{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1] 2 3
1  Начало / Въпроси и отговори / Re:Въпроси - Тема 2 -: Август 06, 2011, 00:07:24
Имам проблем с описанието на обявите. При първоначално публикуване на обява си пиша подробно описание, но то не излиза. След като е публикувана, пробвам с редактиране, но пак нищо не става. Налага се да го пиша трети път, вече като пост под обявата. Знаете ли защо става така? Благодаря!
2  Начало / Боксова круша / Re:Как съхранявате дрешките за продажба? -: Март 12, 2011, 14:15:08
Много ми е неприятно , когато получа нещо и то е "ароматизирано" с  мирис на тютюн, (не че имам нещо към пушачите и аз си палкам с повод и без повод, ама в къщи не се пуши) и като получа нещо така ароматно (smoke1) направо ми се отщява да го изпера даже (tongue3)

Недей винаги да обвиняваш изпращача! Понякога и пощите са виновни. Знам три софийски клона, в които пушат като комини!   (smoke1) (smoke1) (smoke1) Не в салона, а в малките стаички при пощальоните, а там съхраняват и пратките. Моята поща е една от тях. Пакетите ми почти винаги миришат на цигари. Чудя се, кога ли ще се подпалят при наличието на толкова хартия около тях! Roll Eyes
3  Начало / Боксова круша / Re:Как ги определяте тези цени? -: Януари 05, 2011, 16:54:00
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=115373&cat=84
Еееее,ама вижте само цената! ShockedВ Кауфланд преди 2 седмици бяха на 24 лв! Huh?И са продадени все пак! Lips SealedЖалко за мамчето,което се е подлъгало Sad

Е да, ама в ТЕМПО бяха 36лв., имаше ги и в черно. На външен вид са еднакви, но фирма производител не се вижда, така че ми е трудно да преценя дали са абсолютно същите.
4  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Хайде,кафеви очички кьде сте? -: Декември 31, 2010, 14:34:43
Ето ни и нас!  Smiley През деня сме със зелени, но вечер сме с кафяви. А се роди с тъмно сини ...

5  Начало / Зодии и Мистика / Re:Мамита овни с големите роги -: Декември 31, 2010, 05:43:12
Дааа, ... явно само мъжката Дева е способна на "Укротяване на опърничевата"!  (angels1)

Въпреки, че вчера бяхме така:  (hassle3) (evil5) (evil7) (evil9) (evil11) (evil8) (evil14) и накрая  (evil3)  (hassle1)!
Защото той цял ден  (hungy5) (hungy8)  (sleep3) (hungy)  (smoke1) (hungy3) (music10)  (hungy) (popcorn1) (sleep3).
А аз  (cook1) (cook2) (cleanup7) (cleanup1) (cleanup4) (cleanup2) (health2).
В края на разправията аз се  (dew6), той дойде да  (charm1) , но аз го (evil12).
Два часа не си говорихме. През това време на мен ми мина и всичко завърши с  (kiss1) (kiss2) и (love1).

Общо взето така изглежда връзката женски Овен - мъжка Дева, изразена чрез иконките!  (comp2)
6  Начало / Боксова круша / Re:Как ги определяте тези цени? -: Декември 31, 2010, 05:12:46
Момичета, това http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=112121&cat=70

Цената им максимум е 11 паунда с доставката (около 26лв, дори и да ги сложим 30лв - пак не са 48).

Мъжът ми ги носи същите от 1 седмица от Спорт Директа.



Не искам да ме разбирате погрешно, не познавам и не защитавам продавачката, но не е редно да обвинявате така, без да знаете за колко и от къде са купени!
Аз също пазарувам от Спортдирект, но чрез посредник, на който плащам 10% върху  цената. Затова ще дам пример с моя несполучлива покупка от въпросния сайт и същата пусната тук като моя обява после. Началото на лятото си харесах маратонки в Спортдирект на цена 26 паунда. Докато се начудя кои точно цветове и посредника ми пусне поръчката ги намалиха на 18 паунда!  Smiley Казах си "Супер!" и от лакомия си поръчах два чифта. Дойдоха след три седмици, но ми бяха малки и ги пуснах за продажба в Прод...ка, защото още не знаех за този сайт. След това ги пуснах тук. След два месеца, ровейки се в Спордирект, забелязах, че са ги намалили. Като честен човек ги намалявам и аз и дори обяснявам защо.
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=13088&cat=114
Забележете, че на кутията няма никакви стикери за намаление и при публикуването на обявата спокойно можех да излъжа, че си струват 69 паунда, колкото си пише на кутията. На мен са ми излезнали 50лв. /18 паунда по 2.50лв. плюс 10%/.
http://www.sportsdirect.com/quick-bellsta-trainer-ladies-234159?colcode=23415994
Зелените още са 12 паунда, розовите са 10, но ... изобщо няма номера!  Wink Свършили са!  Smiley
Същото се получи и с едни шапки на Найк. Купих ги за двойно по-висока цена в сравнение с пролетната, но не съжалявам. Защото исках да си ги имам и нося тогава, а не сега след 8 месеца.  Wink
Маратонките от моите обяви нямам намерение да ги намалявам, дори и да станат по 2 паунда в сайта, защото съм ги купила за 50лв. и давам точни размери на стелка, честно описание и право да се пробват на момичетата от София. А на мен тези "екстри" никой не ми ги е предлагал или връщал парите за неотговаряща номерация. Трупам си кутиите и това е! Sad  Моделите, които не ми стават и са унисекс ги задържам за сина ми, но в случая тези са толкова дамски, че няма как!  Smiley
Незная какъв е случаят с въпросната ФИЛА от примера на maminko /може и да е права/, но ... наистина ще се почуствам гадно, ако някой ме обвини несправедливо!
7  Начало / Зодии и Мистика / Re:КОЙ СЛУША ПРАВЕДНА МУЗИКА? -: Декември 27, 2010, 15:24:42
...Относнослушането на музика по време на бременност , много е вредно за самото дете е стресиращо да слуша силна музика , тъй като чуването е единственото сетиво което има докато е в корема на мама , то е изключително силно заради липсата на останалите , освен това нека не забравяме че е в балон с течност и и вибрациите от силната музика действат стресиращо , заради басове и т.н. Не казвам че не трябва да се слуша , но според мен трябва да се избягва.
...

Понеже само аз съм дала пример с бременността си, се чуствам длъжна да поясня, че никъде не съм написала "силна музика". Написала съм само думата "музика". Smiley По принцип не слушам силно музика, радио или ТВ, на концерти, клубове и дискотеки ходя с памуци в ушите, защото имам много чуствителни мембрани и всякакви силни звуци ми причиняват главоболие с повръщане. Sad Най-вече алармите и клаксоните на автомобилите.!
За това какво чува бебето, докато е в корема на мама, може да поспоря с теб. Wink Заради моите свръхчуствителни уши, докато бях бременна се интересувах доста по въпроса, поради опасения, че сина ми може да ги наследи от мен. Исках да знам как мога да го предпазя докато е още в мен.
 Замисли се, когато си под вода, ти какво чуваш? Почти нищо!  Smiley Същото е и с бебетата. Те чуват постоянния звук от сърцето на майката и нейния глас, които допълнително заглушават външните звуци. До бебето достигат само най-високите, като микрофония и аларми. Доказано е, че най-стресиращо за бебето е високия глас на майката - викове, крясъци, защото с ритъма на сърцето, образуването на киселини, газове и т.н е свикнало.
Затова майки, ако искате детето ви да чуе някаква музика - пуснете я малко по-силно. Е, няма да я чуе "с вашите уши", но като ритъм ще я долови.
Ако искате да е спокойно и да не го стресирате - не викайте, не крещете.  Wink
Лека и спокойна бременност на всички настоящи и бъдещи майки!  Smiley
8  Начало / Зодии и Мистика / Re:Мамита овни с големите роги -: Декември 25, 2010, 16:21:16
Айде и аз в овенския кюп ..
10-априлска овенка.. с мъж дева  Cool.. единствения, което успява да ме търпи вече 10 години Smiley

Абе, май ние ги търпим тези мъжки Деви /мързеливи кокони/!  (grin5)
Май вече станахме три такива двойки Жена Овен - Мъж Дева?  Smiley Да не се оформи нова тема - за двойките?  Cheesy
9  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:МОЛБА ЗА СЪВЕТ -: Декември 25, 2010, 16:10:14
Да, ама джипито не е педиатър. А и не е 24 часа 7 дни. Нощем го няма, почивните дни и празниците също.

Здравей, аз съм от София. Уточнявам го, защото според мен големината на населеното място има значение. Нешето Джи Пи е педиатър и пое сина ми още в мига на изписването от родилния дом. Има договор с денонощна клиника, която ни обслужва през ноща, в почивните дни и през годишната отпуска на Джи Пи-то. Мислих, че при всички е така?!  Roll Eyes Моите приятелки са при същите условия с техните Джи Пи-та - и общо практикуващите и педиатрите. 
 
Относно идеята ти, мисля, че е страхотна, но минуса е, че е в малък град. В наши дни транспортът не е евтин и на хората от Пловдив /където са ти най-големия процент потенциални пациенти/ няма да им е много рентабилно да пътуват до клиниката, само за общ преглед /поне в началото/ и после да се връщат обратно при специалистите. Да не говорим, че ако детето ми е с висока температура, не бих го водила далеч. Бих предпочела да платя повече, но някой да дойде вкъщи. Помислете и върху този вариант! Ако посетя такава клиника, ще очаквам с едно идване да свърша цялата работа - общ преглед, специалист, изследвания /лаборатория, техника/, диагноза, назначено лечение.
Таксата ми е трудно да преценя. От една страна са разходите на клиниката, от друга - възможностите на пациентите. Така, както описваш географските условия и първоначално само общопрактикуващ педиатър - през деня 6-10лв., през ноща 10-15лв., посещение вкъщи - 20лв. Тези цени ги съгласувах с няколко майки, които познавам от по-малки градове като Радомир, Белослав, Кърджали, Перник, Разград.
Дано съм ти била полезна с моето лично /подчертанам/ мнение и не съм те обезсърчила! Просто съм реалист!
Идеята ти е много благородна, но нали знаеш, че ще е доста трудно с набирането на средства?! Пожелавам ти успех!  Smiley
На Коледа се случват чудеса! Smiley
10  Начало / Зодии и Мистика / Re:Мамита овни с големите роги -: Декември 24, 2010, 01:59:40
аз съм със щерка овне. за момента е изключително кротка. да очаквам ли неприятности в бъдеще?  Tongue Tongue Tongue

Аз също съм ОВЕН /първа декада/, но май съм повече ОВЦА!?  Huh?  Cheesy
Барбарона като малко дете съм била изключително кротка и възпитана, но после ... дупе да ти е яко!  Huh? Прочети надолу!
Трябва много любов, търпение и топлина! Никакви забрани! За нас те са предизвикателство. Следващият път белята ще е двойна!
Според мен огромно значение има асцендентът. Казват, че зодията е водеща през първата половина на живота, а през втората - асцендента. Моят е Дева /зодията на мъжа ми/ и от няколко години се кротнах, та чак не мога да се позная на моменти.  Roll Eyes
Определено не съм типичен овен вече.  Преди изневерявах на гаджетата, не се прибирах с дни, в училище бях най-умната, но и най-дивата. Слушах пънк, метал. Обръснах си дългата 90см. коса до първи номер /почти гола глава/. Харчех доста /защото нашите имаха/. Бягах от часове, за да ходя на Кравай. Горях дневниците, заради слабите оценки на другите и мен не ме заподрозяха дори, защото бях отличничка и печелех олимпияди. Учителите и нашите се бяха видели в чудо с мен! Поведението ми - ужас, но носех купи на училището от спортни, мамематически и литературни конкурси. Учителите ме определиха като: изключително интелигентна, неподатлива на контрол и с много тежък пубертет!  Shocked
Интелигентна - друг път! Sad  Ако бях, нямаше да стоя в тази държава 38 години, а щях да съм избягала още в началото на 90-те год.  
Неподатлива на контрол - мен не можеш да ме контролираш! Трябва да ме коткаш с добра дума или да ме амбицираш чрез хитрост.
"Тежкия пубертет" ме държа до 28 год. възраст.  Тогава срещнах мъжа ми и ... се кротнах.
 Вече 11 години се разбираме чудесно, не съм си и помисляла да му изневерявам тялом или духом. Просто нямам нужда. С топ не можеш да ме изкараш от вкъщи. Цялото ми свободно време е посветено на детето, мъжа и дома. Рядко излизам с приятели. Помагам с каквото мога на родителите си. Приятелите ми дълго време се чудеха кога ще си покажа рогата и накрая се отказаха с думите: "Намери се и на теб, кой да ти счупи овенските рога!". И са прави! Но, не го е направил умишлено. Все пак се влюби точно в дивата и луда Овенка, а не в агънцето, в които ме превърна чрез любовта си. И резултатът е прекрасния ни син!  (love9)  Е, от време на време се завръща дивото в мен, но под друга форма. Избива ме на ремонти!  Cheesy

И един цитат от книжка за деца - овнета: "То обича приказките и вярва на вълшебствата в тях. Ако успеете да го възпитате с внимание и топлота, когато порасне, то ще полети високо и самичко ще твори чудеса!"
Пожелавам на всички майки с деца-овнета, когато станат големи Овни да творят чудеса!  Smiley
11  Начало / Зодии и Мистика / Re:КОЙ СЛУША ПРАВЕДНА МУЗИКА? -: Декември 23, 2010, 19:11:40
Айде и аз в кюпа!  (music1) (music4)
Metallica - http://www.youtube.com/watch?v=0T31qXmeupA
Deep Purple - http://www.youtube.com/watch?v=TscvpdGjLrw
Whitesnake - http://www.youtube.com/watch?v=GOJk0HW_hJw
Judas Priest
Faith No More - http://www.youtube.com/watch?v=TPuSJeVOw7I
Red Hot Chili Peppers
KISS - http://vbox7.com/play:17d8c4ff&al=1&vid=1197123
Rammstein
Guns N` Roses - http://www.youtube.com/watch?v=rw5gSgZFqfI&feature=related
Skid Row
Soundgarden
Black Sabbath
Ozzy Osbourne
Billy Idol
Steelheart - http://vbox7.com/play:2ca83b05
Radiohead
HIM
Linkin Park
Marilin Manson
TOTO
................................ и т.н. Добро прасе съм!  Cheesy
Приложените линкове са за да се види и чуе /от непросветените/, че тази музика може и да е мелодична, дори нежна.
Относно децата - моето още от корема се въртеше /куфееше/ на такава музика!!! Искам да отбележа, че не съм слушала нарочно, за да го "закърмя" с рок музика. Установих го случайно в един магазин, по радиото бяха пуснали  Red Hot Chili Peppers. После като се  (pasch7) заспиваше на рок балади само! Особено на гласовете на Дейвид Ковърдейл и Майк Патън. Приятелите ни много са се чудили как е възможно без възпитаване да има предпочитание към конкретна музика. И то още в корема на майката. Според мен - кръвта вода не става!  Аз и таткото. (love7) Моите родители също, но те са фенове на Ролинг Стонс, АС/ДС, Мерилиън, Тото ... старото поколение.
12  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Музикална кутия за поздрави -: Декември 22, 2010, 16:42:25
Barbarona, това е за теб :  http://www.youtube.com/watch?v=QF08BPb5wqY&feature=related   (love10) Дяволски сладък е!
13  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Музикална кутия за поздрави -: Декември 22, 2010, 16:34:39

О добре, че това парче е с толкова много ефекти! И го изпълниха на концерна в София,  (music4) че бяхме умрели от студ!  (weather11)

А от мен една коледна пестичка  (christmas11) на Billy Idol:  http://www.youtube.com/watch?v=VpOpxcknNP4&feature=related
14  Начало / Зодии и Мистика / Re:Вярвате ли във висши сили? -: Декември 17, 2010, 00:42:34
Радо, а ти какво имаш предвид под "висши сили"?
15  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Музикална кутия за поздрави -: Декември 04, 2010, 05:41:45
Поздравявам всички наши политици, за приноса им към българския народ с този клип, като осъзнавам, че текста не е много подходящ за подобен вид сайтове, но след линковете на rado84 се престраших :
http://www.vbox7.com/play:594c2013

А това е за rado84:
http://www.youtube.com/watch?v=ch80ySEJcsk

За почитателките на твърдата музика - нежна версия на иначе едно диво парче:
http://www.youtube.com/watch?v=rw5gSgZFqfI&feature=related
Оригиналът на същото:
http://vbox7.com/play:d49828e2

Страници: [1] 2 3