{GOOGLENEWHOR}


Страници: 1 [2] 3 4 ... 7   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Какво правите когато обявата не отговаря на истината?  (Прочетена 18264 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #15 -: Ноември 05, 2010, 01:02:50 »
Раздели ТемаНагоре

 (laugh6)Не искам никой да се стреля,моля ви!Просто седя и разсъждавам.А и съм чувала"кво като е скъпо,ще го носи една година и пак ще го продам"
Активен

abba
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 108


abba=фея на змея! Четете подписът ми!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #16 -: Ноември 05, 2010, 02:32:51 »
Раздели ТемаНагоре

Момичета и момчета,
ВРЪЩАЙТЕ СТОКА, КОЯТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ОПИСАНИЕТО, без никакви притеснения, за да не стигнете до моето положение.
Само така ще се научат някои да спрат да си пробутват боклуците и тук ще останат свестните неща, които си заслужават.
За да не си пиша отново историята, я копирам от другата тема:


Вече НЯМА сила на света, която да ме накара да платя нещо преди да съм го видяла! Примери - колкото искате ... грешно дадени мерки, цвят, материя, дебелина...
Моята лична равносметка и от двата сайта за три години е изгубени нерви, пари за лекарства /имам алергия към препаратите, с които третират дрехите Втора употреба/  и почти 980лв!!!! чиста загуба.  (what2)  Това са пари дадени от мен за вещи, които съм платила предварително или с НП. Дори в началото ми беше неудобно да връщам на продавача стока, която не отговаря на описанието и си задържах, а после не успявах да продам.  (evil4) Накрая заминаваше за благотворителност /ако не е поредния парцал, разбира се/. Чак, когато оценките ми станаха над 200 положителни, добих самочуствието да връщам стоки неотговарящи на описанието. Беше една пухенка, обявена за нова, дебела и р-р Л. Оказа се носена доста, тънка и  8см. по тясна, направо р-р С и миришеща на дезинфектант от Втора употреба. Пуснах тема, за да предпазя другите потребители, но пак се намериха такива, които да защитят некоректния продавач! Това преля "чашата на търпението ми" и върнах пухенката, като се зарекох никога повече да не предплащам под каквато и да е форма! Това беше и поводът да извадя тефтера с кореспонденцията и да изчисля всички несполучливи покупки, както и парите за лекарства и доктори. И ми стана зле! Свят ми се зави!  (health2)  За изхабените нерви мога да кажа само едно: Колкото и пари да имате, магазин за нерви - НЯМА!
В заключение: продавач, който не се притеснява от вида, описанието, състоянието, качеството и описаните размери на дадена вещ, не би трябвало да се притеснява, че ще му се върне или няма да му се плати. Аз никога не съм искала пари предварително и никой не ме е накарал да съжалявам за това, а съм контактувала с над 400 човека. Мога само да им кажа  (danke1)  . И на купувачите и на продавачите!  (flowerr7)
Успешни сделки на всички! И повече доверие и честност!  Smiley
Активен

НП само след уговорка. Не предплащам!
При предложения за размяна-аз съм 176см., р-р L-XL, обувки №38.
С момче на 9г.; ръст 153см.; обувки №37-38
Моля, не ми пращайте дрехи от II употреба - имам алергия към препаратите, с които ги третират. Изхвърлям ги директно! Мислете преди да ми ги изпратите. Ако си ги искате обратно, поемете си пощенските!
Не предлагам вещи, които самата аз не бих купила!
Честна и търпелива съм, но не злоупотребявайте!
Записаните в две и повече обяви са с предимство.
zizi78
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 369


kiss kiss kiss

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #17 -: Ноември 05, 2010, 09:36:46 »
Раздели ТемаНагоре

като цяло моето лично мнение е че нивото на предлаганите неща доста спадна, може би е заради многото дрехи от втора употреба или заради много потребители и съответно много предложения, но в тези всички страници с обяви, не само в този сайт, а като цяло, аз трудно намирам нещото, което си заслужава и чета и друга тема ОТ КЪДЕ САЙТА СЕ ПЪЛНИ С НОВИ НЕЩА, ами не е ли по добре с нови от колкото с вмирисани парцалки, а всеки ще си прецени дали му е изгодна цената и дали може да си го намери по евтино.
А и още нещо, доста свалиха и нивото на цените, докато преди цени от 15-20лв. бяха нормална гледка, а парцалките вървяха по 5-6лв. и човек се ориентираше добре за какво става въпрос, то сега всичко е еднакво за да може да се продава и човек се обърква.
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 09:45:32 от kondalini » Активен


ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ДОБРИ.

предпочитам еконт, наложен платеж п.п. до 3лв.
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #18 -: Ноември 05, 2010, 09:56:44 »
Раздели ТемаНагоре

виждам обява не блузка с етикет.В описанието пише:Носена е 10-тина пъти.Сега нямам апарат да я снимам,но съм я снимала като нова и давам снимката,която имам  (not7)
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #19 -: Ноември 05, 2010, 10:04:31 »
Раздели ТемаНагоре

Случи ми се веднъж и си замълчах. То и аз съм си виновна - не разпитах достатъчно продавалката. Положението не беше фатално, но пък ми стана неприятно Sad. Зарекох се повече да не взимам нищо от тази дама и вече втора седмица устоявам на изкушението - пуснала е обява с нещо, което си търся .....
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley
 
Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
hladna
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 139


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #20 -: Ноември 05, 2010, 10:36:05 »
Раздели ТемаНагоре

Получавала съм откровени боклуци, дрехи от килото, в лекета, скъсани и пр.... Всички описани в съст. отлично или много добро  Shocked
Но грешката е донякъде е моя, защото веднага при получаване не сядам да ги гледам. Прибирам ги и след време, като реша да облека/пробам нещото идва изненадата  Huh?
Бях си купика от комшиите туника в съст. отлично, обличана веднъж. Не съм я гледала обстойно като я получих. Пробах я и я зарязах временно. След време реших да я облека. Каква беше изненадата ми като видах една дупка с размерите на монета от 1 стотинка  Shocked Shocked
След това намерих още 3 места скъсани и зашити на ръка и то суреп нескопосано. Струваше ми 30лв въпросната туника. Но след месец време, как бих могла да докажа, че така съм я получила?! Естествено никак!
Бях си купила дънки за 45лв-пак от там. Взех си ги и ги замотах някъде. След време, като ги изкарах... ми те целите в петна/лекета.. описани като отлични. Мацката, както ги носила и лекьосала, така ги изпратила...
И така... списъка е дълъг
Затова аз съм преустановила отдавна покупката на дрехи от подобни места. За мен това е решението, за да не се тровя излишно!
Трябва нещо много да ми хареса, че да се изкуша... говоря специално за дрехи. Предпочитам магазина...
 
Активен

1.Поемайте си пощенските!
2.Не подканям на ЛС!
3.Не изпращам за проба!
4.Не приемам и не изпращам с наложен платеж без предварителна уговорка!
5.Изпращам и получавам САМО като МПП! По - скъпите неща, чрез пощенската услуга на Еконт - цена 2,50лв.
6.Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!
7.Записвайте се в обявите!
http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=66963&profile_type=feedback
viv_f
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 630


Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #21 -: Ноември 05, 2010, 11:34:13 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте, много ми е нужно мнението за следната ситуация. Купувам две блузки вярно за смешна сума,но с описание много добри. Получавам една доста износена и раздърпана блуза и една на пръв поглед отлична. Махвах с ръка и си казах и домашни дрехи ми трябват. Изпрах на момента,защото съм такава нетърпелива и искам веднага ако може да ги пробвам на детето. Виждам петно и на двете блузки. Пиша съответно на продавалката и получавам отговор от сорта" извинявай не съм ги догледала,но ще излезе, моля те пиши ми оценка и аз ще ти пиша като дойде записа" .... Нито искам да пиша оценки, защото вече изпатих със върната такава и ми коства много нерви въпреки светкавичната реакция на Модовете и Админите, за което огромни благодарности към тях! Платих си ги, но искам да чуя как процедирате вие? Аз основно пазарувам от тук и от другаде. От скоро реших и да продавам т.е. имам адски много покупки,но нито един път пу пу не съм получила боклук.
Пробвай да й ги върнеш,аз така бих направила-успех
Активен

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 405


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #22 -: Ноември 05, 2010, 11:43:30 »
Раздели ТемаНагоре

Ето значи е напълно възможно и Отнесена от вихъра,простете! е видяла такава обява, в която си е признато кога е снимана блузката  Shocked  Няма да се занимавам да връщам вярно, че не са ми излишни и 6-те лв в този ми момент,но ще ми е за урок да се взилам в снимки и да разпитвам като идиот, но... Ето я другата крайност питам аз за едни уж зимни боти дали са такива. Отговорът да зимни били. Поисках снимка от вътре на ботата не получих такава,но и отговор не получих. Продавача доста време не беше влизал аз упорито следа, защото са нови и са ми необходими. Вече трети ден влиза и не ми отговаря, съответно аз си закупих боти за баткото,че стана студ сутринно време и така. Къде е границата? Аз бих отговаряла на всеки въпрос та ако ще и да ентия подред а вие? Няма да ми стане досадно, даже в такъв случай предлагам да се види и ако се  хареса да ми се плати
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 11:45:20 от evata » Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка-
Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #23 -: Ноември 05, 2010, 13:04:30 »
Раздели ТемаНагоре

