{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 85
1  Начало / Приятел в нужда се познава / Re:Ще се радвам да се отзовете на питането ми -: Вчера в 18:58:54
Много благодаря за коментара.
2  Начало / Раздел "Кипра" / Re:съчетания на дрехи в дамската мода -: Вчера в 14:41:00
Супер идея, много благодаря.
3  Начало / Счетоводна къща / Re:най-популярната хостинг компания -: Март 25, 2024, 18:29:18
Привет! Според мен, СуперХостинг, без съмнение предлага най-добрият хостинг в България. Дори в момента можеш да възползваш от промоционален код за техните услуги. Повече за това, можеш да прочетеш тук https://fakti.bg/technozone/543675-promo-kod-za-superhostingbg-za-2024
4  Начало / Приятел в нужда се познава / Ще се радвам да се отзовете на питането ми -: Март 22, 2024, 22:38:10
Привет. Скоро ще пътувам до Турция по лични причини. Имам здравна застраховка при пътуване, която знам че покрива и територията на тази страна. Ситуацията е следната: По принцип съм със заболяване, което сравнително рядко се проявява във физическо неразположение, но все пак човек никога не знае. В такъв случай, трябва ли да информирам своя застраховател предварително за предстоящото си пътуване до Турция? Ще се радвам да се отзовете на питането ми. Благодаря.
5  Начало / Боксова круша / моля, насочете ме към информация -: Март 18, 2024, 19:27:38
Здравейте. Самостоятелно започнах да разучавам форекс търговията, защото представлява интерес за мен, но в момента нямам възможност да се запиша на такъв курс. Чета всякакъв вид информация за нея, за да мога да натрупам необходимите знания предварително. Моят въпрос сега е свързан с японските свещи и цвета им в диаграмите. Какво представлява и показва цветът на японските свещи? Моля за вашите отговори. Ще се радвам да ме насочите и към някакъв информационен източник. Благодаря.
6  Начало / Счетоводна къща / Re:моля за насоки -: Март 18, 2024, 08:50:07
Привет. Да, определено скицата е един от важните документи при продажба. Тя представлява подробна диаграма на конкретния парцел земя, включително неговите граници и всякакви конструкции или подобрения, направени върху него. Необходима е при продажба на недвижим имот, за да се осигури точна и ясна информация за имота, който се продава. Можете да получите скица на имота от Агенцията по геодезия, картография и кадастър. В тази статия ще получите допълнителна информация по темата. Успех ви желая.
7  Начало / Раздел "Кипра" / съчетания на дрехи в дамската мода -: Март 14, 2024, 22:32:54
Здравейте. Имам един по-необичаен въпрос. Можем ли, според вас да съчетаем дамския суичър за вечерно излизане? Ще се радвам на вашите коментари.Предварително благодаря.
8  Начало / Детски кът / Re:моля помогнете -: Март 07, 2024, 14:17:32
Привет. Не се притеснявайте, случват се такива неща, колкото и да са неприятни. Рая тойс предлагат отделно бебешки кошове, но не знам дали на всички марки. Разгледайте тук асортимента им. Дано имат това, което търсите.Успех.
9  Начало / Бъдещи майки / Re:използване на помпа за кърма -: Март 06, 2024, 21:34:10
Здравейте. Помпите за кърма предоставят възможност за облекчаване на напрежението в гърдите, осигуряват храна на бебето в различни ситуации, като излизане навън или пътуване, и позволяват на майката да поддържа храненето на новороденото комфортно и продължително. Кликнете тук за по-подробна информация по въпроса.
10  Начало / Шопинг терапия / Re:как да изберем перфектната мъжка тениска? -: Март 06, 2024, 20:48:04
Здрасти. Хубаво решение, човек има нужда от промени, за да се чувства добре. За да бъдеш сигурен в избора си, провери дали тениската ти е по мярка. Внимавай и се придържай към точния размер, като обръщаш внимание на дължината на ръкавите, която трябва да достига до извивката на рамото, и на подходящата дължина, която е до средата на ципа или копчетата на панталона. Прочети още детайли по темата тук.
11  Начало / Счетоводна къща / Re:Въпрос за закупуване на имот -: Март 02, 2024, 10:43:15
Привет. Най-евтините квартали за покупка на имоти в област Варна са Владиславово, Кайсиева градина, Христо Ботев, Аспарухово и Виница. Още по темата, можете да намерите тук, за да прецените, евентуално къде ще е най-добре за вас или за чвека, за който търсите. Успех.
12  Начало / Филми и музика / Re:хорър сериал и кошмари? имат ли връзка? -: Февруари 26, 2024, 13:56:23
яяясноо.. значи определено ще трябва да си намеря друго време от деня, в което да си гледам сериала, ако искам да си върна обратно здравия сън.. Благодаря ви!
13  Начало / Ежедневни задължения- чистене, пране , гладене. / Re:мравки, как да се отървем? -: Февруари 20, 2024, 13:52:13
оо това е ужасно, случвало се е и на нас, едвам се отървахме. Понякога колкото и да слагате препарати, ако не намерите откъде минават и да запушите дупката, никога няма да се отървете. При нас причината беше точно в това! След като прочетох статия в kak-da.info започнахме да следваме съветите им и така открихме източника и си разрешихме проблема! Дано да помогне и на вас!
14  Начало / Филми и музика / хорър сериал и кошмари? имат ли връзка? -: Февруари 16, 2024, 14:58:48
Здравейте! Изключително много се запалих по един сериал, който е малко хорър и да си призная ми идва малко страшничък на моменти. Но не това ме притеснява, забелязах че малко след като го открих, започна да се нарушава нощния ми сън, дори доста често сънувам кошмари. Според вас тези неща свързани ли са? Възможно ли е заради филма да имам такива сънища?
15  Начало / Боксова круша / моля за вашите отзиви по въпроса -: Февруари 14, 2024, 21:30:08
Здравейте. От скоро имам домашен любимец и се старая да купувам подходяща за него храна. Не мога да кажа, че имам навиците за разчитане на съдържанието на храната и необходимите за него знания. За това се обръщам към вас със следния въпрос: Как можем да разчитаме правилно  състава на храната и какво е важно да съдържа тя? Благодаря на всеки отзовал се.
Страници: [1] 2 3 ... 85