BgDomakinq.com - продайте излишните дрехи, обувки, играчки и др.

Начало => Боксова круша => Темата е започната от: sonq35 в Декември 08, 2018, 15:28:44



Титла: Фирма за почистване в София?
Публикувано от: sonq35 в Декември 08, 2018, 15:28:44
Привет на всички! :) Наскоро започнахме ремонт вкъщи и другата седмица приключваме. Обаче се сетихме, че ще ни трябва помощ с почистването, тъй като има доста отпадъци и излишни материали. Сами не можем да се справим и търсим да се възползваме от услугите на някоя почистваща фирма. Аз не съм срещала обаче обяви за такива, така че ще се радвам ако ни насочите към някоя.


Титла: Re:Фирма за почистване в София?
Публикувано от: luchezara в Декември 09, 2018, 23:51:14
Ами, аз наскоро използвах услугите на една такава фирма, ама не се сещам как се казваше. Ама, няма страшно, влез тук: https://www.domestina.bg/uslugi на този сайт събират изпълнители на почистващи услуги в сайта, за да може потребителите да сравнят цените на услугите на различните компании и да изберат подходящо за тях време и изпълнител. Влез там и разгледай, и прецени, кое ви е най-добре :)


Титла: Re:Фирма за почистване в София?
Публикувано от: mim90 в Април 30, 2020, 19:20:12
Преди време и аз търсих фирма за почистване на дома ми. Моя колежка ми препоръча фирма Чичи и след като изчетох доста мнения за тях, реших да ги пробвам. Още като влезнах в сайта им, видях, че мога да поръчам основно почистване онлайн, без дори да им звъня. Стана много бързо! Във формата им за заявка за почистване попълних няколко полета с информация за жилището ми и видях колко струва почистването веднага. Вижте сами колко бързо можете да изчислите цената за почистване - https://chichi.bg След това изпратих поръчката с натискане на един бутон :) Свързаха се с мен още същия ден, за да уговорим кога да чистят. До тук добре, спестих си губенето на време с огледи. Но какво стана с почистването? Ами същото като с поръчката - бързо и качествено от страхотни приветливи хора!