{GOOGLENEWHOR}


Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Фирма за почистване в София?  (Прочетена 1451 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
sonq35
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 512


Поканени потребители: 0

Профил
« -: Декември 08, 2018, 15:28:44 »
Раздели ТемаНагоре

Привет на всички! Smiley Наскоро започнахме ремонт вкъщи и другата седмица приключваме. Обаче се сетихме, че ще ни трябва помощ с почистването, тъй като има доста отпадъци и излишни материали. Сами не можем да се справим и търсим да се възползваме от услугите на някоя почистваща фирма. Аз не съм срещала обаче обяви за такива, така че ще се радвам ако ни насочите към някоя.
Активен
luchezara
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1316


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #1 -: Декември 09, 2018, 23:51:14 »
Раздели ТемаНагоре

Ами, аз наскоро използвах услугите на една такава фирма, ама не се сещам как се казваше. Ама, няма страшно, влез тук: https://www.domestina.bg/uslugi на този сайт събират изпълнители на почистващи услуги в сайта, за да може потребителите да сравнят цените на услугите на различните компании и да изберат подходящо за тях време и изпълнител. Влез там и разгледай, и прецени, кое ви е най-добре Smiley
Активен

mim90
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #2 -: Април 30, 2020, 19:20:12 »
Раздели ТемаНагоре

Преди време и аз търсих фирма за почистване на дома ми. Моя колежка ми препоръча фирма Чичи и след като изчетох доста мнения за тях, реших да ги пробвам. Още като влезнах в сайта им, видях, че мога да поръчам основно почистване онлайн, без дори да им звъня. Стана много бързо! Във формата им за заявка за почистване попълних няколко полета с информация за жилището ми и видях колко струва почистването веднага. Вижте сами колко бързо можете да изчислите цената за почистване - https://chichi.bg След това изпратих поръчката с натискане на един бутон Smiley Свързаха се с мен още същия ден, за да уговорим кога да чистят. До тук добре, спестих си губенето на време с огледи. Но какво стана с почистването? Ами същото като с поръчката - бързо и качествено от страхотни приветливи хора!
Активен


Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на: