{GOOGLENEWHOR}


Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Благотворителна фотосесия за Вики  (Прочетена 2655 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
vitaminka
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 39

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Февруари 11, 2011, 13:04:29 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте, тук е историята на Вики. Тя е само на 8 годинки и страда от детска церебрална парализа, има огромна нужда от няколко курса на лечение в Израел. Лечението е започнато в момента и състоянието на Вики се подобрява значително, тя вече стъпва на крачета, хваната за ръчички от майка си, прави стъпки с огромно щастие в очите и вълнение.
Група жени из цяла България, снимащи професионално или като хоби, се наемат с организацията на благотворителни фотосесии. В момента е организирана нова фотосесия за Вики, която ще се прави в няколко града в България.
Създадена е и онлайн-галерия с техни снимки, които всеки може да закупи като файл или копие на хартия, с която да краси дома си - http://gallery.help-viki.info/
Благотворителните фотосесии в подкрепа лечението на Вики ще се състоят в София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Шумен, Кърджали, Асеновград, Бургас. Дати и координати за фотосесиите може да получите ТУК
По специално внимание ще обърнем на фотосесиите на открито в София (Борисовата градина), Варна (Морската градина), Пловдив (Градската градина), Бургас, които ще се проведат в събота и неделя (за всеки случай проверете, датите и местоположенията към които дадох линк по-горе), на 12 и 13 февруари, точно преди празникът на влюбените - Свети Валентин.
Може да направите романтични снимки с половинката, може да получите сладки спомени на вашите деца и с това да помогнете на Вики да ходи и живее нормално.
Цената за 5 кадъра (селектирани, обработени и изпратени ви във висока резолюция) е 30 лева в София и 20 лв за останалите градове. За 10 кадъра - 40 лв. в София, 30 в останалите градове(за Пловдив - една цена от 30 лв за 5 кадъра).
Можете да платите предварително по банков път по сметката на Вики, или в брой преди сесията.
Слагам и групата във фейсбук
Очакваме ви!
Ето снимки от предишните инициативи:
http://www.flickr.com/photos/di_em_ma/sets/72157624139602765/with/4754355988/

Pepsi by di em ma, on Flickr

Vladi by di em ma, on Flickr

Eti by di em ma, on Flickr
Активен


Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на: