ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #210 -: Ноември 07, 2010, 15:00:24 » |
Нагоре
|
Баницата с кайма сьм я правила.Ех,тези кексове как ме изкушават,ама като знам ,че няма да го скупосам,не ми се и захваща. Довечера ще спретна пицичка,че днес ми е едно рошаво от снощното излизане.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #211 -: Ноември 07, 2010, 15:26:27 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #212 -: Ноември 07, 2010, 15:33:12 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #213 -: Ноември 07, 2010, 18:22:02 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #215 -: Ноември 07, 2010, 20:22:54 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #216 -: Ноември 07, 2010, 20:55:42 » |
Нагоре
|
Даце,хареса ли ти фрикасето с чесънче? А кимион сложи ли? Кексчето ти изглежда...ммммм,вкуснооооооооооооо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #217 -: Ноември 07, 2010, 21:18:06 » |
Нагоре
|
Даце,хареса ли ти фрикасето с чесънче? А кимион сложи ли? Кексчето ти изглежда...ммммм,вкуснооооооооооооо Докато го готвих всички търтанясваха ,как чесън на фрикасе.Аз сложих както ми каза,чесънчето после кимиончето Сега ела да видиш,нищо не остана. С големите лъжици ядоха От сега нататък така ще го готвя.Благодаря ти още веднъж!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #218 -: Ноември 07, 2010, 21:50:28 » |
Нагоре
|
Даце,хареса ли ти фрикасето с чесънче? А кимион сложи ли? Кексчето ти изглежда...ммммм,вкуснооооооооооооо Докато го готвих всички търтанясваха ,как чесън на фрикасе.Аз сложих както ми каза,чесънчето после кимиончето Сега ела да видиш,нищо не остана. С големите лъжици ядоха От сега нататък така ще го готвя.Благодаря ти още веднъж! Аз забравих да ти кажа,че след това слагам застройка от кисело мляко и жълтък...Другия път така да го направиш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #219 -: Ноември 07, 2010, 21:53:24 » |
Нагоре
|
Аз забравих да ти кажа,че след това слагам застройка от кисело мляко и жълтък...Другия път така да го направиш Ааа това го направих и без да ми казваш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #220 -: Ноември 07, 2010, 21:53:50 » |
Нагоре
|
Аз забравих да ти кажа,че след това слагам застройка от кисело мляко и жълтък...Другия път така да го направиш Ааа това го направих и без да ми казваш Ооох,отдъхнах си
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #221 -: Ноември 07, 2010, 22:07:05 » |
Нагоре
|
Моля те ,сега да ми напишеш рецептата за мусака с ориз и патладжани
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #222 -: Ноември 07, 2010, 22:33:40 » |
Нагоре
|
Моля те ,сега да ми напишеш рецептата за мусака с ориз и патладжани В тиган запържвам леко 1 средно голяма глава лук,добавям кайма (500-600гр.) като я намачквам с вилица.След това добавям нарязан на кубчета (колкото зарче например) 1 голям патладжан или 2 малки.Предварително осолявам кубчетата.Оставям патладжана да се задуши малко с лука и каймата и след това добавям доматено пюре или нарязани на ситно 1-2 домата,зависи от големината.Добавям черен пипер,може и съвсем леко кимион.Всичкото това го оставям да се задуши. В тава слагам ориза (2 водни чаши),сместа и разбърквам.Добавям към 4 чаши вода и още малко сол,но гледам да не прекалявам ,за да не стане солено.Слагам в предварително загрята на 200 градуса фурна и намалям на около 180 градуса.По някое време евентуално може да добавя още една чаша вода,ако ориза не е омекнал достатъчно,а водата е намаляла.След това заливаш със заливка като за обикновената мусака.Това е. С такава смес между другото съм пълнила и чушки.Стават много вкусни
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #223 -: Ноември 07, 2010, 23:14:06 » |
Нагоре
|
В тиган запържвам леко 1 средно голяма глава лук,добавям кайма (500-600гр.) като я намачквам с вилица.След това добавям нарязан на кубчета (колкото зарче например) 1 голям патладжан или 2 малки.Предварително осолявам кубчетата.Оставям патладжана да се задуши малко с лука и каймата и след това добавям доматено пюре или нарязани на ситно 1-2 домата,зависи от големината.Добавям черен пипер,може и съвсем леко кимион.Всичкото това го оставям да се задуши. В тава слагам ориза (2 водни чаши),сместа и разбърквам.Добавям към 4 чаши вода и още малко сол,но гледам да не прекалявам ,за да не стане солено.Слагам в предварително загрята на 200 градуса фурна и намалям на около 180 градуса.По някое време евентуално може да добавя още една чаша вода,ако ориза не е омекнал достатъчно,а водата е намаляла.След това заливаш със заливка като за обикновената мусака.Това е. С такава смес между другото съм пълнила и чушки.Стават много вкусни Cheesy Утре ще си купя патладжани и ще пробвам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #224 -: Ноември 07, 2010, 23:33:46 » |
Нагоре
|
И още една рецептичка,ако се чудите какво по-различно да сготвите... Сварявате една част пиле и отделяте бульона (свареното пиле може да замразите за по-нататъшно готвене). Другата част от пилето нарязвате на нещо като жулиенчета и запържвате с малко подправки- червен пипер,кимион,сол,черен пипер... Сварявате картофи (в пилешкия бульон е най-добре),пасирате ги или ги намачквате,добавяте бучка масло (около една четвърт от малките масла).Добавяте сол на вкус. В тавичка разстилате пасираните картофи,мажете дебел пласт майонеза.След това следва един пласт гъби(мариновани или пресни-няма значение),следва пилето и накрая още един пласт майонеза.Отгоре обилно поръсвате с настърган кашкавал и слагате във фурната на около 180 градуса,но само на загрят горен реотан (това незнам дали правилно го обяснявам..само отгоре трябва да се запече кашкавала). Това мое творчество,наречено от мен БУЛАМАЧ ,е страшно вкусно и го правя всеки път когато нямам идеи за вечеря или обяд...
|
|
« Последна редакция: Ноември 07, 2010, 23:40:53 от doublemama »
|
Активен
|
|
|
|
|
|