{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 13
1  Начало / Боксова круша / Re:МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2 -: Май 07, 2011, 01:00:46
Дразня се когато:

1. Потребителите не са се запознали с общите правила на сайта;
2. Ми задават въпроси за нещо без да ме ориентират към обявата (когато имаш една обява - бива, но иначе - няма как да знам кой какво си гледа ... особено ако не го е отразил като запис поне в обявата)
3. Водим комуникация и изпълнявам молби за снимки, за допълнителни размери, за снимки "как ми стои" и след изпращане - ми то не ми става, то не ми стои добре ....
4. Се записваме и дори след подканяне няма реакции.


.... Особено последната точка 4.  (дори пишем на ЛС , че искаме да закупим "еди кое си",разменяме си адреси, с две думи "има сделка", след което се крием като мишки).
2  Начало / Боксова круша / Re:МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2 -: Април 06, 2011, 23:26:02
Много ме дразни състояние НОВО и отлично напоследък. Ужким всички се стараем по възможност да си купим нещо наистина ново или "само пробвано". Ама съм се убедила от толкова покупки, че "ново" или "само пробвано" в много случаи след като го получа, се оказва в по-лошо състояние от друга дреха, която съм купила за "носена доста но без никакви забележки" , т.е състояние Много добро. Е как да вярваш? Скоро бях влязла в серия  Cheesy - поръчах две неща за една седмица:
едното беше описано като (цитирам) : "практически ново, обличано един път за кратко" , а пристигна лекьосано (около 6-7 видими големи петна), протъркано, прокъснано, миришещо на препарат от втората употреба и колежката не спря да твърди, че лично го е купила от бутик за 120лв! Потресена съм.  Lips Sealed
Другото беше подобен случай - отрязани стари, мръсни, неизпрани и миризливи дънки на турска марка, отново с леке, рекламирани в обява като къси панталонки от Англия. Е може ли такова нещо?! И отново без никакъв срам - били купени в този вид от Англия.  Huh? Lips Sealed
Какви лъжи могат да измислят - не е за вярване!

Стига бе Shocked Ти какво направи в случая?Huh?
3  Начало / Боксова круша / Re:МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2 -: Април 05, 2011, 07:36:13
 Не знам за кой път вече го повтарям, но наистина се вбесявам, когато ми се задават въпроси, относно конкретна обява, още повече, ако са ме помолили за допълнителни размери или снимки, след което -ни лук яли, ни лук мирисали! Сега някой ще ми каже, че не може да се помни всичко(например къде и какво си питал и т.н.) Да, бе.....аз също не помня в колко обяви какви коментари съм правила, но нали има "Моите коментари"-щрак. и виждам......
Не мога да разбера що за отношение е това Roll Eyes. Ами, след като питаш, напиши с две думи,  елементарното възпитание го изисква, никой не те кара на 100% да купуваш, нито пък си задължен!
4  Начало / Боксова круша / Re:Как съхранявате дрешките за продажба? -: Март 14, 2011, 01:28:58
Не може да го няма....
Аз съм от провинциален град и го намирам на няколко места.
Ще взема да ти купя и да ти изпратя Wink
Евтинко ще ти излезе Cheesy с пощенските Tongue
5  Начало / Боксова круша / Re:Как съхранявате дрешките за продажба? -: Март 13, 2011, 01:59:38
evata, аз пера с прах Sano Maxima и омекотител на същата марка. Понякога и с Ленор парфюм(златистите опаковки). Мисля, че се получава доста добре-дрехите са изпрани перфектно и също така ухаят приятно. Надявам се момичетата, които са получавали дрехи от мен, да са го оценили.

И аз пера със Сано течен лилавата опаковка и златния парфюмен ленор. Не ми харесва крайният резултат след изсъхването и това си е. Сега взех сребристата Семана 4 в 1  мисля Скоки го препоръча е 100 пъти съм по -доволна от резултата. Кажи ми кой омекотител на сано да изпробвам ти от кой си доволна?

Аз ползвам прах Сано, но не течен, а този с ефект жавел(най-често). А омекотител- само белия съм си купувала , защото в нашия провинциален град Сано се намира само на едно място и предлагаха само бял. Но онзи ден видях, че за заредили поне 4- 5 вида техни омекотители. Нямах никаква възможност...а така ми се искаше веднага да грабна 2-3 бутилчета.... В сряда може би ще се опарича Smiley и ще си купя непременно. Веднага ще споделя впечатленията си.
Иначе този Ленор(парфюм) и при мен не дава кой знае какъв ефект....забелязала съм, че най-добре пасва на пуловери(там аромата се задържа най-дълго). Имаше още един омекотител,който мн. добре пасва с всякакви прахове, но.... а, де, като не се сещам точно за името Huh???  Мисля, че DUEL , нещо такова, с едно кученце отпред на опаковката. Много траен и свеж аромат(но само жълтия ми харесва). Иначе има и син, лилав...но  те не ми допадат.
6  Начало / Боксова круша / Re:Как съхранявате дрешките за продажба? -: Март 12, 2011, 15:34:48
Аз съхранявам в чувал ( е пресилено е ) Слагам в пликове за смет от по - голямите и слагам в чекмеджето под леглото на детето или под нашата спалня.Там си държа сезонните дрехи и малките вече на децата дрешки. В случай,че някой го иска го издирвам въпреки,че са прани ако реша,че не ми харесва как милише пак пера и тогава пращам. Нямам никакво масто да ги даржа по рафтовете, та аз за това ги махам от тям, защото няма място за новите. Интересно ми е обаче някои с какво перат пристигали са ми дрешки така хубаво и силно ухаещи,че ми се  еискало да не ги пера  Embarrassed. Аз смених всички видове перилни препарати и омекотители нито един не ми остави трайна и силна миризма след изсъхване. Стигнах до извода,че или попадам на боклуци или пералнята ми взима много рано омекотителя и не остава аромат  Sad

evata, аз пера с прах Sano Maxima и омекотител на същата марка. Понякога и с Ленор парфюм(златистите опаковки). Мисля, че се получава доста добре-дрехите са изпрани перфектно и също така ухаят приятно. Надявам се момичетата, които са получавали дрехи от мен, да са го оценили.
7  Начало / Боксова круша / Re:МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2 -: Февруари 09, 2011, 10:23:10
Аз да се оплача какво отношение срещнах тук.
Преди седмица една потребителка се записа за няколко мои обяви ,разбрахме се да ми изпрати първо парите ,че има и негативни оценки .Всичко приключва до там .Нито пари ,нито влиза в сайта нищо.Минаха се 5 дена и тя се появява на бързо и пак нищо не пише.Реших чрез оценките да пиша на потребителите от които е копувала,тъй като една дама също ги иска тези неща и пробвах за послено вчера да разбера нещо .Писах на няколко потребители те ми отговориха че не са имали проблеми забавяла ги е но е било всичко наред.Само една от тях ми отвърна "Защо ,това какво те засяга!!!?Huh?" Ей вярвайте ми страшно много ме ядоса ,аз я питам като човек ,то незнае как да ти отговори, ама как може такова отношение .!!?Huh?

Ами, може, зависи на какъв човек попаднеш (evil8)
И мен ме дразнят такива отношения, но как да налееш нещо на някого, като няма откъде  (evil7)Cheesy
Не се ядосвай, проблема си е неин, с такова поведение едва ли ще стигне кой знае къде. Ще се намери някой да   (evil12)
8  Начало / Боксова круша / Re:Как ги определяте тези цени? -: Февруари 03, 2011, 21:59:16
Малко графология
Тройката е заоблена и тумбеста
Осмицата издължена и приплескана отстрани
Шестицата отново е заоблена и кръгла
Извод поне за мен , на етикета е пишело само 8 а 3 и 6 са добавени

