{GOOGLENEWHOR}


Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Къде сте се скрили ВЕЗНИЧКИ мили?  (Прочетена 14117 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Мама Ели
Форумлийка
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 302


Мама на две красавици

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Декември 22, 2010, 00:20:20 »
Раздели ТемаНагоре

Къде сте кантарчета? Cheesy

Везни
23 септември – 22 октомври


ХАРАКТЕРИСТИКА ЗА ЗОДИЯТА!
Управляваща планета: Венера
Стихия: въздух
Качество: кардинален
Щастливи числа: 2, 6, 7, 8, 9, 15
Подходящ цвят: морско синьо, маслинено зелено, тъмно лилаво
Камъни: опал, изумруд, сапфир, бисер, лазурит, хризолит, кристал
Цветя (растения): роза, теменужка, гергина
Метал: бронз
Талисман: сърце, книга
Късметлийски дни: петък, събота
Неблагоприятни дни: вторник, неделя
Подходящи държави: Австрия, Китай, Япония, Тайланд, Сибир



Везните се чувстват добре само в компания. Чувстват се силни в брака и всички други партньорски начинания. Те се подчиняват ту на разума, ту на желанията си и са в непрекъснато неравновесие. Везните се реализират много добре на обществено ниво и в колектив.



Те са сантиментални. Никога не се влюбват от пръв поглед. Лесно се разбират с хората, намират общ език с всеки. Могат да направят всичко, стига да не са сами. Лесно се приспособяват. Влияят се от чуждото мнение. Много често се колебаят в избора си и се опитват да обединят елементите на различните си желания.



Везните много лесно преодоляват природните стихии и получават силна нергия от тях. С тази енергия могат да заредят всякакви талисмани, които да ви донесат късмет.



Добри и лоши черти
Везните са честни, искрени и деликатни. Имат високи критерии за красота и естетика, верни приятели, много разумни. Те лесно се привързват и то от сърце, а не от меркантилност.



Стараейки се обаче да удовлетворят всички капризи на околните загубват индивидуалността си. Прекалено са отнесени и непрактични. Склонни са да проявяват привързаност дори към хора, които са безразлични към тях.



Най-лош вариант: Сълзливи и сантиментални до самоизмама. Отъждествяват целия си живот с някаква ясна само на тях идея. Не умеят да откажат или твърдо да защитят позицията си и не са в състояние да поемат отговорност. Всички причините за неприятностите им са винаги извън тях.




Мъжът Везни
Характерно за Везните е, че дори телесните им размери и пропорции да са в нормата, те винаги изглеждат пухкавки. Много често представителите на тази зодия имат трапчинки на бузите и брадичката и чаровна усмивка. Косата им е чуплива, леко вълниста.




Мъжът Везни обикновено е гладко избръснат. Той много държи да изглежда внушително. Говори тихо и има плавни движения. Облича се стилно, хармонично и харесва всякакви аксесорари – папионки, вратовръзки, шалчета, скъпи писалки, модерни органайзери и други.



Жената Везни
Жената Везни предпочита спортното облекло. Повечето от тях имат очи като тези на Телците – тъмни и усмихнати, с дълги мигли. Харесва им да се заглеждат и да премигват често. Устните им са пухкавки и добре очертани, усмивката – чаровна. Горната устна има дълбока вдлъбка в средата и леко заострени краища, а долната е равна, права, с почти еднаква дебелина от единия до другия край, съвсем леко се стеснява едва в краищата. Формата на лицето е ягодообразна – заострена брадичка и разшряващо се при устните и стесняващо се към челото.



Добре е за жените Везни да спортуват в младежките си години, защото към 40-те са склонни към напълняване. Също като мъжа Везна и жената говори тихо и има плавни движения.



Детето Везни
Децата Везни са тихи, послушни и капризни. Непрекъснато променят желанията си, комуникативни са, но почти никога не са лидери. Умеят да работят в група, където ще могат да направят нещо по-красиво и по-интересно от другите, но няма да се налага да показват инициативност. Те са нерешителни и за това е добре да бъдат оставяни да взимат самостоятелни решения, за да свикнат с това.



Родителят Везни
Везните се стремят към сътрудничество и хармонини отношения с децата си. На тяхната помощ и съвет винаги може да се разчита. Те умеят да ги възпитават тактично и ненатрапчиво по метода на убеждението и в резултат на това се радват на непоклатим авторитет. Рядко създават големи семейства.



