emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Декември 20, 2010, 16:37:30 » |
Нагоре
|
Ах,зодия Риби са ми любимци Мъжо е Риби,аз съм Рак.Комбинацията е перфектна Познавам и няколко жени Риби.. Еми,ние затова с теб така добре се надушихме,щото миришем на морско И аз съм едно инатесто раче,обаче интересно нямам никакви приятели риби,че даже и познати Покисни си с нас в аквариума - може и да намериш
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #16 -: Декември 20, 2010, 16:41:02 » |
Нагоре
|
Хайде и аз в морето-19.03. Около мен само везни(майка ми и свекъра) и козирози(дъщеря ми, мъжът ми, свекървата и брат ми), тия последните са направо...голям добитък! И теб съм разпознала безпогрешно. Ех тази интуиция Мислех аз да питам, ама пусти срам...Почти бях сигурна, че си или рибка или скорпионче- най- се разбирам с тях след себеподобните си.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #17 -: Декември 20, 2010, 16:44:55 » |
Нагоре
|
Ах,зодия Риби са ми любимци Мъжо е Риби,аз съм Рак.Комбинацията е перфектна Познавам и няколко жени Риби.. Еми,ние затова с теб така добре се надушихме,щото миришем на морско И аз съм едно инатесто раче,обаче интересно нямам никакви приятели риби,че даже и познати Покисни си с нас в аквариума - може и да намериш Кисна ,кисна аз ама вече от лаптопа ме ревнуват Еми то тук,не е темата,ама беше дала рецепта за коледни курабийки преди извеснто време.Рових ,рових назад в темата ,ама не ги открих Ако ти е под ръка,дай пак,че да глася продуктите.Още тогава бях решила да ги правя за Коледа
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #18 -: Декември 20, 2010, 17:09:03 » |
Нагоре
|
Ах,зодия Риби са ми любимци Мъжо е Риби,аз съм Рак.Комбинацията е перфектна Познавам и няколко жени Риби.. Еми,ние затова с теб така добре се надушихме,щото миришем на морско И аз съм едно инатесто раче,обаче интересно нямам никакви приятели риби,че даже и познати Покисни си с нас в аквариума - може и да намериш Кисна ,кисна аз ама вече от лаптопа ме ревнуват Еми то тук,не е темата,ама беше дала рецепта за коледни курабийки преди извеснто време.Рових ,рових назад в темата ,ама не ги открих Ако ти е под ръка,дай пак,че да глася продуктите.Още тогава бях решила да ги правя за Коледа За да не ми оспамят темата - ще ти ги пусна на ЛС
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #19 -: Декември 20, 2010, 17:12:10 » |
Нагоре
|
Ах,зодия Риби са ми любимци Мъжо е Риби,аз съм Рак.Комбинацията е перфектна Познавам и няколко жени Риби.. Еми,ние затова с теб така добре се надушихме,щото миришем на морско И аз съм едно инатесто раче,обаче интересно нямам никакви приятели риби,че даже и познати Покисни си с нас в аквариума - може и да намериш Кисна ,кисна аз ама вече от лаптопа ме ревнуват Еми то тук,не е темата,ама беше дала рецепта за коледни курабийки преди извеснто време.Рових ,рових назад в темата ,ама не ги открих Ако ти е под ръка,дай пак,че да глася продуктите.Още тогава бях решила да ги правя за Коледа За да не ми оспамят темата - ще ти ги пусна на ЛС [/quot Разбира се ,няма никакъв проблем,може и в др.тема Вкусотийките на мама
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #20 -: Декември 20, 2010, 17:19:42 » |
Нагоре
|
Мъжа ми е риба- Аз и девойката водолеи,в скоро време ще го удавим...
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
desitka2008
new user
Неактивен
Публикации: 250
|
|
« Отговор #21 -: Декември 20, 2010, 19:00:43 » |
Нагоре
|
Да се присъединя и аз към рибешкото съсловие.. Един мой познат преди време беше направил едни зодиакални анализи без да е астролог или да се занимава с подобни неща..просто от наблюдения върху приятели и познати и да ви кажа честно,това беше най-вярното нещо,което съм чела за зодиите! Ако го изнамеря къде беше качено в Нета - ще го пусна.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hiitklif
new user
Неактивен
Публикации: 54
|
|
« Отговор #22 -: Декември 20, 2010, 19:46:18 » |
Нагоре
|
Хайде с мен-още една рибка Здрасти РИБКЕ -Баш ни е драго [/quot e]
|
|
« Последна редакция: Декември 20, 2010, 19:49:00 от hiitklif »
|
Активен
|
Коректна съм и държа на същото от Ваша страна. Ред пазя 6 часа.След запис-пишете на л.с. моля Ви.Не се записвайте в обявите ми само за спорта. Изпращам и получавам като МПП и по Еконт като пощенска пратка с наложен платеж. Държа много на комуникацията. За суми над 15 лв-предварително плащане. Не се пазаря,не го правете и вие. Моля след приключена сделка-поставяйте оценки,аз винаги го правя.
|
|
|
zizi78
new user
Неактивен
Публикации: 369
kiss kiss kiss
|
|
« Отговор #23 -: Декември 20, 2010, 19:51:53 » |
Нагоре
|
душички мили, ние всички сме риби и аз и мъжът и малчо, само милото ми момиченце го изпуснахме та стана телче. За рибките или хубаво или нищо
|
|
|
Активен
|
ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ДОБРИ. предпочитам еконт, наложен платеж п.п. до 3лв.
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #24 -: Декември 20, 2010, 20:31:32 » |
Нагоре
|
душички мили, ние всички сме риби и аз и мъжът и малчо, само милото ми момиченце го изпуснахме та стана телче. За рибките или хубаво или нищо Хе, хе, супер хеттрик!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #25 -: Декември 20, 2010, 21:46:05 » |
Нагоре
|
е,значи и от мен 2 броя-двамата с мъжлето
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
zizi78
new user
Неактивен
Публикации: 369
kiss kiss kiss
|
|
« Отговор #27 -: Декември 20, 2010, 21:59:51 » |
Нагоре
|
Хайде рибки стройте се, пребройте се Половината от написаното важи в пълна сила за мен. А при вас ? Това е последният знак. Рибите разбират всичко и всеки, освен себе си. Те цял живот може да търсят собственото си Аз без да знаят какво точно е това Аз. Рибите имат своята истина, трудно намират сили за преодоляване на ежедневните проблеми, но дълбоко приемат проблемите на близките си и винаги са готови да се отзоват на помощ. Трудно остават на едно място. Те са граждани на света, те са навсякъде и никъде, интересуват се от всичко. Много са духовни и в повечето случаи – неуверени. Рибите са жертви на себе си и на света. Остават деца до края на живота си. Те са предани и привързани, живеят в свой собствен свят, изграден върху мистика и фантазия. Рибите вярват в знаци, те не могат да правят черна магия и много лесно изчистват отрицателните енергии Жените Риби обикновено биват приемани за странни и трудни за разбиране. Причината е, че те си живеят в свой собствен свят, който сами си измислят и създават. И той за тях е не по-малко реален от окръжаващата ги действителност. В момента, в който реалността започне да ги натоварва с отрицателни емоции, те просто се гмурват в дебрите на собствената си фантазия, затварят се там и всеки опит да бъдат извадени от това „скривалище” се оказва невероятно труден. Те могат да си избислят каквото им хареса, както хубаво, така и лошо. Реалността за тях е вътрешният им свят – богат и приказен. Външният е далеч от съзнанието им. Те в повечето случаи не обръщат никакво внимание на събития, за които се вълнува целият свят. Това може много необратимо да обърка партньорите им. На тях може да им се стори, че жената Риба непрекъснато се лута между радостна възбуда и дълбока депресия, но това е само незначително колебание на настроението й. Тя е склонна да се вслушва само в собствените си импулси и желания. Запазена марка при Рибите са чувствителните устни. това всичко е много вярно за нас, но както винаги с леки изключения. представяте ли си две такива риби на едно место, за какво става въпрос, добре че вече сме над 30г. та повече си отговаряме на асцендентите.
|
|
|
Активен
|
ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ДОБРИ. предпочитам еконт, наложен платеж п.п. до 3лв.
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #28 -: Декември 21, 2010, 09:08:53 » |
Нагоре
|
Готино озаглавена тема-браво.Щерка ми е рибка и е ужасно голям инат незнам за в бъдеще дали ще е така,ама сега е огън и пожар,но пък в същото време е много щедра.
еее, ние с тебе сме почти 1 към 1 само дето аз съм стрелеца, а мъжо скорпиона... а при вас е обратното а и нашата щерка е рибка инатливка
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #29 -: Декември 21, 2010, 09:14:00 » |
Нагоре
|
моето синче е рибки и е много чуствителен ,грижовен и добричък
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
|
|