъниците,които още не разбират да не бъркат от любов.Много е трудно човек да живее постоянно с комплекси,повярвайте ми знам го от опит.Точно тогава в пубертета ми дойдоха идеите за отслабване та до ден днешен,с тази разлика,че сега знам как да се справя здравословно.Не е нужно това на децата ни.
Активен

Коректна съм.
Предпочитам плащане чрез ЕКОНТ по-евтино е.
malcho
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 373

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #16 -: Декември 19, 2010, 20:10:16 »
Раздели ТемаНагоре

Съгласна съм, че в училище ще искат и ще си купуват от храните които аз не одобрявам, но ...
Аз съм отгледана от баба си на село. Хранила ме е така, както са се хранили преди години - миш-маш, спаначе, оризче, копривка, охлювчета ... Смея да кажа, че тя е оформила вкуса ми за храна. И днес предпочитам да хапна коприва пред нещо друго. Може за извесно време да залитне в някоя крайност, но се надявам, че дълбоко вкоренени навици, ще останат за цял живот. Моето момиченце е на 4 и още не е яло зрънчо, хапва шоколад по 1-2 парченца седмично, дори и не иска повече, но си държи на десерта след ядене, ако ще това и да е купа с плодове Smiley
Активен

За съжаление поради среща с некоректни потребители, моля за предварително плащане на по-големите от 10 лв. суми. Надявам се, че оценките ми тук и там, ще ви покажат каква личност съм Smiley оценките ми в продавалника: http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=50525&profile_type=feedback
данина
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 74


Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #17 -: Декември 20, 2010, 12:43:41 »
Раздели ТемаНагоре

Много си права.Вкуса към храната се изгражда с годините.За това като възрастни има храни,които не обичаме.Защото от малки не сме ги яли.Ако на бебето не му даваш "натурален сок",а прясно изцеден с времето то ще заобича прясно изцедения и няма да иска от магазина,защото просто купения му е непознат.На 100% съм убедена,че политиката на КОКА КОЛА е пристрастяване към напитката за големи обороти и те го постигат.Знам до какви количества стигаше сина ми преди да я забраня.Ако обичате децата си вместо кроки с подарък му купете ябълка,докато още може.Не бива да си търсим оправдания за да им купуваме боклуци.След години ще консумират все повече и ще почнат да боледуват като възрастни.
Активен

Коректна съм.
Предпочитам плащане чрез ЕКОНТ по-евтино е.
valency11
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 204

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #18 -: Януари 02, 2011, 23:50:27 »
Раздели ТемаНагоре

Прекрасна тема - поздравления!
моя син е на 2 годинки ,готвя му през ден,хапва си от манджите ми и ми ги харесва,проблема е с бащата - той не ми ги яде защото нямали пикантини и магита и повечко сол!много готвя боб и леща - те са изключително важни за правилното развитие,давам всеки ден кисело мляко и веднъж -2 пъти в седмицата тиква с мед и орехи!кремчета и киселото и прясното мляко давам без грам захар,а каши,адаптирани млека и пюрета и кремчета от рода на данон никога не съм давала,сок - само прясно изцеден!аз Ви препоръчвам да си купите сусамов тахан и да давате на детето си по 1 чаена лъжичка всеки ден - заздравява костите,предпазва от рахит- от личен опит- и заздравява имунитета! купувайте само в стъклени бурканчена! той бива 2 вида -единия е белен сусам а другия не е и е по-тъмен от беления!та този по-тъмния е 5 пъти по-богат на всякакви полезни неща от по-светлия! може да си вземете и сусамово семе да си счуквате в хаванче и да давате разбъркано с мед!
иначе проблем ни е шоколада!! лично аз изяждам по 1-2 големи всеки ден,имаче слагам в устата си само качествена и здравословна храна, макар да ям по 1 на ден!шоколада ми е голям бич - не мога без него - вече и кравната захар ми играе,но ще видим... мисълта ми е че детето като ме гледа и то намазва с 2-3 парчета на ден!това е греха ми с него но тъй като аз съм по цял ден с него и постоянно ногъвам шоколад той ме гледа и става много тъжен ако не му дам - доброто в случая е че се задоволява с малко и не иска повече от даденото!
Активен

НЕ РАЗМЕНЯМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
данина
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 74


Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #19 -: Януари 03, 2011, 09:02:32 »
Раздели ТемаНагоре

Какво ще се случи,ако не ядеш шоколад?Детенце е много малък и сега хапва малко,но с времето ще започне да иска повече и като вижда,че майка му си хапва ще бъде спокойно,че всичко е наред.Постоянното ядене на сладко след години ще изчерпи инсулина и тогава ставаш пациент на ендокринолозите,а диабета е нелечимо заболяване,което води до огромен брой усложнения.Мисля,че грешиш като ядеш един път на ден.Няма как да не искаш шоколад.Заради детето си ще бъде хубаво,ако започнеш да се храниш редовно.Не се страхувай,че ще напълнееш.Въпроса е във вида на храната.С еднократното ядене червата ти с времето ще станат лениви и ще задържаш по-дълго време отпадни продукти.Онова,което е правилно за детето ти е правилно и за теб.
Активен

Коректна съм.
Предпочитам плащане чрез ЕКОНТ по-евтино е.


Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на: