|
|
rumynik
new user
Неактивен
Публикации: 255
Нека бъдем коректни!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #62 -: Август 21, 2010, 14:06:21 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен ,адмирации за чудесния саит,надявам се всички да прекараме много приятни и полезни минути тук.Аз съм Руми,много ми е приятно,от София съм,на 31г,омъжена съм за голямата ми любов и имаме две наистина прекрасни дечица,които се превърнаха в смисъла на живота ни,Никол е на 2г 10м,а Денис е на 10месеца,големи щуротии са,като всички дечица .Ще се радвам тук да осъществя много нови контакти и приятелства и да съумеем да си бъдем полезни,до скорооо
|
|
|
Активен
|
Пращам на първия дал адрес на лс. Пощенските са за сметка на куповача освен ако не се разберем нещо допълнително.Връщам стока не отговаряща на описанието.Предпочитам пращането на записа и покупката да става едновременно,за нови потребители плащането предварително.Не приемам наложен платеж.
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #63 -: Август 28, 2010, 18:48:20 » |
Нагоре
|
Айде и аз да се запиша! казвам се Венета,от Шумен съм!Надявам се да срещна някой познат от моя град!Имам страхотен син който скоро ще направи 2 годинки! Сайтът е страхотен,само се надявам да не се преселят измамниците,от др сайт!До сега не съм попадала на такива тук и не желая де!!!Пожелавам на всички ви,само успешни сделки!ВСЕ ПАК СМЕ ТУК ЗА ДА СИ ПОМАГАМЕ,А НЕ ДА СЕ ЛЪЖЕМ! УСПЕХ НА САЙТА!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
zuzi2
new user
Неактивен
Публикации: 49
|
|
« Отговор #64 -: Септември 06, 2010, 08:34:26 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен казвам се Зорница от град Габрово имам две деца Цанко на 8 годинки ,и момиченце Анабела на два месеца и половина. Много се радвам,че чрез сайта можем да си помагаме и общуваме взаимно.
|
|
« Последна редакция: Септември 06, 2010, 08:36:45 от zuzi2 »
|
Активен
|
КОРЕКТНА СЪМ ,ОЧАКВАМ СЪЩОТО ОТ ВАС. НЕ ИЗПРАЩАМ ПРЕДВАРИТЕЛНО. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ. ПОЩЕНСКИТЕ ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА. ПАЗЯ РЕД 8 ЧАСА.
|
|
|
SuNnY SkY
new user
Неактивен
Публикации: 23
|
|
« Отговор #65 -: Септември 16, 2010, 10:59:51 » |
Нагоре
|
Привет. Името ми е Деси,от гр.Бургас съм. Имаме си едно сладко бебоче на 7 месеца и главно заради него се рег-нах в този сайт. Много бързо и омръзват играчките нещо . Ама откривам все по-интересни неща тук. Успех на сайта и успешни покупки ! Хубав ден на всички.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #66 -: Септември 16, 2010, 14:22:12 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ne4iii
power user
Неактивен
Публикации: 438
ЩАСТИЕТО Е НА ПЪРВО МЯСТО
|
|
« Отговор #67 -: Септември 23, 2010, 10:36:57 » |
Нагоре
|
Здравейте казвам се Нели Георгиева и съм омъжена имам страхотна дъщеричка на 3 год .Надявам се да бъда полезна на другите и съм максимални коректна надявам се,че всички ще са такива с мен.Саита е перфектен и се надявам за напред да направя много хубави зделки и покупки. Лек и спокоен ден на всички.
|
|
|
Активен
|
Нека бъдем честни един кьм друг и да няма проблеми.Все пак целта ни е покупко-продажба а не игра на руска ролетка!!! пощата за сметка на купувача.Не пращам пари по банков път само записи по пощата. ЗА СУМИ НАД 8 ЛВ. ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ
|
|
|
ne4iii
power user
Неактивен
Публикации: 438
ЩАСТИЕТО Е НА ПЪРВО МЯСТО
|
|
« Отговор #68 -: Септември 23, 2010, 11:31:04 » |
Нагоре
|
Да допълня от Гр.Кърджали съм и след 6 м. ще става леля и ще търся драшки за момченце и момиченце
|
|
|
Активен
|
Нека бъдем честни един кьм друг и да няма проблеми.Все пак целта ни е покупко-продажба а не игра на руска ролетка!!! пощата за сметка на купувача.Не пращам пари по банков път само записи по пощата. ЗА СУМИ НАД 8 ЛВ. ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ
|
|
|
tann4eto
new user
Неактивен
Публикации: 336
Мойто слънце Валето:)
|
|
« Отговор #69 -: Септември 28, 2010, 23:50:22 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен, сайта е страхотен, бърз и удобен за разглеждане Аз съм на 26г, казвам се Таня. С мъжът ми сме от 5г заедно(без брак),сина ни е на 2,7месеца-мнооого див, закачлив и красив От София сме... Надявам се да останем тук за дъъълго време
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Соня Димиева
new user
Неактивен
Публикации: 140
Принцесата на мама
|
|
« Отговор #70 -: Октомври 08, 2010, 13:12:19 » |
Нагоре
|
Здравейте,казвам се Соня Димиева от Габрово.Имам две прекрасни деца син Владислав почти 17 години и една малка кокона Микаела на 5 години.Тук срещнах много мои познати от друг сайт с които съм контактувала и съм безкрайна щастлива от това.Здравей Криси,nived и още мн.други.Надявам се тук да намеря още добри и позитивни приятелства.Благодаря на администраторите за прекрасния сайт.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sis7
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
За да срещнеш идеалния мъж,трябва да си го родиш!
|
|
« Отговор #71 -: Октомври 09, 2010, 23:14:19 » |
Нагоре
|
Приятно ми е да се запознаем Да се представя и аз в този чудесен сайт,много бързо ме спечелихте,за разлика от съседите,където ми беше много полезно ,но и много бавно в забързаното ни ежедневие.ЧЕдесно е че Благодарение на meg попаднах сред вас.Навсякъде във всички форуми ника ми е този ,така че може да се познаем с някой Та .....казвам се Силвия,родена в Плевен,но живея в Пловдив от 10 г,щастливо омъжена,имаме си един прекрасен щурак на 3 годинки и естественно вече работа и за жалост по-малко време за компа. Та да спомена и тук ,че по принцип сядам вечер късно,да не кажа по нощите,та някой да не се сърди,ако му отговарям късно. Поздрави и успехи на всички
|
|
|
Активен
|
Аз съм коректна,очаквам това и от другите! Пощенските са за сметка на купувача. Приемам плащания с пощенски запис,превод по еконт или по банков път (имам сметка в ЦКБ)! Плащам по същия начин! За потребители под 10 оценки-предварително плащане,за всички останали предпочитам плащане и изпращане в един и същи ден! Не изпращам с наложен платеж,за потребители без оценки-предварително плащане! При закупуване на два артикула от обявите ми,поемам пощенските! Предимство за далия пръв адрес на лични! Пиша оценки,моля пишете и Вие!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #72 -: Октомври 16, 2010, 23:44:19 » |
Нагоре
|
Всичко по-важно за мен е написано в личната ми страница: http://rado84.weebly.com/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #73 -: Октомври 17, 2010, 16:34:20 » |
Нагоре
|
Е хайде и аз да напиша нещо за себе си Казвам се Вержи (Вержиния),на 29г. съм и съм от Пловдив.С моето мъжле се познаваме от 10 години,от почти 9 сме заедно и от 7 живеем заедно.Имаме брак,т.е. само подпис в Гражданското ,защото не искахме сватба.Имаме две момченца-близначета на година и 8 месеца. Имам си и една сладка племенничка на 2 годинки,затова ако видите в обявите ми момичешки дрешки-нейни са Няма смисъл да пиша мнението си за сайта.Показателно е-щом още съм тук и нямам намерение да се махам..Че даже и по темите ми е интересно да пиша Все още не работя,но след като ми свърши майчинството се надявам да си намеря работа,защото мястото,където работих преди,вече е затворено.Дано намеря работодатели,за които не е от значение,че имам две малки деца...Както и да е Ще му мислим като му дойде времето... Имам си хобита..няколко ...или по-точно неща,които ме разтоварват...Е,преди да се родят мъниците имах и повече време,а сега времето ми е малко кът.Обичам да правя бижута от мъниста,харесва ми да си правя разни неща с Фотошоп,обожавам да гримирам (и всички казват,че ми отдава),обожавам да снимам... Ами това е накратко от мен (то не че беше много кратко,де )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
jasmine
new user
Неактивен
Публикации: 11
|
|
« Отговор #74 -: Октомври 20, 2010, 20:04:58 » |
Нагоре
|
Здравейте аз съм Валентина на 25 години ,омъжена съм и имаме едно дете -момченце ,Денислав се казва на 1 годинка и 4 месеца е .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|