BgDomakinq.com - продайте излишните дрехи, обувки, играчки и др.

Начало => БЪРБОРИЛНИК => Темата е започната от: bionic в Юли 16, 2011, 13:35:54



Титла: Паркинг в Слънчев бряг
Публикувано от: bionic в Юли 16, 2011, 13:35:54
Здравейте, мамчета :)
Имам нужда от малко помощ, другият месец ще ходим на море в Слънчев бряг, обаче имаме проблем с паркинга. В хотела който ще сме паркингът е малък, а и доста скъп - 15лв на ден. Искаме да оставим колата на друг в близост до хотела по-евтин разбира се, затова ще помоля мамите от Слънчев бряг да ми помогнат, хотела в който ще сме се казва Планета, давам линк към сайта, за да се ориентирате --> http://planetagroup.net/ (http://planetagroup.net/) . Ако може в близост до него на 5-10 мин. пеша максимум да ми кажете евтин паркинг, за 8-10лв на ден примерно, а пък ако има и по-евтин още по-добре, ще съм много благодарна за помоща. Благодаря и лек ден желая :D


Титла: Re:Паркинг в Слънчев бряг
Публикувано от: rusamapaumna в Юли 16, 2011, 14:04:04
идея нямам ТОЧНО кьде се намира "планета"та,но при английските хотели,преди кубан,има магазин PENNY,неговия паркинг е напьлно безплатен!освен това не виждам и кьде щесе движите с кола,защото движението еразрешено само по централната,евентуално до новия град несебьр,иначе...щесте пешеходци ;)


Титла: Re:Паркинг в Слънчев бряг
Публикувано от: emi9 в Юли 16, 2011, 15:53:14
Аз пък не мога да разбера как ще дам 170 лв на вечер за стая и ще плащам допълнително за паркинг :)
Относно безплатните паркинги - те такова животно няма, хеле пък в пика на сезона и то на Съни бийч :)
Сигурно на въпросният магазин е препълнен паркинга. Ние спирахме от задната страна на Роял централ, но с хиляда уговорки :)


Титла: Re:Паркинг в Слънчев бряг
Публикувано от: bionic в Юли 16, 2011, 17:49:56
Целта не е да е безплатен,а да е просто по-евтин, защото 15лв са си цифра. Колата няма да ни трябва изобщо, но макар и с каско по нея има доста скъпи неща, които могат да се свалят, а каското не покрива такива "щети".