{GOOGLENEWHOR}


Страници: 1 ... 15 16 [17]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Условия за второ и следващи деца!!!  (Прочетена 89787 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #240 -: Декември 30, 2010, 00:02:31 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте момичета,
Ами аз да се включа по темата. Имам си три дечица - кака на 6, батко на 4 и малката ми кукла на 1г. За успокоение на всички, които искат да имат трето детенце искам да кажа, че сега ми е много по-лесно да се справям, отколкото когато имах две, а да не говорим с едно Wink Наистна най-неподготвена се чуствах като бях с едно детенце, после с второто нещата се уравновесиха, а с раждането на най-малката стана по-лесно. Сега примерно такова желание имат големите да къпят малката - каката я съблича и я вкарва в банята и започват смеховете и игрите. После ме викат само да взема "изпрания материал"  Cheesy

Безспорно има трудности, но са ми голямо богатство.
И аз кто бях момиче много исках 3 деца,но сега с този труден живот,не знам дали ще стане.Е аз,поне имах късмета да родя близнаци и още едно раждане,не мисля,че ще ми навреди.Но близките години -едва ли.Не спирам да искам момиченце Smiley maminko,завиждам ти благородно за пълната къща Smiley
Активен

Rosss
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 33


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #241 -: Декември 14, 2011, 12:19:35 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте, не зная защо повечето майки слагат на първо място финансовите възможности при решението за дете.
Може ли един нов живот да зависи от нещо толкова преходно?
Парите днес ги има, утре няма, не са нещо сигурно и постоянно. А и парите деца не гледат, не обичат и не се купува здраве!
Аз имам три прекрасни дечица и въпреки трудностите, които понякога съпътстват отглеждането им, никога не съм съжалила, за решението си да ги родя.
Единственото, за което се моля е да са здрави. Всичко останало ще се нареди.
Не се страхувайте да пълните къщата си с детски смях, това е единственото нещо, което ще остане в сърцето ви.

Абсолютно съм съгласна с теб мила! И аз съм в кюпа на многодетните Smiley Имам 3 деца и нито едно от тях не е планирано, особено третото. И все момчета са. Винаги съм си мечтала за момиченце и като стана ясно,че пак ще имаме бебе много се надявах на мома, но уви. Сега си имам трима сина и те са най-голямото ми богатство. На държавата не разчитам, 'щото само Родината си обичам. Детски също не взимам( то пък едни детски), че видите ли дохода ми бил висок, тук да уточня, че ме осигуряват на пълната ми заплата, а не като повечето българи-да поскътаме някой лев и после да ревем за пенсийките, че били ниски, ама т'ва е друга тема и да не се отплесвам... Няма нищо по-хубаво от 6 чифта очички и три чифта остенца, които всеки ден казват обичам те мамо. Да и също ни е малко тясничко за момента, но пък какво пречи да се промени и това. Парите, имотите и другите материални блага са преходни, както и живота е кратък, дай Боже да поживея по-дълго и да си отгледам дечицата и тогава ще съм удовлетворена, че съм оставила 3 живота след себе си. Много усмивки на всички и да са ни живи и здрави дечицата, пък кой колкото иска да отгледа.  (baby1)
Активен

Вярвам в добротата и човечността, ако утре всеки от нас стане малко по-добър от днес, светът ще е прекрасен!

Всичко, което не ни убива ни прави по-силни.


ТОЧНА И КОРЕКТНА СЪМ.

ИЗПРАЩАМ И ПОЛУЧАВАМ С ЕКОНТ
miminikiriki
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #242 -: Юли 26, 2012, 15:14:21 »
Раздели ТемаНагоре

Smiley
« Последна редакция: Юли 26, 2012, 15:18:19 от miminikiriki » Активен


Страници: 1 ... 15 16 [17]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на: