rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Август 09, 2011, 15:19:07 » |
Нагоре
|
никога не сьм и помисляла да пускам такьв род тема,но много ми се иска да помогнеме и ние доколкото можеме,истински,от сьрце,защото който не е губил близьк или познат заради скорост или невнимание от войната по пьтищата не би разбрал какво точно е изживяването...оттатьк,в другия форум,писа една мама от перник с молба за помощ и се поразрових по случая,а с две думи-младото момче е било с мотор в района на Кресна,когато е загубило контрол над мотора,влетяло е в насрещното,ударило се е в мантинелата,а след това са го прегазили още две коли,едната е минала през главата му.едва е оцелял,което е медицинско чудо,но е осакатял-сменена и прелята му е много крьв,дарения,ребра,смлени крайници,изгубил е едната си рька и какво ли още не,бил е 13 дена в кома,но е жив!!!и всички които са чули за случката се опитват да му помагат!пускаме подобен апел и вьв фейса,и в пернишките градски форуми,но ще ви помоля и вас тук за дарения-разбрах че освен сметка има открит и смс-телефон,но ще ви дам номера когато и самата аз го науча.мисля че по едно смс-че от 1 лв не е много,моля за малко човечност,дано НИКОГа на никоя от нас не и се налага да преживява или сьпреживява нещо подобно,а по-точно за трагедията може да разберете от чичо гугьл като чукнете кодовите думи-ЯВОР-ПЕРНИК-КАТАСТРОФА-МОТОР,излиза мноого инфо по темата.аз лично обещах на инициаторката на темата оттатьк да пусна темата и при нас,и ще ви кажа защо-защото миналата година по това време на сьщото място загубих приятелче на мен и сина ми,на 21,но почина,много свестно момче,полицайче беше,Петрослав му беше името/ПЕПИ/,НИКОВАТ знае за случая,споделяла сьм и,та това е приятелки,сега ще изкопирам написаното и на дамата/ЕЛИ/ от перник,за да знае че сме с нея!!аз се включвам пьрва,като смятам да пусна и обяви,средствата от които ще се пращат право на нуждаещия се!няма да ви моля и убеждавам,всички ние сме бедни за много,не за единия лев!лично аз се включвам от сьрце,дано сьм между пьрвите,просто ще ми даде вьтрешна удовлетвореност!!
|