{GOOGLENEWHOR}


Страници: 1 ... 3 4 [5] 6   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Мами искам спешно мнението ви.  (Прочетена 26946 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #60 -: Май 05, 2011, 19:02:52 »
Раздели ТемаНагоре

Добре де ,не отговарят на описанието ОК защо веднага не го е писала а след време казва че няма пари  ??
Мадлен има малко вина ,но според мен основната вина е на купувача !!Пък и арогантна  на всикото отгоре  Wink

Е наистина ли това е най-важното де ... Моля те, разбирам, че сте афектирани всички от арогантното й отношение, ама моля ви се не си кривете душата сега, за това кой е крив, кой прав. Защо трябва да омаловажавате вината на Мадлен? Само защото е по-възпитана, по-мила и по-учтива ли? В крайна сметка отношението е наистина много важно нещо, но пък няма да си обуете на краката добро отношение.

Факт е че обявата не отговаря - съответно има причина за връщане на чехлите. Това, че не е казала от самото начало, не я прави виновна.

На мен ми се е случвало веднъж с онова италианското яке от Рим ли беше, от Венеция ли беше писала че е, пък накрая като се загледах се оказа че марката е холандска и като поседя 20-30 минути у нас, ми вмириса апартамента, та го изкарах на терасата. Та тогава бях избързала да пиша на жената, че съм получила якето и много ми харесва. Щото аз си го чаках с нетърпение, на снимките и по описанието ужасно ми хареса. Затова и бързах да напиша, да не се притеснява, че съм го получила. Обаче извинявам се, няма и час след това и писах съвсем друго, защото си излезе чиста лъжа цялата обява. От тогава не бързам никога да пиша, когато получа нещо, преди да го огледам и помириша хубавичко поне няколко часа и след това казвам впечатления на продавачката.


Та в крайна сметка излиза че вината на купувачката е в това, че е избързала да пише, преди да пробва и огледа по-подробно обувките. Ми сори, ма не мисля, че е най-важното в случая.
Извинявам се ,но по думите ти се оказа че трябва да ги оставим (оставят ) да поносим нечия дреха, обувки няколко часа и ако са ни удобни тогава да ги платим!!
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
viv_f
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 630


Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #61 -: Май 05, 2011, 19:43:13 »
Раздели ТемаНагоре

За мен е  най-странно,че първо й харесват,после парите били доста(нищо че има предостатъчно,по нейните думи),а пък после били супер цигански(извинявам  се за израза),грозни и даже някъде беше написала нещо от сорта,че едва ли някой би носил толкова грозни чехли и даже за подарък не ставали.Просто има голямо лутане из истинската причина за връщането?Е как в началото са ти по вкуса(изключвам дефектите) и ти харесват,а изведнъж задаваш въпрос "кой изобщо би  убил такова грозно нещо"цитирам по памет!!!!!!На мен не ми е ясно.Не се заяждам и Мадлен си има вината за стоката,но и ти си виновна.Та сега да изясним:

-Харесват ли ти?
-Скъпи ли са?
-Грозни ли са или дефектни?
Мен ей това не ми хареса ,че не заставаш зад едно нещо  и да държиш на него.Ок за дефектите съм съгласна да ги върнеш,но ти вече спря да пишеш за тях и постоянно повтаряш,че били грозни,че  как пък някой щял да обуе такова нещо...ееее  нали имаше снимки на модела(пак говоря,ако изключим дефектите)нали ти харесваше в началото...Айде застани зад една позиция.

Мадлен вече си призна вината.
Активен

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
emi_9eni
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 318


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #62 -: Май 05, 2011, 20:12:57 »
Раздели ТемаНагоре

Ериа,само за в конкретния случай казах за пробването, защото по нейните думи излиза, че когато ги е видяла и писала, че й харесват не е преполагала, че като ги сложи на крака си ще лъщи това изтъркано, което липсва в описанието на обявата.
Не ми изкривявай думите, ако обичаш, никога не бих казала подобно нещо, за носенето пък после връщането. Дадох пример с моята покупка от тук, защо не избързвам да пиша преди да съм огледала много добре. Образно казано споменах няколко часа. Става въпрос, че не веднага от пощата, та на компа да пиша- "получих, чудно е". Първо оглеждам и после пиша, че напълно отговаря на това, за което е поръчано и което е описано и съм доволна и т.н. Сигурна съм, че много добре ме разбра още от предния пост Wink

И защо продължавате да се заяждате кога писала, колко пари имала и т.н.

Айде обяснете ми защо в този случай толерирате некоректна обява, а по-важно ви е кой бил богат, кой бил арогантен.

Колкото иска толкова причини ще изтъкне жената за връщането. Не ви ли стига само единствената причина, че обявата е некоректна? Друга причина кому е необходима? Колко броя причини са достатъно приемливи за да се върне дадено нещо? Ново правило ли ще се въвежда - "За по-малко от 8 причини - нямаш право на връщане"?!
Активен

Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
madlen100
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: Май се объркахте малко!!!


Моят дом е моята крепост-двете ми слънчица.

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #63 -: Май 05, 2011, 20:21:41 »
Раздели ТемаНагоре

Е явно са се посмачкали в пакета който е пътувал по пощите. Чехлите имат метални части, които може да се огънали и да са оставили някакви следи по стелката. Всичко може да е станало, щом като толкова много сте се хванали за някакви черни точки.
Не се обиждай, Мадлен, не коментирам добротата или конфликтността ти. Сигурна съм, че си много точна и умна жена. Просто важното в случая е, че твоята обява като цяло попада в графата за некоректно описание и некоректно поставено състояние. Това според мен е водещото във вашата сделка. А както вече писах по-горе не искам и да коментирам обидните думи в съобщенията и постовете на купувачката.
Въпросът е, че си длъжна да си приемеш обратно артикула, който не е описан правилно.
Не можеш да не се съгласиш с това.


Еми аз нямаше да повдигам и пиша тема ако още веднага ми беше писала ,че има някакъв проблем
хора сме щяхме да се разберем,нооо в този случей не смятам ,че постъпката на куповалката е много коректна
първо и харесват че и чак извинения получавам за това че не е пуснала запис-след два дни вече не и харесват и ги връща
после някакви лъжливи управданиям само за едно съжалявам че трябваше да и пиша на лична да ми пише какво не и харесва та за два дни си промени мнението да видим какво щеше да пише а аз писах тук,но както и да е аз не съм за парите в никакъв случеи не се (боря за тях в момента) тук съм подарила толкова неща надхвърляики в пъти повече от тази сума .
« Последна редакция: Май 05, 2011, 20:25:38 от madlen100 » Активен

Чакам записалите се 5 часа.При сериозен интерес пишете на лични. 
Предимство има потребител желаещ повече от една обява. 
За по високи суми предпочитам по Еконт.
Стоки неотговарящи на описанията Връщам.
НЕКА БЪДЕМ КОРЕКТНИ ЕДИН КЪМ ДРУГ. 
При сериозен интерес от ваша страна моля пишете на лична страница.
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #64 -: Май 06, 2011, 07:24:28 »
Раздели ТемаНагоре

карамелина,мадлен наистина е честно момиче,далеч сьм от мисьлта да твьрдя нещо за теб,прати си пощенските и забрави за сделката-всичко това беше тьпо!ако неможеш да пазаруваш без визуален контакт с нещото,което желаеш наистина няма смисьл да пазаруваш от тези сайтове-аз поне ползвам и трите-тук,про-то и аукрото-взимай си ги от магазин,пьк какьвто и ще да е,за да ги видиш и мериш на място-молове бол,включително и при вас в пловдив!аз лично пазарувам оттук защото нямам никакво време за магазини,освен това мразя брадясалата ми торба да се влачи по мен и да ми стеня-е тва защо ти ееее,е малко ли имаш,е все на теб дрехи не ти стигат,или пак ли ше се клепаш....та така...и аз както всички останали не винаги сьм доволна,но просто пускам нещото за продажба наново или го подарявам на някоя приятелка ако не е скьпо и мога да си го позволя-те винаги го оценяват-знам го и го усещам и е много по-приятно,отколкото да се караш с продавача и да се наричате кви ли не...ти предизвика агресия повече с изказа си,отколкото с постьпката!дано все пак ме вземеш под внимание Wink
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
madlen100
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: Май се объркахте малко!!!


Моят дом е моята крепост-двете ми слънчица.

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #65 -: Май 06, 2011, 07:46:47 »
Раздели ТемаНагоре

кЪМ rusamapaumna-Явно не четеш ,скъпа внимателно какво съм написала за точките.Е пак ще го повторя специално за теб .За каква злоба и завист говориш да има  в мен към някоя дама,която си ги е заслужила точките,влизам няколко пъти в месеца в сайта и нямам грам време и желание да продавам каквото и да било,а купуването го правя също изключително рядко и то може би донякъде от пустото женско любопитсво.И тук стигам и до въпроса за паричките.Ами имам си ги достатъчно.Достатъчно добре печеля.Не се хваля,просто пояснявам.Работя успешно от дълги години като адвокат в гр.Пловдив.Погледни профила ми в фейсбук.Казвам се Атанаска Генова.Не искам и да не споменавам и за доходите на  съпруга си...Има транспортна фирма,камиони и работи само и изключително с  големи поръчки в Европа с голям материален интерес. Въпроса не е разбира се в 10-те левчета на "мадлен",а че една "малка" женичка се опита да ме направи на балама и след това рерна като псе до небето ,че не успя.
Относно "Барета"  само мога да се съглася с теб.Наистина съм възхитена ,пазарувала съм от нея.Уникален човек и истинско удоволствие е да се контактува с нея.



.
Добро утро аз имам няколко вапроса към karamelina на който искам отговор.
1.Мила колко дълги години работиш като адвокат понеже мъжа ти е 74.набор едва ли си мноооохо по-стара от него?
2.Една адвокатка НЕ БИ ПИСАЛА  толкова лъжи колкото ти-още повече точно в сайтове като този изцяло от майки не би се излагала по този начин.
3.От профила на съпруга ти ясно се вижда дама която изобщо не прилича с този на адвокатката.
3.Една адвокатка никога не изтъква колко пари и имоти има както го направи ти???Мами я помислете колко богаташи биха се изтъкнали в подобни сайтове колко имат?Huh?
4.Ако погледнеш в гугала може да видиш как в 90% от сайтовете съпруга ти си предлага ХАМАЛСКИТЕ У-ГИ-това ли е фирмата за транспорт
тук и в чужбина???И още нещо един баровец за какъвто го описваш не би лепил по-дърветата на Пловдив рекламните си услуги като хамалин.
5.Съпруг на адвокатка която РАБОТИ ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ В ГОЛЯМ ГРАД И Е УВАЖАВАНА ОТ ОБЩЕСТВОТО НЕ БИ ПУСКАЛ ПОДОБНИ ОБЯВИ В ИНТЕРНЕТ САЙТ С ТОЛКОВА ВУЛГАРНО И НЕЦЕНЗОРНО СЪДАРЖАНИЕ ---ТОВА Е НЕДУПОСТИМО Huh???
КАК МИСЛИТЕ ДАЛИ ЩЕ ПОЛУЧА ОТГОВОР НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ.
 не съм любопитна но съдейки по това което тя пише и това което се вижда в интернет има разминаване,а именно ако се окаже че има такова нещо значи може да се разбере кой колко лъже.Да може и аз да съм виновна че писах отлично а не мн.добро но така съм преценила ,ето аз написах моята вина,ще чакам сега някакъв отговор от karamelina.
6. Забравих още едно нещо -Мила я помисли дали един реномиран и уважаван адвокат би писал колко пари има той и колко е богат съпруг/съпругата му в сайт изцяло от майки а???От мен съвет да получиш-ЕДИН БОГАТ И УВАЖАВАН КАТО ЛИЧНОСТ ЧОВЕК НЕ БИ ПИСАЛ В ПОДОБНИ САЙТОВЕ КОЛКО ПАРИ И ИМАНЕ ИМА,НЯМА ТАКИВА БОГАТАШИ КОЙТО ДА СЕ ХВАЛЯТ И ДА ИЗТЪКВАТ В ЙНТЕРНЕТ САЙТОВЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ АДВОКАТ БИ ПИСАЛ ПОДОБНО НЕЩО В ЦИТАТА КОЙТО Е ОТГОРЕ?
  
« Последна редакция: Май 06, 2011, 10:04:56 от madlen100 » Активен

Чакам записалите се 5 часа.При сериозен интерес пишете на лични. 
Предимство има потребител желаещ повече от една обява. 
За по високи суми предпочитам по Еконт.
Стоки неотговарящи на описанията Връщам.
НЕКА БЪДЕМ КОРЕКТНИ ЕДИН КЪМ ДРУГ. 
При сериозен интерес от ваша страна моля пишете на лична страница.
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #66 -: Май 06, 2011, 08:34:39 »
Раздели ТемаНагоре

абе от всичко дотук прави впечатление предимно едно-госпожата адвокат Генова се изложи по-яко,отколкото е предполагала,като за няма нищо си изкара половината личен живот на показ-то фейсове,то образование,то лични врьзки...явно не са юридическо семейство с вьпросния господин,пьк той се снимал чистак-бьрсак с кучето си на детско юрганче поседнал-голичьк,само по мохерен пуловер и чорапогащник...ако и е приятел само,както е отразено с това,което сама ни накара да видим изниква вьпроса защо парадира сьс сексуалната си врьзка,хем партньора и е видимо неориентиран,или по-точно-вече се е ориентирал кьм собствения си пол...бе мани-цирк...НОВ ФИЛМ по екраните на домакинята след тоя на ИЛИАНКА...госпожо адвокат,не обсьждаме трудовите и лични взаимоотношения с господина,само покупко-продажби,ма ни дадохте страхотен материал Wink Cheesyа сега ако си оправите с "малката женичка"мадлен взаимоотношенията -ще е прекрасно!
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #67 -: Май 06, 2011, 10:08:42 »
Раздели ТемаНагоре

Момичета  така до никъде няма да я докараме.Единственото нещо ,което успях да измисля е:
1.madlen100  съгласна ли си да продадеш чехлите на karamelina за 5 лв?
2.karamelina съгласна ли си да закупиш чехлите за 5 лв?

Според мен,това е реалната цена с всички преимущества и недостатъци!
Очаквам отговор и от двете дами,ако желаете може и на лични!
Ще помоля другите дами да не вземат отношение!
Активен

madlen100
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: Май се объркахте малко!!!


Моят дом е моята крепост-двете ми слънчица.

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #68 -: Май 06, 2011, 10:24:21 »
Раздели ТемаНагоре

   Само да добавя последно нещо по отношение на чехлите
аз може да съм ((( дребна женичка))) както си ме украсили
но съм редовен платец на общината и плащам данък смет-а именно
това което показа е за там ,пак за стотен път пиша ,че това което изпратих не е това което показа и описа
няма как някой да ме убеди че тя е коректна след толкова излагацив от нейна страна и как от петък до сряда
се точи целия и панайр.Ако аз бях от нейната страна още щом ги видях НА СВЕТЛИНА КАКТО ТЯ ПИШЕ
В ТЯХ ЩЕШЕ ДА СНИМАМ ВЕДНАГА И ДА ПИША ВЕДНАГА.Едва ли адвокат няма у тях си компютър да го направиии
и още нещо ще добавя защо забави ден и полвина снимките ааа ако аз бях на твое място бих го направила за няколко часа това което ти го прави няколко дни.Как смяташ че дори да убедиш някой от тук може да убедиш и мен в това което виждам на снимките а ,и как са изтрити чак толкова многоо та кат се обуят се вижда а ,това са пълни глупости и още нещо това че ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО СЕ ЗАЩИТАВАШ КАТО УБИЖДАШ МЕН И ОЩЕ НЯКОЛКО МАМИ ТУК МЕ НАВЕЖДА НА МИСЪЛТА ЧЕ СЕ ЗАЩИТАВАШ ... А сега кажи  от цялото това нещо как ще ме убедиш че именно ти си скапала чехлите.Аз ще изчакам отговор на това което попитах.Но ако сте забелязали дамата влиза в работно време значи ползва нечии компю. понеже няма сваи така че ще изчакам колкото трябва Roll Eyes
Активен

Чакам записалите се 5 часа.При сериозен интерес пишете на лични. 
Предимство има потребител желаещ повече от една обява. 
За по високи суми предпочитам по Еконт.
Стоки неотговарящи на описанията Връщам.
НЕКА БЪДЕМ КОРЕКТНИ ЕДИН КЪМ ДРУГ. 
При сериозен интерес от ваша страна моля пишете на лична страница.
madlen100
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: Май се объркахте малко!!!


