{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1]
1  Начало / Некоректни потребители / Re:Моля за съвет! -: Април 28, 2011, 21:18:48
Мисля,че темата се изчерпа.Само пак да доуточня-неутрална!Не положителна! Wink

Да, поправих си грешката. Smiley
2  Начало / Некоректни потребители / Re:Моля за съвет! -: Април 28, 2011, 19:10:53
Здравейте отново!
Прибирам се от път и чак сега успях да пиша. Извинявам се за закъснението!
По повод недоволството на двете дами относно израза "задоволителните оценки", който съм използвала, ще посоча значението на думата "задоволявам" в тълковния речник:

задоволявам - задоволяваш, несв. и задоволя, св.; кого/какво. Удовлетворявам (отговарям на) нужди, желания или изисквания. Задоволих жаждата си е чаша вода. Свири на пиано, за да задоволи желанието на баща си. — задоволявам се/задоволя се. 1. Изпитвам удовлетворение от това, което получавам. Задоволих се от нейния отговор. 2. Смятам, че нещо отговаря на потребностите, желанията или изискванията ми. Бих се задоволила и само с твоето уважение.

Под този израз съм имала в предвид, че оценките са били напълно достатъчни да се довери човек. А това, че е възприето като обида или е направено сравнение със сътоянието на дрехите - лошо, задоволително .... и там е на второ място.., не съм искала да обидя никого.
Аз съм нов потребител в този сайт, но това не значи, че нямам право на мнение и да поискам съвет от безпристрастни потребители. И не се заяждам.
Няма значение вече, тъй като нямам предишна снимка на подметките на сандалите преди да ги изпратя, но съм ги снимала измити да се види разликата. Вече ще снимам винаги и отдолу, явно се налага.



Но, за да види въпросната дама, че не се заяждам с нея злобно, ще приема, че са пробвани в мръсно помещение. Smiley
Поправката на дължината на подметката от 3-4 мм я приемам, видях, че са прегънати и ако за тези 3-4 мм пантофките не са станали, се Извинявам на госпожата - признавам си грешка в меренето.
Ама май става въпрос за разлика от 1,2 см, а и после четох, че пантофките били твърде малки и изобщо не можели да се обуят...
Както и да е, не задълбавам вече.
Коректна съм, мисля, че изпълних своята част и за да съм точна докрай, ще променя отрицателната оценка на неутрална, като бях помолена от модератора. Благодаря й за включването!
Благодаря и на всички потребители, които дадоха мнението си в тази тема!
Приятна вечер на всички! Cheesy

3  Начало / Некоректни потребители / Re:Моля за съвет! -: Април 27, 2011, 12:12:42
Госпожо, не ставай смешна вече!
И 100 пъти да ми изпратиш едно и също съобщение няма да ме убедиш в това, което виждам в действителност.
Първо - пантофите нямат собствени стелки, които да меря, имат допълнителни, които съм закупила по мое собствено желание и които ти продавам с тях, за да ти е по-удобно на детето.
Второ, няма как стелката да е по-дълга, пантофите по-къси и аз да слагам стелката вътре, а тя да стърчи отвън 10 см. Просто и да не съм виждала пантофите не бих могла да си го представя. Shocked А да не говорим да ги обувам на детето си така, дори и някак си да ми е развинтена фантазията. Roll Eyes
А за носенето не съм сигурна, какво са правени. Факт беше, че ти ги пратих съвсем бели и чисти отдолу, а ги получих черни. Ако само са пътували в пакета, защо са черни тогава? Ти ще кажеш.
Все пак ти ми върна пантофите, аз ти пратих парите и ти пак не си доволна. Тези пантофи, които си ми ги представила, изглеждат доста по-зле от моите и са без стелка, която "според теб" не влиза в пантофа, защото е с 10 см по-дълга. Не мога да отговарям за това, кой как си мери пантофите. Аз съм приложила снимка на стелката, за да се види, колко е дълга.
Няма да се обяснявам повече с теб. Аз съм продала поне 4-5 чифта обувки вече и съм мерила по един и същи начин - с метър. Няма оплаквания досега, а съм поне от 2 години в такива сайтове.
Всичко хубаво!
4  Начало / Некоректни потребители / Re:Моля за съвет! -: Април 13, 2011, 17:04:07
Благодаря за отговора!
Изпратих днес парите.
Дано всичко да е наред вече!
5  Начало / Некоректни потребители / Re:Моля за съвет! -: Април 13, 2011, 11:47:31
Прави сте, изобщо не съм доволна. Ще си удържа за 1,63 пощенски + 0,35 лв за превод и ще й пиша, за да е наясно.
Усмихнат ден на всички!
6  Начало / Некоректни потребители / Re:Моля за съвет! -: Април 13, 2011, 11:19:53
Не, аз ги изпратих на 04.04, а тя пише, че е получила известието на 06.04/сряда/, а ги е взела на 08,04 /петък/.
На 11,04/ понеделник/ каза, че ги е изпратила обратно.
А не е активна от 09,04,11 /поне така пише на профила й/.
И аз не зная вече.
Ако си удържа от парите, със сигурност няма да е доволна.
Ако се включи администратор или модератор пак, ще ми помогне много.
7  Начало / Некоректни потребители / Re:Моля за съвет! -: Април 13, 2011, 10:53:14
Благодаря още веднъж.
Днес ще пратя парите със сигурност - само, че ще пратя 5 лв, колкото ми е пратила тя /това е цената с пощенските/. Нали така? Със сигурност няма да поема и такса за превода - 0,35 ст, защото и аз ще я платя.

И се радвам, че има такъв сериозен сайт като БГ Домакиня!
Тук определено има правила и некоректността е сведена до минимум! Дерзайте! Smiley
8  Начало / Некоректни потребители / Re:Моля за съвет! -: Април 13, 2011, 10:26:50
Благодаря ви за отговорите!
Аз затова пиша, защото искам безпристрастно мнение.
Не зная, как може да се мери стелката по различен начин освен по дължината. Huh? А и нейните обяснения изобщо не ги разбрах. Ако някой е успял, моля да пише. Smiley
Аз трябва да върна парите, щом ми ги е върнала, но така само си създаваме работа на пощите. Sad
9  Начало / Некоректни потребители / Моля за съвет! -: Април 13, 2011, 09:32:38
Здравейте!
Първо да честитя първата годишнина на сайта! Smiley Да има все повече потребители и всички коректни, както и много продажби! Успех!

Бих искала да споделя моя проблем.
Продадох едни пантофки на потребителка maxi07 - потребителка със задоволителни оценки. Това е обявата:

http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Pantofki+ZETPOL+-+5+lv+s+poshtenskite&product=154725&cat=59

След, като получава пакета, тя ми пише, че били по-малки от описаното в обявата и ги връща. Учудих се, тъй като преди да ги изпратя, ги мерих няколко пъти, за да не стане грешка. Но тя настоя, били малки и не ставали.
Днес ги получих. Е, стелката е със същата дължина, която бях написала, а не с 1 см по-малки, както тя твърди, но и на всичкото отгоре бяха носени /отдолу подметката беше черна/Уж малки, пък носени. Shocked
Аз измих малко подметката, за да видя, че наистина е мръсна и я снимах. Затова на долната снимка стои на петна - бялото си е както беше преди. Сложила съм и снимка с дължината на подметката.

Аз не съм конфликтна личност, контактувала съм основно в Продавалника, а тук само с няколко дами, но все пак не искам за 5 лв с пощенските да ме правят на глупачка. Явно не са й харесали, но не е това начинът. Ето вижте сами - публикувам и снимките, и кореспонденцията.

Цитат на: maxi07 в Април 09, 2011, 13:10:31
Днес получих пантофките, .Незнам как са мерени и къде , но стелката е 14,5см. Явно сте мерели от външната страна. Без стелката, точно в очертанията за крачето вътре е 14,5см., а като сложа стелката става почти 15см. Незнам как сте мерели, но не е това, което сте писали.

Цитат на: denizara в Април 09, 2011, 01:04:41
Здравейте!
Не зная, как е възможно да има такава разлика в меренето - 1,2 см. Как да меря стелка от външна или вътрешна страна - меря дължината изобщо. . И като сложите стелката, обувката по-дълга ли става, че е почти 15 см. Не мога да ви разбера.
Малки ли са пантофите?

Цитат на: maxi07 в Април 08, 2011, 18:08:33
Стелката се мери по вътрешната част , т.е. при тези пантофки като махнеш стелката има леко вдлъбната част, там е очартанието където е крачето- там е 14,5см., като сложа стелката вдлъбнатата част се изравнява и затова става почти 15см. Вие може би мерите по подметката . Да, малки са ни-- много съжалявам, ще искам да ги върна

Цитат на: denizara в Април 09, 2011, 01:04:41
Не съм мерила подметката, а стелката.-
Върнете ги, ще пратя парите.

Цитат на: maxi07 в Април 09, 2011, 13:10:31
Съжалявам, мила. Няма какво да ги правя- ще трябва да ги върна. В понеделник ще ги изпратя





Ако не се вижда добре, ще направя още снимки.
Искам вашето мнение. Благодаря!
10  Начало / Хомеопатия, алтернативна медицина / Re:Народни ИЛАЧИ -: Февруари 10, 2011, 14:47:59
NELINA-70, а колко често му даваш? Питам, защото синът ми също кашля от 2 седмици и не може да спи. Благодаря!
Страници: [1]