{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1]
1  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Разгледайте и кажете дали ви допада! -: Януари 03, 2012, 14:00:21
Началната страница ми харесва много, като изключа синьото в този му нюанс точно. И не ми харесва, че филтрите пак са в хоризонтален ред. Според мен всичко трябва да е във вертикала - много по лесно се намира търсеното. Идеята за промяна ми харесва, успех!  Smiley
2  Начало / Конкурси / Re:Коледен профил - Гласуване -: Декември 26, 2011, 08:13:36
Честито!  Kiss
3  Начало / Конкурси / Re:Коледен профил -: Декември 20, 2011, 16:46:03
Весели празници!
4  Начало / Конкурси / Re:Край на конкурса "Моята пролет" -: Април 07, 2011, 09:36:24
Честито и от мен! Smiley
5  Начало / Конкурси / Re:Конкурс "Моята пролет" - коментари гласуване -: Април 06, 2011, 19:40:08
Честито на печалившата(ият)!  Smiley
Много е хубава снимчицата наистина, с много цвят и настроение.
Благодаря на всички гласували за снимка номер 11! Smiley Бях трогната, че е избрана сред първите 20, благодаря за което на журито! Smiley
6  Начало / Игри и молби за гласуване / Re:ПРАВИЛА ЗА ТОЗИ РАЗДЕЛ -: Февруари 11, 2011, 11:45:42
olenka1117,това заяждане може САМО да ти навреди.Не виждам ползи от него  Lips Sealed
Правилата са за всички!
Ти молеше всички на ЛС да гласуват за ТВОЕТО дете,благодари ли ти ПУБЛИЧНО на някой,че те подкрепиа?


Аз поне ПУБЛИЧНО благодарих на хората,които ме подкрепиха,а ти само се ядеш.Това ли са заслужили,след като гласуваха за теб?
Не ми отговаряй!Не желая да пиша повече с теб!
Аз не се ям. Като не искаш да пишеш недей Smiley В съобщението което пращах благодарих на всички предварително, а и почти всички които гласуваха ми писаха, че са го направили и аз отново им благодарих. Както каза ПРАВИЛАТА СА ЗА ВСИЧКИ!!! Предполагам, че знаеш защо го подчертавам.
7  Начало / Игри и молби за гласуване / Re:ПРАВИЛА ЗА ТОЗИ РАЗДЕЛ -: Февруари 11, 2011, 11:04:34
да
Ох колко зла съм станала  Cool За познатите иди дойди, ама от  човек дето не знам, че съществува да получавам ЛС да гласувам Huh??
Сама си го каза Cheesy Че се и гордееш с това Undecided На мен не ми пука, само че ти си трупаш негативи. Сигурно си даваш сметка. Като искаш да ме докладваш ясно пише, че можеш да го направиш като испратиш ЛС на админ, а ти избра да го направиш публично. Пак казвам - не ми пука, за това повдигам темата.
Изказването ми беше насочено към aneliq38, а не към emi9 - да се поправя! Но и двете го играят доносници и то изпъквайки своите "добродетели". Да Ви видят всички колко сте ....
8  Начало / Игри и молби за гласуване / Re:ПРАВИЛА ЗА ТОЗИ РАЗДЕЛ -: Февруари 11, 2011, 10:52:44
да
Ох колко зла съм станала  Cool За познатите иди дойди, ама от  човек дето не знам, че съществува да получавам ЛС да гласувам Huh??
Сама си го каза Cheesy Че се и гордееш с това Undecided На мен не ми пука, само че ти си трупаш негативи. Сигурно си даваш сметка. Като искаш да ме докладваш ясно пише, че можеш да го направиш като испратиш ЛС на админ, а ти избра да го направиш публично. Пак казвам - не ми пука, за това повдигам темата.
9  Начало / Боксова круша / Re:МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2 -: Февруари 11, 2011, 09:52:47
Дразни ме, като купуват от Продавалника и препродават тук.


За такива ще има бам бам Smiley
Какво имаш предвид?! Които умишлено купуват от там за да препродават тук или просто не са уцелили и си пускат обявата и тук ?!
Аз имам едни джинси - розови за момиченце, които бях взела от там заедно с една блузка понеже лота не се делеше и към това взех от същата и екипче за малкия. Всичко си ползваме с изключени на джинсите, които са ни доста широки в кръста а и дъщеря ми не иска да гиноси и съм ги пуснала с друга наша блузка. Какъв е проблема ако си купил нещо и не си уцелил размер или каквото и да било и го пуснеш да се продава. Много от потребителите тук имат профил и в продавалника. Сега направих една размяна от там, но и двете имаме тук профил и тук си поставихме оценките.



Аз имам същият случай-купих си дънки и яке от ПР-ка, но и двете са ми широки,защото съм доста слаба и имаше разминаване 1-2 см от обявените.Ако не ги пусна за продажба, така ще си висят в гардероба.Не съм ги купила, за да си губя времето да ги снимам , меря и т.н. И са си на цената, на която съм ги взела, склонна съм и на размяна. Ако има случаи, в които се купува и препродава с цел печалба, това е друго...Може да се посочват примери тогава.Хубав ден!
Има ли значение кой какво си купува и от къде? В случея проблема е, че се споменава името на конкуренцията, което естествено не в ущърб на благополучието на този сайт. Smiley Аз споделям загрижеността на админа, но просто като се публикува подобна обява според мен не трябва да се набляга не това от къде е купен артикула.
10  Начало / Боксова круша / Re:МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2 -: Февруари 11, 2011, 08:53:54
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=100776&cat=32
Добре да да попитам ,това горе нормална обява ли е ..Не миля че такива чупентии имат място в така добрия и подреден сайт .В няколко сайта подобни съм гледала такива чудеса не видях ..
Извинявам се ако съм засегнала продавачката нооо ,без коментар.
Че и цената му.... Това и да ми го подаряват не бих го взела Cheesy
11  Начало / Боксова круша / Re:МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2 -: Февруари 11, 2011, 08:50:23
Незнам дали това вече е коментирано, но мен ме дразнят тези, които слагат всичките си обяви само за продажба, т.е. не желаят размяна, а най-вече те самите ми предлагат размяна. Е добре, като не искат да разменят тяхните неща защо искат да погледна за размяна. Дразнят ме, защото гледат само на тях да им е удобно. Ами не е редно! Ако предлагаш размена, следва и твоите артикули да са пуснати така.
12  Начало / Коректни потребители / Re:Коректни потребители -: Януари 27, 2011, 22:09:30
Изчетах цялата тема и не видях името на мамчето, от което аз съм най-доволна - gab4i83
Супер бърза, коретна и щедра! Има всички качества за добър и мил продавач. Желая ти успех gab4i83!
13  Начало / Архив / Re:Обяснение от CORO http://www.troyan-police.com/zhalbi-i-saobshteniya.html -: Ноември 29, 2010, 12:59:32
Здравейте,мами!Много съжалявам за случилото се със вас!Незнам дали правилно разбрах,но сте измамени от жена от Троян!Ако е така ,аз също съм от Троян!Ако мога с нещо да помогна може да ми дадете адрес и име на въпросната!И друга информация която знаете!Града е малък!
Здравейте! Съжалявам за всички които са потърпевши!
 Казва се Ивелина М.М. по назад в темата й е адреса. Вече се умотах от тази тема. От сутринта я чета Huh?
14  Начало / Коли, мотори, бъги и всякакви превозни средства / Re:VW Polo 1.0 97 г. -: Септември 18, 2010, 12:55:05
Здравейте на всички! Искам да попитам някой знае ли къде мога да си намеря бензинова помпа втора употреба за ланча дедра 98г., че моята покрай метановата уредба изгоря. Не ми се купува нова, че знам ли дали няма пак да се прецака бързо?! Благодаря ви предварително!

опитай в ибей .последно от там си взех нова полоска, на цена в пъти по-ниска от всичко предлагано тук .
Благодаря много darma
15  Начало / Коли, мотори, бъги и всякакви превозни средства / Re:VW Polo 1.0 97 г. -: Септември 15, 2010, 09:28:53
Здравейте на всички! Искам да попитам някой знае ли къде мога да си намеря бензинова помпа втора употреба за ланча дедра 98г., че моята покрай метановата уредба изгоря. Не ми се купува нова, че знам ли дали няма пак да се прецака бързо?! Благодаря ви предварително!
Страници: [1]