Моят дом е моята крепост-двете ми слънчица.

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #69 -: Май 06, 2011, 10:31:26 »
Раздели ТемаНагоре

  Даце аз не съм конфликтна и смятам да и ги оставя
понеже не е това което изпратих,затова нека ги ползва със здраве
а относно парите   ще и ги оставя тоест подаря не ща пари искам
си моето достойнство тук то е безценно за мен,така че дамата нека ги задаржи
като подарък,аз няма да забогатея с 5лв нито ще убеднея с тях,за мен лично достойнството и честа са безценни.
Даце аз и подарявам тези чехли не искам пари нито ги ща обратно.Това е от мен по тази тема
« Последна редакция: Май 06, 2011, 10:33:04 от madlen100 » Активен

Чакам записалите се 5 часа.При сериозен интерес пишете на лични. 
Предимство има потребител желаещ повече от една обява. 
За по високи суми предпочитам по Еконт.
Стоки неотговарящи на описанията Връщам.
НЕКА БЪДЕМ КОРЕКТНИ ЕДИН КЪМ ДРУГ. 
При сериозен интерес от ваша страна моля пишете на лична страница.
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #70 -: Май 06, 2011, 13:46:21 »
Раздели ТемаНагоре

 Даце аз не съм конфликтна и смятам да и ги оставя
понеже не е това което изпратих,затова нека ги ползва със здраве
а относно парите   ще и ги оставя тоест подаря не ща пари искам
си моето достойнство тук то е безценно за мен,така че дамата нека ги задаржи
като подарък,аз няма да забогатея с 5лв нито ще убеднея с тях,за мен лично достойнството и честа са безценни.
Даце аз и подарявам тези чехли не искам пари нито ги ща обратно.Това е от мен по тази тема

РЕНИИИИ,ШЕ ТЕ УТЕПАМ МА!!АЗ ШЕ ТИ ПРАТЯ 5 ЗА ЧЕХЛИТЕ И 2 ПОЩА,МА НА ТАЯ НЕМА И ГИ ОСТАВЯШ-СКУБЛАТА ДА СИ КУПИ ОТ МОЛА!!Я МИ ГИ ДАЙ НА МЕН,ПА ШЕ ТИ КАЖА КАК СЕ ОДИ С ТЯХ ПОСЛЕ-ПРЕЧИ ЛИ ОДРАСКАНОТО НА СТЕЛКАТА Wink
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430


Това е щастието

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #71 -: Май 06, 2011, 21:15:54 »
Раздели ТемаНагоре

 Даце аз не съм конфликтна и смятам да и ги оставя
понеже не е това което изпратих,затова нека ги ползва със здраве
а относно парите   ще и ги оставя тоест подаря не ща пари искам
си моето достойнство тук то е безценно за мен,така че дамата нека ги задаржи
като подарък,аз няма да забогатея с 5лв нито ще убеднея с тях,за мен лично достойнството и честа са безценни.
Даце аз и подарявам тези чехли не искам пари нито ги ща обратно.Това е от мен по тази тема

РЕНИИИИ,ШЕ ТЕ УТЕПАМ МА!!АЗ ШЕ ТИ ПРАТЯ 5 ЗА ЧЕХЛИТЕ И 2 ПОЩА,МА НА ТАЯ НЕМА И ГИ ОСТАВЯШ-СКУБЛАТА ДА СИ КУПИ ОТ МОЛА!!Я МИ ГИ ДАЙ НА МЕН,ПА ШЕ ТИ КАЖА КАК СЕ ОДИ С ТЯХ ПОСЛЕ-ПРЕЧИ ЛИ ОДРАСКАНОТО НА СТЕЛКАТА Wink
Руса, ти дет видиш налъми се са нареждаш, ма. Ти до сега боса ли ходи?
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
karamelina
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #72 -: Май 06, 2011, 22:39:21 »
Раздели ТемаНагоре

Бреййй,не предполагах,че са се навъдили толкова тъпи и злобни пепелянки.Съжалявам единствено само,че тръгнах да се  ненужно обяснявам на смешнички,дето не се чудят по-цял ден кво сериалче да зяпат и какъв буламач да забъркат и какъв скандал да спретнат на някой -за по-лесно тук,за да си разнообразят ежедневието.И как и с какво да размислят,за да разберат как действително стоят нещата.Та нали за това трябва да има "някой горе".Винаги и само съм се докосвала до човешката низост и простотия единствено служебно.Още не мога да си простя що го направих сега.
Да-арогантна,цинична,гадна,каквато иската ме наречете за по-лесно.НО МОГА И ДА СЪМ НАПЪЛНО РАЗЛИЧНА ОТ ТОВА.И за да бъда окончателно такава гадна и буквална ще кажа ВИНАГИ МИ Е БИЛО ПРЕЗ ПУТКАТА МНЕНИЕТО НА ХОРА,КОИТО НЕ МЕ ПОЗНАВАТ ЛИЧНО,НЕ МЕ ЗАСЛУЖАВАТ ИЛИ НЕ СА МИ НА НИВОТО!Не говоря само конкретно за вас.Просто отдавна изграден преди години житейски принцип.Спестява ми нерви и време.
На никоя ли от вас не мина през келявото миниатюрно мозъче,че моето отношение тук е реакция и отговор за вашата злонамереност и недоброжелателност.Почнахте и не престанахте с ужасно обидни предположения за мен без да ме познавате/от взела чехли под наем за уикенда и мъжа и скръцнал,през една ли ще покаже снимки,няма да покаже никакви снимки щото вече минава 10.30,само някакво куче там има,това не са чехлите дето и изпратих,имало дупки и не били толкова захабени,колкото всъщност са,тя намала и умира от яд за  моите точки,което е равносилно на по-малко коректност и доверие,нямала и даже пари най вероятно и точно затова разигравала филма-искам не искам/ и още един милион тъпи,грешни,пребързани догатки.Каквото повикало,такова се обадило.Какво повече да кажа,че събърках "за обаждането",да влеза в тона  на простотията е нещо недопустимо за мен и не трябваше да го правя.Не се крия зад "карамелина".Да адвокат Атанска Генова съм,Да това е мъжа ми и не това е истината която като напишеш името му в "гугъл "излиза на страницата..И пределно ми е известно като натиснете "ентер" какво ще излезе,вкл. и обявата с нецензорно съдържание,която е дело на човешки отпадъци.Но да продължавам с ненужните обяснения е излишно.Едва ли ще разберете,трябва да има "някой горе".Да се е сетила някоя ,че ако има нещо от което се срамувам и не отговаря на истината щях да си остана просто "карамелина".И защо изобщо го направих /това едва ли някой ще успее да осмисли,не се и затормозявайте,очевидното е елементарно и приемливо за вас - тя вероятно лъже и се фука/.Абсолютно вяка дума написана от мен тук е истина,вкл. каква съм,коя съм и какъв е мъжа ми.НЕ Е ТРУДНО НИКАК ДА СЕ ПРОВЕРИ!
Абе женички,как живеете с този идиотски негативизъм,не ви ли трови душечките,не ви ли смачкават толкова отрицателните емоции и то за какво....Не проумявам !!!
Това е последното ми писание тук.Чувствам се омърсена
Активен
karamelina
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #73 -: Май 06, 2011, 22:50:22 »
Раздели ТемаНагоре

НАПИСАНОТО ОТ МЕН НЕ СЕ ОТНАСЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО ДО emi_9eni ,НА КОЯТО ИЗРИЧНО БЛАГОДАРЯ ЗА ОТНОШЕНИЕТО И РАЗБИРАНЕТО.

Активен
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #74 -: Май 07, 2011, 09:46:18 »
Раздели ТемаНагоре

Дааа Sad колко мили думи от устата на адвокат .Мисля че ако искате да нагрубите някой ,терминолигията от думи в БГ речник е голяма а НЕ КАТО ВАШИЯ РЕЧНИК ..ПОтресена съмм!! Като че ли за първи път виждам думата написана тук в сайта  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ShockedВИНАГИ МИ Е БИЛО ПРЕЗ ПУТКАТА МНЕНИЕТО НА ХОРА
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!


Страници: 1 ... 3 4 [5] 6   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на: