fish
new user
Неактивен
Публикации: 263
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Юли 21, 2010, 18:39:34 » |
Нагоре
|
Плащах градината и ми се струва че Бургас е най скъпия град я да видя дали е така Градина при нас е 58лв/ ако не ходиш лятото заплащаш 20 %
|
|
|
Активен
|
Започва се голямото изнасяне -премесване на обявите! Другите ми Оценки http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=37704ник fish ходя в пощата 2пъти седмично 1.Над 12лв първо запис!Нищо лично-набутах се с пари 2. Чакам 4ч.който го иска да пише на лични ЗАПИСИ-пощата или ПРокредит банк I BAN: BG54PRCB92301026240216 BIC:PRCBBGSF Милуша Стамова Атанасова ----- МОЛЯ, НАПОМНЯЙТЕ МИ ЗА ОЦЕНКИ - АКо не съм писала тайно влизам от работа и по късно пиша ето т. при нужда 0878 879 544-
|
|
|
mmagy
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #1 -: Юли 21, 2010, 19:49:38 » |
Нагоре
|
Б-с 55.оолв ходи щерката само! След 10дни сме в Ст.З и ми казаха/не съм плащала още/ 60.00лв за нея и 50% за малкия който ще е на ясла! Общо 80.00лв за 2мата
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6-8 часа! Пошенските са за Ваша сметка освен ако нямаме др. уговорка! Пращам САМО след получен запис или банков превод!
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Публикации: 302
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #2 -: Юли 21, 2010, 23:23:19 » |
Нагоре
|
Моето момиче все още е в яслата!Задължителните пари за месец,без значение ходела ли е ,не е ли са 10 лв.А иначе на ден по 1.50 лв! Ако ходи пълен месец ми излиза около 40 лева май..грубо казано и без да ги смятам.
От септември ще е вече в детската градина и ще видим там как ще е! Иначе разбрах от тук от там,че там ще е по скъпичко
|
|
« Последна редакция: Юли 22, 2010, 08:15:28 от Мама Ели »
|
Активен
|
|
|
|
abrikotin
new user
Неактивен
Публикации: 107
|
|
« Отговор #3 -: Юли 22, 2010, 08:04:36 » |
Нагоре
|
В София за месец таксата за яслата е 60 лв.Ако не бъркам и за градина е толкова.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #4 -: Юли 22, 2010, 09:15:39 » |
Нагоре
|
във велико търново яслата е на всеки присъствен ден по 2лв. и твърда такса от 15лв. без значение ходи или не.грубо за пълен месец излиза около 60лв.
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #5 -: Юли 22, 2010, 12:47:29 » |
Нагоре
|
В Мездра е 1,50 на ден само ако ходи. Ако не ходи не се плаща нищо. Доколкото разбрах за второто дете е безплатно ако е в същото ОДЗ. А защо е тази разлика в цените. Нали всички градини/ ясли са държавни
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
kremi7
new user
Неактивен
Публикации: 63
|
|
« Отговор #6 -: Юли 22, 2010, 14:10:14 » |
Нагоре
|
В Шумен в яслите и д.градини за месец таксата е 40лв,ако детето не ходи даден ден той се приспада,тази година голямата ми дъщеря ще е предучилищна в градината и такса няма да има/поема се от държавата/а малката ще е 1-ва група в градината при какси и таксата и ще е 20/наполовина/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aseto75
new user
Неактивен
Публикации: 177
|
|
« Отговор #7 -: Юли 23, 2010, 09:07:13 » |
Нагоре
|
Ямбол-яслата беше 30 лева,а градината е 33 лева сега.Май в сравнение с другите градове,тук детските заведения са по-евтини.В което няма логика де
|
|
|
Активен
|
ще отсъствам около месец през лятото!!Имайте търпение-ще отговоря на всички!
|
|
|
kikopi
new user
Неактивен
Публикации: 112
|
|
« Отговор #8 -: Юли 23, 2010, 09:56:41 » |
Нагоре
|
В Пловдив пълната такса за месец е 35 лева
|
|
|
Активен
|
1. Пощенските разходи са за сметка на купувача! 2. Не приемам наложен платеж! 3. За сума над 20 лева,изпращам след предварително заплащане! 4. С предимство,купуващите повече от 1 моя обява! 5. Връщам дрехи, които не отговарят на описанието! 6. Коректна съм,бъдете и Вие коректни!
|
|
|
fish
new user
Неактивен
Публикации: 263
|
|
« Отговор #9 -: Юли 23, 2010, 10:59:31 » |
Нагоре
|
В Пловдив пълната такса за месец е 35 лева На вилата ни до Каблешково е 15 лева месечна такса "В Пловдив пълната такса за месец е 35 лева " Браво на кмета Ви! Детската кухня в Пловдив беше преди 3 години -0,50 ст. а нашата в Бургас -1,50лв. Та една приятелка от Пловдив мислеше, че ни дават 3 компотени буркани храна за тая цена
|
|
|
Активен
|
Започва се голямото изнасяне -премесване на обявите! Другите ми Оценки http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=37704ник fish ходя в пощата 2пъти седмично 1.Над 12лв първо запис!Нищо лично-набутах се с пари 2. Чакам 4ч.който го иска да пише на лични ЗАПИСИ-пощата или ПРокредит банк I BAN: BG54PRCB92301026240216 BIC:PRCBBGSF Милуша Стамова Атанасова ----- МОЛЯ, НАПОМНЯЙТЕ МИ ЗА ОЦЕНКИ - АКо не съм писала тайно влизам от работа и по късно пиша ето т. при нужда 0878 879 544-
|
|
|
Loreta
new user
Неактивен
Публикации: 201
Бъдете коректни!
|
|
« Отговор #10 -: Юли 24, 2010, 14:34:10 » |
Нагоре
|
Във Варна таксата и за ясла и за градина е 48лв,като ходи или не ходи детето задължително 20лв на месец си ги плащаш като задължителна такса.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
*****megatony*****
new user
Неактивен
Публикации: 359
|
|
« Отговор #11 -: Август 30, 2010, 13:30:18 » |
Нагоре
|
ОЛЕЕЕ,КАКВИ СА ТЕЗИ СУМИ 50ЛВ,60ЛВ..... ПРИ НАС В СВИЛЕНГРАД ЗА ПЪЛЕН МЕСЕЦ+ТАКСАТА ОТ 10ЛВ ВСИЧКО НА ВСИЧКО ПЛАЩАМ 35 ЛВ И ВСЕ ПАК МИСЛЯ,ЧЕ И ТОВА НЕ Е НЕОБХОДИМО.ТА НАЛИ ДЕЦАТА НИ СА ГРАЖДАНИ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА.... С МИЗЕРНИТЕ ДЕТСКИ ПОМОЩИ САМО КОЛКОТО ДА СИ ПЛАТИШ ГРАДИНАТА. УЖАС МАЙ,СЕ ОТПЛЕСНАХ,ТОВА Е МНОГО ДЪЛГА ТЕМА...
|
|
|
Активен
|
*Връщам стоки не отговарящи на описанието! *Изпращам само по Еконт като пощенска пратка с наложен платеж! *Коректна съм,очаквам същото и от Вас ! *Пощенските разходи за сметка на купувача,ако няма друга уговорка! * За проба не пращам ! *Нямам нищо против размените! *Винаги съм склонна на коментар по цената,но в рамките на нормалното!
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #12 -: Август 30, 2010, 22:39:21 » |
Нагоре
|
София - 60.00лв, като ако детето отсъства половината месец , таксата е 30лв. Независимо дали е било болно или по други причини. С други думи - ходи или не ходи на градина, все си плащаме такси.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #13 -: Август 31, 2010, 08:03:26 » |
Нагоре
|
Ние в Шипка май сме най-добре -пълен месец излиза около 25лв,а ако детето отсъства не се плаща нищо . Няма и такава задължителна такса,как така ходи-не ходи все се плаща .Не мисля,че е редно това
|
|
« Последна редакция: Август 31, 2010, 08:06:29 от Galina Lovecheva »
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
kema81
new user
Неактивен
Публикации: 45
|
|
« Отговор #14 -: Август 31, 2010, 09:50:25 » |
Нагоре
|
Нова Загора - 1.50 лв. на присъствен ден, без задължителни такси.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|