{GOOGLENEWHOR}

Ако сте създали свой SMF форум, или желаете да се присъедините към друг SMF форум, ще трябва да се регистрирате като потребител. Това ще ви позволи да поддържате постоянна идентичност докато поствате и да проследявате нещата, които сте прочели, независимо от това кой компютър ползувате. Ще можете да попълните личен профил и да ползвате вградената система за лични съобщения. Ще можете да се абонирате за известяване по email, да преглеждате активността си във форума и т.н.

  1. Как да се регистрирам
  2. Екранът за регистрация

Как да се регистрирам

Ако сте стигнал до форума като гост и желаете да се регистрирате, трябва да погледнете едно от тези две неща:

  • Коя да е страница от форума, в който случай трябва да изберете бутона Регистрация от главното меню.
  • Екран за вход предхождан от предупреждение, че достъпът е ограничен само за регистрирани членове, в който случай трябва или да използвате предложения линк за регистрация или да изберете Регистрация от главното меню.
Предупреждение!
Само регистрирани членове имат достъп до този раздел.
Моля логнете се долу или регистрирайте собствен акаунт към Форума.

Екранът за регистрация

Регистрация - Задължителна Информация
Изберете потребителско име:
Ползва се само за идентифициране от SMF.
Е-Мейл:
Този мейл трябва е валиден email адрес.
Избери парола:
Потвърди парола:
На това място се отваря договорът за регистрация, ако форумът има такъв!


Когато отворите екрана за регистрация, ще трябва да въведете потребителско име, email адрес и парола, и може да ви бъде предложена опция за скриване на вашия email адрес. Тъй като повечето форуми изискват да се съгласите с техните условия за ползване преди да бъде приета регистрацията ви, обикновено ще трябва да прочетете договора и да маркирате Съгласен преди да продължите. В зависимост от начина, по който е конфигуриран форумът, ще последват различни екрани, но ако следващото нещо, което виждате е екран за вход и съобщение приканващо ви да продължите, чудесно, вие сте преминали успешно регистрацията и можете да продължите като влезнете във форума! Ако не, има две други възможности:

  • Ако регистрацията е конфигурирана да изисква активиране на email, следващият екран ще ви каже това и би трябвало да получите веднага мейл с инструкции как да продължите. Също така в този мейл има един много полезен линк ("Не сте получили вашия мейл за активиране?) в Информация за Потребител прозорец в случай, че не сте получили този мейл или сте въвели грешно мейл адреса си.
  • Ако регистрацията е конфигурирана да изисква одобрение от администратор, следващият екран ще ви каже това и вие би трябвало да получите както приемане на регистрацията по мейл, така и друг мейл по-късно, информиращ ви дали вашето членство във форума е одобрено или не.