{GOOGLENEWHOR}
Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Днес в 18:52:52 
Започната от europe - Последна публикация от speaker
Здравей. Дигиталните системи за диагностика позволяват бързо и точно калибриране на асистиращите системи в автомобила, активации на кодове, чистене на грешки и четене на информация, което подобрява качеството на обслужване и ефективността на ремонтите. Така че, според мен във всички случаи ще са ти от полза. Виж този информационен материал, мисля че ще ти бъде полезен. Успех.

 2 
 -: Днес в 18:37:02 
Започната от mima11 - Последна публикация от speaker
Здравейте. Основните разлики, включват принципа на действие (финансово отчитане vs. данъчно), различни правила и регулации, начинът на признаване във финансовия резултат, предназначението и съдържанието, като счетоводният план е за вътрешно ползване и съдържа информация за всеки актив, а данъчният отразява данъчни данни и процедури.Още детайли по тази тема, бихте могли да прочетете в тази публикация https://bpost.bg/kakva-e-razlikata-mejdu-schetovoden-i-danachen-amortizatsionen-plan/

 3 
 -: Вчера в 21:27:30 
Започната от publicrelations - Последна публикация от publicrelations
Здравейте. След около 2,3 седмици с приятел ще ходим до София. В тази връзка, търся хотел, който да е с добра локация и да дава възможност за спа или масажи.Може ли вашите препоръки? Предварително благодаря на всеки отзовал се.

 4 
 -: Вчера в 21:15:47 
Започната от petyrgochev - Последна публикация от speaker
Здравейте. Предимствата на интелигентните системи за сигурност в дома включват безжичната им функционалност, лесния монтаж и управление, възможността за дистанционно наблюдение и контрол чрез мобилно приложение, както и способността им да поддържат безопасна среда и да предупреждават за потенциални опасности като течове или промяна в температурата. На този линк, ще откриете повече детайли по въпроса https://projectmedia.bg/2024/02/19/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80/ Надявам се да ви е от полза. Успех.

 5 
 -: Вчера в 19:26:16 
Започната от speaker - Последна публикация от speaker
Здравейте. Съвсем от скоро съм стопанин на котенце, което много ме радва. Бързо а и семейството ми се привързахме към него, както и то към нас. Именно заради това искаме да го обгрижваме по най-добрият начин. В тази връзка имам следния въпрос, свързан с котешката храна: Какви фактори трябва да се вземат предвид при избора на такава? ще се радвам ако ми дадете съвети и препоръки по въпроса. Благодаря.

 6 
 -: Май 17, 2024, 20:22:26 
Започната от europe - Последна публикация от europe
Здравейте. Имам следния въпрос към вас: Какви са предимствата на използването на дигитални системи за диагностика в автосервизите? Поставям въпроса, защото ми е важно да разбера. Имаме автосервиз, в който тези системи са малко по-стари, та се чудя дали покупката на дигитални, биха били от полза за бизнеса ми. Искам да уточня, че сериза се намира в по-малко населено място, но за сметка на това пък има доста клиенти, които понякога не можем да обхванем. Ще се радвам ако споделите своето мнение. Благодаря предварително на отзовалите се.

 7 
 -: Май 16, 2024, 13:15:27 
Започната от publicrelations - Последна публикация от petyrgochev
Привет. Ползите от инсталирането на такъв тип техника могат да са много. Те увеличават безопастността и спокойствието на обитателите на съответното жилище. Дискретни са, с безжична връзка и дават възможност за висококачествени записи. Повече информация по тази тема, ще откриете тук https://tribune.bg/bg/Life/kak-da-integrirame-shpionska-t/

 8 
 -: Май 16, 2024, 13:08:58 
Започната от speaker - Последна публикация от publicrelations
Привет. Когато избирате камера, трябва наистина да обърнете внимание именно на възможностите за съхранение, които са 3: локално, облачно и комбинирано. Локалното предлага възможност за съхранение на диск или карта, облачното - съответно в т.нар. облачно пространство и комбинираното включва и двата типа. На този линк https://businessnovinite.bg/tehnologii/kakva-ohranitelna-kamera-za-doma-da-izberem.html ще откриете допълнителна информация по темата, която смятам, че ще ви е от полза. Успех с избора.

 9 
 -: Май 15, 2024, 21:22:34 
Започната от petyrgochev - Последна публикация от petyrgochev
Здравейте. Интересува ме следното: Какви са предимствата на интелигентните системи за сигурност за дома пред останалите видове? Поставям въпроса, т.к. представлява интерес за мен и информацията, която получа ще ми помогне да направя избор, за това, каква система да инсталирам в дома си. Благодаря на отзовалите се.

 10 
 -: Май 15, 2024, 20:55:49 
Започната от mima11 - Последна публикация от mima11
Здравейте всички. Може ли вашето съдействие с информация  и познания по следния въпрос: Какви са основните разлики между счетоводния и данъчния амортизационен план? Много ще се радвам, ако ми предложите информационен материал, който да отговори на въпроса ми, защото има значение за мен. Предварително благодаря на отзовалите се.

Страници: [1] 2 3 ... 10