{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1]
1  Начало / Архив / Re:некоректна ли сьм -: Февруари 18, 2011, 14:02:17
Подкрепям мацката напълно ...... И аз преди два дни получих пари за една рокля и едно яке ,А мацките още не са си получили дрешките ? Неприятно е наистина но трябва повече търпение ......!Това са БГ ПОЩИ !?! Така ,но имам още един случай на майка която и продадох екип за 10лв .....няма да споменавам име понеже ще е грозно от моя страна ....понеже жената вчера ми писа че си е имла лични проблеми ....Ок разбрах я като човек ,защтото на всеки може да се случи ...хор сме ?Чках я 15дни и продалжавам да я чакам!!! Според мен мацките прекалено много бързат д си вземат парите ? Ренка дишай спокойно мил и не се ядосвай ЗА МЕН ТИ НЕ СИ НЕКОРЕКТНА !
2  Начало / Боксова круша / Re:ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКАТА -: Декември 08, 2010, 20:21:50
АБЕ ЖЕНА !!!КАКВА КАПАЧКА СЕГА ПЪК СЪМ СМЕНИЛА БЕ?ТИ СИ НЕВЕРОЯТНА....ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ !ДО СЕГА БЕШЕ ЕТИКЕТА СЕГА ПЪК КАПАЧКАТА-ВСЕ НЕЩО НА ТЕБ ТИ Е КРИВО?АЙДЕ СМЕНИ ТВОЯТА КАПАЧКА И МИ Я СНИМАЙ МНОГО ЩЕ СЪМ ТИ БЛАГОДАРНА-НАМЕРИ КАПАЧКА СЪЩИЯ РАЗМЕР НА ТОКЧЕТО ЗА 5мин.И Я СМЕНИ!ЗАЩТО ВСЕ С НЯКОЙ В САЙТА ИМАШ ПРОБЛЕМ ЗА ЕДНО ИЛИ ДРУГО?НЕ СЕ ЛИ ЧУСТВАШ МАЛКО НЕУДОБНО???УТРЕ ЩЕ ПИШЕШ ЧЕ СЪМ СМЕНИЛА И ПЛАТА НА БОТУША.......ПРЕСТАНИ МОЛЯ ТЕ ДА СЕ ЯДЕШ С ХОРАТА!
3  Начало / Боксова круша / Re:НАГЛОСТТА НЯМА ГРАНИЦИ -: Декември 08, 2010, 17:48:35
Малеееее какви чудесий стават на този свят?Напълних си окото от цитати на накой хора!Абе хора не сме на небето.........Слезте на земята-ЕХ О О ОО .........................СТРАШНА РАБОТА МАЙЧИЦЕ ЛАКОВЕ -БОТУШИ КОЙ КЙТАЙСКИ КОЙ ОТ ТСМ.......СТРАЩНА ИСТОРИЯ МАЙЧИЦЕ.....!!!
4  Начало / Боксова круша / Re:ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКАТА -: Декември 08, 2010, 17:39:11
Аз мога само да благодаря за хубавите и умни думи на някой потребителки който са написали!!!Просто си личи на кой липсват първите 7г и на кой не!!!Благодаря ви момичета -ОТ МЕН ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!!
5  Начало / Боксова круша / Re:ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКАТА -: Декември 08, 2010, 06:33:05
Изобщо не викам!Обяснявам на хора който разбират от дума-А който не рабират нищо не мога да направя И ДА ВИКАМ И ДА КРЕЩЯ ТОВА Е!?!?!
6  Начало / Боксова круша / Re:ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКАТА -: Декември 07, 2010, 23:05:00
И АЗ ТОВА СЕ ОПИТВАМ ДА ОБЯСНЯ,ЧЕ МОЙТЕ БОТУШИ НЕ СА КОПУВАНИ ОТ ТСМ НА ТАЗИ ЦЕНА!АКО СТАВА ЗА ВЪПРОС ИМА ГИ СЪЩТИТЕ ПО-БУТИЦИТЕ НА ЦЕНА ОТ 85-120лв -АКО СИ КУПИТЕ ОТ ТАМ И РЕШИТЕ ДА ГИ ПРОДАВАТЕ ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ 10-13лв !!!!ЗАЩТОТО ЩЕ ВИ НАПРАВЯТ НА 2 стотинки ,ЧЕ ПРОДАВАТЕ ВАШАТА ЛИЧНА СТОКА НА ЕДИКОЛКО СИ ПАРИ.......АБЕ Е Е Е Е Е НЯМАМ ДУМИ!!!
7  Начало / Боксова круша / Re:ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКАТА -: Декември 07, 2010, 22:47:12
АЙДЕ Г-ЖО УПРАВИТЕЛ КАТО СИ ТОЛКОВА КОМПЕТЕНТНА И СИГУРНА ПРАЩАМЕ И ДВЕТЕ БОТУШИТЕ НА МОДЕРАТОР ИЛИ НА АДМИНИСТРАТОР САМИ ДА СЕ УБЕДЯТ ЧЕ ТИ НЕЩО МНОГО СЕ .........ПО СПОКОЙНО ГО ДАВАЙ!!!ЧАКАМ НА ЛС ОТ МОДЕРАТОРИТЕ АДРЕС ЗА ДА ПРАТЯ МОЙТЕ БОТУШИ И ПОВЕЧЕ НЕЙСКАМ ДА СПОРЯ С ВИШАТА ДАМА!