Работа
Ако работите с Везни запомнете, че те са невероятни дипломати. Вместо директно да ви откажат те обикновено казват „може би”. Везните се съобразяват само с мнението на този, когото считат за неоспорим авторитет. Действат по своя инициатива само в рамките на позволеното.



На Везните не им липсва увереност и самостоятелност, те са склонни да защитават позициите си, дори когато не са прави. На моменти даже натрапват своя стил на работа и мислене. Положителното в случая е, че умеят да синтезират информацията и имат нестандартна гледна точка към повечето събития. Везните умеят да съчетават полезното с приятното.



Пари
Везните предпочитат друг да се занимава с финансовите дела. Най-добре за тях би било, ако някой съхранява парите, а те могат да получават колкото им трябва след обсъждане на нуждите. Когато пазаруват Везните винаги търсят доза романтика - биха купили нещо не защото е практично, а защото ще си представят изключително романтичен епизод, свързан с въпросната покупка.



Любов и брак
Везните обичат да ги ухажват и да им обръщат внимание. За тях уводът е много по-важен от същинските взаимоотношения. Ако сте решили, че семейният ви партньор ще е Везна, то винаги трябва да правите предложенията си в перспектива и достатъчно убедително за добрия очакван резултат. Стига да са убедени, че в обозримото бъдеще ще се радват на нещо ново и удобно, Везните са изцяло ваши.



Подходящи партньори
В ранната им младост най-добре си пасват с Близнаци, които са силно сексуални и интелектуални и Скорпион, чието честолюбие много добре се уравновесява от Везните.



В средна и след средна възраст са много успешни вързките с Риби и Стрелец – те са романтични и податливи на влияние.



Секс
Везните определено държат първото място по умение да флиртуват. Но това не бива да ви заблуждава, че биха ви допуснали достатъчно близко до себе си.



За пълноценен секс на Везните им е нужна подходяща обстановка, създаваща настроение. Пригответе се за нескончаема любовна игра, която ще развихри фантазията им, за много ласки и целувки. Не забравяйте да държите инициативата в свои ръце и непрекъснато да ги обсипвате с комплименти. Това ви гарантира, че ще преживеете най-фантастичната любовна нощ.



Храни и напитки
Везните не обичат да се хранят сами. За тях е много по-важна естетиката на храната, отколкото нейния вкус. В повечето случаи са лакоми и сладокусни. Обичат сладкиши, сладолед, бонбони. Задължително гарнират всички ястия с пресни зеленчуци и плодове. Наслаждават се на храната и много харесват всякакви специалитети. Тъй като са най-умереният знак от зодиака те не употребяват прекалено много подправки или пикантни добавки.



Стил
Те се обличат изключително стилно. Тяхната цветова гама е сиво, розово, бежово и черно, а най-много съответства на вътрешните им усещания лимоненожълтото – то е нежно, деликатно, близо до бялото, излъчващо нежност, но и дяволитост.



Везните харесват топлите, леки, изискани и леко екзотични аромати.
 
« Последна редакция: Декември 22, 2010, 00:25:51 от Мама Ели » Активен

http://getprize.org/didis,точка плс
Група за размяна на точки http://www.facebook.com/groups/258747717468632/docs/
http://www.facebook.com/groups/234525466594992/
Деца май 2007 г
ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781


Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #1 -: Декември 22, 2010, 00:52:12 »
Раздели ТемаНагоре

Детето Везни
Децата Везни са тихи, послушни и капризни. Непрекъснато променят желанията си, комуникативни са, но почти никога не са лидери. Умеят да работят в група, където ще могат да направят нещо по-красиво и по-интересно от другите, но няма да се налага да показват инициативност. Те са нерешителни и за това е добре да бъдат оставяни да взимат самостоятелни решения, за да свикнат с това.


Дьщеря ми е везни,тиха и капризна,но не много послушна Wink Иначе всичко останало си е така. Wink
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 126


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #2 -: Декември 22, 2010, 09:47:48 »
Раздели ТемаНагоре

Аз съм зодия Везни и напълно характера си ми отговаря на зодията,като се има в предвид че и асцедента също си ми е Везни.Характерно за зодията е че никога не знаем какво точно искаме!!!
ВЕЗНИ

Тези винаги се колебаят -
кажат "да" - и почват да се каят.
Тук се раждат много дипломати,
но не липсват калпави, зъбати.
Някои обичат да се кичат,
само нови дрехи да обличат.
Ако могат - триста гардероба
те ще занесат дори и в гроба!
Винаги са живи и кокетни,
по природа - умни и коректни.
Работа домашна не обичат,
но по вечеринки често тичат.
"Златната среда" им е любима -
пролет, лете, есен, в късна зима...
Те са със амбиции големи,
дните им са приказни поеми!
Само ако искат, имат воля...,
но уреждат всичко с едно "моля".
По рождение са справедливи,
те са честни, мили , услужливи.
Обичливи са и все засмяни.
Общо взето са добри, разбрани.
Да се пазят много от Овните -
само те ще им отровят дните!
« Последна редакция: Декември 22, 2010, 15:51:32 от toniii » Активен

АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА!
 За  потребители  с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно).
Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474


Левски Сф 1914

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #3 -: Декември 22, 2010, 09:56:01 »
Раздели ТемаНагоре

Детето Везни
Децата Везни са тихи, послушни и капризни. Непрекъснато променят желанията си, комуникативни са, но почти никога не са лидери. Умеят да работят в група, където ще могат да направят нещо по-красиво и по-интересно от другите, но няма да се налага да показват инициативност. Те са нерешителни и за това е добре да бъдат оставяни да взимат самостоятелни решения, за да свикнат с това.


Дьщеря ми е везни,тиха и капризна,но не много послушна Wink Иначе всичко останало си е така. Wink
Ей,Роси това да не е писано специално за моя син.Той също е везни и само да добавя е й много чувствителен.
Активен

rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 686


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #4 -: Декември 22, 2010, 09:58:05 »
Раздели ТемаНагоре

Аз съм зодия Везни и напълно характера си ми отговаря на зодията,като се има в предвид че и асцедента също си ми е Везни.Характерно за зодията е че никога не знаем какво точно искаме!!!


Абсолютно , аз съм същата Wink
Активен

САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 126


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #5 -: Декември 22, 2010, 10:13:01 »
Раздели ТемаНагоре

Аз съм зодия Везни и напълно характера си ми отговаря на зодията,като се има в предвид че и асцедента също си ми е Везни.Характерно за зодията е че никога не знаем какво точно искаме!!!


Абсолютно , аз съм същата Wink
Много се дразня понякога точно на тази черта в характера си,но няма как околните  да му мислят:)) Tongue
Активен

АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА!
 За  потребители  с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно).
Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
Мама Ели
Форумлийка
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 302


Мама на две красавици

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #6 -: Декември 22, 2010, 12:57:52 »
Раздели ТемаНагоре

Да,найстина незнаем какво искаме  Cheesy

Моя асцендент е Козирог..
Активен

http://getprize.org/didis,точка плс
Група за размяна на точки http://www.facebook.com/groups/258747717468632/docs/
http://www.facebook.com/groups/234525466594992/
Деца май 2007 г
mimi100
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 241

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #7 -: Декември 22, 2010, 14:45:50 »
Раздели ТемаНагоре

Да,найстина незнаем какво искаме  Cheesy

Моя асцендент е Козирог..
как се исчислява тоя асцендент   Roll Eyes
Активен

НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо
 да се записват излишно в обявите ми
НЕ обичам да чакам  
 за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се
и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред
ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА
записал се на 2 или повече обяви с предимство
Мама Ели
Форумлийка
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 302


Мама на две красавици

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #8 -: Декември 22, 2010, 14:52:48 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_ascendant.php

Ето тук може да си го изчислите!Само трябва да си знаете часа на раждане!
Активен

http://getprize.org/didis,точка плс
Група за размяна на точки http://www.facebook.com/groups/258747717468632/docs/
http://www.facebook.com/groups/234525466594992/
Деца май 2007 г
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455


София

Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #9 -: Декември 22, 2010, 15:11:51 »
Раздели ТемаНагоре

Майка ми е Везна, а също и една сладка Везничка, по която си падам от доста време (и която ми беше шефка известно времее). Везните могат да бъдат описани максимално точно само с няколко думи: инатливи, невярващи, нерешителни, narrow minded (което на български може да се каже като "кон с капаци"), нежелаещи да приемат чуждото мнение ако се различава от тяхното.
Активен

AVANA
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 356


Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #10 -: Декември 22, 2010, 17:08:26 »
Раздели ТемаНагоре

Детето Везни
Децата Везни са тихи, послушни и капризни. Непрекъснато променят желанията си, комуникативни са, но почти никога не са лидери. Умеят да работят в група, където ще могат да направят нещо по-красиво и по-интересно от другите, но няма да се налага да показват инициативност. Те са нерешителни и за това е добре да бъдат оставяни да взимат самостоятелни решения, за да свикнат с това.


Дьщеря ми е везни,тиха и капризна,но не много послушна Wink Иначе всичко останало си е така. Wink
Ей,Роси това да не е писано специално за моя син.Той също е везни и само да добавя е й много чувствителен.

И за мойта дъщеря е писано  Tongue
А за чувствителността направо не ми се говори
Чак някой път от най-малкото като се затвори и не говори с часове, а е само на 4 години
Активен
mimi100
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 241

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #11 -: Декември 22, 2010, 17:36:47 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_ascendant.php

Ето тук може да си го изчислите!Само трябва да си знаете часа на раждане!
Вашият Асцендент е:       Дева    
Вашата Зодия е:       Близнаци    
еееееееее вече си го знам  Cheesyи какво ще рече това сега  Roll Eyesче имам и от характера на девата или не  Undecided
Активен

НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо
 да се записват излишно в обявите ми
НЕ обичам да чакам  
 за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се
и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред
ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА
записал се на 2 или повече обяви с предимство
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 126


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #12 -: Декември 22, 2010, 17:51:05 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_ascendant.php

Ето тук може да си го изчислите!Само трябва да си знаете часа на раждане!
Вашият Асцендент е:       Дева    
Вашата Зодия е:       Близнаци    
еееееееее вече си го знам  Cheesyи какво ще рече това сега  Roll Eyesче имам и от характера на девата или не  Undecided
Точно това означава,едното е слънчева зодия в случая Близнаци,а другото е астрологичен знак Дева.Разликата между слънчевия знак и асцендента се състои основно в това, че слънчевият знак определя външното ни поведение, т.е. това, което показваме пред другите хора, докато характеристиките на асцендента са скрити и са известни само на тесен кръг хора – тези, които ни познават съвсем отблизо.До колкото съм запозната асцедента се проявява след 25години.
http://www.lubomir.name/bg/html/eaeai_a_anoaiaaioa_.html
« Последна редакция: Декември 23, 2010, 13:50:21 от toniii » Активен

АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА!
 За  потребители  с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно).
Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455


София

Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #13 -: Декември 22, 2010, 20:05:32 »
Раздели ТемаНагоре

Майка ми е Везна, а също и една сладка Везничка, по която си падам от доста време (и която ми беше шефка известно времее). Везните могат да бъдат описани максимално точно само с няколко думи: инатливи, невярващи, нерешителни, narrow minded (което на български може да се каже като "кон с капаци"), нежелаещи да приемат чуждото мнение ако се различава от тяхното.
А, да, забравих да спомена и че нямате угодия. Ей сега се връщам от Билла-та и според калкулатора трябваше да й върна ресто 25.40. Аз й връщам 28.75 лв. и тя пак се оплаква "ама що ми даваш толкова".  Undecided  Нямате угодия, значи, човек ви дава повече пари, отколкото трябва и пак мърморите и се оплаквате.
Активен

emi_9eni
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 318


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #14 -: Декември 22, 2010, 20:09:47 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_ascendant.php

Ето тук може да си го изчислите!Само трябва да си знаете часа на раждане!
Вашият Асцендент е:       Дева    
Вашата Зодия е:       Близнаци    
еееееееее вече си го знам  Cheesyи какво ще рече това сега  Roll Eyesче имам и от характера на девата или не  Undecided
Точно това означава,едното е слънчева зодия в случая Близнаци,а другото е астрологичен знак Дева.Разликата между слънчевия знак и асцендента се състои основно в това, че слънчевият знак определя външното ни поведение, т.е. това, което показваме пред другите хора, докато характеристиките на асцендента са скрити и са известни само на тесен кръг хора – тези, които ни познават съвсем отблизо.До колкото съм запозната асцедента се проявява след 25години.

 Shocked Нищо подобно Smiley
Хората които са около нас , но не ни познават добре ни възприемат с характерните черти на асцендента.
Асцендент или още изгряващ знак, се нарича зодиакалния знак, който в момента на раждането ви се е намирал на източния хоризонт. Наред със зодията ви и знака на Луната, е един от най-важните фактори във Вашия хороскоп. Асцендентът е свързан с вашата личност, характер, външен вид и избор на професия. Често първите впечатления на хората за вас са свързани с Асцендента ви, а не със Зодията ви.


http://www.magicaura.com/article/67/
« Последна редакция: Декември 22, 2010, 20:26:02 от emi_9eni » Активен

Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!


Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на: