{GOOGLENEWHOR}


Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Рачета сме ний потайни,но сме винаги омайни ;)  (Прочетена 15736 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
doublemama
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 238


Поканени потребители: 0

Профил WWW
« -: Декември 20, 2010, 18:02:01 »
Раздели ТемаНагоре


планета: Луна
стихия: вода
девиз: „Аз чувствам!“

положителни качества: изпълнителни, любезни, тактични, забавни, добре преценяващи, състрадателни
отрицателни качества: често депресирани, твърде емоционални, вглъбени, злопаметни

Зодия Рак са възможно най-потайните в зодиака. Тъй като са емоционални и в тях винаги кипят различни чувства, те си създават параван, който да ги предпазва от любовни мъки и наранявания – и обикновено първото впечатление, което създават (а именно на въздухари, на които не им пука много) е грешно. Това им е силна защитна реакция и при повечето раци трябва дълго време, за да се отпуснат пред някого и да махнат маската си.
В компания и пред приятели не говорят за себе си. Съумяват да приказват на приятни общи теми, да обърнат разговора към другия и да се занимават с неговите проблеми, но никога за своите. Споделят на малцина, и то невинаги всичко – предпочитат да оставят за себе си съкровените си чувства и мисли. Впечатлението, което създава е размито, някак недостатъчно – никога не сте сигурни какво точно е имал предвид ракът, какво си мисли и защо е реагирал така.
Те обичат да анализират света, хората, постъпките им. Често това ги води до ненужни главоблъсканици и до несъществуващи проблеми, заради които се затварят още повече в себе си, страдат и се объркват. Можете да видите представители на тази зодия седнали някъде на усамотение, със слушалки в ушите и загледани през прозореца или в нищото. Единствено лицата им изразяват всичко онова, което се бушува в тях, но щом попитате какво им е – появява се отвеяна усмивка и неясен отговор, който ви озадачава още повече.
Иначе раците са предани. Лесно се привързват към хората, може би затова и избягват по-задълбочени контакти, защото се страхуват. Готови са да търпят всякакви унижения и несгоди от семейството, приятелите, половинките. Преживяват тежко тези моменти, дълго мислят върху тях и често се разколебават.
Когато нещо не им е наред (а това е доста често), раците просто сядат и започват да правят нещо, с което да се разтоварят. Именно заради тези състояния, те често са много добри в професията си и постигат успехи. Никога обаче не ламтят за слава и името им да се носи навсякъде – достатъчно им е, че сами са доволни от себе си. Акуратни служители са, понякога може да забравят нещо, но после винаги го компенсират.
Хората от тази зодия са състрадателни и никога не остават пасивни за чуждото нещастие. Натъжават ги различни житейски трагедии, а жените се трогват и от клипчета, филми, книги, истории, статии. Никога не подминават нечия болка с лека ръка и успяват да се поставят на мястото на потърпевшия и искрено да му съчувстват. Раците рядко завиждат, те просто смятат това качество за ненужно. Не са алчни, но все пак скъперничеството е един от минусите им.
Често се случва (наблюдава се повече при мъжете) да измислят някаква безобидна случка, за да блеснат с оригиналност и да бъдат интересни. Тези лъжи обаче не издържат дълго – след време, самите те си признават, че са излъгали и се смеят на собствената си детинщина. Като изключим тези моментни измислици, иначе са честни към партньорите си.
Те са плахи, страхливи и притеснителни хора и имат нужда от стабилен партньор, който да ги напътства, успокоява и да им дава утеха. Любовта на рака е една от най-чистите и искрените – те не могат да забравят отминала връзка, дълго време им трябва да се възстановят, да загърбят и да започнат на чисто. Често са влюбени с години в хора, които така и не разбират за чувствата им – заради нерешителността си, ракът никога не прави първата стъпка. Оставя много следи и ви дава зелена светлина, но очакват вие да действате.  И мъжът, и жената обичат да бъдат покровителствани, да се чувстват сигурни, стабилни, подкрепяни.
Иначе на пръв поглед, раците са спокойни хора. Вършат си разумно работата и могат да водят интелигентни разговори, тъй като бързият ум и доброто въображение са в природата им. Не всички хора ги харесват обаче, тъй като това тяхно емоционално лутане и депресивни сривове  не вдъхват доверие на повечето.
На външен вид раците в първият момент не са нищо особено. Но когато се усмихнат, от тях засиява неповторим чар и с течение на времето, откривате множеството положителни черти във външността им. Начинът им на обличане е интересен – нестандартен и показва тяхната силна индивидуалност и интровертност. Не парадират с това, което имат, а съвсем загадъчно го подчертават. Много често раците са силно желани сексуални обекти, но рядко ощастливяват някого – сексът за тях е проява на любов, а не е просто плътско удоволствие с почти непознат.

Мъжът Рак е неразгадаем и странен обект. В повечето случаи остава незабелязан от женското съсловие, възприемат го само като приятел. И когато си намери жена, става уверен и сигурността му излиза наяве – всички забелязват мъжкото в него и започват да го оценяват и като мъж, и като човек. Ако сте в компания с непознати, никога няма да забележите рака – той ще комуникира само с близките си, трудно ще завърже контакт с вас, освен ако не е привлечен. Добър е в работата си, има талант и акъл и работодателите винаги забелязват старанието му. В любовта е търпелив и дълго време чака за перфектната половинка – когато я получи усеща душата си в хармония и е щастлив. Трудно ще изпусне жената, която обича и ще направи всичко възможно да я задържи до себе си. Не е от най-стабилните мъже, често е разколебан или вглъбен, но затова си подбира жени със замах, които държат под контрол не само дома му, но и него самия. Няма нищо против да бъде пришпорван, ежедневието му да е пълно със задачи, особено когато вижда, че доставя удоволствие или помага на избраницата си. Той рядко прави грандиозни скандали (освен ако не се почувства съвсем безсилен) – предпочита да се разбере тихо, без обиди и обвинения. Добър е към половинката си във всяко едно отношение и с такъв човек животът е много щастлив – единственото, което трябва да се изтърпява в него е честата промяна в настроенията му и склонността да се депресира и натъжава.
Жената Рак е от тези, които всички желаят като сексуален обект, но малко се осмеляват да ги опознаят по характер и душевност. Тъкмо заради защитната си реакция, жените и момичетата от тази зодия създават впечатление, че са повърхностни. Това вьобще не е така обаче – ако имате търпение да ги опознаете и разберете, ще видите, че тя е много повече. Жената рак е много чист човек, далеч е от интриги и клюки. Обича да се грижат за нея, да й дават сигурност, силна обич. Получи ли го, от нея по-предана няма. Претенциозна е във вкуса си обаче – търси дълго и претърпява много влюбвания, докато намери точният човек за себе си. Всяка си изгражда някакъв идеал за мъж, какъвто иска да намери и докато не го открие, не мирясва. Във връзка първоначално е щастлива и лъчезарна, после започва с леки скандали, драми и проблеми. За да избегнете тези моменти, трябва постоянно да й напомняте за чувствата си и да й показвате, че тя е под вашето крило. Не всички мъже могат да издържат емоционалността на рака, а и повечето остават с грешни впечатления за тях, но тези, които погледнат отвъд маските им, остават приятно изненадани. Тази жена е домошарка, не си пада по прекалено шумните места или по простащините. Романтична е по старомоден начин и за нея вьобще няма да е клиширано вечеря на свещи или легло, поръсено с розови листенца.

В секса, може да се говори общо и за мъжът, и за жената. И двамата са безкрайно романтични, страстни и внимателни с половинката си – никога не избързват, чакат точният момент, наблягат на любовната игра, съумяват да възбудят сетивата на партньора си и да им покажат какво всъщност е това правенето на любов. И за двамата сексът не е на първо място – много по-важно за тях е духовната и емоционалната връзка, отколкото физическата. Рядко те са инициаторите за секс, но това не значи, че не го искат – просто търпеливо изчакват да видят желанието на половинките си – ако сте уморени и не ви се занимава с нищо, ракът ще ви разбере и няма да се обиди. Нямат нищо против нетрадиционности – дори обичат понякога да разнообразяват в леглото, за да не доскучава и да има тръпка. Много чувствени и нежни хора са както по душа, така и в правенето на любов. С тях не можете да очакват бурно, животинско преживяване, но със сигурност няма да забравите начина, по който раците подлудяват сетивата ви и засилват удоволствието ви.

99% от това все едно аз съм го писала за себе си Smiley
Хайде да видим колко Рачета ще се преброим Tongue
« Последна редакция: Декември 20, 2010, 18:04:45 от doublemama » Активен


Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657


Вече ходя на работа :)

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #1 -: Декември 20, 2010, 18:47:49 »
Раздели ТемаНагоре

Неможах да изчета всичко,но моят баща е рак и кума и той.Страхотни хора са,ама не умеят да си покажат обичта Huh? което ме натажава.Обаче,това не важи за жените,поне така си мисля,защото ги познавам много добре Wink Но инъче са страхотни за компания Tongue
Активен


Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 345


Горда мама на двама!!!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #2 -: Декември 20, 2010, 18:53:57 »
Раздели ТемаНагоре

Цоп (float1) и аз тук плюс синковеца Cheesy
Активен


анимационные картинки

Връщам,ако не отговаря на описанието.
За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане.
Не приемам НП без уговорка.
ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.


*оценки*

(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в
(='.'=) подписа си, за да му помогнем да
('')_('') превземе света.
doublemama
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 238


Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #3 -: Декември 20, 2010, 20:10:17 »
Раздели ТемаНагоре

Неможах да изчета всичко,но моят баща е рак и кума и той.Страхотни хора са,ама не умеят да си покажат обичта Huh? което ме натажава.Обаче,това не важи за жените,поне така си мисля,защото ги познавам много добре Wink Но инъче са страхотни за компания Tongue

За обичта при жените е обратното..Аз поне съм така..постоянно и на всеки,който наистина мисля че заслужава показвам обичта и симпатията си..Но към хора,които просто не ме грабват с нищо няма как да показвам обич.С две думи-не мога да тичам с широко отворени обятия към всеки,а само към тези,които наистина чувствам,че заслужават.
Баща ми също е Рак,но той по отношение на обич е пълна противоположност на мен.Въпреки това ние с него се разбираме с две думи и няма нужда постоянно да ме прегръща и да ми казва колко много ме обича..аз просто го разбирам Smiley Разликата ми с него също е,че той обича да е над всички и всичко,да е лидер,а аз пък изобщо не обичам.Повече ми харесва второто място или да помагам на лидерите Smiley И в замяна не искам някой да ме хвали и да ме тупа показно по рамото,а да чувствам,че въпросния човек наистина уважава мен и това,което правя за него..
« Последна редакция: Декември 20, 2010, 20:13:33 от doublemama » Активен


Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098


Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #4 -: Декември 21, 2010, 11:16:56 »
Раздели ТемаНагоре

Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
doublemama
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 238


Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #5 -: Декември 24, 2010, 13:03:50 »
Раздели ТемаНагоре

Цоп (float1) и аз тук плюс синковеца Cheesy
Цопвам и Терезка при Вас! Tongue

Твоята Терезка е родена на моята дата  Cheesy Със сигурност е много добро дете,нали?
Активен


doublemama
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 238


Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #6 -: Декември 24, 2010, 23:04:37 »
Раздели ТемаНагоре

Цоп (float1) и аз тук плюс синковеца Cheesy
Цопвам и Терезка при Вас! Tongue

Твоята Терезка е родена на моята дата  Cheesy Със сигурност е много добро дете,нали?

Добродушно и разсеяно дете.  Smiley

Ааа,прави се на разсеяна,да знаеш.В главата й е пълен хаос,но добре запомня всичко и рано или късно ще го направи SmileyНие раците май чакаме до последния момент да се случи нещо и да направим това,което трябва да правим..Явно сме си такива..лежерно го караме  Wink Такава поне бях и все още съм аз.
А за добродушното...такава ще си остане винаги,мила Smiley И вероятно ще си пати от добродушието,но въпреки това ще си остане такава Smiley
Да знаеш,че си ударила джакпота с детенце Раче.Майка ми все ми казва,че едно време все едно дете не е имала,толкова съм била тихичка,добричка и самостоятелна..Умря циганката дет` ме хвалеше Cheesy,ама си е така Embarrassed
« Последна редакция: Декември 24, 2010, 23:07:55 от doublemama » Активен


Radistar
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 585


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #7 -: Декември 24, 2010, 23:23:47 »
Раздели ТемаНагоре

Рече Раче Кривокраче:
има грешка в този свят.
Всичките назад все крачат,
само аз напред вървя!

...и аз в клуба:05.07.1971
Активен

1.Пощенските разходи са за сметка на купувача.
2.Стоки изпращам и получавам по пощата или Еконт-пощенска пратка.
3.Предпочитам пари да изпращам и получавам с ЕКОНТ(по-евтино и по-бързо е от Български пощи),но все пак това е въпрос на договорка.
4.След "запис" в моя обява очаквам подвърждение на ЛС
5.Оценявам и настоявам да бъда оценена.
albenusha
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 74


Усмивката побърква!!!!!!!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #8 -: Декември 25, 2010, 00:00:07 »
Раздели ТемаНагоре

Емии , да се изплющя и аз при вас...рачка доо мозъка на рачешките си кости съм! Обаче има и нещо нестандартно при мен...все едно доброто (angels4) и лошото (devil2) се бият за мен! Всичко хубаво написано по-горе се отнася за моята личност....нооо, същевременно -обожавам да съм сред шумни компании, купони и да съм център на вниманието...бясна съм, агресивна съм, нервна съм ,крещяща съм, не цепя басма на никой , тегля майната без да ми мигне окото! А кажете как става така , че в мен се побира всичко това и цяяялата обич, романтика, загриженост, отговорност, домошарство, домакинство, отвеяност, добродушност, чувствителност......и същевременно всичко споменато горе...Странно жУвотно е това Човека! Tongue Tongue Tongue (angels2)
Активен

ВИНАГИ СИМВОЛИЧНИ ЦЕНИ ,РАЗМЕНИ И КОМЕНТАРИ КАКТО ВИЕ ИСКАТЕ ПРИ МЕН! Не ми е удобно да работя с КУРИЕРСКИ ФИРМИ! Пращам и получавам по пощата ........
bbb
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 22


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #9 -: Декември 26, 2010, 15:29:50 »
Раздели ТемаНагоре

Рече Раче Кривокраче:
има грешка в този свят.
Всичките назад все крачат,
само аз напред вървя!

...и аз в клуба:05.07.1971

Ауу и аз на датата  Cool.Щерката и тя е малко раче.
Активен

Мога да влизам в нета само вечер.
На непознати за мен потребители според зависи пращам след предварително плащане а за по-големи суми само след такова.
Не разменям,не пращам за проба и не плащам предварително.
Не пращам и не получавам с наложен платеж и куриери.
Профила ми в продавалника е ббб ако липсвам тук.
denismami
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 640

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #10 -: Януари 27, 2011, 15:20:43 »
Раздели ТемаНагоре

 Tongue 7 17 1980г
Брей от къде толкова раци аз си мислих че съм лудата а то било от зодията ама напълно 1:1 е написаното за раците имам брат близнак и мога да кажа че и за мъжете раци пак е 100% истина
ето ме в действие все да зарадвам някого  (cleanup6) (cleanup7) (cook1) (comp2) (hungy) (glass1) (health2) (love3) (sea1)
за последното все нямам време
ама нищо пък другите са щастливи с мен
« Последна редакция: Януари 27, 2011, 15:29:37 от denismami » Активен

Ценя точноста.Не пращам за проба.Не плащам предварително на хора с по малко от моите оценки или без такива !
Пощата е за купувача. Стока неотговаряща на описанието не плащам и не връщам.
Давам на 1 вия дал адрес на ЛС
http://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F/247052752043675
Плетива и декоративни украшения-разгледайте!
aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430


Това е щастието

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #11 -: Януари 29, 2011, 21:04:54 »
Раздели ТемаНагоре

Да се цопна и аз тук. Не лично, но има... малкия маймун, къде ви гледа от снимката, баща му и моя баща.
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
viv_f
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 630


Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #12 -: Февруари 09, 2011, 07:42:52 »
Раздели ТемаНагоре

Айде и аз тук,при най-хубавата зодия  Tongue- 27 юни Wink
МОят баща и сестра ми са също рачета на 7 и 16 юли са Smiley
Активен

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430


Това е щастието

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #13 -: Февруари 10, 2011, 10:15:20 »
Раздели ТемаНагоре

Айде и аз тук,при най-хубавата зодия  Tongue- 27 юни Wink
МОят баща и сестра ми са също рачета на 7 и 16 юли са Smiley
Баща ми и синчето също са на 27юни Shocked
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
viv_f
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 630


Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #14 -: Февруари 10, 2011, 18:01:34 »
Раздели ТемаНагоре

Айде и аз тук,при най-хубавата зодия  Tongue- 27 юни Wink
МОят баща и сестра ми са също рачета на 7 и 16 юли са Smiley
Баща ми и синчето също са на 27юни Shocked
това означава,че са мн добри  Tongue Wink
Активен

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!


Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на: