{GOOGLENEWHOR}


Страници: 1 2 [3]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Моето мнение за BgDomakinq.com  (Прочетена 14193 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Shu-shi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 504

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #30 -: Юли 27, 2010, 12:17:03 »
Раздели ТемаНагоре

 Търпението и работата с хора е трудно съвместима задача и иска практика. Няма да пиша повече, защото се чете на prima vista. Лека и ползотворна работа!
Активен

Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #31 -: Юли 27, 2010, 12:22:36 »
Раздели ТемаНагоре

ударете ключа най-после,че то вече на нищо не прилича  >Sad

Яна вчера я засякох,че 1 час чете темата.Реших,че пише дълъг пост,но и тя явно няма да пише повече
« Последна редакция: Юли 27, 2010, 12:24:30 от administrator » Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 532


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #32 -: Юли 27, 2010, 12:47:25 »
Раздели ТемаНагоре

След като изчетох всички мнения, желая да Ви кажа(напиша) няколко неща и с това да приключи темата.
Сайтът BgDomakinq.com бе замислен отдавна, с мъжът ми решихме да го пуснем едва месец Април.
За наша изненада, сайтът бързо набра скорост. Явно потребителите в интернет пространството са имали нужда от още една алтернатива. А що се отнася
Цитат
Всички се „преселихме” от Продавалника
(ако администраторите на „Продавалник”, не желаят да се спряга името на сайта нека да ми пишат на лични, ще го коригирам), никой не Ви е карал на сила. Всеки сам взема решение. Аз лично, уважавам решенията на АДМИНИСТРАТОРИТЕ по сайтовете който посещавам, за да се вземе това решение, е имало причина.
Ако държите на:
Цитат
всеки свободно нападаше или се отбраняваше
, доколкото съм запозната нападение и отбрана има по време на война, тук не войюваме.
Цитат
където всеки можеше да изрази свободно мнението си
ами изразете го, но не по този начин. Ако нещо не Ви харесва, дайте предложение как и с какво да се промени.
Не забравяйте, че ние също сме хора и не можем всяко предложение да го реализираме на момента, всичко с времето си.
Цитат
Тук всеки пристъпва тихо, боязливо и приглася исо на модераторите.

Не виждам смисъл в това ваше изречение.
Цитат
Говори се за „оня сайт”..., за „един друг подобен сайт”...За кой сайт? За ПРОДАВАЛНИКА ли?
Ако бяхте прочели по внимателно, щяхте да разберете, че не се изписва името, за да не се получават дразги. Каквито Вие вече породихте.
Цитат
Да не би той да е умрял?!
Този въпрос не го отправяйте към нас, ние не можем да Ви отговорим. Надявам се да съществува още дълги години, във видът който администраторите му решат.
Цитат
Нали и модераторите от BgDomakinq все още си публикуват обявите там, участват във форумите му и защитават новото си поприще?
Никой, никъде не е забранявал да се публикува една и съща обява в различни сайтове. Ако модераторите на BgDomakinq.com, с нещо са нарушили правилата в други сайтове, то нека тамошните администратори и модератори ги санкционират.
Цитат
Към собственика на сайта:
Г-н Ангелов,
на втория ден от публикуването си, аз получих лично от Вас предупреждение:
„Съмнение за търговия на маркови стоки. Коригирайте или изтрийте обявите или след 24 часа ще го направя аз.”
За да получите това съобщение, е билo сигнализирано от поне двама различни потребители за вашите обяви.
Отговорите на:
Цитат
Аз ли съм търговка?! Аз се регистрирах тук, представяйки се с оценките си от Продавалника и със същия ник. Аз публикувах тук единствено умалелите дрехи на двете си внучки-близначки и тези на майка им, които тя вече не носи по една или друга причина. Как определихте, че търгувам?
И какъв е този смехотворен ЛИМИТ  от по пет бройки от марка! Дрехите на нашите деца 90% са от Next. И от къде да ги изпиша тези фактури от преди две години, когато дрехите са били купувани?!
Няма да Ви ги пиша.Запознайте се с правилата на сайта BgDomakinq.com
http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=183.0 и http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=9.0
Достатъчно интелигентна сте, за да откриете сама отговорите.
Цитат
А тази, вероятно нарочно подета от Вашия модератор The_Black_Angel тема за КАТАЛОЖНА КОЗМЕТИКА, официален дистрибутор на такава, който дори и в темата се наема услужливо да провери за този или онзи продукт/” ...ще проверя как точно се казваше спрейчето и утре ще пиша”/....Но Вие сте за прозрачността-много удобно!Това е най-малкото нескромно, да не кажа нагло от нейна страна, но е недосегаема, нали?
В BgDomakinq.com няма недосегаеми. Преди да обвинявате, моля прочетете цялата тема. Не четете избирателно между редовете.
Цитат
И още-не ми е приятно при всяка изписана дума от The_Black_Angel  да ми се натрапва реклама на Avon и МОИТЕ ОБЯВИ- КЛИКНИ ТУК   Кадрите Ви трябва да са по-скромни.
Това си е лично нейно решение как да изглежда профилът и. Всеки потребител сам избира какво да сложи в „подписа” на профила си. Стига това да не предизвиква конфликт на интереси. За улеснение на Вас- потребителите, се съгласихме да си сложите линк със снимка на вашите оценки от други сайтове.
Цитат
И още нещо:
Наименованията на категориите за обяви са много инфантилни. Не мога да повярвам, че The_Black_Angel не е спала 2 нощи, за да „роди” това недоразумение. Наименованията за ТЛИ, за ЧЕТИЛИ години или стигащите до елементарност ЗА ДЖОБНИ ГАДЖЕТА, ЗА МАЦКИ СЪС СРЕДНИ РАЗМЕРИ,  ЗА ПИЩНИ ДАМИ, са повече от дразнещи. Никъде не съм срещала такива фриволни категории  за размери, а заявката Ви за солидност на сайта се приема с надежда.
Лесно е да се критикува. Както по- горе написах: Ако нещо не Ви харесва, дайте предложение как и с какво да се промени.
Цитат
И в тази посока -  ИЗВАДКИ ОТ ПРАВОПИСА И ПРАВОГОВОРА НА ЛИЦАТА НА САЙТА /не е нужно да се връщат в седми клас, а само да им се съдейства да изкарат един бърз курс по правопис, след като са толкова незаменими и близки приятелки на съпругата Ви/:

•   Ем че и аз там ти отговорих бая подробно
•   Божеееееее , като каза това , да ти кажа , първата година мъж ми ме ревнуваше от мъже...
•   Ами , това е един недостатък който мисля е малък, така се получава защото се опитваме да сме възможно най изчерпателни от към раздели , за да улесним както продавачите така и купОвачите , има един трик за заобикаляне на падащото меню , ето го и него
Примерно аз искам да побликувам яке за едра жена , отварям раздела за нежната половинка , после дамски дрежи , после влизам в раздел Дрехи за пищни дами и влизам във връхни , като съм върте и натисна добави обява горе от менюто , дигекно съм на стъпка две и категорията която е застанала като избрана в падащото меню е тази в която съм влязла , знам че е занимавка , но пък занимавката е еднократна на обява , обява се публикува веднъж , докато търсенето и ровенето е доста повече и е хубаво да бъде лесно , поне от към раздели-
•   Охххх , знам го това , ама то аз не трия не за друго , а за да няма после хър мър , ако има някакво недоволство от артикула , състояние качество , това по принцип си е задължение на самия потребител , след като сделката е извършена , и купувача е удовлетворен и няма оплаквания , просто да си махне обявата

Специално към The_Black_Angel:
Незаменимите ми и близки приятелки не са модератори в сайта, те са само потребители.
Що се отнася до правописа и правоговора, всеки сам решава как да пише с колко правописни грешки да е постът му и на какъв диалект да е. Единственото което желаем е да се пише на кирилица и колкото е възможно с по-малко грешки(но не на всеки му се отдава) така дори с правописни и правоговорни грешки ще се разберем по лесно. Допуска се и писането на латиница при основателна причина.
Yana®,  след като толкова Ви дразнят правописни и правоговорни грешки, аз лично, стига и потребителите да нямат нищо против, съм съгласна, при всяка открита грешка от Вас, да изпращате на всеки ЛС с коригираните грешки. Така всички ще четем сайта на правилен български език.

Отговорите ми са отправени към Yana®, защото тя пусна темата, но те се отнасят за всички потребители. Ако нещо не Ви е ясно, има теми където можете да задавате въпроси.
 За тези който обичат да критикуват: Администраторите няма да отговарят на критики без покритие. Тоест критиките трябва да са придружени с конкретно предложение (кое с какво да се коригира).

Лек и успешен ден



Активен


Страници: 1 2 [3]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на: