{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1]
1  Начало / Шопинг терапия / Re:Какъв матрак да си купим? Внимание Дормео са Некоректни!!! -: Август 19, 2015, 16:31:00
Малко късно се включвам но по - добре сега, отколкото никога Smiley

Имала съм и аз проблеми с дормео, и то не с качеството на матрака ами с доставката, както е при всички очевидно. Аз чаках точно 54 дена за доставка.

Това лято обзавеждахме вилата и решихме да не експериментираме с дормео, тъй като вероятно щяхме да получим матрака декември  Cheesy

Купихме си от тук латексов матрак и съм супер доволна. Матракът пристигна за 3 дена, като доставката беше безплатна. Самият латекс е наистина много удобен, такъв спокоен сън никога съм нямала. Имаше доста мнения по форуми че латексовия матрак бързо се износвал и хлътвал, но се надявам да нямаме такъв проблем.

Успех на всички и спокоен сън Smiley


Доста се лутах и четох по форумите преди да си избера матрак. Няма място където да се коментират матраци и да няма отрицателни коментари към продуктите и обслужването на ДормеУ. Аз също се спрях на латексовите матраци като се спрях на матрак Мемолатеко този модел http://mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=1121 като матрака е комбинация от латекс и мемори и е с цели 10 години гаранция. Аз също го поръчах от mattro.net и ми го доставиха за 3 дни като към матрака получих и подарък подматрачна рамка което си бее доста добра оферта.
Страници: [1]