{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1]
1  Начало / БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ - ЗОВ ЗА ПОМОЩ / Re:ПОМИСЛИХ, ЧЕ ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ -: Април 29, 2011, 23:22:46
Както и Ви писах на лични,моля да ми обясните точно за какво става въпрос.Тук в сайта и в темата си,никъде не виждам Илиана да Ви оклеветява.
За сега темата е неоснователна!

Ето, намерих мястото, копирам:

"здравейте извинявам се че чак сега отговарям,но до сега нямахме ток,относно написаното от вас,моля ви вече се извиних на дамите с които бях влязла в спор бях подлагана от герито и от една мама която уж имаше нужда защо ме нападате  заради наивността си си понесох упреците,и обидите.отново ви казвам аз съм честен човек,не съм това което беше спомената от дамите в бгмама,и в продавалника,искам да ви кажа че много трудно пиша използвам кирилизатор и някои думи неиска да ги превежда незнам защо,извинете ме за неграмотното писане.а относно молбата ми за идея и съвет,искам да кажа моля само за идея или пример,не моля за друго.нищо не ми идва на ум та затова искам идея или съвет от вас,ако някои содели с мен мн те ме зарадва и помогне.отделили сме 100лв а нито не ми идва на ум за тази сума.благодаря ви предварително!"
2  Начало / БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ - ЗОВ ЗА ПОМОЩ / ПОМИСЛИХ, ЧЕ ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ -: Април 29, 2011, 22:43:53
Здравейте, преди време в сайта "Подарявам.ком" попаднах на тази обява:

http://www.podariavam.com/8473/dobri-hora-molia-vi-.htm - обявата в подарявам

http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=1385.0 - темата в този форум

Писах си с жената, стори ми се истинска история.
Направих тема за нея в БГ Мама. Понесох упреци и подигравки от някои мами там. Както и да е - за това не ме е яд. (Темата я изтриха, защото Илиана ме помоли за това - и аз на свой ред помолих модераторите. Затова сега няма да я намерите в БГ МАМА.)
Предложих на жената, след като е от далече и е затруднена финансово, а мъжът й безработен, като дойде в София, за изследвания, да спят с малкия у нас, да им помогна да отидат по лекарите, с каквото мога.
А сега чета темата тук и ми става ясно, че аз съм я подвела???
 С какво точно, питам аз? И всъщност, виждам, че жената никому нищо лошо не е направила, освен че ме е оклеветила... Но и аз се питам каква е била целта на посланието й - да си поговори с някого? Да потърси информация? - С моя помощ си намери много важна информация за инхалаторите... Но ми писа, че няма да дойдат на изследвания, нямат пари - защо? Защото дъщерята на мъжа й от бившата му жена е абитуриентка? И това е по-важно от здравето на детенцето???
Просто нямам думи, нямам обяснения защо се получава така, защо някои хора губят времето на добронамерените в нета...
Кажете ми, имам ли право да се ядосвам?Huh?
Може би единствената  полза от цялата работа е, че открих този форум...

Ето темата, в която тук е писала Илиана - тази тема е затворена, иначе щях да отговоря там, вместо да почвам нова:

http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=1385.45

Успокойте ме, че нищо чак толкова не е станало, защото аз почвам да се притеснявам - някои приятелки идват при мен наживо и ме питат знам ли какво се пише за мен из нета...
Страници: [1]