Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« -: Октомври 14, 2010, 06:51:12 » |
Нагоре
|
Да се въведе ли поле момче/момиче/унисекс в раздела за детски дрехи? Кажете си мнението момичета!
|
|
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 12:00:59 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
mimi1308
new user
Неактивен
Публикации: 318
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Октомври 14, 2010, 07:07:06 » |
Нагоре
|
Добро утро аз съм на мнение ,че трябва да се въведе такова разделение. Би било много по практично и удобно
|
|
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 12:01:29 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #2 -: Октомври 14, 2010, 07:13:53 » |
Нагоре
|
Според мен не. Повечето детски дрешки, различни от розови са унисекс. На моето момченце му купих дънки слим-момичешки модел, които му стоят жестоко! Червени кецове, момичешки гумени ботуши ... въобще са мен повечето детски дрешки са унисекс. А и много мами ще се чудят в кой раздел да си пускат обявата точно поради тази причина- повече детски дрешки могат да се носят както от момченца, така и от момиченца. Или ако се въведе това, нека поне има и опция разделите да се разглеждат заедно.
|
|
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 12:01:54 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #3 -: Октомври 14, 2010, 07:17:05 » |
Нагоре
|
А трета опция"унисекс"?
|
|
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 12:02:21 от daiido »
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #4 -: Октомври 14, 2010, 07:27:55 » |
Нагоре
|
А и много мами ще се чудят в кой раздел да си пускат обявата точно поради тази причина- повече детски дрешки могат да се носят както от момченца, така и от момиченца. Или ако се въведе това, нека поне има и опция разделите да се разглеждат заедно.
То затова въпросът е момче, момиче, унисекс
|
|
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 12:02:44 от daiido »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #5 -: Октомври 14, 2010, 08:00:09 » |
Нагоре
|
Момичета не става въпрос за нови раздели. Става въпрос за опция като за Размяната - попълва се в самата обява.
|
|
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 12:03:05 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #6 -: Октомври 14, 2010, 08:14:54 » |
Нагоре
|
Според мен не. Повечето детски дрешки, различни от розови са унисекс. На моето момченце му купих дънки слим-момичешки модел, които му стоят жестоко! Червени кецове, момичешки гумени ботуши ... въобще са мен повечето детски дрешки са унисекс. А и много мами ще се чудят в кой раздел да си пускат обявата точно поради тази причина- повече детски дрешки могат да се носят както от момченца, така и от момиченца. Или ако се въведе това, нека поне има и опция разделите да се разглеждат заедно.
напълно заставам зад твоето мнение-аз също мисля като теб
|
|
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 12:03:34 от daiido »
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #7 -: Октомври 14, 2010, 08:18:08 » |
Нагоре
|
Аз също не смятам че е необходимо. Дрешките не са чак толкова много че и да се раздлеят по такъв признак
|
|
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 12:04:01 от daiido »
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
amber
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Октомври 14, 2010, 08:19:12 » |
Нагоре
|
Момичета не става въпрос за нови раздели. Става въпрос за опция като за Размяната - попълва се в самата обява.
И в този случай пак не мисля, че е нужно:) Излишни полета за попълване;)
|
|
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 12:04:41 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
nellyblue83
new user
Неактивен
Публикации: 229
|
|
« Отговор #9 -: Октомври 14, 2010, 08:49:39 » |
Нагоре
|
Добро утро аз съм на мнение ,че трябва да се въведе такова разделение. Би било много по практично и удобно И аз мисля, че ще е по-удобно с такова поле, но да е с опции - момче, момиче,унисекс също. А ако някоя мама прецени, че не я притеснява модел или цвят от другото поле, просто ще разгледа и него, но поне ще има предварителна селекция на пола.
|
|
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 12:05:30 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
neli72
new user
Неактивен
Публикации: 10
|
|
« Отговор #10 -: Октомври 14, 2010, 09:08:40 » |
Нагоре
|
Да,по-удобно е и ще спести много време при търсене/разглеждане.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #11 -: Октомври 14, 2010, 09:19:24 » |
Нагоре
|
Да, ще бъде добре, понякога на снимките не се вижда добре дали дрешката е категорично за момиченце. В смисъл, че не винаги цветовете излизат реално! Ще се избегнат много от излишните въпроси. За мен специално, щом една детска дрешка не е категорично за момиче, значи е унисекс.
|
|
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 12:05:42 от daiido »
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Октомври 14, 2010, 09:21:55 » |
Нагоре
|
Въпросът не е само в цветовете. На нас ни подариха сладко патешко жълто горнище, което всъщност се оказа за девойки - якичката, воланчета разни .......
|
|
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 12:05:52 от daiido »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
amber
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Октомври 14, 2010, 09:24:39 » |
Нагоре
|
Мисля, че и да е отбелязано, че е за момиче, пак ще има въпроси 'Цвета червен ли е или цикламен" Аз лично не бих се доверила на преценката на другите дали една дреха става за момче или не.Приятелката ми например ми се чуди как поръчвам маратонки с лилаво или сребърни кецове, но много зависи с какво и как ще се комбинират за да не стоят момичешки, нещо в което и тя се убеди:) Отделен въпрос е че вече и розовото е унисекс:) Остават поличките и рокличките, които са си само момичешки:)
|
|
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 12:06:11 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Октомври 14, 2010, 09:51:01 » |
Нагоре
|
Мисля, че и да е отбелязано, че е за момиче, пак ще има въпроси 'Цвета червен ли е или цикламен" Аз лично не бих се доверила на преценката на другите дали една дреха става за момче или не.Приятелката ми например ми се чуди как поръчвам маратонки с лилаво или сребърни кецове, но много зависи с какво и как ще се комбинират за да не стоят момичешки, нещо в което и тя се убеди:) Отделен въпрос е че вече и розовото е унисекс:) Остават поличките и рокличките, които са си само момичешки:) Повтарям се, но моето мнение е, че не става въпрос само за цветовете.....и аз нямам проблем да го облека в розово моят алък мъж, но от някои снимки няма да мога да преценя дали няма къдрички по ръкавите или нещо от сорта. Ако ви мързи да напишете 5-6 букви в обявата, то това е друг въпрос......
|
|
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 12:06:24 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
|
|