{GOOGLENEWHOR}


Страници: [1] 2 3 4   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За насилието, арогантното държание и липсата на възпитание при децата ни!  (Прочетена 25556 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
FEMININE
Главата ми може да е пълна с бръмбари, но всичките са висшисти :)
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 46


На всеки удар може да се отвърне, без слънчевия :)

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Октомври 18, 2010, 15:57:14 »
Раздели ТемаНагоре

Много често напоследък мисля по този въпрос. Дъщера ми е на 3 годинки и ходи на градина.
Но често приятелки с първокласници ми се оплакват от ужаса в началните училища, малките гаменчета, върлуващи там и невъзможността на учители да се справят с тях!
А и няма да крия, че и на мен ми се случи! Малката нямаше 3 години и това лято в един слънчев ден я заведох с братовчедките й в детския кът в морската градина на Варна. Всичко беше супер, децата много се забавляваха. Докато не се качиха да скачат на батута!
Още докато се качи дъщеря ми едно добре охранено момченце (на нейната възраст - около 3 годинки) се стовари върху нея. Тя започна да плаче, но си помислих, че не го е направило нарочно. Успокоихме се и продължи да скача. В същото време със снаха ми забелязохме, че това същото дете започна да гони племенницата ми, да я дърпа, да я блъска. А тя милата просто искаше да скача. Не пречеше никому! Поогледах се за родители му. Забелязох, че е с баба си... Която само зяпаше безучастно. На племенницата ми естествено й писна и се опита да се оскубне от това дете, което явно не искаше, хвана я за ръката и зверски я ухапа! Синината присъсваше 2 -3 седмици на ръката й! Снаха ми, естествено отиде да я успокоява, да я гушка. Аз само стоях и гледах детето и баба му! Никаква реакция от нейна страна!!!!!  В момента, в който се разплака от болка племенницата ми, дъщеря ми беше близо и се спря до нея да види какво й е. В същия момент си помислих: Това лекенце може ли ... ? И да .. това дребно човече хвана ръката на дъщеря ми и я ухапа и нея!!
ЕЙ БОГА МИ ! НЕ ИЗДЪРЖАХ !!!!!!!
Скочих и викнах на баба му (която все още си стоеше отстрани без да се трогне): Вие нещо няма ли да направите? Нещо да му кажете, да му се скарате, забележка да му направите !?!?!!?
А тя от своя страна ме погледна презрително, врътна се и ми изтърси: Гледайте си работата!
Викам: Аз моята си я гледам - възпитавам си детето! Вашата каква е? Вие сте тази, която не я гледа!!
Тишина ... всички наоколо се възмутиха!
Не знаейки какво да правя му викнах на това ужасно дете: Ти защо хапеш децата около теб? Какво са ти направили?
А то от своя страна се обърна към нас, кресна някакво истерично " ААААААА", зачерви се от изблика си явно и после продължи да ме гледа нахално!!!!!
 Просто думи нямах!  Shocked
Целия народ стоеше отстрани и се чудеше как е възможно такова нещо !!!
Няма да ви кажа как бях на косъм да се кача на батута с големия си корем (бременна) и да го изпращя яко, че да ме запомни!
Баба му, продължаваше да стои арогантно отстрани без да действа.
Малката отказа да скача вече. Беше я страх, че пак ше я ухапе!
Казах й на висок глас: Скачай, мамо, няма проблеми! Ако дойде да те бута или хапе аз лично ше го набия, после ше набия и баба му  Cheesy
Естествено жената чу това и отново се врътна: Да, бе, да ....

Е, дойде момчето от детския кът и го свали от там!
А двете братовчедки имаха синини доста време по ръцете !

Все съм си мислила, че всичко е заложено в децата ни! Но аз не мога да си представя моето да бъде толкова агресивно, нагло и невъзпитано! Най-малкото ще му направя забележка още при първата погрешна реакция! Много й говоря! И да чукна на дърво - имам прекрасна мила, любвеобвилна, нежна и послушна дъщера!
Та след тази случка започнах да се убеждавам, че всичко е до възпитание!
Да, може да има елемент на ген в държанието, но ... възпитанието е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО важно!

Съжалявам, че се получи такъв роман. Дано сте имали търпение да го изчетете. Но ми е интересно какво мислите вие.

В случая ... се поуспокоих и си казах: Следващия път на мястото на родител с ударено или ухапано дете няма да съм аз. Ще бъде някой баща, който няма само да прави забележки ....
« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 16:00:19 от FEMININE » Активен

Експедитивна и коректна съм и очаквам същото.
Ето и ОЦЕНКИТЕ МИ от комшията Smiley
http://prikachi.com/images/565/2307565u.jpg
taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #1 -: Октомври 18, 2010, 17:26:04 »
Раздели ТемаНагоре

"И да чукна на дърво - имам прекрасна мила, любвеобвилна, нежна и послушна дъщера!"-цитат от предния пост.

Знаеш ли?Сещам се как и аз ,като теб,се радвах преди 3-4 г. на моят син.Беше толкова кротък и добър,винаги отстъпваше на другите,не посягаше и си раздаваше играчките и черпеше с това,което му бях купила.Ангелче!!!
Сега вече е ученик във втори клас.В първи беше кошмар.Винаги бит,винаги окраден,винаги гладен и без помагала ,химикали и флумастери.Винаги да отстъпи и винаги да е добър.Сега се "мъча да го поправя".И съжалявам,че съм го направила НЕГОДЕН ЗА СЪВРЕМЕННИТЕ СИ ДРУГАРЧЕТА-злобни и егоистични.
Плаша се от всичко отрицателно,което НИЕ РОДИТЕЛИТЕ вменяваме на децата си..Бутат се по стълбите,храчат се в лицето,изливат студена вода върху по-малките в тоалетните,крадат им паричките.На всичко това съм била свидетел.
А такива деца,като моето и твоето ще са беззащитно добри.Не мога да опиша какъв смут е в душата ми,мислейки си за децата на същите тези ОТВРАТИТЕЛНИ деца.Трето поколение БАНДИТЧЕТА,без съвест и срам,без усет за ценности и без никакво съжаление към околните.
Може би ще ви се сторя прекалено сурова и груба.НЕ СЪМ,ЗАМИСЛЕТЕ СЕ И СИ ДАЙТЕ СМЕТКА,ЧЕ Е ТАКА.
И че изключенията ,като тези 2 деца,не само че ще страдат,но и ще намаляват прогресивно.Защото иначи не биха оцелели.
ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ДА СЪМ КРАЕН ПЕСИМИСТ.
МОЛя СЕ ДА Е ТАКА!!!
« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 17:48:29 от taniaisie » Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #2 -: Октомври 18, 2010, 19:51:53 »
Раздели ТемаНагоре

 Lips Sealed не искам да казвам нищо,но съм съгласна  с горното мнение.Още като се роди големия ми син съм се зарекла да го уча да е добър с добрите и лош с лошите.Виждам такъв потенциал у него.Може да играе с всеки,може да се бие с всеки...Играе с момичета на кукли,с момчета на всичко момчешко,с големите играе на големи игри...но ние сме все навън с деца,не се е отделял много от децата.
Държа да е контактен Wink
За малкия е рано още да го мисля
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455


София

Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #3 -: Октомври 19, 2010, 06:46:27 »
Раздели ТемаНагоре

..........
Ти много аванта си им дала. Аз ако бях на твое място щях да бия и бабата, и детето на почивки без да ме интересува кой на какво мнение е. Така много бързо се превъзпитават. Освен това не знам ти какво разбираш под възпитаване, но аз ако имах деца щях да ги науча да се защитават с юмруци от такива идиотчета. Охранените мамини синчета винаги са си били идиотчета - и сестра ми като е била малка, и аз като съм бил малък, и майка ми като е била малка... това не се променя с годините. Така че имаш два варианта - или да го/я научиш да се защитава, или да го научиш като го/я бият да обръща и другата буза, да си мълчи, да бъде вечният loser (загубеняк), когото/която всички нон-стоп да тормозят и накрая като му/й писне да започне само/сама да ги маризи наред, както беше в моя случай в 6-ти клас. 4 години (от 2-ри до 6-ти клас) ме тормозиха, накрая ми писна и започнах да раздавам юмруци само като ме погледнат накриво и да видиш как престанаха да ме тормозят.
Е, вярно, ще има повече забележки, ама какво толкова? Това все пак са някакви драскулки на хартия.
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098


Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #4 -: Октомври 19, 2010, 07:06:10 »
Раздели ТемаНагоре


Аз съм една от мрънкащите майки на първокласничка вече два пъти бита в училище,докато ти четох поста се почувствах все едно аз съм го писала....
Пуснала съм дъщеря си с телефон в училище,за да имам връзка с нея при проблем,не разчитам на внимание от страна на учители и се убедих в това,на всяко звънене от нея ме е страх какво ще чуя вече,та тя от рев не мога да я разбера какво ми казва...
опитах се да поговоря с една от майките на момиче,което е скубало и било детето ми,облещи се срещу мен и ми каза:''Това не е възможно,чак пък да я бие...и защо това го чувам от вас ,а не от учителката?!''
Е,аз пък като''мрънкаща майка''влязох и по време на занималня в стаята и видях за какво иде реч вътре,та аз не чувах госпожата какво ми казва,едно търчи през вратата и крещи,друго си пуснало телефона с музика и обикаля по стаята...Тази жена беше прегракнала от викане,но никой не чуваше.
Единствената мярка която се взе и съм доволна ,е че едно от проблемните деца е отписано от занималня.
Тази агресия,която виждам в днешните деца е точно от липса на внимание от родителите и забързаното им ежедневие,при баба и дядо възпитание няма,там стават глезотийте ..
От сега ме е страх за напред как ще го бъде много жалко за децата,на които не се обръща внимание от родителя!
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
FEMININE
Главата ми може да е пълна с бръмбари, но всичките са висшисти :)
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 46


На всеки удар може да се отвърне, без слънчевия :)

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #5 -: Октомври 19, 2010, 11:09:21 »
Раздели ТемаНагоре

Да! С всеки изминал ден започвам много сериозно да се тревожа за бъдещето на дъщеря ми и малката неродена, която предстои да се появи скоро! В случая не знам да се радвам ли, да съжалявам ли, че ги създаваме! Защото света не е същия! Агресията просто взема превес над всичко! Вярно е това, което сте писали в постовете си: трябва да ги учим да се защитават! Но как може едно дете на 3-4 годинки да усети кога трябва да удря и кога не? Много е лабилна възрастта им. Трудно е!
Окей, ще я уча да се бие. И без това обича да е в залата на дядо й. Но и това е нож с две остриета! Не знаеш до къде ще стигне детската агресия! Те се колят дори още в основното училище!!!!!!
А що се отнася да учениците. Първокласници и нагоре ... леле, приятелка присъства в час на първокласници. Първа или втора седмица от началото на учебната година мисля беше! Естествено учителката не се брои за нищо, кой си прави дължинки в стаята, кой ти пращи чина в земята, кой си рита чантата (или нечия друга), кой крещи на някой, удря друг  Shocked Просто кошмар!!!!
Направо не знам! Сериозно се тревожа, че след 2-3 години това ни чака!
Че аз трябва по цял ден да съм там и да дърпам уши на деца и родители, в случай, че моето пострада!
Като се замисля живота ни е очукал към момента така, че не се замислям дали да сваля нечия усмивка от лицето с някой десен или ляв. Преди не беше така! Живота ни променя!
И какво? Представяте ли си в какъв кошмар ще живеят децата ни ?!?
Аз не смея да я пусна да играе сама навън без да съм на поне 5 метра и не я изпускам от поглед! Няма да смея след години да я пращам до магазина! Абсурдно е просто! Гледайки какви деца растат и колко безконтролно се "гледат" от родителите си!
Ами какво възпитание е това, детето ти (2-3 клас) да чупи нови пощенски кутии в новопостроена кооперация, да крещи с пълно гърло по адрес на връстниче: "кучка", "..." (не мога да ги изговоря дори!!!!!)

Отново се сещам за една случка. Малката е малко под две годинки и чакаме на опашка. Вижда момченце на нейната възраст, очите й светват и отива при него, усмихва му се и тъкмо да си отвори устата да му каже как се казва и ....онова я наплю в лицето !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Бащата се притесни естествено. Аз не знаех какво да направя. Шокирах се по същия начин, по който замръзна и тя! После сума време й обяснявах, че това не е хубаво, не се прави така .... Ами ако видя детето ми да плюе веднага бих го забърсала през устата !!!!!! И това 1-2 годишно момче!

Бездънна яма съм с подобни случки! След всяка една се обяснява нагледно как не трябва да се прави! Кое е добро и кое лошо!
Но съм убедена, че всичко е до възпитание!!!!

Бях се очаровала, когато на една родителска среща споменаха, че едно от децата говорило на госпожите на Вие! И съответно ги молело да не й викат! И това дете на 3 годинки! Майката веднага се включи, че в тях не се повишава тон, възпитава се в уважение към по-възрастните и др. Значи може!!! Всичко е до родителите и семейството!
Всичко тръгва от там!!!
Активен

Експедитивна и коректна съм и очаквам същото.
Ето и ОЦЕНКИТЕ МИ от комшията Smiley
http://prikachi.com/images/565/2307565u.jpg
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #6 -: Октомври 19, 2010, 11:27:02 »
Раздели ТемаНагоре

И аз с горчивият опит да започна......
Малкият е на годинка и 5 месеца. На площадката единственото достъпно за възрастта му забавление са люлката и пързалката. Естествено с моя помощ. Та на същата тази площадка се появява негов връстник с камионче и дребните се заиграват, ние с майката се заприказвахме и изведнъж се появява едно момиче на 3-4 години бута дребосъците, взима им играчката и започва да крещи като обезумяло. Родителите на въпросното стояха и си гледаха най-спокойно. Е заформих щур скандал, ама то и родителите се оказаха пълни малоумници - " И чи кво толку"  Shocked Това бе отговорът на въпроса ми защо явно агресивно дете  е оставено на самотек и не се опитат поне да му обяснят как да се държи !!! Същото това девойче за 5 минути успя да разплаче, бутайки и ритайки и останалите деца. Добре, че тия кретени се усетиха и се изнесоха иначе май щяха да си го отнесат
Та да всичко е от семейството, просто си представям как на тая малка пикла у дома всичко и е позволено....
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley
 
Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
FEMININE
Главата ми може да е пълна с бръмбари, но всичките са висшисти :)
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 46


На всеки удар може да се отвърне, без слънчевия :)

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #7 -: Октомври 19, 2010, 12:27:05 »
Раздели ТемаНагоре

Точно за това говоря, Еми!!!
За безотговорното поведение на родителите! За това, че не реагират на време в момента или въобще!
Понеже техните деца са им най-мили!
Затова беснея и аз! В началото преглъщах всичко и си мълчах от "уважение" към родителите. Но вече хич не ми дреме! Директно възпитавам детето им по моему и му правя забележка, белким се усетят, след което евентуално се спречквам с тях ако не се усетят сами!!!
Активен

Експедитивна и коректна съм и очаквам същото.
Ето и ОЦЕНКИТЕ МИ от комшията Smiley
http://prikachi.com/images/565/2307565u.jpg
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #8 -: Октомври 19, 2010, 13:09:47 »
Раздели ТемаНагоре

Точно за това говоря, Еми!!!
За безотговорното поведение на родителите! За това, че не реагират на време в момента или въобще!
Понеже техните деца са им най-мили!
Затова беснея и аз! В началото преглъщах всичко и си мълчах от "уважение" към родителите. Но вече хич не ми дреме! Директно възпитавам детето им по моему и му правя забележка, белким се усетят, след което евентуално се спречквам с тях ако не се усетят сами!!!
ООООООООО аз принципно не си мълча, а и ми е трудно да преглъщам. Направо ти се чудя на спокойствието
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley
 
Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1411


Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #9 -: Октомври 25, 2010, 01:55:03 »
Раздели ТемаНагоре

Аз да ви кажа от отдавна съм се натъжила по тази тема , но да ви кажа чесно почвам да си мисля че  това вече е загубена кауза , скорошен пример , синът на братовчед ми празнува 3-ти рожден ден , то е доста буюно и глезено дете
На рожденние ден са много деца от 3 нагоре та до 10 / кака му е на толкова/. Партито се прави в детски клуб , Щерка ми е канена , нищо че е на годинка и половина , както и племенничката ми която сега ще прави 5 , племенничката ми е много ама много дребно момиченце със рожденника са на почти еднакви габарити така
Аз съм единствен родител в залата за деца , понеже моята е много малка и не искам да тормози децата , понеже е много любопитна , като изключим това че игрите им включваха страшни крясъци и бутаници ставам свидетел на следното , племенничката ми е възседнала някакъв кон - кожа с вата вътре , рожденника се нахвърля и я блъска , тя пада на земята заедно с коня , рожденника тръгва да взима коня , а тя се надига и го хваща за блузата и го дърпа , той я хваа за косите , и изведнъж аз поглеждам в очите им , господи каква злоба и настървление се четеше в тях , чак потръпнах , аниматорката седи и ама изобщо  не прави нищо , аз им провикнах понеже с малката не смеех да мръдна , и се спряха.
Искам да ви кажа че са рожденника не зная , но снам как е гредана пременничката ми , със сестра ми може да сме в конфликти , но пък колко го гледа и възпитава това дете нямам думи , толкова умна , културна и вежлива , просто страхотна , много странно ми стана да виждам това дете да се държи така , викнах я и я питах " Лельо , защо така се бутате със братовчед ти , нали знаеш че така не е правилно да се държите" Отговор " Всички така правят"
Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #10 -: Октомври 25, 2010, 08:36:03 »
Раздели ТемаНагоре

Аз да ви кажа от отдавна съм се натъжила по тази тема , но да ви кажа чесно почвам да си мисля че  това вече е загубена кауза , скорошен пример , синът на братовчед ми празнува 3-ти рожден ден , то е доста буюно и глезено дете
На рожденние ден са много деца от 3 нагоре та до 10 / кака му е на толкова/. Партито се прави в детски клуб , Щерка ми е канена , нищо че е на годинка и половина , както и племенничката ми която сега ще прави 5 , племенничката ми е много ама много дребно момиченце със рожденника са на почти еднакви габарити така
Аз съм единствен родител в залата за деца , понеже моята е много малка и не искам да тормози децата , понеже е много любопитна , като изключим това че игрите им включваха страшни крясъци и бутаници ставам свидетел на следното , племенничката ми е възседнала някакъв кон - кожа с вата вътре , рожденника се нахвърля и я блъска , тя пада на земята заедно с коня , рожденника тръгва да взима коня , а тя се надига и го хваща за блузата и го дърпа , той я хваа за косите , и изведнъж аз поглеждам в очите им , господи каква злоба и настървление се четеше в тях , чак потръпнах , аниматорката седи и ама изобщо  не прави нищо , аз им провикнах понеже с малката не смеех да мръдна , и се спряха.
Искам да ви кажа че са рожденника не зная , но снам как е гредана пременничката ми , със сестра ми може да сме в конфликти , но пък колко го гледа и възпитава това дете нямам думи , толкова умна , културна и вежлива , просто страхотна , много странно ми стана да виждам това дете да се държи така , викнах я и я питах " Лельо , защо така се бутате със братовчед ти , нали знаеш че така не е правилно да се държите" Отговор " Всички така правят"
От това  " Всички така правят" и аз се опасявам. Как да обясня на детето си, че то е индивид и не може да се държи като овца - да следва стадото ?
И защо ако не е редно, въпреки всичко го прави ? Макар да рискувам да го направя социопат. То почти не останаха хора "в час", камо ли децата, думи нямам.Силно се надявам да ми се "отвори парашута" и да се махна от БГ - както се казва България е една чудесна държава за напускане.....
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 09:04:31 от emi9 » Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley
 
Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
FEMININE
Главата ми може да е пълна с бръмбари, но всичките са висшисти :)
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 46


На всеки удар може да се отвърне, без слънчевия :)

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #11 -: Октомври 27, 2010, 09:42:59 »
Раздели ТемаНагоре

О, да, злобата в очите им наистина е много силно изразена. Толкова са жестоки!!!
Вървим над Спортната зала във Варна и по едно време някакви адски крясъци. Все едно котета се бият!
Поглеждаме встрани: 4 момченца на възраст 8-10 години ... лелеееееееее, крещят си, блъскат се, удрят се, ритат се.
Ама точно като котета. 3 на 1 бяха. Трима срещу един. Те гласчетата им още тънки, представете си какви крясъци бяха. Но с такова настървение, с такава злоба, ако можеха да се избият щяха да го направят. Викнаха им едни типове от близките магазини ... не знам дали е нужно да споменавам, отново като котета се огледаха, сепнаха се, след малко се разръмжаха полека лека и отново някаква паника, някакви крясъци, пак удари  Shocked УЖАС някакъв !!!!
А за репликата: Всички така правят! Тук трябва да се намесят родителите с мноооого приказки!
Да, вариант е напускане на страната ... въпреки, че и в чужбина не са цветета... но тук е просто непоносимо ... по отношение на децата (всички други безкрайни дупки в системата няма да споменавам). Нагледала съм се на псевдо родители ...
А не искам да правя детето си зверче, подобно на изброените до тук в темата ...
Активен

Експедитивна и коректна съм и очаквам същото.
Ето и ОЦЕНКИТЕ МИ от комшията Smiley
http://prikachi.com/images/565/2307565u.jpg
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #12 -: Октомври 27, 2010, 09:56:47 »
Раздели ТемаНагоре

.......А за репликата: Всички така правят! Тук трябва да се намесят родителите с мноооого приказки!
Да, вариант е напускане на страната ... въпреки, че и в чужбина не са цветета... но тук е просто непоносимо ... по отношение на децата (всички други безкрайни дупки в системата няма да споменавам). Нагледала съм се на псевдо родители ...
А не искам да правя детето си зверче, подобно на изброените до тук в темата ...
Не са цветета, ама пък не съм и видяла да се бият за каквото и да е ......знам ли, в това забързано ежедневие, май вниманието, което отделяме на децата си се изчерпва с въпроса научи ли си уроците......
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley
 
Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
EvaJ
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 146


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #13 -: Октомври 27, 2010, 10:00:26 »
Раздели ТемаНагоре

И аз съм го минала това по парковете...страшно е и е много жалко и съм се убедила,че родителите са отговорни!Ама то сульо и пульо отишло,изръсило по едно дЯти ,видите ли го станало "майка" и айде....свършиха ни задълженията!И не,че аз съм супер майката,ама..... Lips Sealed
Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #14 -: Октомври 27, 2010, 10:03:36 »
Раздели ТемаНагоре

И аз съм го минала това по парковете...страшно е и е много жалко и съм се убедила,че родителите са отговорни!Ама то сульо и пульо отишло,изръсило по едно дЯти ,видите ли го станало "майка" и айде....свършиха ни задълженията!И не,че аз съм супер майката,ама..... Lips Sealed
То никоя не е супер майка, но в крайна сметка не останахи ли разумни хора. Като ги гледам как се бият за нищо, и псуват ( онзи ден едно девойче на 10 напсува друго на майка ! Shocked), си представям какво е у тях. Родителите или не хаят или не знаят.
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley
 
Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked


Страници: [1] 2 3 4   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на: