{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 10
1  Начало / Въпроси и отговори / Re:КАК ДА ИЗЧИСТИМ КЕША НА РАЗЛИЧНИ БРАУЗЪРИ! -: Февруари 04, 2012, 15:31:01
Аз съм с Мозила. Като стигна да Лични данни имам две отметки. Едната е
   1,ИЗЧИСТВАНА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ ПРИ ЗАТВАРЯНЕ НА FIREFOKS        срещу него НАСТРОЙВАНЕ
   2,ПИТАНЕ ПРЕДИ ИЗЧИСТВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ             срещу него    ИЗЧИСТВАНЕ СЕГА
Пред второто имам отметка, на първото не. Като натисна на Настройване/срещу първото/ ми излиза отметка на КЕШ, но има и други неща на които има отметки. Само кеша ли да изчистя или и дрегите неща на които има отметки. Да не объркам нещо?
Знам, че е мнооого объркано,но няма как да го обясня.
2  Начало / Информация за обяви / Re:Защо не мога да кача обява? -: Февруари 03, 2012, 16:22:38
И при мен не се получава. Не е от снимките, защото и преди съм ги качвала, не са големи. Май е друг проблема. Връща ме пак на добави обява.
3  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Ще ходите ли на море тази година? -: Юни 01, 2011, 15:01:37
Офффф,ами дай някое предложение за Кранево.То какво да ме отчайваш по-добре да знам от сега и да съм подготвена.Ама проблема е,че ще съм и без кола и с влака ще движим до морето,ама съм решила да ходим.
4  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Ще ходите ли на море тази година? -: Юни 01, 2011, 14:34:44
Ами сигурно няма да е всеки обяд и вечеря,но ще съм сама с двете ми деца и незнам ...и плажа ми се вижда далечко 800м  Sad
ето линка,ако е реклама нека ме извинят админите и го премахнат
http://www.summerhouse-bg.com/?%D0%9D%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE:fotogaleriq_bg

Моля,ако някой е ходил там да си каже мнението
5  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Ще ходите ли на море тази година? -: Юни 01, 2011, 14:04:43
Аз съм се спряла на едно семейно хотелче в комплекс "Константин и Елена" наистина ли е скъпичко по ресторантите там.
Може ли да пусна линк или ще излезе реклама,за да ми кажете  мнението си ако някой е летувал там?
6  Начало / Игри и молби за гласуване / Re:Spe4eli.me-игра за печелене на награди -: Май 31, 2011, 21:20:36
.
7  Начало / Хомеопатия, алтернативна медицина / Re:Народни ИЛАЧИ -: Април 12, 2011, 08:50:21
Благодаря ви момичета,ходих вчера до аптеката и жената ми предложи няколко от които аз се спрях на ЕН-ТИ-ТУС пак е билково сиропче.Пием го от снощи и трябва да ви кажа,че кашлицата се промени отива към суха.Незнам това колко е добре.После сигурно ще трябва сиропче за суха кашлица.Знея аз ползвам ФИТОЛОР и съм много доволна.
 cherry79 чайчето му го подслаждам с мед,обаче пак не го иска.Имам и компотче и желе от дюли ще му дам следобяд като се приберем от ясла.
Галинче това сиропче Биокс-тими ми го предложи жената,но ми се стори доста непознато и не посмях да го взема.
Желая и на вас здрави дечица  Smiley
8  Начало / Хомеопатия, алтернативна медицина / Re:Народни ИЛАЧИ -: Април 11, 2011, 09:40:02
Момичета,кажете ми някое ефикасно сиропче от аптеката за влажна кашлица.Малкия е на 2г3м ходим вече една седмица на ясла,но започна да кашля и то предимно вечер.А пък нямаме хрема.От къде идва незнам?
Правих му вчера чайчето с орехите,но изобщо не иска да го пие.
9  Начало / Възпитание / Re:Моля ви помогнете, вече не знам какво да правя (evil4) -: Април 11, 2011, 09:34:25
Аз пък четох някъде,че всяко детенце намира различен начин да изрази негативните си емоции от деня.Може при вас това да е начина.Аз си мисля,че е нещо временно,трябва да проявиш търпение и да я оставиш на спокойствие.Щом така и е добре остави я,нека стои така. Ден,два,три,седмица и ще видиш,че ще отмине като види,че не и обръщате внимание.И моя син,който е на 2г3м прави номера,но аз го оставям.Опитвала съм се да му се противопоставя,но не се получава,ефекта е по-скоро обратен.За това му казвам" добре" оставям го да се изкефи  (feast7)и след малко той вече се е успокоил и прави това което аз искам.
Пожелавам ти всичко скоро да приключи и да се успокоите. (feast8)
10  Начало / Информация за обяви / Re:Пощенски услуги! -: Април 08, 2011, 13:40:26
Да,Еми не ми се занимаваше.То и за това,защото всеки си затваря очите и си казва "айде,айде" служителките си стоят на топлите местенца.
Иначе имам още два случая от преди няколко години.Милия ми татко решил да прати 20 лв за внучката си и понеже на записите имало доста хора,той решил да ги пусне в обикновен плик за писмо.Е навярно се сещате,че когато го получих в плика нямаше нищооо!!! Shocked Отчитам,че грешката е в него,но това за пореден път доказва,че от пощите има хора, които си присвояват.
И другия случай,трябваше да получа едни кремчета,които пак бяха пуснати като обикновен пакет и съответно изобщо не ги получих.
За това съм обедена вече,че обикновените пратки твърде често/да не кажа винаги/ изчезват мистериозно в нечия чантичка.И никога не пращам такива.
11  Начало / Информация за обяви / Re:Пощенски услуги! -: Април 08, 2011, 12:56:05
Е нека и аз ви напиша по повод тегленето на място при получаване на пакета.Вчера получих колет при пращането подателя е видял ,че пише 2.550кг.На бележката обаче,пише че пратката тежи 5.900кг.Понеже е от близък човек си казах я да видя какво ще ми кажат сега в пощата.А и нямше да се усетя,ако не бях погледнала бележката,видяха ми се много почти 6 кг,знаех какво ми се изпраща.Т отивам на гишето и им казвам искам да ми го претеглите.ОК няма проблем ми казва служителката.Слага тя на кантара,гледа и се пули "ама как така"
Пакета е 2550г,а на него пише 5900г.  ShockedЯвно служителката е била много,ама много разсеяна да изправя клюки,но иначе е взела повечко пари от подателя.Казах им,че в случая аз мога да имам претенции,че половината пратка липсва.Отговаря ми се"ама как ще липсва,то се вижда,че пакета не е отварян" Shocked Е какво е обяснението тогава.То е трябвало подателя на момента да се усети.Е как ще се усети на момента,нито им знаем тарифите,нито нищо.Аз знаех ,че нищо не липсва,но исках да видя какво ще ми обяснят.Та казаха,че ще извикат началничката,да си пусна жалба и това е,но едва ли щели да ми дадът разликата в парите.Аз не съм за парите,а да си видят какви служители работят в пощите,че и претенциите са им големи.Отказахме се с подателя да се разправяме,то няма никакъв смисъл просто.Вярно е,че се случват и грешки,но те нали са там ,за да си изпълняват съвесно задълженията.
12  Начало / Игри и молби за гласуване / Re:Spe4eli.me-игра за печелене на награди -: Март 25, 2011, 20:11:39
 Smiley
13  Начало / Игри и молби за гласуване / Re:Spe4eli.me-игра за печелене на награди -: Март 24, 2011, 19:08:23
готови сте
14  Начало / Игри и молби за гласуване / Re:Spe4eli.me-игра за печелене на награди -: Март 21, 2011, 23:04:08
готово,цък,цък,цък...............................
15  Начало / Игри и молби за гласуване / Re:Spe4eli.me-игра за печелене на награди -: Март 20, 2011, 18:59:31
и за днес  Cheesy
Страници: [1] 2 3 ... 10