{GOOGLENEWHOR}


Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Условия за публикуване на каталожна козметика и продукти (Oriflame, Avon, LR и д  (Прочетена 29578 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Админ
Администратор
Администратор
power user
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686


Поканени потребители: 4

Профил
« -: Юли 13, 2010, 21:46:34 »
Раздели ТемаНагоре

Условия за публикуване на каталожна козметика и продукти (Oriflame, Avon, LR и др.)

Всяка обява от представител , трябва да бъде придружена от :

Снимка на хартиената фактура която идва с кашона направена по следния начин
снимате първо целия лист, след като направите тази снимка, правите още една, вече в близък план, за да се чете ясно информацията за покупката и цената която сте заплатили ВИЕ за конкретния продукт
                                                                     или
Снимка на електронния вариант на фактура направена по следния начин
Можете да използвате функцията ctrl+printscree или изкарвате на екрана на компютъра си информацията която искате да заснемете, след това правите една снимка която да обхваща екрана на монитора ви , така че да се вижда и леко канта , важно е да се вижда лентата на старт менюто , след като направите тази снимка , правите още една , вече в близък план , за да се чете ясно информацията за покупката и цената която сте заплатили ВИЕ за конкретния продукт

Както и да бъде упоменато в описанието в коя кампания е взимано , каква му е била каталожната цена и на каква отстъпка е подлежала цената .

Всяка обява на каталожна козметика от представител която не съдържа снимка на фактурата , ще бъде премахвана без предупреждение.

Всяка обява на каталожна козметика трябва да бъде продавана на цена не по висока от тази която самия представител е платил!

От далече личи кой е представител по обявите му , в това да си представител няма нищо лошо , стига да не товариш цените на продуктите с които по една или друга причина си заседнал .

Когато клиент на каталожните козметики публикува обява с такива стоки, молим да упомене кога и за колко са взимани нещата!
« Последна редакция: Юли 14, 2010, 05:48:20 от administrator » Активен



Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на: