{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1]
1  Начало / Игри и молби за гласуване / Конкурси, томболи и игри - събрани на едно място -: Февруари 06, 2012, 13:04:28
Готино местенце за феновете на конкурси, игри и томболи с награди - всичко е събрано на едно място, може да се следят и резултатите кой печели.

http://www.bgkonkursi.com/index.html

2  Начало / Въпроси и отговори / Re:Въпрос към администратора -: Март 18, 2011, 21:53:17
Всичките ги правя в един размер.
Не ми е за първи път да качвам обява, знам, че трябва и знам как да ги намалявам.


3  Начало / Въпроси и отговори / Re:Въпрос към администратора -: Март 18, 2011, 19:09:31
С Resize Pictures ги пробвах постепенно намаляване, стигнах до 600х800 и пак не ги приема всички заедно, а само една по една, както описах. Имената са дълги и уникални. Досега съм нямала проблем с качването, само дето някои мистериозно изчезват от обявата след време.
4  Начало / Въпроси и отговори / Re:Въпрос към администратора -: Март 18, 2011, 17:42:06
Защо толкова трудно се качват снимките напоследък? Преди няколко дни се отказах да публикувам, защото не става и не става. Днес пак пробвам и не стига дето се изнервих в половин часова битка да си кача снимките, модераторката веднага ме накаца със забележда да съм сложила снимка. Е, как да стане като обявата излезе, а снимките не искат, дори и в най-малкия размер. Накрая стана по системата - редактиране - снимка - пак редактиране - пак снимка и така за трите снимки по отделно.

На няколко от старите ми обяви въобще са изчезнали снимките или при някои е останала само една. Омръзна ми да ги качвам отново и след време пак да ги няма.
5  Начало / Боксова круша / Re:МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2 -: Януари 24, 2011, 14:18:16
Това някаква нова мода ли е да се заливат личните с предложения за гласуване?
На ден по няколко такива писма.
Като сложим и офертите за размяна става супер досадно вече!!!!!!
6  Начало / Архив / Re:Само при мен ли е такова затишие ... -: Септември 17, 2010, 17:52:38
Аз съм от тези, на които им е супер досадно това непрекъснато питане на лични или в обявите за размяна.
Все пак сайта не е създаден само за тези, които търсят размяна и би било добре, когато човек е маркирал, че не желае размяна, да се уважава личното пространство и мнението му.

Който търси размяна го е маркирал в обявите си, за всички останали питанията за размяна са натрапен спам и мисля, че е време администраторите да вземат мерки да се ограничи това явление. Нали точно затова беше въведено маркирането за размяна още при публикуването на обявите.
7  Начало / Въпроси и отговори / Re:Въпроси -: Септември 10, 2010, 17:24:36
Защо когато публикувам обява, докато напиша текста и избера петте снимки, системата ме изхвърля и иска отново име и парола и после отново трябва да набирам обявата. Същото се случва и ако се загледам по-дълго в някоя обява и не разцъквам нищо. Много е неприятно.
Аз си пиша текста дирекно в обявата, знам, че мога да го приготвя на отделен файл и само да го паствам, но нали все пак сайта трябва да е удобен за ползване.
8  Начало / Въпроси и отговори / Re:Предложения за развитие! -: Юли 07, 2010, 17:16:12
Здравейте, днес се регистрирах и пуснах няколко обяви.

Искам да споделя, че падащото меню когато се публикуват обявите и се избира рубрика е много претрупано, очите ми изтекоха доката намеря рубриката, която търся. Не може ли някак да са по-изчистени имената на рубриките, сега е много уморително за четене.



Страници: [1]