{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1] 2
1  Начало / Информация за обяви / Re:Обяви с размяна - Списък на потребители -: Декември 03, 2011, 14:17:01
И аз разменям! Wink
2  Начало / Информация за обяви / Re:Обяви с размяна - Списък на потребители -: Юли 19, 2011, 11:59:59
И аз разменям с удоволствие ! Имам обяви на които пише че не желая размяна- тях не бих разменил за всяко нещо, но ако намеря нещо което ми трябва , разменям и тях.
Бих разменила и по-скъпите атикули в обявите си - сватбена рокля, количка Куини Спиди, нова чанта за лаптоп Гай Ларош - стига да открия нещо полезно ! Wink
3  Начало / Боксова круша / Re:Връщане на стока непотърсена от получател с Еконт -: Юли 18, 2011, 14:01:37
Благодаря за съдействието rusamapaumna !
Както винаги си 6 !!!
Може би не си видяла поста,преди теб съм писала- явно мацката е взела ризката в събота и днес на обед дойде съобщение да отида за наложения. Оценка сега не мога да и поставя, не ми оферира, въобще не влиза в сайта.Но ще се опитам ако влезе-не трия обявата с дрехата нарочно.
А и ще я държа под око - да видя дали наистина е заета и разсеяна или някой ще изпищи.Може и повече да не ползва сайта. Дори не е писала дали е доволна,има ми и телефона-нищо.А 1 месец ме преследва за тази дрешка.
Важното за мен е че приключи благополучно и дано на никой да не се случва така да си стои в неведение.  Wink
4  Начало / Боксова круша / Re:Връщане на стока непотърсена от получател с Еконт -: Юли 18, 2011, 12:56:09
Благодаря Поли, че се включи. Случаят е от другия сайт,но писах тук защото тук се чувствам по-спокойна да споделям, а и не търсех мнение за потребителката.Тя е нова,регистрирана април,но нито една оценка,нито една нейна обява, нито някой който да каже нещо за нея.Нито в списък с некоретни-просто като фантом.Явно е регистрирана и рядко намира време за сайта. 
С радост мога да съобщя че преди малко получих съобщение от Еконт да отида са си получа наложения платеж Tongue. Камък ми падна от сърцето Cheesy. Нито потребителката ми е писала, нито в сайта им при проследяване на стоката видях че е взета.Явно най-после в събота се е добрала до офиса. Но така и не е влизала в сайта откакто последно ми писа на 8 юли.
Но това чакане, този тормоз 10 дена да мисля ще я вземе ли , няма ли да я вземе, изпатих ли си, направо ме побърка.Повече няма да си го причиня. Щом не са скъпи стоки за 100 лв, ще си искам само предварително парите и това е. 
Незнам каква е процедурата, но админа може да заключи темата - Благодаря !
5  Начало / Ежедневни задължения- чистене, пране , гладене. / Re:От домакинската работа не ми е приятно..... -: Юли 18, 2011, 12:40:12
На нас ни подариха малката парочистачка, която продават в Метро и други такива магазини - като една издута тубичка е. Има си приставки и оттогава с нея се родих.
Преди най-омразното ми нещо от домакинстването беше миенето на прозорци- какъто и препарат да ползвах - все се размазваше нещо.Сега с тази парочистачка за 30 минути мога да измия всички прозорци отвън и отвътре, а живеем в къща и са доста. Страхотно си ги чисти.Единственото е, че по-добре да сте сами - нали нагорещява водата и става опасно ако наоколо се мотае детето и реши да я пипне.По  Коледа спокойно си изрисувам огледалата и прозорците вкъщи със спрейовете за сняг- после парочистачката отнася всичко без досадно търкане.
Със същата парочистачка с подходщата приставка чистя готварската печка, газовия котлон, микровълновата и всички други мазнотии - разтваря мазното за секунди,после само забърсвате и препарати не ползвам. Чисти и фуги в банята,плочки, освежава диваните.
Развих преди няколко години кожна алергия на ръцете и оттогава ограничих макксимално "химиите "в къщи. А сега и детето има проблем - астма на алергична основа, та единствените препарати за чистене у дома са за тоалетната и верото за чинии. Поради моята алергия ни подариха за сватбата миялна машина, въпреки че мъжът ми беше казал че  такова чудо в къщата никога няма да има.Само че като направих алергията преди години ръцете ми ставаха на рани,само дланите, кървяха и не можех да пипна нищо.Така една зима бях истинска "принцеса"- той миеше всеки ден чиниите - да видите след това колко бързо каза на роднините че искаме миялна за сватбата. Е, естествено големите и мазни тенджери и тигани пак остават,но все е нещо.
Поради същата алергия често той си реже салатата, че от доматите се активизира. Не ям и не пипам месо- негова грижа е да си го сготви. Е, другото е за мен, че не сме и сами и стават повече хора вкъщи.
Гладенето не ми е любимо,но не и толкова омразно.Не гладя често.И аз изпъвам дрешките на двора на слънце и така.Най-много мразя да гладя мъжките ризи-но често мъжът ми сам си ги глади.Ненавиждам д гладя ленени дрехи ! Wink
Откакто се е родило детето, вече на 4г. и 4 месеца - пералната машина у дома може би не е имала почивен ден. Cheesy Още работи...
Мразя чистенето с прахосмукачката ама не за друго, а защото е стара вече и повече цапа,отколкото чисти. Мечтая за прахосмукачка работеща  с вода, най-вече заради здравните проблеми на  детето,но са много скъпи.
Използвах 3 години и усилено Стийм Моп, много съм доволна, но скоро сдаде багажа. Пари за  нов няма и така стоя с  омразната прахсомукачка, която вече е "баба ".
Сега може би най-много мразя да мия банята от всичко. Другото което ми е неприятно е че често трябва да пера столовете.Моя пакостник много цапа, а ненавижда възглавници и калъфи по столовете и ако сложа,той ги сваля и пак цапа.Често вкарвам столовете направо в банята и се започва едно търкане. Huh?
Не мога да се справя с чистенето на дивана-парочистачката само го освежава,но не вади петна, а сина ми се старае.  Tongue Освен това материята е гадна, твърда за чистене, формата му е раздвижена и няма стандартен калъф за него и го покривам с разни завивки, че изглежда вече ужасно.Мъчих се на ръка да пера  петната,излизат,но като изсъхне излежда ужасно-остават големи кръгове лекета от водата в участъка който съм търкала. 
Мразя да мета двора, че сме в къща и си има работа, паднали листа и още. Обожавам да живея в къща, не съм живяла никога в блок,но на моменти си викам колко щеше да е хубаво да си имам 3 стаички за чистене и нищо повече Smiley. Къщата те съсипва, с много хора които да цапат ( не живеем сами ), с дете постоянно в краката ти , куче и т.н. си е истинска лудница.Не мога да се справя с всичко и си го признавам - не може всеки ден къщата ми и двора да изглеждат подредени,чисти, изрядни така както едно време като бях дете, баба ми я поддържаше. Уж имаме повече удобства от едно време, миялни, перални , парочистачки и т.н.,но въздуха е по-мръсен, прах се събира за час.До нас е склада на хранителен магазин,цял ден влизат камиони и микробуси, не се диша от газове.Да отвориш прозорците,влиза вкъщи, да простреш-прането не се знае какъв цвят ще е. Лудницата е пълна и уморителна.  Cheesy 
6  Начало / Боксова круша / Връщане на стока непотърсена от получател с Еконт -: Юли 17, 2011, 23:35:13
Здравейте мами, изпращала съм и съм получавала с Еконт и други куриери,но досега такова нещо не ми се беше случвало.След дълги преговори една потребителка иска да купи дреха от мен.Държеше на Еконт, тя поема разходите по пращането и освен това наложен платеж. Искаше и доставка на адрес. Пращам в четвъртък-7 юли. В петък сутрин ми звънят че няма никого на адреса, какво да прави куриера от Еконт- казвам връщане на стоката в офиса. Пиша и че дрешката е в офиса и може и в събота да я вземе оттам, веднага идва отговор че е на работа,но утре ще си я вземе.И край-оттогава нито връзка с потребителката, нито от Еконт ми звънят.  В интернет при проверка на номера на товарителницата в сайта на Еконт излиза че е правен опит са доставка, върнат в офиса и инфо надолу няма.Отивам в нашия офис да проверят.Служителя малко се позачуди докато разчете инфото в неговия компютър - казва че пратката е там непотърсена, че може седмица да остане ако я потърсят,ако искам да разпоредя връщане на пратката обратно.
Отказвам, щом има срок 7 дни, защото не е изтекъл и защото много разчитах на тази продажба.  Той казва -добре, като минат 7 дена колегите от другия град ще ви звъннат да питат какво да правят с пратката. Досега никой обаче не ме е потърсил, а пратката е пусната на 7-ми.
Сега прочетох в сайта на Еконт че след 7-я работен ден оставането на пратка в офиса се заплаща по 4.80 на ден и ми стана лошо. Отделно че като я върнат ще трябва да платя към 7 лева в едната и другата посока,общо към 14-15 , а тя дрешката е толкова. Тези условия служителя не ми ги обясни, а често съм клиентка на офиса.
Искам да попитам на някого случвало ли му се е такова нещо и имам ли избор. Мога ли да откажа връщането и просто да остане непотърсена пратка и съответно никога да не я видя.Не ми се плащат 15 или повече лева за този "номер" на потребителката , и ми идват нанагорно.