Да, evata, аз също отговарям на всеки въпрос и дори 100 да ми зададат, винаги се стремя да съм изчерпателна и да не крия нищо, защото няма смисъл - защо да премълчавам нещо, като така и така човекът после ще го види и ще трябва пак разкарване до пощите, връщане на пратки, пари... Undecided
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
                                 
viv_f
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 630


Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #24 -: Ноември 05, 2010, 13:35:25 »
Раздели ТемаНагоре

Аз също не крия нищо,защото наистина човека като получи стоката нали ще види в какво състояние е.А да ви кажа преди можеби месец,гледам една обява на блуза адидас за около 30 лв беше,в отлично състояние и нали знаете ,че някои си мислят ,че като е адидас,найк и т.н и че трябва да му искат супер много пари,ама както и да е,та гледам снимките и  какво да видя Shocked ,бяха направени 2005 година....е на това незнам какво му се вика.Та може някои да са наснимали дрехи,да си ги поносили и после да ги продават,без да се актуализира снимката
Активен

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #25 -: Ноември 05, 2010, 15:32:26 »
Раздели ТемаНагоре

Аз също не крия нищо,защото наистина човека като получи стоката нали ще види в какво състояние е.А да ви кажа преди можеби месец,гледам една обява на блуза адидас за около 30 лв беше,в отлично състояние и нали знаете ,че някои си мислят ,че като е адидас,найк и т.н и че трябва да му искат супер много пари,ама както и да е,та гледам снимките и  какво да видя Shocked ,бяха направени 2005 година....е на това незнам какво му се вика.Та може някои да са наснимали дрехи,да си ги поносили и после да ги продават,без да се актуализира снимката
А може и датата на фотоапарата да не е сменена Smiley
Имам снимки от морето с дата от Февруари  Cheesy
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley
 
Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619


Мъжка майка, много страстна и опасна...

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #26 -: Ноември 05, 2010, 15:47:30 »
Раздели ТемаНагоре

Аз също не крия нищо,защото наистина човека като получи стоката нали ще види в какво състояние е.А да ви кажа преди можеби месец,гледам една обява на блуза адидас за около 30 лв беше,в отлично състояние и нали знаете ,че някои си мислят ,че като е адидас,найк и т.н и че трябва да му искат супер много пари,ама както и да е,та гледам снимките и  какво да видя Shocked ,бяха направени 2005 година....е на това незнам какво му се вика.Та може някои да са наснимали дрехи,да си ги поносили и после да ги продават,без да се актуализира снимката
А може и датата на фотоапарата да не е сменена Smiley
Имам снимки от морето с дата от Февруари  Cheesy
  Smileyи аз много много не се вглеждам в датите на апарата и скоро открих,че съм снимала дреха,а датата на апарата беше 2007г Shockedтогава е купен Cheesyр Wink
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957


Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #27 -: Ноември 05, 2010, 16:31:37 »
Раздели ТемаНагоре

Получавала съм откровени боклуци, дрехи от килото, в лекета, скъсани и пр.... Всички описани в съст. отлично или много добро  Shocked
Но грешката е донякъде е моя, защото веднага при получаване не сядам да ги гледам. Прибирам ги и след време, като реша да облека/пробам нещото идва изненадата  Huh?
Бях си купика от комшиите туника в съст. отлично, обличана веднъж. Не съм я гледала обстойно като я получих. Пробах я и я зарязах временно. След време реших да я облека. Каква беше изненадата ми като видах една дупка с размерите на монета от 1 стотинка  Shocked Shocked
След това намерих още 3 места скъсани и зашити на ръка и то суреп нескопосано. Струваше ми 30лв въпросната туника. Но след месец време, как бих могла да докажа, че така съм я получила?! Естествено никак!
Бях си купила дънки за 45лв-пак от там. Взех си ги и ги замотах някъде. След време, като ги изкарах... ми те целите в петна/лекета.. описани като отлични. Мацката, както ги носила и лекьосала, така ги изпратила...
И така... списъка е дълъг
Затова аз съм преустановила отдавна покупката на дрехи от подобни места. За мен това е решението, за да не се тровя излишно!
Трябва нещо много да ми хареса, че да се изкуша... говоря специално за дрехи. Предпочитам магазина...
 




Аз не си пазарувам от килото-никога не съм си харесвала нищо,пък и вече не влизам. Но както писах в една друга тема моя приятелка си изгледа и двете деца от такъв магазин и вярвайте ми виждала съм тези деца облечени със страхотни дрехи. Така ,че според мен не бива да се търси под вола теле. Проблемът тук не е само в тези дрехи-тук да поясня ,че уважавам мнението на всички и не искам да умаловажавам проблемите на някои предизвикани от дрехи втора употреба. Просто смятам ,че основният проблем тук е липсващата съвест на някои продавачи. Еми съгласете се ,че не може да купиш от тук носена дреха,твоето дете да я носи,като му умалее да я продадеш-друг я купува и след време този другият я продава-претендирайки ,че въпросната дреха е в отлично или много добро състояние. Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТОВА. Тази дреха ако ще и 500лв да е струвала,да е адидас и незнам си какво още-тя не е вечна. Ето това мисля ,че е основният проблем тук.
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !



анимационные картинки - Новый год
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 126


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #28 -: Ноември 05, 2010, 16:46:28 »
Раздели ТемаНагоре

аз тези дрехи които съм получавала и не са отговаряли на описанието не мога да ги пусна отново за продажба директно в коша отиват и пия една студена вода за похарчените на вятъра парички.Получавала съм дори  използван биберон за малкия, а в описанието пишеше че е нов.Мисля,че трябва да бъдем по-откровенни и да не се опитваме да се лъжем!
Активен

АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА!
 За  потребители  с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно).
Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
IRINKA_F
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 237


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #29 -: Ноември 05, 2010, 16:55:18 »
Раздели ТемаНагоре

Получавала съм откровени боклуци, дрехи от килото, в лекета, скъсани и пр.... Всички описани в съст. отлично или много добро  Shocked
Но грешката е донякъде е моя, защото веднага при получаване не сядам да ги гледам. Прибирам ги и след време, като реша да облека/пробам нещото идва изненадата  Huh?
Бях си купика от комшиите туника в съст. отлично, обличана веднъж. Не съм я гледала обстойно като я получих. Пробах я и я зарязах временно. След време реших да я облека. Каква беше изненадата ми като видах една дупка с размерите на монета от 1 стотинка  Shocked Shocked
След това намерих още 3 места скъсани и зашити на ръка и то суреп нескопосано. Струваше ми 30лв въпросната туника. Но след месец време, как бих могла да докажа, че така съм я получила?! Естествено никак!
Бях си купила дънки за 45лв-пак от там. Взех си ги и ги замотах някъде. След време, като ги изкарах... ми те целите в петна/лекета.. описани като отлични. Мацката, както ги носила и лекьосала, така ги изпратила...
И така... списъка е дълъг
Затова аз съм преустановила отдавна покупката на дрехи от подобни места. За мен това е решението, за да не се тровя излишно!
Трябва нещо много да ми хареса, че да се изкуша... говоря специално за дрехи. Предпочитам магазина...
 




Аз не си пазарувам от килото-никога не съм си харесвала нищо,пък и вече не влизам. Но както писах в една друга тема моя приятелка си изгледа и двете деца от такъв магазин и вярвайте ми виждала съм тези деца облечени със страхотни дрехи. Така ,че според мен не бива да се търси под вола теле. Проблемът тук не е само в тези дрехи-тук да поясня ,че уважавам мнението на всички и не искам да умаловажавам проблемите на някои предизвикани от дрехи втора употреба. Просто смятам ,че основният проблем тук е липсващата съвест на някои продавачи. Еми съгласете се ,че не може да купиш от тук носена дреха,твоето дете да я носи,като му умалее да я продадеш-друг я купува и след време този другият я продава-претендирайки ,че въпросната дреха е в отлично или много добро състояние. Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТОВА. Тази дреха ако ще и 500лв да е струвала,да е адидас и незнам си какво още-тя не е вечна. Ето това мисля ,че е основният проблем тук.
            От препарата или дезинфектанта на тези дрехи получавам обриви а миризмата ме задушава - трябва ли да давам  куп пари за лекарства щото някоя мама решила да изкара някои лев  - недеите така момичета по- добре  казваите от къде са дрехите и всеки ще си прави сметка да купи въпросното нещо или не
Активен

Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките!   Когато подарявам  не спазвам ред  - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !


Страници: 1 [2] 3 4 ... 7   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на: