{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 10
1  Начало / Боксова круша / Re:BgDomakinq vs Prodavalnik - да популяризираме по добрия сайт БГДОМАКИНЯ -: Февруари 01, 2013, 16:15:13
аз също така имам и профил в продавалник и наистина във форума на продавалник наистина повярвайте ми има наистина много оплаквания от некоректни потребители някой си изпратил парите но не си получил пратката друг не получил това което искал трети получил нещо което въобще не отговаря на описанието не знам как е тук защото съм нова все още но се надявам да не е така доколкото гледам е много хубав сайт

Ами като няма покупки продажби е напълно нормално да няма и теми за некоректни.... В Продавалника за 4 месеца имам почти 300 сделки, а тук от 2 години нямам нито една продажба....
Сайта не е лош, но хората са толкова ограничени от това следене на цени и т.н. , че предпочитат да си купуват/продават от Продавалника.
2  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Разгледайте и кажете дали ви допада! -: Януари 13, 2012, 19:33:51
Наистина няма как да се угоди на всички.Ако едни искат по кратък срок за препубликуване/изтриване,то други предпочитат този,поради факта,че им писва в последствие да гледат едни и същи обяви в началото.Има дами ,които работят и не могат постоянно да си побутват обявите,а има и такива,за които това е фикс идея.И в крайна сметка какво се получава :Амбър си публикува обявата,но работи,а аз се чудя къде да се ударя цял ден и постоянно си побутвам моите напред.Е тогава мисля ще има още по недоволни . Roll Eyes


Добре, защо тогава беше тази анкета - уж да се види колко са ЗА и колко ПРОТИВ и в крайна сметка 163 отговориха, че са ЗА препубликуването поне на 15 дена, но промяна няма...
С риск да обидя Хуан и екипа му - но просто имам усещането, че тези теми се пускат ей така, колкото да се напомни, че сайта още е жив и колкото да се разлаят кучетата.... А резултат никакъв.



3  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Разгледайте и кажете дали ви допада! -: Януари 11, 2012, 08:34:50
Не става въпрос за това дали ми стига мястото или не. Аз дори до 100 не мога да стигна, камо ли да не ми стигнат 200 ...
Просто много по-удобно ще е за нас директно да трием, а не да маркираме 'продадено' и после (след 30 дена) пак да влизаме в 'редакция' за да ги трием.... Двойна работа и е тегаво и досадно.
Разбирам, че това е твоя сайт и твоята политика , но в крайна сметка потребителите са тези, които правим сайта. Би следвало да се вслушваш в желанията ни.
И така и не разбрах какъв е проблема да се препубликуват обявите в по-кратък срок... по моята логика това ще доведе до по-голяма активност.
Спирам да те убеждавам в каквото и да е. За какво бяха всичките тези теми : Какво да се промени в сайта? Вижте дали ви харесва? и т.н. като от всички получени предложения обърна внимание само на предложенията засягащи търсачката.. (не че е маловажна, ама според мен проблема е не само в търсачката).
 
4  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Разгледайте и кажете дали ви допада! -: Януари 10, 2012, 19:43:05
И аз .... направо ми е супер кофти като продам 10 неща в другия сайт почти веднага след публикуването и после трябва да чакам тук да мине 1 месец, та да ги изчистя... Само ми заемат място и ми правят панаири....
 
Хуан, не виждам нищо лошо в това да можем да ги трием когато си пожелаем... ако ще и да се появят хора, които час по час да си препубликуват обявите - пак не бива заради 10 екземпляра да наказваш всички. За първи път виждам сайт, в който човек да не може да си изтрие обявата.
5  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Разгледайте и кажете дали ви допада! -: Януари 07, 2012, 19:29:15
Моля те, намали срока за триене на обявите.  (hail1)
6  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Разгледайте и кажете дали ви допада! -: Януари 03, 2012, 08:15:19
Ако не се лъжа облика си е абсолютно същия, само фона е сменен на син.  (gesture3)
7  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Предложение за нов облик на сайта -: Януари 02, 2012, 08:21:33
няма да е зле и да помислиш за едно малко каренце с 'вип' обяви. В карето може да поставиш стрелкички, за да ги прелистваме лесно. А за ВИП обява цената да е символична. Имаше един подобен сайт за обяви, където съм промотирала обява само срещу смс за 0.30лв.  Хем супер-евтино, хем продавачите доволни, хем и ти ще припечелваш нещо, макар и не кой знае колко.
А за привличането на потребители - убедена съм, че след промените ще има нашествие от нови потребители. Аз засега не съм много редовна тук, но мисля, че след промяната ще стана редовен потребител.

Нашествие на нови потребители едва ли ще има, ако обявите са платени , пък било то и ВИП. Само ще има повече теми за некоректни потребители-справка-съседите.Пък и за всеки състояние ВИП, отлично и т.н. е относително понятие.

Казвам 'каренце' с платени обяви, а не всички обяви да станат платени. А некоректни винаги ще има, даже в ибей където сайта е посредник и всичко уж е много  организирано -даже и там има злоупотреби, та камо ли в БГ сайтовете...
Аз лично не виждам лошо да си има и платени обявки. Пък в крайна сметка си е въпрос на избор дали да си промотираш обявата или не.
8  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Предложение за нов облик на сайта -: Декември 30, 2011, 19:37:22
Всичко много ми харесва, но ми се иска сайта да стане много по-посещаван. Тук правилата са строги и стриктни, адмирации за което, но помислете малко и за рекламата, как да се популяризира повече.

Рос всичко е добре, но за реклама са нужни пари Sad Сайта не изкарва чак толкова много Smiley Има много начини за изкарване на пари, но това ще развали идеята на сайта. Ще помислим по въпроса все пак.


Знам, че рискувам да бъда нападната и 'изядена' , но няма да е зле и да помислиш за едно малко каренце с 'вип' обяви. В карето може да поставиш стрелкички, за да ги прелистваме лесно. А за ВИП обява цената да е символична. Имаше един подобен сайт за обяви, където съм промотирала обява само срещу смс за 0.30лв.  Хем супер-евтино, хем продавачите доволни, хем и ти ще припечелваш нещо, макар и не кой знае колко.
А за привличането на потребители - убедена съм, че след промените ще има нашествие от нови потребители. Аз засега не съм много редовна тук, но мисля, че след промяната ще стана редовен потребител.

И последно: Не разбрах какво мислиш за предложенията относно :
 1. Да има бутон 'оферта' в обявите.
 2. Да се поставя коментар за всяка осъществена 'сделка'.
9  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Предложение за нов облик на сайта -: Декември 29, 2011, 20:32:30
Хуан, а кога да очакваме промяната?  (dance4)
10  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Предложение за нов облик на сайта -: Декември 29, 2011, 13:12:15
И още едно предложение - нека срока за препубликуване се намали. 30 дена е доста време. Нека да е поне 10 дена.
11  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Предложение за нов облик на сайта -: Декември 29, 2011, 08:42:51
 Smiley Браво, Хуан! Замисления дизайн е страхотен! Облика няма да е вече така разхвърлян и шарен.
Още нещо да вмъкна - да добавиш оценки към всяка покупко-продажба.
12  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:КАКВО ИСКАТЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ В БГДОМАКИНЯ? -: Декември 18, 2011, 12:23:23
1. Добавете бутони за оценка на обявите, както в другия сайт имаше.
2. На първа страница да има топ 10 обяви - тези с най-много оценки 'супер'
3. На първа страница също да има и обяви от 'ТОП потребители'
4. Да имаме бутон 'КУПИ' и когато нещо ни хареса направо да оферираме .
5. Да се поставя оценка за всяка завършена сделка , а не както сега - да имам 10 сделки с един човек, а да му сложа една оценка...
6.Снимките да са по-големи.
7.Да има филтър по размер на стелка,номер на обувки.
8.В личните съобщения да се вижда цялата кореспонденция като в продавалник,а не да влизам да търся едно по едно какво сме си писали.
9.Да няма мътни ,тъмни и размазани снимки,все пак обявата да е по-прилежна-една снимка да е ,ама да е ясна и с реални цветове.
извинявай,но умрях от смях!!как Хуанито ще прецени дали обявата ти е с реални цветове?!или дай само да си мрьнкаме тука!!и айде престанете с тоя ПРОДАВАЛНИК,ТА ПРОДАВАЛНИК!!АЗ ПЬК НЕ ИСКАМ ДА ИМА НИЩО ОБЩО С НЕГО!!Емка,браво душо,май само аз и ти похвалихме интерфейса на Домакинята!!много си ми харесва,и фон,и цветове,и всичко!това е,което е по-важно-да има ценови категории и да има номерация на обувките-кво повече мрьнкате!от продавалника започнахме да бягаме,защото собствениците го скапаха,половината сайт наскача тук и ЙОК!ай да си правим нов продавалник! (comp10)
Габчи,специално на теб сега-знаеш ли че имам 3/ТРИ/ бана оттатьк само затова,че споменавам думата ДОМАКИНЯ?!било препратка кьм други сайтове!!еми освен да поискам от Хуан да премахне тук термина"продавалник"-много са нагли някои,които пишат директно-ВИЖТЕ МИ ОЦЕНКИТЕ В ПРОДАВАЛНИКА-дрьн-дрьн,вижте ме,чуйте ме!уф-бясна сьм!!!!

Хайде стига скача като ощипана госпожица! Коя си ти че да заповядваш кой какво? Нещо се взе много насериозно. На няколко места вече споделяш че не ти харесвало в Продавалника, а си там от сутрин до вечер!
Кой мрънка? Даваме предложения, а нека Хуан си прецени кое може и кое не.
13  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:КАКВО ИСКАТЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ В БГДОМАКИНЯ? -: Декември 15, 2011, 19:51:18
Моля ако някой има предложения да пише. Надявам се всички да можем да ги осъществим. Smiley

Ето моите предложения:
1. Добавете бутони за оценка на обявите, както в другия сайт имаше.
2. На първа страница да има топ 10 обяви - тези с най-много оценки 'супер'
3. На първа страница също да има и обяви от 'ТОП потребители'
4. Да имаме бутон 'КУПИ' и когато нещо ни хареса направо да оферираме .
5. Да се поставя оценка за всяка завършена сделка , а не както сега - да имам 10 сделки с един човек, а да му сложа една оценка...
Интерфейса също има нужда от някаква промяна. В момента сайта изглежда някак 'детски' и несериозен.
14  Начало / Игри и молби за гласуване / Re:Интернет ви носи пари -: Юли 22, 2011, 14:25:32
Здравейте,търсейки някакъв допълнителен доход, разбрах за тази компания, която още от няколко години редовно изплаща изработените пари от клиентите си. Е, отначало трябва да имате търпение, защото първите месеци се изкарват по 250-400 лева.Изисквания: КАК СТАВА РЕГИСТРИРАНЕТО? 1.Отивате на посечения от мен линк долу.
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=polibg



Не се залъгвайте с тази програма! Мога да споделя доста от опита си с тези сайтове. Кешфиеста беше изключително популярна преди около 10 години. Това е спам програма - няма да получиш и цент.
Пари съм получавала от необъкс и от един форум, в който ти плащат от един до три цента на коментар (само че е на английски).
Пари от интернет се печелят трудно. И въпреки това за миналата година имам около 100 долара изработени в Необъкс, форума и още две/три сайтчета, които вече ги няма.
15  Начало / Игри и молби за гласуване / Re:http://jaltici.com -: Май 15, 2011, 22:17:20
Видяхте ли най-новото в Жълтици? Вече май няма 'състезание', а с натрупаните точки можеш да взимаш пари ( 10лв = 10 000 жълтици), при това на всеки два часа можеш да взимаш жълтици от приятелите си , без това да се отразява на сметката им. Не знам дали наистина пращат пари, но смятам да пробвам.
Страници: [1] 2 3 ... 10