BgDomakinq.com - продайте излишните дрехи, обувки, играчки и др.

Начало => ОСНОВНИ ПРАВИЛА, ВЪПРОСИ, СЪОБЩЕНИЯ, ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБЯВИ => Темата е започната от: Хуан Куеста в Септември 12, 2010, 17:42:33Титла: Препоръки за добра сделка.
Публикувано от: Хуан Куеста в Септември 12, 2010, 17:42:33
Сайта започна да се разраства все повече и повече. Заедно с това идват и повече измамници в сайта. За целта Ви предлагам да спазвате следните правила за да достигнете добра сделка и съответно да помогнете на други да осъществят бъдеща такава.

1. Преди да осъществите сделка вижте оценките на отсрещната страна. Ако няма поставени оценки или са малко, бъдете внимателни и искайте плащането или пращането на стоката да бъде осъществено първо от тях.
2. Прегледайте темата за "ЧЕРЕН СПИСЪК" (http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=309.0) и потърсете ника на отсрещната страна. Ако съществува там прегледайте съответната тема пусната от потребител относно конкретния случай.
3. Бъдете внимателни с потребители които са се записали за обява веднага след регистрацията си.
4. След извършена успешна или неуспешна сделка - поставяйте оценки. Така ще помогнете на други потребители да се ориентират в чесността или некоректността на даден потребител.
5. При възможност извършете плащане чрез финансов посредник - PayPal, E-pay и други.

Тези правила са пожелателни (не са задължителни). Ако някой иска да допълне нещо моля да ми прати ЛС.