{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1] 2
1  Начало / Боксова круша / Re:МНОГО МЕ ДРАЗНИ №3 -: Юни 07, 2011, 12:03:03
И аз така,с листчето(цялта къща -пълна с "важни листчета") Shocked
2  Начало / БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ - ЗОВ ЗА ПОМОЩ / Re:Адреси на домове за изоставени деца и възрастни хора -: Март 13, 2011, 13:23:10
Здравейте,имам 1 питане: знаете ли някъде в района на жк.Красно село  да има някакъв център са жени пострадали от домашно насилие,или дневен център за жени с малки деца. Накратко историята: преди 1-2 год. имаше 1 възрастна жена ,която се грижеше за тези момичета(беше нещо като мини фондация) . Бях носила дрехи за момичетата(но,чрез приятелка-не лично). И сега не мога да открия координатите. Имам много дамски дрехи размер S и М.  Блузи,пуловери,дънки(около 2 чувала). Искам да ги дам някъде-да помогна на някой в нужда.
3  Начало / Боксова круша / Re:Случки в пощата - споделете, разкажете -: Февруари 16, 2011, 12:32:30
Момичета,да ви се похваля-имам развръзка за случая(с изписване на тел. под иментата на подателя). След 2 седмично разиграване от служителките: Звъннах,където трябва и се оказа,че това" окръжно"важи само за чужбина. Много отзивчива дама ми обясни подробно всички клаузи и точки. Бяха взети спешни мерки по моето оплакване. Отивам в пощата и шефката се скрила(в миша дупка)-все пак разговарях с нея(не ми показа документ за изискването-защото такъв -НЯМА).Остана разочарована,че не съм се обърнала към нея за съдействие(тя да реши проблема- ами направо съм звъняла на изпълнителния директор). Обяснението беше че: служителката,която е приела пакетите,е помислила ,че са за чужбина и затова ми е поискала тел.. Как така е помислила (след като ми дава бележка на която тя саморъчно изписва града на получателя(град в България).Най смешното е ,че показах опаковките от 3те пакета(които взех вчера-за да докажа ,че няма тел. изписан на тях ).Нейният отговор беше: Ами да-няма.  Извини ми се ,но остана разочарована от мен-затова ,че си отстоявам правата.
4  Начало / Боксова круша / Re:Случки в пощата - споделете, разкажете -: Февруари 15, 2011, 20:34:59
Момичета,тази вечер направих екшън в пощата-отново ми поискаха тел.на подателя.Имало някакво"окръжно"(каквото и да означава това),което е в сила от 01.02.2011г(гласяло,че е задължително да е изписан тел.на подателя). Никоя служителка не успя да ми покаже този документ-шефката естествено я нямаше в 18ч на работното й  място. Получих 3 пакета-на нито 1 от тях нямаше изписан тел. на подателя. Моите пакети не ги приеха докато не си написах тел. Утре съм отново в пощата при шефката (с всички опаковки от пакетите днес).Ако не ми покажат някакъв документ с това нареждане-очаквайте ме в БТВ новините(обедната емисия).Няма да ги оставя,да проявяват своеволия. Не успях да намеря информация за това"окръжно". Shocked
5  Начало / Боксова круша / Re:Случки в пощата - споделете, разкажете -: Февруари 13, 2011, 14:21:19
Всеки ден има нови изисквания в пощите. Като нося 4-5 пакета (вече ми искат опис,защото това ги улеснявало да работят). Винаги искат ЕГН за изпращане и получаване на пакети.За капак от тази седмица ме накараха да си пиша и телефона под адреса на подателя. Било задължително(ново разпореждане). При вас така ли е?? Получих няколко пакета за тази седмица (но нямаше написани телефони)??Само в нашата поща ли го изискват???
6  Начало / Боксова круша / Re:какво означава това? -: Февруари 10, 2011, 22:49:29
Може много да се пише за проблема с пратките.Нека получателката по настоятелно ''да помоли служителките да погледнат зад шкафа където складират пакетите'',защото може и след 1 месец да не го получи.Не е шега-такава е действителността(имах такъв проблем в пощ.клон в София). Shocked
7  Начало / Раздел "Кипра" / Re:Момичейта помагайте -: Януари 23, 2011, 00:55:08
Като начало виж с какви батерии работи??/ Има дупка от 1та страна и там се поставят приставките(които държиш в ръка).От страни с кръглото копче регулираш степента(по бързо или бавно )да пили,полира .Виждам и приставки за пети. Надявам се ,че правилно те насочих. В ръката ,в която имаш 4 (джаджи),1вата от ляво на дясно може да се използва и за леко избутване кожичките на ноктите на краката. Добре си ги подредила. Другите 3 неща са за петите.
8  Начало / Боксова круша / Re:Случки в пощата - споделете, разкажете -: Януари 21, 2011, 19:36:43
Момичета,да се включа и аз :1 месец загуба на време и нерви е нищо в сравнение с наглостта на служителките в пощата.Искаха от мен да напиша ,че"още на 18.12.2010г съм си получила пратката-НО СЪМ ЗАБРАВИЛА''. Защото те нямало какво обяснение да дадат в писмото. Shocked Няма да обяснявам какво им се случи(хората ,които ме познават-ще се сетят какво следва ,когато съм права).Не се усъмних нито за миг във VIPS4E_73 .С общи усилия-успяхме.
Мили мами-отстоявайте правата си докрай.
9  Начало / Некоректни потребители / Re:потребителката viki4ka89 е нокоректен продавач -: Януари 21, 2011, 19:22:10
taniaisie, viki4ka89 и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Видно е ,че дамата следи темата.Кога ли ще благоволи да даде смислено обяснение за ситуацията???
10  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:МОЛБА ЗА СЪВЕТ -: Декември 25, 2010, 12:53:13
Поздравления за начинанието.Трудно е-но не е невъзможно. Като начало може да събираш мнения в детските заведения(градини,ясла).Мисля,че всеки родител иска на детето му да е обърнато професионално внимание(не само да го погледне лекара и ...)има такива случеи.Относно таксите 20лв за дете ,мисля,че е добре. .Другите разходи са големи.Мениджмънта също е много важен. Желая ти успех-каквото и да решиш.
11  Начало / Боксова круша / Re:Как ги определяте тези цени? -: Декември 19, 2010, 01:25:51
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=13884&cat=99      
Нищо лично(да не ми се сърди дамата): НО малко история: Такова палто имах около 1991 или 1992г(доброто старо време ,когато затваряха корекомите).Та тези палта ги купувахме от там и с тях вървяха и едни упътвания как се съхраняват и т.н..Пиша по повод на това ,че и при съвсем стриктно спазване на условията за съхранение едва ли след толкова години ще става за носене-и за тази цена?? Друг е въпроса,че от около 2000год вече тези модели не са актуални.Но всеки си преценява за себе си (не съм капацитет"диктуващ модата",но си сверявам часовника от време на време).
Нищо лично-изказвам мнение Wink   



/Да,имах няколко палта(зайци,норки,котки,лисици и какво ли още...,НО отдавна са раздадени на приятелки/ Wink
12  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Продавалник-Аукро -: Ноември 29, 2010, 14:59:59
Пълен потрес.Това вече е прекалено. Тези хора се самозабравиха. Тотално съм разочарована.
13  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Модерно,красиво практично! -: Ноември 06, 2010, 15:51:18
Поздравления за хубавата тема. Мога да издам малко тайни относно нанасянето на лаковете и постигане на този ефект направо върху
ноктите.Аз го правя с точно тези 3 цвята (черен,бял и сребърен).Нанася се малко по дебел слой черен лак(за основен) и преди да е засъхнал се мацват няколко капки бял и сребърен лак. С клечка за зъби  се правят кръгови движения  за да се размесят хубаво лаковете до постигане на желаният ефект.В повечето случеи ми се получава на всеки нокът различна шарка-но стои много ефектно.Надявам се да съм била полезна с хитринката.От горе се нанася топ лак. Cool
14  Начало / Изгладени конфликти / Re:Silvena -: Октомври 02, 2010, 19:13:56
Контактувала съм няколко пъти със Silvena-винаги е била много точна и коректна. Silvena-успех за напред мила(случват се и недоразумения-но винаги има решение).
15  Начало / Раздел "Кипра" / Re:Оцветяване на косата -: Август 28, 2010, 08:54:54
Фуксина ми е познат(от младежките ми години).Маже се кичура на косата и така престоява около 20мин.Като периодично се наблюдава как се променя цвета(докато се получи желания отенък).Може да не ви се получи от 1вия път.Много се внимава да не се изцапате някъде (няма отмиване,особено по дрехите-направо изхвърляте,не се изпира с нищо).По безопасно е с боя(за кичури)има в различни цветове не е скъпа около 4-5лв.Аз преди време си правих лилави кичури(за повод)и беше мн .интересно.Palette color XXL -wild lights(S77-CREZY VIOLET).Има най различни нюанси кичури и всичко необходимо(по безопасно е).С "фуксина'' е много остаряла процедура-и гори много не само косата,но и кожата(от опит знам).
Страници: [1] 2