Покажи Публикации
|
Страници: [1] 2 3
|
1
|
Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Нещо изгодно
|
-: Февруари 16, 2011, 21:58:06
|
Как мога да си поръчам? Може ли някой да ми обясни стъпка по стъпка? Предварително благодаря!
|
|
|
3
|
Начало / Ежедневни задължения- чистене, пране , гладене. / Re:Омекотители.
|
-: Януари 21, 2011, 11:34:35
|
А някой знае ли откъде мога да си купя ароматизатор за дрехи /от Варна съм/, но от тия, които се пръскат на дрехите, след като са изпрани и изсъхнали?Давала съм дрехи на индивидуална пералня и съм ги вземала, ухаещи страхотно точно от такива препарати...
В Кауфланд има такъв спрей за дрехи на Air Wick
|
|
|
5
|
Начало / Въпроси и отговори / Re:Не коректни цени
|
-: Декември 27, 2010, 10:09:52
|
весела полянова И още нещо на което се възмущавам! Повечето дрехи се снимат директно на пода т.е килим, теракот или паркет! Аз лично не бих си купила такава дреха! Веси, кое точно те смущава толкова много? Аз също снимам на земята в повечето случаи, защото там мога да хвана дрехата в цял размер, да си я разгъна и наместя, за да станат снимките добри и да се вижда всичко от модела! А и по земята все пак ходи и играе моето дете, което означава, че е достатъчно чисто! Освен това, като получиш дрешката, нали я переш? Какво значение има къде е снимана? Ти къде и как снимаш, ако не е тайна?
|
|
|
6
|
Начало / В кухнята на бойното поле / Re:Идеи за сладки и торти
|
-: Декември 23, 2010, 23:54:23
|
Сиропа за прасковките го правя на око. Трябва да стане сладка водичка Не като за баклава, гъст,а рядък сироп. Купувам боя за яйца от тази, която е като капсули. Отварям си капсулката и слагам мъничко прах в сиропа. После я затварям пак и я прибирам за следващият път (т.е не се слага цялата капсула боя; малко слагаш, колкото да се оцвети в розово-червената гама сиропа) Сиропа е хубаво да е топъл, като прасковите се потапят за по 3-4сек. в него (първо в червения и после в жълтия сироп или обратно, няма значение) Да добавя само, че прасковките, кошничките и фунийките се пекат до леко порозовяване ( в умерена фурна; аз ги пека на около 180-200 градуса, но не повече), в противен случай стават твърди и сухи
|
|
|
7
|
Начало / В кухнята на бойното поле / Re:Идеи за сладки и торти
|
-: Декември 23, 2010, 22:38:17
|
Добре ами за тия прасковки,дето ги продават по магазнините как се оцветяват,моля някой да ми обясни......и какво им е оригиналното сладко и как се лепи захарта по тях.Искам да ги направя като тези от магазина Tongue За нова година ще ги правя и мисля на 30-и да правя формички,фуниййки,кошнички и прасковки.Дали ще ми стигне целия ден Roll Eyes Прасковките се правят по следният начин: Месиш тестото, оформяш малки топчета и печеш. Докато са леко топлички се издълбават (по-лесно се дълбаят, когато са топли), пълнят се с крем и се слепват. След това се прави захарен сироп, който се разделя на две и в едната част се слага жълта боя, а в другата - червена. Едната част на вече слепената прасковка се потапя в жълтия сироп, а другата - в червения. Накрая се овалват в кристална захар. Трохичките от издълбаването на топченцата се слагат в крема Моят съвет е, понеже на 30-ти едва ли ще можеш да направиш всичко, да направиш фунийките по-рано и на 30-ти само да ги напълниш с крема, за да могат до 31-ви да си поемат и омекнат. За една доза прасковки си отдели около 3-4 часа занимание Ако мога да помогна с нещо информативно, пиши Ние редовно за празниците правим от тези сладки!
|
|
|
9
|
Начало / Изгладени конфликти / Re:потребител vesy78 некоректна
|
-: Декември 21, 2010, 20:42:57
|
Мисля, че си прибързала с пускането на тема и то с такова заглавие! Доста мами тук писаха, че сега заради празниците и времето пощенските пратки и записи се бавят! Ти защо не звъннеш в тяхната поща и не попиташ дали има пуснат запис от нейно име до теб? Не е минало толкова много време, едва няколко дни са, за да се притесняваш! Освен това, всичко може да й се е случило на жената! Бъди малко по-търпелива и я изчакай поне до края на седмицата! И аз чаках една потребителка да ми пусне записа 3 седмици, но дори не съм си помисляла да пускам тема за нея и да я обиждам по този начин (за мен поне това си е обида; особено думата "некоректна", с която си класифицирала потребителката); писах й няколко ЛС да попитам какво става и си дочаках записа. Мисля, че съм контактувала с Веси в другия сайт и не съм имала проблеми! Вярвам, че ще си получиш паричките! Успех и занапред не прибързвай толкова с пускането на подобна тема, освен, ако не си 100% сигурна в това, което пишеш!
|
|
|
10
|
Начало / В кухнята на бойното поле / Re:Идеи за сладки и торти
|
-: Декември 16, 2010, 15:59:50
|
Да, сега видях рецептите, които Ники ти е дала. Нашите кошнички обаче са с друг пълнеж - орехов, не маслен (лично аз си харесвам повече нашите) Пекат се заедно с пълнежа. Крема за фунийките е млечен (като за бисквитена торта), без краве масло. Успех в правенето! И аз ще правя, но като знам колко време отнема....не ми се почва
|
|
|
13
|
Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Днес съм тъжна ....
|
-: Декември 15, 2010, 14:11:11
|
Отнесена от вихъра, твоето село да не се казва Костанденец? Wink Kiss да,от там съм.Да не би да познаваш лицето?Че той е от Разград също Tongue
Махнах снимките,кой видял-спечелил Tongue Не, не го познавам май Ако е набор около 75, мъжът ми може да го познава А другият когото "издирваш", пак ли ми е съгражданин?
|
|
|
|