И другото което ме терзае е, че не са ме потърсили. SadМоже ли нарочно да не звънят -да си начислят таксата престой и да плащам като поп. А може ли потребителката ако има близък в офиса или тя е служител да "поправи "документите и пратката да "изчезне.   
Извинете ме, че е  толкова объркано, но утре сутрин ще събера смелост да звънна в Еконт и не мога да спя, представяйки си как ще  ми заяват че вторник мога да си взема дрешката обратно срещу "скромните " 20-25 лв Shocked - двупосочни такси куриер и такса престой.     
Благодаря предварително на всеки отзовал се.
7  Начало / Игри и молби за гласуване / Re:ПРАВИЛА ЗА ТОЗИ РАЗДЕЛ -: Юли 11, 2011, 13:39:53
И аз получих два дена подред от Ели призив на лични, и аз се подразних. Cheesy
8  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:ПЪЛНА ЛУДНИЦА(СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ - САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ!)№ 6 -: Юли 03, 2011, 10:42:05
Момичета,да се похваля,от снощи имам още едно кученце,кокерка сладурка на 2 годинки,пускана в обяви в Продавалника,размятана по хорските домове немила недрага с увиснали цоцки от раждане,взимали са я хора дето и хабер си нямат от гледане на куче,занемарена,мръсна,без паспорт,днес ще я обезпаразитявам вътрешно,външно е с Фронтлайн,за ваксини нищо не знам,май ме излъгаха,че е слагана миналата година....не ми се разправя повече,че подивявам от разни малоумници и ми се доревава,като знам какво е преживяла...тези дни ще има снимки с нея и пекинезката ми,тази нощ спах като къпана,толкова добре ми стана на душата,че помагам на едно изстрадало създание ....

Браво Поли ! Невероятна си !
За съжаление толкова много душици имат нужда от помощ, а добрите хора не са чак толкова много вече. Sad
И аз си имам едно изстрадало куче от улицата, толкова са умни и отзивчиви милите.

Дано повече хора отворят сърцата си за в бъдеще !
9  Начало / Изгладени конфликти / Re:Някой знае ли нещо за Sparky_LCH -Ловеч ? -: Юни 24, 2011, 17:19:15
Получих си записа още на обяд ! Всичко е наред ! Благодаря отново на Дацето !
10  Начало / Изгладени конфликти / Re:Някой знае ли нещо за Sparky_LCH -Ловеч ? -: Юни 23, 2011, 11:41:54
И аз имам лично - Благодаря на Дацето !
11  Начало / Изгладени конфликти / Re:Някой знае ли нещо за Sparky_LCH -Ловеч ? -: Юни 21, 2011, 10:27:44
Модератор Дацето се зае да и пише.
Аз едва днес пробвах да и пиша на мейла на Спаркли,но на 2 пъти пощата ми дава че има проблем и не ми изпраща писмото.Не можах да разбера от пощата ми ли е или има проблем с нейния мейл.
12  Начало / Изгладени конфликти / Re:Някой знае ли нещо за Sparky_LCH -Ловеч ? -: Юни 20, 2011, 15:23:28
Благодаря ти !
13  Начало / Изгладени конфликти / Някой знае ли нещо за Sparky_LCH -Ловеч ? -: Юни 20, 2011, 15:18:35
Питам за потребителката Sparky_LCH - някой скоро да е контактувал с нея ? Последно е влизала на 12 юни. Аз и изпратих един топ преди това.Полсе не получих нито съобщение дали е пристигнал при нея, нито запис. Може би нещо се е случило - незнам и аз какво да мисля. Има 33 положителни оценки.
От град Ловеч е. Ще бъда благодарна ако някой ми пише.
14  Начало / Хомеопатия, алтернативна медицина / Re:АЛЕРГИЯ ПРИ МАЛКИ ДЕЦА -: Април 29, 2011, 14:18:01
Много е добър Изопринозина,но не е за алергия.По-скоро предотвратява разболяване при започване навреме.Лошото е че са търди хапчета и не са вкусни - малко дете не може да ги дъвче, да ги разтвориш в нещо е мъка-не се разтваря и променя вкуса на всяка напитка.Трудно се дават, но са много ефективни.Казвам го от личен опит и опита на близките до мен майки.
15  Начало / Празници и пожелания / Re:СКОКИ ИМА РОДЕН ДЕЕЕН! -: Април 25, 2011, 18:09:52
Честито на Скоки - здраве,късмет и благополучие !  Tongue

Честито и на Сашки на мама emi9-най-вече здраве за малкото съкровище,много усмивки и весели игри!!!
Страници: [1] 2