{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: 1 2 [3]
31  Начало / Некоректни потребители / Re:Некоректен потебител tanya jeleva -: Декември 28, 2010, 17:51:34
Поставих неутрална оценка.
32  Начало / Некоректни потребители / Re:Некоректен потебител tanya jeleva -: Декември 28, 2010, 15:42:16
Съжалявам само че не пуснах темата навреме но беше Коледа и не исках да има точно такава тема на този празник.Проверявах само дали се записва под други обяви за да реагирам но явно другата потребителка която и е писала отрицателна оценка сделката е станала само на лични (при мен също беше така) и неможах да предупредя.Направо се ядосвам на себе си .Предполагам че сега и мене ще ме оцени подобаващо.
33  Начало / Некоректни потребители / Некоректен потебител tanya jeleva -: Декември 28, 2010, 15:24:58
Изчаках да минат празниците но днес видях че има отрицателна оценка и мисля че е време да се включа и аз ;
Колебаех се много дали да пусна тема.Мислех да поставя и неутрална оценка,но искам първо да видя какво ще ме посъветвате.Случаят е следния.На 5.12.2010 въпросната потребителка на лични иска да купи от мен обувки.Същия ден си разменихме адресите и тъй като има само една оценка аз и писах че ще изчакам записа за да пусна колета.От тогава се започна великото чакане.Изчаках една седмица и писах на лични дали е пуснала записа защото го няма в пощата.Получих съобщение състоящо се от две думи-КОЛКО ПАРИ. Изтрила съм го за съжаление,но беше само това.Учтиво пак повторих колко пари (в обявата достатъчно ясно си пишеше,а и в първото си съобщение с адреса също бях писала колко пари).Пак зачаках прословутия запис.Естествено такъв не пристигна.Междувременно момичето си влиза в сайта.На 24.12. и писах че не ми пише запис няма и обувките са свободни.Веднага получих отговора след който просто ми причерня от грубото отношение и елементарна липса на възпитание.
ne gi iskam  Гласи съобщението.
Аз несъм я хванала за гушата да ги купува.Ако се отказала има си една дума ИЗВИНИ МЕ В МОМЕНТА НЕМОГА ДА СИ ПОЗВОЛЯ ДА ГИ КУПЯ СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ МЕ ЧАКА ТОЛКОВА ВРЕМЕ. Това щеше да бъде достатъчно.А може би е мислела че ще се хвана за едната и положителна оценка и ще пусна обувките без да изчакам записа.Ще се "радвам" и потребителката да се включи .Може би ще успее да напише изречение по дълго от три думи.
34  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Нещо много интересно от доброто старо време -: Декември 28, 2010, 13:42:42
Беше невероятно детството което сме имали.Навя ме носталгия за тези дълги дни изпълнени с толкова много игри.За съжаление сега децата ни нямат възможност за такова детство.
35  Начало / Празници и пожелания / Re:Весели празници скъпи приятели! -: Декември 25, 2010, 00:41:28
Честита Коледа и от мен .Нека всички ваши желания бъдат мои пожелания.

анимационные картинки
36  Начало / Въпроси и отговори / Re:Въпроси - Тема 2 -: Декември 03, 2010, 21:51:05
Готово маркирах ги    (danke1)   
37  Начало / Въпроси и отговори / Re:Въпроси - Тема 2 -: Декември 03, 2010, 17:05:32
Немога да отбележа на две от обявите ми че са продадени.Натискам си там опции-продадено но не се отбелязват като продадени. 
38  Начало / Въпроси и отговори / Re:Въпроси свързани с ОБЯВИТЕ! -: Декември 01, 2010, 16:19:47
Бихте ли изтрили тази обява публикувах я два пъти   http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=88074&cat=95     
39  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Продавалник-Аукро -: Ноември 29, 2010, 14:49:13
Въпреки че искаха  да върнат моралноста на сайта вече се продават и секс артикули ЕВАЛА   (gesture2)   .Жалко за всички измамени,наистина си вкараха автогол с тази нова аукро -платформа.Едва ли когато гласуваха някой е искал точно това.Цитирам ТИ СЪЗДАВАШ НОВИЯ ПРОДАВАЛНИК. Е точно това не го създадоха потребителите .
40  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Продавалник-Аукро -: Ноември 29, 2010, 13:36:50
Видяхте ли ГО.   (laugh3)  (laugh2)  (laugh3)  (laugh2)  Думи нямам какво е това чудо.Много успехи желая на Бгдомакиня.
41  Начало / Боксова круша / Re:Как ги определяте тези цени? -: Ноември 28, 2010, 13:54:21
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=92391&cat=87

Не искам да се заяждам,ама ми направи впечатление..лота 15лв,само едното 13 Shocked Е бодито 2лв ли излиза..съмнявам се,че ако някой иска само него ще го даде на 2 Roll Eyes
Всъщност мила приемам го като заяждане.Смятам че цените които определям в обявите са напълно реални.И да тук не виждам нищо странно ,защото като лот ще платя само веднъж пощата,а по отделно два пъти.Аз също не се заяждам но ти имаш подобна обява в която цената на целия лот е по ниска а по отделно излиза повече.Винаги съм отворена за коментари по цените ми .Правила съм отстъпки почти винаги.Смятам че публикацията ти е напълно ненужна и неуместна.Нито цената е бомбастична че никой да неможе да си я позволи Благодаря за отделеното внимание.....
42  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:НЕКА СПРЕМ НЕКОРЕКТНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ! -: Ноември 27, 2010, 23:53:30
Наистина трябва нещо да се мисли за спиране на некоректни потребители.Кавото и да се реши аз съм "ЗА" ......Току виж сме се превърнали в продавалника там измамите се бяха превърнали в нещо нормално и го заливаха с всеки изминал час.Тук за сега е по спокойно,но би трябвало да има начин измамите да се свеждат до минимум.Всички сме хора немога да разбера ,защо трябва да се лъжем и мамим. Нека сме честни едни към други ,за да спим спокойно всяка вечер.   (sleep3)
43  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:ПРИСТРАСТЕНИ КЪМ САЙТА :) -: Ноември 18, 2010, 19:20:34
И при мене е така.Влизам всяка свободна минутка.Понякога излизам и след 5 минути пак съм тук.Наистина действа успокоително.Обичам и да контактувам с всички тук.Супер приятна е атмосферата.Разглеждам почти всички обяви и понякога много се смея от правописните грешки които от бързина допускаме всички.Отделно съм като луд с  картечница искам да си купя всичко от всеки.С една дума -ЖЕНА-човек трудно може да ни разбере.  Cool
44  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Вървят ли ви продажбите? -: Август 09, 2010, 15:49:16
Да кажа и аз мето скромно мнемние.Август е ,лятото си отива ,в началото на лятото всеки си купуваше по нещо и другия сайт беше лудница.Сега нещата се позабавиха и е напълно естествено.Моите скромни прогнози са че ще има раздвижване септември месец,когато минаваме и на по топли дрехи,а и децата тръгват на училище.
А относно дрехите със сестра ми заедно си пазаруваме ,продаваме и разменяме тук.И двете имаме деца тя момченце аз момиче .Всички дрехи са мои нейни и на децата.Много ми е полезен сайта.И аз като една от мамите тука ще кажа че ако пусна всичко което вече ни е тясно,голямо или сме си купили импулсивно и  сме го облекли по веднъж,ще ме обвинят в търговия.От друга страна пък и не разполагам с толкова време тъй като и работим.Като повечето и ние имаме познати във Финландия и Италия които редовно ни пращат по нещо за празниците  или като дойдат лятото за море.
Успех на всички и много  Kiss
45  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:СКОРО ЩЕ СТАНЕМ МНОГООО..... -: Юли 04, 2010, 17:54:18
Аз също се присъединявам тук и се радвам да срещна много познати и много нови приятели.Успех на всички.
Страници: 1 2 [3]