{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1] 2 3
1  Начало / Информация за обяви / Re:Пощенски услуги! -: Април 08, 2011, 16:49:59
На мене пък ми се случи да общувам с една потребителка,която си беше застраховала пратката.Представлява нещо като наложен платеж,но аз си плащам само уговореното с потребителката.Но ако случайно пакета се изгуби или не получа това което чакам потребителката получава упомената застраховка на пакета.В конкретния случай беше за обеци аз си платих 16.00лв. ,а пратката беше застрахована за 20.00.Изгуби ли се пощата е длъжна да ги възстанови.Оскапяването е около 1 лев..Не съм ползвала такава опция ,но я има .
2  Начало / Некоректни потребители / Re:Моля за мнение и някой дали е комуникирал с лицето "martyivanova" -: Март 19, 2011, 13:09:53
Съжалявам че ти се е случило нещо толкова неприятно ,Поли.Дано ти върнат пакета и всичко да е наред.
3  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:ПРОМЯНА НА ПЕРИОДА ЗА ПРЕПУБЛИКУВАНЕ! -: Март 11, 2011, 11:32:11
И аз гласувах за 30дни
4  Начало / Изгладени конфликти / Re:СПОРЕН КАЗУС,ИЗГУБЕН ПАКЕТ< МОЛЯ ЗА СЪВЕТ -: Февруари 12, 2011, 15:21:29
На мене ми се случвало веднъж.Пратих пакета обикновен ,защото бързах и не пристигна.Върнах парите на момичето защото вината беше моя.Неможе тя да плати за нещо и да не го получи.От тогава ВИНАГИ пращам препоръчан.Пощата не носи отговорност за обикновените пратки ,защото нямат бар код.За мен не е  правилно от страна на пощата ,но така е измислена държавата ни. Успех.
5  Начало / Изгладени конфликти / Re:ВНИМАНИЕ ИЗМАМНИЦА!!!! С профил sisley!!!! -: Февруари 04, 2011, 14:24:53
Какво им става на тея хора  Shocked .Всеки ден се пуска тема за някой некоректен.Срам нямат.Вече ме е страх да си поръчам нещо в повечето случаи си купувам или разменям с мами с които и преди това съм имала контакт.Чудя се само как така им е спокоен съня като дължат пари... Huh? Дано реагира посочената жена и да си плати това което си е купила.
6  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Как измислихте ника си? -: Февруари 03, 2011, 01:28:30
Моя ник възникна по време на регистрацията  Cheesy Чудех се как да се пиша и понеже си слушах музика тамън започна песен на Фърги Big girls dont cry  и аз се записах Фърги.Това е ...Много готина тема.
7  Начало / Боксова круша / Re:Случки в пощата - споделете, разкажете -: Януари 21, 2011, 20:29:33
Aз също имам два случая с пощите.Веднъж пратих непрепоръчан колет защото бързах ,а и имаше много пенсионери в пощата.Казах си че няма да ми се случи да се изгуби колета ,а стана точно това.Момичето писа че колет няма благодаря и за коректноста,защото нито наруши добрия тон даже ме помоли да изчакаме 20 дни,дали пък няма да го върнат при мен.Естествено колета се изгуби незнайно къде и понеже е непрепоръчан пощата не носела никаква отговорност  Shocked .Естествено върнах паричките на дамата и си сложих огромна обица на ухото да не пращам никога непрепоръчан колет.
Другия ми случай беше с препоръчан колет.Дамата отново се оказа супер коректна.Пратих три колета в един и същи ден.Двата от които пристигнаха,оценихме се и готово.След една седмица момичето за третия колет ми пише че не го е получила.Аз направо се панирах.Една седмица да не пристигне и минава втора седмица-ужас.Снимах и бележката (аз си пазя бележките.).Дамата беше супер учтива,каза просто че ще отиде да провери по бар кода.Аз на следващия ден изнамерих номера на пощенската станция в София и се обадих.Попаднах на точни служители .Казаха че момичето е идвало и доста са търсили колета по бар кода и най накрая са го намерили и си го е взела.
Надявам се когато се получи недоразумение с прословутите български пощи да попадаме на търпеливо и коректно отношение от другата страна до изглаждане на проблема.Мога да кажа че аз попаднах на супер точни дами и всичко се нареди.
8  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Клуб 30-40 -: Януари 15, 2011, 18:15:42
Бодро стъпвам и аз в Клуба .Родена съм през 1979 година и съм сигурна че съм все още на 25  Cheesy .Всички по документи сме в клуб 30-40 ,но съм сигурна че ще си останем на по 25... Cheesy
9  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Игра-Искам картинка -: Януари 14, 2011, 00:52:52
Искам да видя кола за която всеки си мечтае...........
10  Начало / Приятел в нужда се познава / Re:ПОМОГНЕТЕ.... -: Януари 09, 2011, 14:30:19
Много са ви хубави животинките  Smiley Много радост носят домашните любимци.За децата също е добре.Учат се да полагат грижи.  Smiley
11  Начало / Приятел в нужда се познава / Re:ПОМОГНЕТЕ.... -: Януари 09, 2011, 14:25:47
Когато си търсехме котка много ми се щеше някой да ми подари,но много от хората ги продават за да са сигурни че новите стопани щ се грижат за любемеца.Когато си взехме белия котарак повярвайте ми грижите за него надхвърлиха очакванията ми.Напълно разбирам защо се продават персииските котки ,а не се подаряват.Предполага се че като имаш пари да дадеш за котка ще имаш пари и да поемеш всички разходи за нея.Грижите са ежедневни-ресане миене на очички купуване на храна (нашите не ядат домашна само гранули и пастети за котки).Искат и внимание да им обръщаш.Ако имам малки котета и особено персиичета бих ги продала не с цел печалба,а просто за да знам че стопаните ще поемат отговорност.Когато си дал пари за нещо е едно когато е подарък съвсем друго.Естествено всяко правило си има изключение... Smiley
12  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:ВСЕКИ Е УНИКАЛЕН-СПОДЕЛЕТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯТА СИ-КОЙ-С КАКВО! -: Януари 08, 2011, 20:51:08
И мойто моме ще влиза в пубертета.Нервна става.Плаче без причина ,дразни я всичко.Много и говоря .Тази година ще е на 11 години.Лесно беше като беше малка.Който е казал малки деца малки ядове,не е сгрешил.Вярно като са големи с настинките се справяме по добре.Може да ти каже какво и е ,как се чувства .Но идват по различни проблеми.Аз съм оптимист човек.Имам си и своите моменти на депресия,но мисля че успявам да не се справя.Моя баща винаги ни казва (ние сме 3 деца) да гледаме нещата реално ,да се стараем когато ни е трудно да сме максимално стъпили на земята и да избягваме думата-ето ами сега ако........сега какво ще правя......ето сега ще стане това и това......Винаги да си казваме Спокойно всичко ще се оправи и ще бъде наред.Моя съпруг също не позволява да влизам в депресия.Много моменти сме имали и с пари сме закъсвали обаждали са ми се от банките,аз направо удар получавам ако не съм внесла вноска.Но той винаги ми е казвал че нещата ще се нагласят някак си.Много е важно когато те наляга депресия да имаш две неща-някой на когото да се опреш  и хоби което да те разсее.
13  Начало / Приятел в нужда се познава / Re:ПОМОГНЕТЕ.... -: Януари 08, 2011, 20:12:05
Нашите двама сладура свикнаха вече.Единият Томи (белия) го взехме на 8 месеца от Бургас .А другия Макси на 4 месца от Пловдив.Те са членове на нашето голямо семейство.
14  Начало / Приятел в нужда се познава / Re:ПОМОГНЕТЕ.... -: Януари 08, 2011, 14:11:45
Да ви кажа че по куриер може dа се прати .По Еконт -не.Обаче има една фирма казва се Лео Експрес при тях е разрешено да се пращат и животни.Аз котката си я взех от Бургас с Лео Експрес до Пазарджик.Пътува в петък вечерта и в събота сутринта беше в Пазарджик.Струва ми 6.00 лева транспорта.Естествено беше в кутия знаете от кои и така дойде при нас нашия бургазлия.Иначе са 350 километра.А с тази фирма за куриерски услуги само 6.00лева.Надявам се да съм била полезна.
15  Начало / Некоректни потребители / Re:НЕКОРЕКТНО ПОСТАВЕНИ ОЦЕНКИ -: Януари 06, 2011, 18:04:02
Да и аз се учудих как е станало.Благодаря за бързината.
Страници: [1] 2 3