{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1] 2
1  Начало / Некоректни потребители / Re:некоректен потребител vetka-ivetka -: Декември 03, 2012, 12:06:19
Здравейте,
Темата си има продължение Smiley
Представете си - дамата иска информация за друг панталон, който продавам - http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=194701
То бива наглост, но това ми идва в повече!

Изпращайте с наложен платеж ако е по Еконт, загубите са минимални. Освен това ако имате регистрация във виртуалния им кабинет може да си подготвяте от тук пратките с намаление.

 
Рейтингът й е много шарен - не изпращайте на такива хора друг път без предварително плащане. Дано да Ви плати! А за панталона - праща парите за двата панталона + пощенските за втория и тогава й изпращате втория панталон. Успех!
2  Начало / Боксова круша / Re:BgDomakinq vs Prodavalnik - да популяризираме по добрия сайт БГДОМАКИНЯ -: Април 26, 2012, 14:38:22
п.п:Ще използвам да благодаря на всички Вас, мили дами за коректността !Не ни се сърдете,когато изтриваме обяви или Ви пращаме л.с да редактирате нещо.Стремим се всичко да е точно и да няма разочаровани и подведени потребители! Kiss
[/quote]


На това разчитаме!  Kiss Вече споделих сайта във фесбука на мъжо с малко инфо. Ще следя какви ще бъдат отзивите.
3  Начало / Боксова круша / Re:BgDomakinq vs Prodavalnik - да популяризираме по добрия сайт БГДОМАКИНЯ -: Април 26, 2012, 14:18:46
Чудесна идея! Аз винаги съм казвала, че макар и да съм от 1г. регистрирана и чак сега започнаха да проявяват интерес към моите неща, този сайт страшно ми харесва и е моя слабост! (love9) До преди няколко месеца все се канех да прекратя регистрацията, но толкова ми харесва, че винаги се отказвах. Тук всичко си е на мястото, сайта не е нагъчкан с прекалено много категории, администраторите и модераторите реагират бързо на всеки сигнал и редовно преглеждат публикуваните обяви за нередности! Допитват се до своите потребители, като след това се съобразяват с тяхното мнение. Безкрайно отзивчива са, грижовни, едновременно с това  прза мен много авторитетни!

Аз нямам Фейсбук, но ще споделя сайта с приятелите на съпруга ми. Ако някой има друга идея бих могла да се включа ако това ми е възможно.
4  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Хайде да се запознаем :) -: Март 20, 2012, 14:45:43
Няма ли нови желаещи за запознанствооооооо!  (flowerr5)
5  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Клуб 30-40 -: Февруари 09, 2012, 18:54:27
На опашката съм - 38г  Smiley
И ние ще дойдем на твойта  (grin3)


И да дойдеш на нашата пак ще ни гониш... Smiley
6  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Хайде да се запознаем :) -: Февруари 09, 2012, 18:51:13
Ето ме и мен! Тук не съм се разписала, сега видях темата. Видях много познати никове.

Казвам се Албена, на 40г. съм - след една седмица уви няма да съм на 40, ама не го взимам навътре, хич даже.  (glasses1)

От 19г. сме заедно с мъжа ми, а от 17 години бракувани  Cheesy. Имаме си две момчета - на 13г. (големия пубертет) и на 3г. (малкия пубертет - така поне твърдят специалистите за тази възраст). Така, че и моят отбор е мъжки.

От Пловдив съм. Радвам се много, че форума е живнал! Тук началството е просто СУПЕР! Много си ми харесва тук, макар да не съм много активна, но се надявам вече да съм.


Ха-ха-ха...! Закъснях с отговора! Само този празник ми липсваше... След Коледа и Нова Година, рождения ден на баткото - януари, рождения ден на майка ми (пак януари), моя - утре, само Петльов ден ми трябваше... Cheesy При толкова мъже и работата около тях, мислех да искам два пъти да празнувам 8-ми март...  (grin2)

Здравей Smiley
Само едно ме интересува. Празнувахте ли вчера петльов ден с толкова момчета!? Smiley
7  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Хайде да се запознаем :) -: Февруари 03, 2012, 01:54:00
Ето ме и мен! Тук не съм се разписала, сега видях темата. Видях много познати никове.

Казвам се Албена, на 40г. съм - след една седмица уви няма да съм на 40, ама не го взимам навътре, хич даже.  (glasses1)

От 19г. сме заедно с мъжа ми, а от 17 години бракувани  Cheesy. Имаме си две момчета - на 13г. (големия пубертет) и на 3г. (малкия пубертет - така поне твърдят специалистите за тази възраст). Така, че и моят отбор е мъжки.

От Пловдив съм. Радвам се много, че форума е живнал! Тук началството е просто СУПЕР! Много си ми харесва тук, макар да не съм много активна, но се надявам вече да съм.

8  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Клуб 30-40 -: Януари 14, 2012, 18:27:22
Благодаря, благодаря! (shout3)
9  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Клуб 30-40 -: Януари 14, 2012, 17:42:29
Жалко, че чак сега обърнах внимание на тази темичка!

Февруари навършвам 41г. и съм аут от групата  (dew2), ама и да ме гоните не се махам.  Tongue
А вие гоните ли ме?! ( (not3) )
10  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Разгледайте и кажете дали ви допада! -: Януари 02, 2012, 23:02:02
Извиках за консултация и съпруга ми, който е художник. Мнението ни е също, че по-тъмно синьото от фона трябва още една-две идеи да потъмнее за по-добър контраст. (Между другото ако се погледне екрана отстрани цветовете се променят и по-тъмното синьо е точно това, което си представям като наситеност.)
Другото, което ми се набива на очи е като влезеш в подкатегориите шрифта е много ситен, ако може малко да се уголеми. Това е.

Иначе новата визия ми харесва и подкрепям промяната. Намирам, че всичко е по компактно и по лесно се намират нещата. Стария вид е по-разтеглен и докато докарам погледа до другия край, губя реда. Така определено ми харесва много повече.
Браво! (super1)

Забравих: ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Пожелавам много здраве на всички, че човек като е здрав нищо не може да му се опре!
 (christmas3)
11  Начало / Конкурси / Re:Коледен профил - Гласуване -: Декември 22, 2011, 15:29:43
Гласувах.
 (christmas11)
Желая на всички ви ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
12  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:КАКВО ИСКАТЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ В БГДОМАКИНЯ? -: Декември 17, 2011, 16:40:25
Искам всеки да си каже мнението и има право на това. За момента първо ще направя промените които описах в ЛС-то до вас. За мен те са най-наложителни. След това ще мисля за останалите.

Все повече гледам да се разграничаваме от Продавалника, но има някой интересни опции които може да направим и тук. Едно по едно Smiley

Чудесно Хуанито! Затова си стоим тук и не мърдаме! Аз съм за промените стига те да не са фрапантни! Дори и визията е хубаво отвреме-навреме да се променя (но не прекалено). То е като жилищито - не може цял живот да живееш в една и съща обстановка.
Подкрепям те изцяло!
13  Начало / Конкурси / Re:Коледен профил -: Декември 17, 2011, 16:32:40
Доколкото разбирам конкурса е за най-готин КОЛЕДЕН ПРОФИЛ, нали така?
Тогава се включвам и аз да си пробвам силите.
 (christmas3)
14  Начало / Боксова круша / Re:КАКВО ВЬВВАС СМЯТАТЕ ЧЕ ДРАЗНИ НАЙ-МНОГО СПЬТНИКА В ЖИВОТА ВИ? -: Август 17, 2011, 11:45:15
.друго,което го дразни в мен е че правя коалиция сьс синето,когато искаме да постигнеме нещо/излизане,покупка или почивка/мноого рядко взимаме под внимание мнението му по който и да е вьпрос... Sad

Много лошо! Ужасно подронваш авторитета на бащата! Гледайки този модел на поведение един ден има голям процент вероятност да го пренесе в своето семейство, т.е. да се окаже на същото място като баща си! Мнооооого лоша услуга му правиш на синчето!
15  Начало / Съобщения от екипа / Re:Пуснат chat -: Август 12, 2011, 15:50:21
Супер, супер, супер! (whee1)
Няма да е лошо обаче да е на български. По лесно и по бързо ще се ориентираме.

Само да има интерес и ще го преведа Smiley
хуанито,не е проблем,ние там ше си пишеме на бьлгарски,па макар и на латиница Cheesy Cheesyкойто не я чете...да е учил,срамота е-21 век Wink

То не е на латиница, а на английски, погледни го и ще видиш, аз и с английския се справям горе-долу, ама не с всичко. А пък и като гледам некои бъркат латиницата и английския и не знам кой е този който не е учил.... Wink
Страници: [1] 2