Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #15 -: Ноември 10, 2010, 17:10:25 » |
Нагоре
|
Натиснах го - премигна екрана и пак същото Ох извинявам се ,че ви занимавам-сигурно си имате и друга работа ама такова нещо не ми се е случвало-кой го знае моят син какво е натискал и направил Аз малко се поизчерпах. Ако ми пратиш някаква снимка на дестопа по бих реагирал!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #16 -: Ноември 10, 2010, 17:47:38 » |
Нагоре
|
Ами аз за в момента си стесних с мишката страницата на сайта,но отгоре в десният ъгъл,където са квадратчето за малък и голям екран сега си стои все голям-като го натисна екрана все си стои един и същ. Немога в момента да пращам снимки,защото няма с какво да ги направя. Въпреки всичко БЛАГОДАРЯ много за вниманието.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #17 -: Ноември 14, 2010, 09:24:32 » |
Нагоре
|
Zorniza, на всяка стандартна клавиатура има бутон Print Screen.Натисни го и след това отвори програмата Paint, даваш Paste и запазваш картинката. След това я качи някъде...снимка.бг, фейсбук или където си качваш снимките и я сложи тук да се види проблема.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #18 -: Ноември 14, 2010, 09:37:46 » |
Нагоре
|
Защо не мога да пращам линк на обявите,който да е зелен и да се отваря!Вие как успявате?
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #19 -: Ноември 14, 2010, 09:45:23 » |
Нагоре
|
Защо не мога да пращам линк на обявите,който да е зелен и да се отваря!Вие как успявате?
Не става ли с copy-paste?
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #20 -: Ноември 14, 2010, 09:51:35 » |
Нагоре
|
Когато пишеш текст и искаш да приложеш и линк, просто оставяй интервал по между им.Пробвай
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Ноември 14, 2010, 09:56:36 » |
Нагоре
|
Дори и само линк да пратя,пак е черен.Другаде става,но тук...Сега ще пробвам с интервала. Не става? ?
|
|
« Последна редакция: Ноември 14, 2010, 09:59:11 от taniaisie »
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
abrikotin
new user
Неактивен
Публикации: 107
|
|
« Отговор #22 -: Ноември 14, 2010, 10:06:42 » |
Нагоре
|
Дори и само линк да пратя,пак е черен.Другаде става,но тук...Сега ще пробвам с интервала. Не става? ? Мила, и аз преди не успявах, но попаднах на един пост, в който пишеше, че преди и след линка се поставят тези скоби [ ]. Пробвай така, при мен се получава. Поставяш скобата, после интервал, после линка, пак интервал и после затварящата скоба.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #23 -: Ноември 14, 2010, 10:09:06 » |
Нагоре
|
..... http://www.bgdomakinq.com/При мен става и без скоби.Знам ли...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Ноември 14, 2010, 10:10:31 » |
Нагоре
|
Мерси!Пак опитвам...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Ноември 14, 2010, 10:11:28 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?action=post;topic=551.15;num_replies=24Тук става и без скоби.Просто копирам и пускам... Във форума се получи със скобите. Благодаря много и от сърце-е-е-е Абрикотче-е-е-е
|
|
« Последна редакция: Ноември 14, 2010, 10:21:33 от taniaisie »
|
Активен
|
|
|
|
abrikotin
new user
Неактивен
Публикации: 107
|
|
« Отговор #26 -: Ноември 14, 2010, 10:24:23 » |
Нагоре
|
Моля, моля! Радвам се, че съм помогнала и и при теб се получава
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #27 -: Ноември 14, 2010, 14:31:49 » |
Нагоре
|
Zorniza, на всяка стандартна клавиатура има бутон Print Screen.Натисни го и след това отвори програмата Paint, даваш Paste и запазваш картинката. След това я качи някъде...снимка.бг, фейсбук или където си качваш снимките и я сложи тук да се види проблема.
Дааа аз вече го оправих проблема Доста беше поразбутал моят бандит Благодаря на всички ,които се опитаха да ми помогнат
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|