{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1] 2 3
1  Начало / Боксова круша / Re:Нали не си за 2лв и не са ти спешни..... -: Януари 24, 2011, 20:24:38
Аз пък съм злопаметна и няма нужда да си записвам кого и защо да избягвам. Cheesy За щастие некоректните или несимпатични потребители, с които съм контактувала, са малко.
По темата - след първият ми и единствен опит да подаря нещо в съседния сайт, предпочетох да пускам на супер символични цени (2 лв. с пощенските  Cheesy). Тогава нуждаещата се дори не намери време да отиде до пощата и ми върнаха пакета като непотърсен. После 2 седмици ми рева на лични да й изпратя панталона пак, заплашва ме с отрицателна оценка, кълна ... пълен цирк.  Cheesy
2  Начало / Боксова круша / Re:Не е ли редно лотовете от няколко неща да са с обща цена ?!? -: Декември 19, 2010, 19:44:44
Така е. Нали това е идеята на лота - няколко неща, които се продават заедно и с обща цена.
Ако се продават и поотделно, тогава всяко нещо с отделната си цена.
3  Начало / Боксова круша / Re:Как ги определяте тези цени? -: Декември 19, 2010, 19:34:03
Обаче това котешко палто,даже мен ме хвана за сърцето!!!А аз не съм "мека душа"!Ужас!!!

Рядко пиша тук, но след като видях това палто, не можах да се сдържа. Такова нещо не бих докоснала, камо ли да го облека. Ужас не, голям ужас!

Обявите за старите вестници и ламповия магнетофон за 350 лв. от същата потребителка просто къртят мрака.  Sad
4  Начало / Боксова круша / Re:Много ме дразни!!!! -: Октомври 24, 2010, 21:18:30
Преди време служителка от нашия клон отказа да ми приеме бял плик, залепен с черно тиксо за по-сигурно. Нямал естетически външен вид Cheesy За щастие естетката отдавна не работи там.

хм, тая няма вкус! Бялото и черното са винаги на мода!  Cheesy

Така де, тази комбинация си е класика  Cool
5  Начало / Боксова круша / Re:Много ме дразни!!!! -: Октомври 24, 2010, 21:16:11
Преди време служителка от нашия клон отказа да ми приеме бял плик, залепен с черно тиксо за по-сигурно. Нямал естетически външен вид Cheesy За щастие естетката се пенсионира и отдавна не е там.
6  Начало / Боксова круша / Re:Много ме дразни!!!! -: Октомври 20, 2010, 09:03:29
Тези дни видях написано коБче = копче  Cheesy Cheesy
7  Начало / Боксова круша / Re:Анкета "Кога плащате при сделка?" -: Октомври 13, 2010, 11:53:11
Плащала съм и  по двата начина, но наистина никой не може да ме накара да отида например  да му преведа пари в клон на ЦКБ. А, не, ама не!!! Защо съм категорична ли? ! Ами , защото преди 2 седмици купих от едно момиче обувки и тя ме помоли ( държа да подчертая, че не е настоявала), ако ми е удобно, да й преведа сумата (точно за въпросната ЦКБ става на въпрос). Търсих телефон, намерих, обадих се, за да разбера къде се намира( нищо, че града ни е малък, но този клон не го знаех къде е :Smiley).  Ей, такава простотия не бях виждала, честно! Няма да навлизам в подробности, но си скъсах нервите да чакам банковия служител да си приказва с охраната за грозде, вино и т.н. и на всичко отгоре да се държи с мен, все едно, че съм дошла да му седна на масата, а касиерката-да си изяде баничката. Преведох парите и си казах"Край!!!!! Тук и посмъртно няма да вляза повече!".

Това все едно е писано за клона на ЦКБ в нашия град.  Cheesy Добре че не ми се налага да ходя там често. Последният път бях свидетел как охраната подканяше с реплики от рода на "Айде, мърдай, че хора чакат ... по-живо" един възрастен човек с бастун, който бавно и с усилие ставаше от стола пред бюрото на банковия служител.
8  Начало / Боксова круша / Re:Странни тарикат-потребители -: Октомври 09, 2010, 19:18:31
Така е, но ако са с положителна репутация и запазят стария си ник, нещата могат да се проследят. Това имах предвид. Ако обаче имат какво да крият и са тук под прикритие, е по-сложно.
9  Начало / Боксова круша / Re:Странни тарикат-потребители -: Октомври 09, 2010, 15:58:27
Зависи. Ако досега са били регистрирани в Пр-ка или друг подобен сайт и там вече имат известна репутация, тук няма да са напълно неизвестни, макар и все още без оценки.
10  Начало / Въпроси и отговори / Re:Въпроси - Тема 2 -: Октомври 05, 2010, 19:58:58
На мен ми се е случвало много пъти в Пр-ка. Оправяше се при изпратено следващо съобщение, никога само. Тук засега не съм имала този проблем.
11  Начало / Боксова круша / Re:Забелязвате ли, че сайтът започна да се пъл -: Октомври 03, 2010, 20:11:58
А чисто новите маркови дрешки, шити в страни от третия свят при експлоатация на човешки труд, направо преливат от положителна енергия.  Huh?
Е, добре де! Всеки пост ли да ти цитирам? Сама си се смях на глас!  (laugh3)

Това не е мое хрумване. Прочетох го в една тема за дрехите втора употреба. Стана ми смешно и съм го запомнила. Wink
12  Начало / Боксова круша / Re:Забелязвате ли, че сайтът започна да се пъл -: Октомври 03, 2010, 15:23:27
А чисто новите маркови дрешки, шити в страни от третия свят при експлоатация на човешки труд, направо преливат от положителна енергия.  Huh? Ангелчето, ти си знаеш, но който не се бои от магии и суеверия, него не го ловят.
Еми най-добре да сме натурални,без дрехи!Тогава ще сме си с най-чистата собсвена енергия! (laugh3)

Нали, нали Cool
13  Начало / Боксова круша / Re:Много ме дразни!!!! -: Октомври 03, 2010, 15:21:36
Е да , това е се едно не приемам коментар в цените и не поемам поща , а на обява за 10 лева да пише взимам го за 6 с пощата
Няма такива хора бе , поне аз не съм забелязала

Тези неща стават на лични. В обявите не смеят да пишат. Cheesy На мен са правили 2 или 3 такива оферти, на ЛС.
14  Начало / Въпроси и отговори / Re:Не мога да публикувам обява. -: Октомври 03, 2010, 15:13:42
Оправи се, сега пък друго се развали
http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=5.msg7313#msg7313
15  Начало / Въпроси и отговори / Re:Въпроси -: Октомври 03, 2010, 15:11:20
здравейте,
като се опитам да отворя някоя обява ми се появява това Parse error: syntax error, unexpected $end in /var/www/bgdomakinq/pp-inc.php on line 996 ,на бяла страница,така е от преди 2-3 часа Huh?
какво се случва незная :Smiley

При мен се случи, докато публикувах една обява за дънки. На второто или третото натискане на F5 се оправи, но сега обявата ми продължава да се публикува сама! Shocked  Днес ми е много шантав ден откъм пускане на обяви Cheesy
Страници: [1] 2 3