8  Начало / Боксова круша / Re:ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКАТА -: Декември 07, 2010, 22:32:07
ПИШЕ МАРКАТА НА БОТУША ВЕЧЕ ЗАПОЧВАМ ДА СЕ ИЗНЕРВЯМ-ПИШЕ VUOROM НО КАКВО ДА НАПРАВЯ ЧЕ НЕ СЕ ВИЖДА Huh???АКО ИСКА НЯКОЙ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ МОГА ДА ГИ ПРАТЯ ЛИЧНО ДА СЕ УБЕДИ-.БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
9  Начало / Боксова круша / Re:ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКАТА -: Декември 07, 2010, 21:31:19
това можах да направя -много хубаво не се вижда натписа но по хубаво може да се види наяве!
10  Начало / Боксова круша / Re:ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКАТА -: Декември 07, 2010, 20:57:31
ЩЕ СНИМАМ ОБАЧЕ НАДПИСА Е ТОЧНО НА ТОКЧЕТО И ДОСТА МАЛЪК-ПИШЕ ТОЧНО МАРКАТА НА БОТУША!!!ОПИТВАМ СЕ ДА СНИМАМ НО СЕ РАЗЛИВА С ГУМАТА КОЯТО Е НА ТОКЧЕТО!
ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА УВЕЛИЧА НАДПИСА КАКВОТО СТАНЕ ,ТАКОВА ЩЕ КАЧА!!!
11  Начало / Боксова круша / Re:ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКАТА -: Декември 07, 2010, 20:50:10
ЩЕ СНИМАМ ОБАЧЕ НАДПИСА Е ТОЧНО НА ТОКЧЕТО И ДОСТА МАЛЪК-ПИШЕ ТОЧНО МАРКАТА НА БОТУША!!!ОПИТВАМ СЕ ДА СНИМАМ НО СЕ РАЗЛИВА С ГУМАТА КОЯТО Е НА ТОКЧЕТО!
12  Начало / Боксова круша / Re:ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКАТА -: Декември 07, 2010, 19:59:38
МНОГО Е МИЛА ТАЗИ ДАМА ЧЕ СИ НАПРАВИЛА ТРУДА ДА ОТКРИЕ РАЗЛИКАТА!!!АЗ ДА ПОПИТАМ ИМАТ ЛИ НЕЙНИТЕ БОТУШКИ ОТ ТСМ-НАДПИСЧЕ НА ТОКЧЕТО ДОЛУ НА ПОДМЕТКАТА МАРКАТА НА БОТУШЧЕТО???ЗАЩТОТО МОЙТЕ ИМАТ,МОГА ДА СНИМАМ НАДПИСА БОТУШИТЕ НЕ СА ПРОДАДЕНИ ПОРАДИ ПРОСТАТА ПРИЧИНА ДАМАТА ДА СПРЕ ДА МИ ПИШЕ НА ЛС,ЧЕ Е БИЛА УПРАВИТЕЛ И ЧЕ ВСИЧКО И Е ЯСНО.........И Т.Н!!!
13  Начало / Архив / Re:Обяснение от CORO http://www.troyan-police.com/zhalbi-i-saobshteniya.html -: Ноември 28, 2010, 16:09:15
ОТ CORO
Мили МАМИ изкам да се извиня на вси4ки които им далжа обеснение маика ми я оперирахо по -спешност и затова се поу4иха така нещата искам да ви кажа,4е на вси4ки които имам да им давам паири ще им варна нещата непокътнати ,и ще им варна пощенските разходи от понеделник запо4вам да ви ги пращам така 4е ви моля да ми простите,и се надявам нещата да се оправят простете ми направих грешка .
ЗДРАВЕЙТЕ СЛАДУРКИ!!!АЗ НЕ СЪМ ИЗМАМЕНА ОТ ТАЗИ ПОТРЕБИТЕЛКА,НО СПОРЕД МЕН ДА СИ ВРЪЩА ПАРИТЕ А НЕ НЕЩТАТА???МНОГО Е ЛЕСНО ДА СЕ НАПРАВИШ НА БАРОВЕЦ ЗА ДВА-ТРИ ДЕНА И ДА ИСКАШ ВСИЧКО ЗА СМЕТКА НА ДРУГИ КОЙТО ЦЕНЯТ ПАРИТЕ И СИ ГИ ИЗКАРВАТ С ПОТ!И АЗ ИСКАМ ДА ХОДЯ В ОРГИНАЛНИ ДРЕХИ ЦЯЛАТА НА ADIDAS НО КАТО НЯМАМ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОС ЩЕ СИ ХОДЯ С РЕПЛИКИ-И ТАКА КАТО ВЪРНЕ ПАРИТЕ ИЛИ НЕЩТАТА НА ВСИЧКИ КОЙТО СА ИЗМАМЕНИ АДМИНИСТРАТОРА ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ СЕРИОЗНО РЕШЕНИЕ ?!?СПОРЕД МЕН ТАКИВА ПОТРЕБИТЕЛИ НЯМАТ МЯСТО В САЙТА?
14  Начало / Изгладени конфликти / Re:Silvena -: Октомври 02, 2010, 18:09:25
Радвам се да съобщя , че парите които бяха пуснати с плик и не бяха получени , днез заминаха към maslinka я пощенски запис!
Наистина смятах за ненужна цялата тая дандания около тия 4-ри лева.
Силвена признава грешката си че ги е пуснала като обикновенно писмо , но по принцип след като ги е пуснала , маслинка трябваше да каже че не са получени , а реакция от нейна страна имаше едва след като Силвена я е попитала дали е получила парите .
Ето снимка на разписката . Потребителката Силвена се оказа коректна , плати повторно заради грешката си , но дано се е поучила от нея.
Темата я пускам за да се изчисти името и

Тази потребителка е много точна като куповач и продавач!Стават грешки хора сме грешим-Silvena ГЛЕДАЙ НАПРЕД МИЛА И УСПЕХ В САЙТА!!!
Страници: [1]