 (gesture7) (gesture8)
9  Начало / Боксова круша / Re:Как ги определяте тези цени? -: Февруари 03, 2011, 21:24:47
..макар че, допускам и варианта там да е пишело само 86 лв , а тройчицата отпред да е е появила по късно ..малко по различничък е май почеркът и наклона ...и що си мисля, че някой пак ни е хванал за шарани  (fish2)

 И аз го забелязах това с тройката Cheesy
Пък и е'аси гащите......пак са били много скъпи, цели 86 лв Shocked.
Сигурно са готини, язък, изпуснали сме ги!!!
10  Начало / Боксова круша / Re:МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2 -: Февруари 03, 2011, 01:57:25
На мен пък днес ми писаха ЩЕ КУПЯ АКО НАМАЛИШ МАЛКО, аз отговорих с предложение за по-ниска цена, и другата страни ми каза че  СЪМ СЕ БИЛА ПАЗАРЯЛА  Lips Sealed откога продавачите се пазарят като смъкват цените, не знам  Huh?


Eха, това сигурно е същата,  дето и с мен се пазари. Обачееееее...аз не си играя да се "пазаря" като теб Cheesy , а направо (evil5) (not1)
11  Начало / Боксова круша / Re:Забелязвате ли, че сайтът започна да се пълни с боклуци(стока)? -: Януари 31, 2011, 00:15:17
http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=6443
разгледайте тук описанието на продуктите,и вижте за какво иде реч  (grin4) (laugh2)

Колкото да  си взема мерака Cheesy, ще взема да си купя една маша за коЗа и ще си я нося в дамската чанта (laugh5) (laugh6) (laugh3) (laugh2) (laugh1)
12  Начало / Изгладени конфликти / Re:НЕКОРЕКТЕН потребител a.milanova -: Януари 30, 2011, 13:25:25
Това ми прилича на случая с " починалата" потребителка от другия сайт....
Дано да греша, но не мисля, че интуицията ме лъже Roll Eyes
ТАМ И ТАКИВА ЛИ ГИ ИМА?!ХУБАВО НЕ ВЛИЗАХ,ЗАЩО ГО НАПРАВИХ И АЗ СЕ ПРОКЛИНАМ...

Оооооо, влез да видиш...
"Шепот от отвъдното" Shocked
13  Начало / Изгладени конфликти / Re:НЕКОРЕКТЕН потребител a.milanova -: Януари 30, 2011, 13:15:32
Това ми прилича на случая с " починалата" потребителка от другия сайт....
Дано да греша, но не мисля, че интуицията ме лъже Roll Eyes
14  Начало / Боксова круша / Re:Забелязвате ли, че сайтът започна да се пълни с боклуци(стока)? -: Януари 28, 2011, 22:08:41
Първо-въпросните сандали за които стана въпрос изобщо не бяха на въпросната потребителка Евата,  а на жена която беше пуснала две последователни обяви на сандали, те бяха отворени сандали, а не тип балеринки, както виждам обявата вече е изтрита, второ-може наистина да съм попрекалила, за което се извинявам и както виждате не повдигам вече въпроса изобщо.Да, възмущавам се, защото имам позната, която неколкократно е пазарувала от тук и ми е споделяла, че е купувала дрехи със състояние много добро, а е получавала много носени и захабени дрехи.


Хмммм, замислям се дали да не си препубликувам обявите и на всички да сложа "отлично" Huh? Roll Eyes?
Ами, така, де, аз се съобразявам с изискванията на сайта. Дрехи, които са носени повече от 3-4 пъти, директно слагам в графа'"мн.добро". А иначе са си направо  като нови. Защо да не го направя, след като петносани, разшити и незнам още какви, са в графа"мн.добро" Huh?.
15  Начало / Боксова круша / Re:Наложен платеж -: Януари 16, 2011, 15:30:17
Аз също не го практикувам, но в съседния сайт се записах за една блуза и дамата ме уверява, че щял да излезе 1 лв. наложения платеж Shocked
Страници: [1] 2 3 ... 13