{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 8
1  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:ПЪЛНА ЛУДНИЦА(СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ - САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ!)№ 6 -: Септември 26, 2011, 20:50:29
Ние сме малцинство ! Затова и масово народа бяга навън ! Ми то почти сме си циганска държава - кое ни е наред ? Всичко си е с краката нагоре! Плащаме данъци - те не ! Плащане здравни - те не ! Плащаме осигуровки те не ! Спазваме закони - те не ! Накрая те си живеят а ние не ! Те взимат помощи а ние не - доходите ни са по високи ! И какво става с нас където всичко си плащаме -едно голямо нищо !!!!!! Те живеят от нашите данъци-плащат им помощи а нашите деца надбавки не им трябват- та кой е тогава малцинството?Huh???
2  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:ПЪЛНА ЛУДНИЦА(СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ - САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ!)№ 6 -: Септември 26, 2011, 20:36:19
ДЕСКООООО,ТИ ДА НЕ ФАНА КЬМ КОМШИИТЕ У СТОЛИПИНОВО БРЕ?!МИНИ ПРЕЗ МЕН МЕ ВЗЕМИ,ЧЕ ОЩЕ КАРАМ БЕЗ КНИЖКА,СА НЕМА МИНАВАНЕ ПРЕЗ ТАЯ ГЬСТА ЦЕДКА ПО ПЬТИЩАТА Sad Kiss
                                       Русата пак запали моторетката Smiley Иренке поеми си въздух и не си го слагай ! От много време в България българите се третират като малцинство а малцинствата се толерират във всяко отношение ! Крайно време беше народа да се разбунтува !  И така трябва да е !
3  Начало / Боксова круша / Re: Кажете ми това нормално ли е ? -: Май 20, 2011, 12:52:33
Ако знаех че за 5.50лв ще станат такива разправии и олелии никога нямаше да пратя нищо ! Просто знам какво пращам и мами които са купували от мен знаят че държа на комуникацията по време на зделка до самото получаване на запис и пакет ! В този сайт съм от създаването му всички сме виждали какви ли не разправии - но да се парадира с оценки от друг сайт е просто ненужно !Но да ми дава пример с нейни сандали -като знам аз какво съм пратила и никога не е писано състояние отлично и са в много по добър вид - обидно е ! По принцип не продавам в обявите обувки - всяко дете си има начин на походка продавам или наистина много запазени или ги обявявам за подаряване ! Подаръците които пращам съшо не са парцали и всеки може да го каже ! Тоест въпросния потник не е долно бельо а е марково потниче с една презрамчица с бродериики и паетки ! Пошлоста и цялата помия която се изля ми дойде в повече !
4  Начало / Боксова круша / Re: Кажете ми това нормално ли е ? -: Май 20, 2011, 09:48:23
Не е коректно да правиш снимки и да си играем със светло сенки  Smiley Нека всяка мама снима стелка на слънце да види какав ефект се получава  Smiley Отговори ми на един въпрос и приключваме спора  Моите сандалки за 6 лв не са със стелка в много добро състояние според теб трябва да е отлична - на твоите сандалки стелката за какво състояние отговаря виждам също има кончета  и стелката е в пъти по захабена защо като си толкова коректна  не ги снима така на слънцето все пак са 9 лв Smiley? С панаири не ми се занимава затова ще ти кажа - Когато на някой нещо не му харесва просто го ВРЪЩА !
5  Начало / Боксова круша / Re: Кажете ми това нормално ли е ? -: Май 19, 2011, 20:11:09
И да довърша  кончетата на последната снимка не са дефект  Smiley понеже са целите блестящи има ли някъде ожулено скасано протрито или паднало камъче ? За мен това е дефект- видими наранявания и протъркана стелка ! А аз и ти знаем че на снимките стелката е излезнала по лоша от колкото е в действителност ! Но както и да е - не ми се спори !
6  Начало / Боксова круша / Re: Кажете ми това нормално ли е ? -: Май 19, 2011, 19:58:59
Ох нерви нямям вече  Smiley Всички имаме деца и всички сме купували обувки с стелка от естествена кожа - всяка майка знае че стелка от естествена кожа на принципа на набук няма как да не остави следа все пак детето ходи босо със сандалки и аз съм ги прала ! Другото което е същите сандали само че един номер по малки съм подарила за игра ! Затова съм писала състояние много добро но стелката не е захабена до такава степен че да е очебийно !Подразни ме момента със състояние отлично - аз такова нещо никъде не съм писала и си помислих че е редно ако не и харесват да ми ги върне - има номера и на мен и на мъжа ми - а тя ми дава примера с нейните ! Пак казвам никъде не пише отлично състояние ! Има лс има комуникация - но при нея няма такова нещо ! Когато на мен нещо не ми хареса пиша лс и никога не съм имала проблеми - а тук се изтъква че ако е искала да ми ги върне аз съм щяла да създам разправии ! Гале искам да ти кажа че аз съм последния човек който харесва разправиите ! Да на всеки може да се случи но има лс телефон - големи хора сме ! Не желая да ми връщаш потничето и никога не съм го искала - било ми е на сърце - пратила съм го ! Просто много грозно се получи ! Русата не е виновна и не става въпрос за виртуални приятелства - тя е па темперантна и се изразява по цветущо  Smiley Но знам какво съм пратила знам колко струват и кога са купувани затова не се здържах !
7  Начало / Боксова круша / Re: Кажете ми това нормално ли е ? -: Май 19, 2011, 14:18:54
Хуан Куеста довечера ще пише !
8  Начало / Боксова круша / Re: Кажете ми това нормално ли е ? -: Май 19, 2011, 13:31:34
И понеже си много умна и самонадеяна - прати ми обратно  и двата чивта сандалки ! Купи си от друго място !
9  Начало / Празници и пожелания / Re:Днес Поли има празник -: Май 19, 2011, 08:14:27
 (birthday9) (birthday3) (feast7) Да е жива и здрава и много много щаслива !
10  Начало / Боксова круша / Re: Кажете ми това нормално ли е ? -: Май 18, 2011, 14:00:36
И след това съобшение получавам неутрална ! Първо никъде не е писано отлично и това може да се провери от модератори дали е правена корекция в обява  и второ в други сайтове може да имаш хиляди оценки но тук те не важат - всяка покупка  се оценява от продавач и купувач ! Да не говорим че цяла седмица те питам дали си получила пакета ! Ти не можеш да комуникираш нормално ! И да поисках предварително запис защото си с 8 оценки тук а там с колко си не ме интересува ! Само че аз ти пратих пакета по рано и затова имам бележка а ти Коректната се мота 3 дни и ги пусна по Еконт! А аз дребнавата ти казах не се притеснявай за парите важното е да ви харесат !  Как може направо не знам  - думи нямам за постъпката ти !
11  Начало / Боксова круша / Re: Кажете ми това нормално ли е ? -: Май 18, 2011, 13:47:33
Спора дойде от състояние ОТЛИЧНО - а аз такова нещо никъде не съм писала      blanka 77
new user

 Неактивен

Публикации: 73



 
Re:(Без заглавие)
« Изпратени до: IRINKA_F -: Вчера в 09:39:36 »
« Вие сте отговорили или препратили това съобщение. »
Цитат  Отговор  Премахни 
Здравей, да точно влизам да пиша- взех ги, благодаря за подаръка   !
Едните сандалки са ни точно, другите малко големи ,но нищо- харесват ми и двата чифта. дакажа,че розовите не бяха коректно описани , нядявам се правилно да ме разбереш ,но според мен не са в отлично състояние  ...
 Всичко хубаво от нас ! Галя
12  Начало / Боксова круша / Re: Кажете ми това нормално ли е ? -: Май 18, 2011, 09:35:41
Да мила сандалките са купувани в края на лятото  защото същите съм подарила на stela ema  за игра - да ме прощава момичето че и пиша ника  но незнаех че така ще се получи  Smiley продадох на други две мами два чивта на барби така че  не ми говори и не се оправдавай ! Когато е кожена стелка винаги има следи но моите не са захабени като твоите и се вихда доста добре !
13  Начало / Боксова круша / Re: Кажете ми това нормално ли е ? -: Май 18, 2011, 09:25:44
И продължава да си дописва неутралната - думи нямам  Cheesy Cheesy Cheesy
14  Начало / Боксова круша / Кажете ми това нормално ли е ? -: Май 18, 2011, 09:15:30
Потребителка с ник blanka 77  закупи ето тези сандалки http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Krasivi+sandalki+nomer+29&product=170519&cat=56 и ето тези също http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Krasivi+sandalki&product=170518&cat=56 предложи да си разделим пощенските съгласих се  - сложих и малко подаръче  и след това получавам неутрална оценка  не били в състояние отлично розовите - модератор може да провери дали е сменено състоянието и дали е правена корекция по обявата ! Думи нямам  на мен за първи път ми се случва - знам какво продавам и в какво състояние но най интересното че ми дава пример с нейни сандали  http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Sandali+Rival,+27+nomer&product=169849&cat=56 на които стелката била едва ли не по запазена от моите  Shocked  И като немци в тил пише тихомълком неутрална - много жалко ! Човек като не му харесва връща а не постъпва като последния лисугер
15  Начало / Коректни потребители / Re:IRINKA_F-е няма друга като нея!! -: Май 17, 2011, 07:47:41
Благодаря ви мили момичета    (flowers05) (flowers05) (flowers05)
Страници: [1] 2 3 ... 8