{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1]
1  Начало / Игри и молби за гласуване / Re:Барабар Петко с мъжете! -: Май 17, 2012, 09:32:14
Пак съм аз..........само да отбележа ,че на този сайт има и още много весели конкурси , в които може да участвате всииичкииии
2  Начало / Игри и молби за гласуване / Барабар Петко с мъжете! -: Май 17, 2012, 09:31:13
Здравейте, по принцип не се занимавам с подобни неща,ноо преди два дена случайно влязох в този сайт и провокирана от снимките за конкурса "Най-добрата майка" реших да кача и наша снимка с двете ми хулиганчета! Cheesy
Ако искате влезте да разгледате и ...ако ви допадне снимката на мама Бени с кака Дени и малък Гого може да ни дадете едно рамо! Изисква се една бърза регистрация за минутка две и след това гласа се зачита...искам да благодаря предварително на всички за отделеното време и внимание!
 И пак да повторя -Не гласувайте ,защото аз ви каня ,а дайте гласа си ако ви хареса наистина нашето весело настроение!
http://www.nadprevara.com/competition/19/pictures/a3ql58kul2_9252
http://www.nadprevara.com/competition/19/pictures/a3ql58kul2_9252
3  Начало / Конкурси / Re:Коледен профил - Гласуване -: Декември 25, 2011, 10:25:39
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави и щастливи ! Пожелавам ви много топли и уютни Коледни празници!
Весело посрещане на Новата Година! Нека 2012 г. носи късмет и позитивизъм на всички ни!
П.П.: и аз оставих гласчетата си ...успех!
4  Начало / Конкурси / Re:Коледен профил -: Декември 17, 2011, 19:53:02
Баууу....ха и аз да се включа в нашето конкурсче с моето Коледно настроенийце!
Пожелавам на всички ви много весели празници ! Бъдете обградени с добри приятели и положителни емоции! Нека направим щастливи нашите вечери не само по празниците....напук на цялата тъпа ситуация в държавата ни! Те като искат да ни прецакат ,ние пък ще им го....хихихих, ще обърнем техните подигравки и отрицания в наши щастливи усмивки  и пожелания!
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА ПРИЯТЕЛИ!
http://media.snimka.bg/9803/025861398.jpg?r=0
5  Начало / Зодии и Мистика / Re:Рачета сме ний потайни,но сме винаги омайни ;) -: Декември 25, 2010, 00:00:07
Емии , да се изплющя и аз при вас...рачка доо мозъка на рачешките си кости съм! Обаче има и нещо нестандартно при мен...все едно доброто (angels4) и лошото (devil2) се бият за мен! Всичко хубаво написано по-горе се отнася за моята личност....нооо, същевременно -обожавам да съм сред шумни компании, купони и да съм център на вниманието...бясна съм, агресивна съм, нервна съм ,крещяща съм, не цепя басма на никой , тегля майната без да ми мигне окото! А кажете как става така , че в мен се побира всичко това и цяяялата обич, романтика, загриженост, отговорност, домошарство, домакинство, отвеяност, добродушност, чувствителност......и същевременно всичко споменато горе...Странно жУвотно е това Човека! Tongue Tongue Tongue (angels2)
6  Начало / Архив / Re:МИС КОЛЕДНА БГ ДОМАКИНЯ -: Декември 19, 2010, 19:03:00
еее, снощи си направих фотосесия ...уф, изтървах виии
хаааа..изненада,мъжа ми е пратил ,и не ми казва коя си е харесал...хммм, ще го видим  Tongue
7  Начало / Хоби и изкуство / Re:Снимки -: Декември 16, 2010, 07:34:56
Аз вадя снимките си по интернет- www.snimkiteVi.com много добър сайт, ти им пращаш снимкиите а те ти ги доставят на адрес чрес куриер. 9/13 и 10/15 са по 0.14ст, и има 10% отстъпка за снимки над 30лв. Работят със Speedy и имат безплатна доставка, при поръчка на над 100 снимки, до поискване от офисите на Speedy(но само на снимки) а понеже в нашият град нямаме офис на спиди и се комбинираме няколко мамчета и пускаме обща поръчка и си делим таксата за куриера Cheesy освен това и имат интересни подаръчета, аз бях поръчвала за мъжо ми ключодържател със снимка на сина ни и мога да ти кажа,че е много добре изработен и мисля,че струваше 5лв.
Дано съм ти била полезна Wink
И аз от повече от година си правя при тях снимките! Мързелива работааа- аз си стоя на компа , а те ми ги носят да вратата...Страхотни са!!!
8  Начало / Архив / Re:МИС КОЛЕДНА БГ ДОМАКИНЯ -: Декември 14, 2010, 10:22:34
Идваам със страшна силааааааааа
9  Начало / Съобщения от екипа / Re:Проблем със скоростта на сайта -: Ноември 30, 2010, 15:06:45
и при мен е така  Huh?
10  Начало / Съобщения от екипа / Re:ЗА ИЛИ ПРОТИВ ТЪРГОВИЯТА? Вземете участие  -: Юли 27, 2010, 17:50:46
Сайтът е озаглавен: продай излишното, има достатъчно места за извършване на търговия. А и нерегламентираната тъговия е забранена. Фактури с касови бележки и платежни нареждания ли ще ни издават търговците? Също така, сайтът няма ли да попадне под внимателно наблюдение от съответните институции? Най-малкото, при първото оплакване от потребител ще се наложи да давате информация и писмени обяснения.


Напълно подкрепям.

До тук се стигна,защото след големия прилив/наплив на потребители,бяхме приети изключително любезно и приятелски.Естествено с това започна да се злоупотребява - българинът е такъв:подай пръст,да ти налапа ръката.Беше ни предоставена възможност да си дадем мнението и препоръката относно изграждането на място в което всеки от нас да се чувства приятно.В стремежа си да угоди на всички,администратотът на сайта заедно с модовете се завъртя на една голяма въртележка,която според мен е време да спре.
Колкото и добри намерения да имат и да се опитват да угодят на всички,винаги ще има недоволни.
Моето лично мнение е,че това трябва да се прекрати.Трябва да се изградят ясни и точни правила,които да са равни за всички и те да бъдат решени от когото трябва.Разбирам добрите намерения на админа за което го поздравявам,но те явно не водят до никъде,освен до спорове и анкети.Повярвайте ми и след тази пак ще има такива. Това исках да го напиша в друга тема,но реших,че тук е мястото.МОе мнение е,без да ангажирам никого.

Относно анкетата
Гласувах с НЕ-против търговията ,но пък съм ЗА създаването на подраздел ЛА РЕДУТ
Аз бих предложила следното - за създаването на подраздел "неуспешни покупки от чуждестранни сайтове",като там може да се наложи и лимит от брой обяви и към всяка такава да е приложен линк с цена.
 

аз съм на същото мнение...А относно гласуването - НЕ
11  Начало / Въпроси и отговори / Re:Въпроси -: Юли 13, 2010, 07:40:33
Здравейте! Вчера пуснах обява за комбинирана детска количка 30лв....защо сега я няма тази обява?  Sad
Страници: [1]