{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1]
1  Начало / Боксова круша / Re:Матрак? -: Януари 17, 2018, 20:29:22
Здравей и на теб. Наскоро и аз се сблъсках с този избор. Вече пазарът е затрупан с всякакви марки и различни системни ииии различни видове пяна и какво ли не. Според мен първо огледай хубаво видовете и марките, отсей тези, които най-много ти допадат ценово (според мен някои са с изкуствено надути цени заради марката) и после пообиколи магазините им , за да ги "пробваш". Аз лично ползвах този сайт : https://www.intermatrak.com/matratsi , хубавото е, че имат и актуални промоции. Успех!
2  Начало / На почивка- планина и море / Будапеща? -: Януари 17, 2018, 20:24:01
Здравейте Smiley някой от Вас посещавал ли е Будапеща? Събирам мнения и съвети. С четирима приятели искаме да отидем до там и започваме организацията лека-полека. Мислим май месец да посетим този прекрасен град. Ще се радвам да споделите мнение си Smiley
3  Начало / Раздел "Кипра" / Re:Косопад -: Януари 17, 2018, 20:06:42
За най-добър избор на шампоан или терапия, първо трябва да се установи на какво се държи косопада - стрес, сезонен, генетичен ... аз лично имах проблем с косопада в есенния сезон и се справих с Дюкре, продават се в аптеките, имат шампоан, ампули и хапчета. Аз купих само шампоана защото нямат възможност да купя цялата серия и все пак останах доволна.
Страници: [1]