{GOOGLENEWHOR}


Страници: 1 ... 3 4 [5]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дебати относно продажбата на стоки от чуждестранни сайтове с надценка  (Прочетена 23415 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
suzik
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 68

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #60 -: Август 02, 2010, 08:25:29 »
Раздели ТемаНагоре

Поизчетох доколкото можах мненията преди моето. Съгласна съм с доста от тях. Искам да ви кажа, че аз от 2 години пазарувам в редутския сайт и съм натрупала едно чекмедже с ненужни, неставащи дрехи на мен, мъжът ми, синът ми а вече и на дъщеря ми. Разбираемо е , че не пазя фактури две години назад  :Smiley  и все се каня да се хвана, да ги нащракам с фотоапарата и да ги пусна за продажба......е хубаво ама сега как да стане без фактури ?!
Според мен търговците си личат от далеч...
Активен
denica3
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 36


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #61 -: Септември 10, 2010, 15:08:50 »
Раздели ТемаНагоре

здравейте
искам и аз да си кажа моето мнение .не ме дразнят толкова ларедутските стоки на  завишени цени  колкото стоки които са носени (дори и малко ) на цени като в магазина .не ми се рови да давам примери  но имаше детски панталонки не от накоя марка за по 10 лв или ботуши малко носени но жулнати за 6 лв при условие че аз съм копувала такива за 11 .
а съм си копувала от съседния сайт чанти които са подарък към поръчка за по 10 лв. но намам възможност да си поръчвам и редовно се заглеждам в тези обяви
Активен

коректна съм
в другият сайт съм със същия ник
досега само купувах
Sweet
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 236


сладка

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #62 -: Септември 15, 2010, 13:05:09 »
Раздели ТемаНагоре

На кого са нужни всичките тези фактури и касови бележки? Извинете ме, но вчера ни подариха два оригинални екипа на адидас - и двата малки, за жалост! Смятам да ги продам, но се чудя как да помоля човека, който ги подари да ми даде касовата бележка на подаръците, че да ги пусна тук!?!  Undecided

Оставете хората да си продават за колкото ТЕ преценят. Така или иначе никой глупак няма да купи нещо, което не е на сметка. Тези от нас, които предпочитат марковото, знаем какви са цените по магазините и сайтовете. А за тези, дето не знаят - тяхен си проблем. То е като по магазините - в един магазин екипа е 60 лв, в съседния е 160лв. Като ме мързи да разгледам навсякъде цените - плащам, ако ми се занимава да разглеждам, тогава ще открия по-евтиния вариянт.

В крайна сметка всеки си има глава на раменете. На мен нещо като ми хареса и цената е добра, купувам го, без да търся сметка колко е струвало. Няколко пъти вече купувам артикули, които всъщност са подаръци (от Ла Редут). И не ме интересува, че продавача не е дал и лев за нещото, а иска от мен 5,10 или 15 лв. Не правете грешката, която направиха Администраторите на другия сайт.
Активен

Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм!
Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте!
Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!


Страници: 1 ... 3 4 [5]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на: