{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1] 2
1  Начало / Архив / Re:здравейте,много зле постъпиха с мен като не ми казаха за какво съм наказана ? -: Февруари 25, 2011, 15:24:06
Здравейте, и аз искам да споделя с вас че бях наказана за някакъв безмислен коментар (незнам на кое?) за 2дни и то без никакво предупреждение от страна на модераторите или на хората които ме наказаха. Искам да знам какъв безмислен коментар съм направила? та за него бях наказана цели 2 дни и то точно в момент когато имах уговорка с една мама да купи нещо от мен. По този начин може да ти се провали сделката а нали затова сме тук. И аз също съм страшно разочарована.
2  Начало / Архив / Re:ОТНОВО ПРОБЛЕМ С НОВ ПОТРЕБИТЕЛ -: Ноември 26, 2010, 19:36:43
Здравейте момичета не съм опарена от тази потребителка, но исках само да ви кажа да не се отказвате и да си търсите правата до край. Аз преди време бях измамена(но и аз до някъде съм си виновна) от потребителка морко9 от Габрово, добре че има страхотни жени които са готови да ти подадат ръка в труден момент. Няма да разказвам за случая но исках само да ви споделя ние какво направихме събрахме се всички които бяхме измамени от нея и намерихме момиче от нейния град и тя от там действаше. Ние попълнихме от наше име жалби за случая и тя ги подаде и разбира се имаше развитие на всички ни ни върнаха взетите неща. Така, че не чакайте а направо действайте защото през това време не се знае къде могат да отидат вашите неща. Надявам се случая да е с добър край. Стискам ви палци на всички момичета. УСПЕХ.
3  Начало / Въпроси и отговори / Re:Въпросче -: Ноември 17, 2010, 08:06:29
Благодаря за бързия отговор ще чакаме новите реформи тогава.
4  Начало / Въпроси и отговори / Въпросче -: Ноември 16, 2010, 18:20:01
Искам да попитам защо не ми излиза като натисна списък с приятели а бях добавила една потребителка? А като я намеря и отворя нейния профил ми изклиза премахни от списък с приятели? Защо така?
5  Начало / Изгладени конфликти / Re:бихте ли ми казали АЗ ЛИ СЪМ ВИНОВНА В СЛУЧАЯ......!!!! -: Ноември 12, 2010, 15:52:40
Здравейте, извинявам се че бях обещала да пусна записа но се наложи по спешност да съм извън града за неопределено време. Днес пуснах записа и съм изпратила снимките на бети ще ги публикувам и тук за да се уверят всички, че не съм чудовището за което ме изкараха всички тук. Искам да се извиня ако съм била груба към останалите потребители но имах много сериозни семейни проблеми. Извинявам се публично на всички тук ако съм била груба с някой. ИЗВИНЕТЕ МЕ ВСИЧКИ!
6  Начало / Некоректни потребители / Re:Некоректна -: Октомври 19, 2010, 07:28:34
Не се меси в тази тема не става въпрос за теб и не си ври носа там където не трябва. Ако става въпрос ти също си некоректна. Престани да пишеш тук и там.
АЗ НЕ ТИ ДЪЛЖА ПАРИ ЧЕ ДА МЕ НАРИЧАШ НЕКОРЕКТНА, ДА НЯМА, ЗАТОВА СИ ПРАВА ТЕМАТА НЕ Е ЗА ТОВА, НЯМА ДА ПИША ПОВЕЧЕ ТУК!
Поне за едно нещо да сме на едно мнение. Имаме напредък с теб. Cheesy
7  Начало / Изгладени конфликти / Re:бихте ли ми казали АЗ ЛИ СЪМ ВИНОВНА В СЛУЧАЯ......!!!! -: Октомври 19, 2010, 07:27:10
Ти нещо да не се базикаш с мен 11.00лв. за ремонт са ти казали ти да не си помисли, че съм хжаната от небето и не знам колко в действителност струва смяната на цип при обущар. Тази услуга мила моя струва не повече от 5-6лв. ти за кви цени ми говориш и мислиш
Незнам тази потребителка tanq_vg от къдее е и къде е този ефтин обущар??? При нас само за смяна на капачетата на обувки вземат 5лв. а за смяна на ципа и то на ботуши със сигурност няма да е по-ефтино от 10лв. Напълно съм съгласна с betty Wink направо се очудвам как може да има такива кора като  tanq_vg: то номера не отговарял, имали деруга, ципа скъсан и за капак-наложен платеж Huh?  то бива бива ама тя се е уляла......
Ти като не знаеш точно как стоят нещата що изобщо се месиш не мога да разбера да представи си при нас толкова вземат обущарите и няма да си го измисля. Преди 2 дена с моя приятелка ходихме точно за смяна на цип и представи си толкова и взе затова знам колко струва смяната на цип. Аз не знам къде вие ходите на обущар но предполагам, че във вашия град няма само 1 обущар и ако човек има желание ще се разрови и ще намери аз нямам вина че ходите при скъпари.
8  Начало / Некоректни потребители / Re:Некоректна -: Октомври 18, 2010, 16:33:15
Не се меси в тази тема не става въпрос за теб и не си ври носа там където не трябва. Ако става въпрос ти също си некоректна. Престани да пишеш тук и там.
9  Начало / Изгладени конфликти / Re:бихте ли ми казали АЗ ЛИ СЪМ ВИНОВНА В СЛУЧАЯ......!!!! -: Октомври 18, 2010, 16:30:23
Ти си права за себе си а аз мен. Ти ми отговори на следния въпрос каква е моята гаранция, че ще си получа ботушите? Аз мога да ти пратя парите и да не си получа парите ти искаш гаранция аз също. Ти как предлагаш да направим?
10  Начало / Изгладени конфликти / Re:бихте ли ми казали АЗ ЛИ СЪМ ВИНОВНА В СЛУЧАЯ......!!!! -: Октомври 15, 2010, 10:38:43
Май вече ми се и подиграваш май не аз а ти стана смешна ако бяхме разговаряли човешки аз щях веднага да направя отстъпка относно ципа и щях да сваля от цената за поправката на ципа не смятам, че струва милиони най-много 5-6лв.(сигурно). Моля админите или някой който има правомощия да върнат обявата и да видим какви точно снимки сам качили и какво точно съм писала в обявата си. Ще ви бъда много презнателна ако може да стане да ми съдействате. Предварително ви благодаря.
11  Начало / Изгладени конфликти / Re:бихте ли ми казали АЗ ЛИ СЪМ ВИНОВНА В СЛУЧАЯ......!!!! -: Октомври 15, 2010, 10:33:42
Аз знам какво точно се е получило чисто и просто Бети е била с друга нагласа спрямо ботушите в смисъл най-вероятно е очаквала по други знам ли и аз а когато ги е получила се е разучаровала но не от тези неща които изтъква а сигурно друго е очаквала. На всички ни се е случвало да си представяме нещо така а в последствие да го видим съвсем друго и най-вероятно нашият случай е точно такъв. Защо просто не каже представях си ги по-различни и не ми харесват и затова искам да ги върна по ще я разбера отколкото да ми вади от девет дола вода и да ми измисля какви ли не пречини. Ако беше казала щях да я разбера и нямаше да влизаме в спор за глупости и да се протакват толкова много нещата. Искам да изкажат и други своето мнение.
12  Начало / Изгладени конфликти / Re:бихте ли ми казали АЗ ЛИ СЪМ ВИНОВНА В СЛУЧАЯ......!!!! -: Октомври 15, 2010, 10:05:37
Добре съгласна съм за ципа, че не съм казала това е наистина моя грешка но да казва, че ботушите ми са пълен боклук за това вече не съм съгласна. Един цип не може да толкова голям проблем за да се окачествява дадено нещо за боклук.
13  Начало / Изгладени конфликти / Re:бихте ли ми казали АЗ ЛИ СЪМ ВИНОВНА В СЛУЧАЯ......!!!! -: Октомври 15, 2010, 09:16:09
Така мисля, че имам право и аз да кажа нещо не да се защитавам нямам такова намерение тъй като аз знам за себе си че съм права а който каквото иска да си мисли не ме интересува.
1.Така първо да кажа на уважаемата публика, че въпросната Бети е пуснала писмата които сме си писали но не всички а част от тях това което нея я удовлетворява а не всичко но няма значение.
2.Как бих писала в обявата, че тези ботуши са номер 40 след като на тях пише кой номер са това е безмислено. Сега ще ви кажа как точно и обясних на Бети. Писах и че аз нося 39-40номер (вие също знаете, че в повечето случаи не отговарят на номерацията със сигурност ви се е случвало на всички нас). Ботушите са 39номер то отдолу си пише и аз когато пусках обявата имаше снимка и на подметката за да се види колко малко са носени и там се вижда номера така, че с това не може да претендира, че съм я излъгала с нещо(по-късно ще кача снимките от обявата които бях качила при продажбата да видят всички).
3.Като кача снимките вие ми кажете къде се вижда тая прословута резка и то 3-4см.(мисля, че така беше писала ще погледна и ще се поправя ако имам грешка за което предварително се извинявам) такова нещо няма. Обясних, че ботушите ми ги купи мажът ми и да не го обидя ги обух няколко пъти само толкова и повече не съм ги носила заклевам се. Той също може да го потвърди нямам причина да лъжа за такова нещо.
4.Обвини ме, че държачите били изтъркани и по-тях била разбрала колко много  били носени ботушите и за това съм я била излъгала. Предполагам всички когато си купят ботуши втора ръка защото в случая са точно такива първо гледат подметката от нея най-добре човек може да прецени колко наистина са носени а след това от горе по-кожата и всичко останало поне аз така правя тъй като аз също съм копувала ботуши втора ръка от тук за мен и за детето си. И мога да ви уверя, че поне аз така правя но както и да е всеки различно съгласна съм. Но ще ви кажа защо държачите са изтъркани по-краищата не защото са носени безкрайно много а защото ги бях пребрала в един шкаф с другите обувки и тъй като размествам смисъл вадя еднете слагам другите и от търкане едни в други са се поизтрили съжалявам за което ако знаех, че е от такова значение държачите щях да пиша в обявата. На скоро купих ботушки за малакта от тук и държачите бяха различни в смисъл единия беше оргиналния си а другия сменен и аз какво трябваше да направя според вас? Това е пълна глупост поне според мен.
5.И последното за което ме обвини беше, че единия цип бил напълно развален. Така на снимките в обявата ботушите ги снимах откопчани за да покажа каква вата имат от вътре в смисъл че целите дори и на стелката си иамт вата т.е от горе до долу. По-принцип от както ги пробвах единия ми правише проблем в смисъл,че малко трудничко вървеше. Когато ги снимах ги откупчах и не ги закопчах не защото съм знаела, че ципа ще се развали а просто така незнам и аз. Ако съм знаела, че ципа ще се развали точно тогава и няма да се затвори бих ли ги пратила в такъв вид. Дори тогава когато Бети ми писа за ципа аз и обясних, че никога не бих пратила ботушите в това състояние никога. И се извиних за което.
6.Относно парите ще и ги върна разбира се но не знам в какъв вид ще си получа ботушите и за съжаление няма да мога да ги продам а май ще трябва да ги подарявам. Мисля, че беше много крайна в изказването си като се изказа, че ботушите ми били пълен боклук и не ставали за нищо но разбирасе това не го е добавила в така наречените писма които сме си писали защо ли?
Аз мисля, че не е права в случая и затова и казах, че е голяма претенция тъй като незнам нейните очаквания какви са били все пак да ги получи чисто нови ли незнам все пак аз няколко пъти писах не искам да се повтарям, че ботушите са носени не са чисто нови. Само това искам да кажа.
14  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Хайде да се запознаем :) -: Юли 14, 2010, 08:19:56
В Гоце Делчевския район ,тук живея с мъжа ми. Kiss
Иначе идвам във Велинград на гости,към 24 май бяхме за 4 дена,надявам се
скоро да дойдем пак и да е през лятото,защото през лятото най ми харесва там! Smiley

Ако идваш на сам непременно се обади да се запознаем ще ми бъде приятно.
15  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Работите ли?! -: Юли 13, 2010, 16:33:18
По майчинство съм все още. Мисля като ми свърши да се запиша на борсата и догодина на пролет да пусна моята сладурана на ясла. За сега това са плановете стига нещо да не се обърка. ;D
Страници: [1] 2